Gość: Jerzy IP: 80.51.186.* 11.07.05, 21:12 Żałosne. Tyle kasy za wódkę ;) Ale dopóki ludzie będą ją chlać (bo przecież tego się nie da pić) to zawsze będzie to lukratywny biznes ;) Ech ludzie! Ech życie! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: genio Re: MSP sprzedało Polmos Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:16 ja już nie kupuje żadnycch trunków-podrób w sklepach,mam małą wytwórnie i wiem co piję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Kupujemy od niech........ IP: *.chello.pl 11.07.05, 23:01 Kupujemy od niech tz. USA jakies stare F 16 ( stare technologicznie ) i jeszcze bedziemy pic Żubrówke Made in USA - Produkt Of Poland. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: Kupujemy od niech........ IP: *.novartis.com 12.07.05, 11:23 W USA nie można robić i sprzedawać nomalnej żubrówki. Tam jest zakaz używania do środków spożywczych kumaryny. A Żubrówkę robi się tylko w Białymstoku. Gdyby Sobieski ich kupił to piłbyś francuską Żubrówkę. Ja już mam dość francuzów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobieski Król Król Król Król Król Król IP: *.chello.pl 11.07.05, 23:04 KRÓL JEST TYLKO JEDEN .: SOBIESKI VODKA :. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: Król Król Król Król Król Król IP: *.dial.pl 12.07.05, 13:43 Tylko szkoda ze nie w sprzedazy , haha ha. Mowisz, ze Krol? to tak jak mistrz swiata w gre w ktora juz nikt nie gra , ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: MSP sprzedało Polmos Białystok IP: 195.20.110.* 12.07.05, 09:20 Szkoda tylko że tak lukratywny biznes jak Polmos będzie w rękach ludzi z za oceanu. A cokolwiek by nie mówić Żubrówka jest typowo polskim alkocholem znanym w wielu krajach na całym świecie. Ja osobiscie jestem za tym aby taki biznes został w rękach rodzimego kapitału. Zapewne polak znów będzie mądry po szkodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: MSP sprzedało Polmos Białystok IP: 213.25.92.* 12.07.05, 13:01 Sobieski to Babiarz, BATORY to Król Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: MSP sprzedało Polmos Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:52 To niech prezes Sobieskiego przestanie szczekac i niech skupuje akcje na GPW po 150zl...Bo poki co tylko robi zamet i doluje akcje spolki swoimi strachami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: MSP sprzedało Polmos Białystok IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.07.05, 17:23 Nie kupi bo nie ma pieniedzy, a na gieldzie zeby kupic to trzeba miec pieniadze. Umarl "krol" niech zyje KROL. Odpowiedz Link Zgłoś