Dodaj do ulubionych

MSP sprzedało Polmos Białystok

IP: 80.51.186.* 11.07.05, 21:12
Żałosne. Tyle kasy za wódkę ;) Ale dopóki ludzie będą ją chlać (bo przecież
tego się nie da pić) to zawsze będzie to lukratywny biznes ;)
Ech ludzie! Ech życie! ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: genio Re: MSP sprzedało Polmos Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:16
      ja już nie kupuje żadnycch trunków-podrób w sklepach,mam małą wytwórnie i wiem
      co piję
    • Gość: Autor Kupujemy od niech........ IP: *.chello.pl 11.07.05, 23:01
      Kupujemy od niech tz. USA jakies stare F 16 ( stare technologicznie ) i jeszcze
      bedziemy pic Żubrówke Made in USA - Produkt Of Poland.

• Gość: stefek Re: Kupujemy od niech........ IP: *.novartis.com 12.07.05, 11:23
        W USA nie można robić i sprzedawać nomalnej żubrówki. Tam jest zakaz używania
        do środków spożywczych kumaryny. A Żubrówkę robi się tylko w Białymstoku.
        Gdyby Sobieski ich kupił to piłbyś francuską Żubrówkę. Ja już mam dość
        francuzów!!!
    • Gość: Sobieski Król Król Król Król Król Król IP: *.chello.pl 11.07.05, 23:04
      KRÓL JEST TYLKO JEDEN .: SOBIESKI VODKA :.
      • Gość: Pietrek Re: Król Król Król Król Król Król IP: *.dial.pl 12.07.05, 13:43
        Tylko szkoda ze nie w sprzedazy , haha ha. Mowisz, ze Krol? to tak jak mistrz
        swiata w gre w ktora juz nikt nie gra , ha ha ha
    • Gość: Artur Re: MSP sprzedało Polmos Białystok IP: 195.20.110.* 12.07.05, 09:20
      Szkoda tylko że tak lukratywny biznes jak Polmos będzie w rękach ludzi z za
      oceanu. A cokolwiek by nie mówić Żubrówka jest typowo polskim alkocholem znanym
      w wielu krajach na całym świecie. Ja osobiscie jestem za tym aby taki biznes
      został w rękach rodzimego kapitału. Zapewne polak znów będzie mądry po szkodzie.
      • kontrapunkt to pij z Lublina - jest w polskich rękach 12.07.05, 13:40
    • Gość: Jarek Re: MSP sprzedało Polmos Białystok IP: 213.25.92.* 12.07.05, 13:01
      Sobieski to Babiarz, BATORY to Król
    • Gość: Jaca Re: MSP sprzedało Polmos Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:52
      To niech prezes Sobieskiego przestanie szczekac i niech skupuje akcje na GPW po
      150zl...Bo poki co tylko robi zamet i doluje akcje spolki swoimi strachami...
      • Gość: Pietrek Re: MSP sprzedało Polmos Białystok IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.07.05, 17:23
        Nie kupi bo nie ma pieniedzy, a na gieldzie zeby kupic to trzeba miec
        pieniadze. Umarl "krol" niech zyje KROL.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka