Dodaj do ulubionych

Za co krytykowaliśmy SKOK-i

• Gość: Gość Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:37
      To jest wszystko nic, żebyście wiedzieli jedna setną tego wszystkiego.
    • Gość: Gość: JKW Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:38
      I co wykreca sie sianem ?
    • Gość: Gość: XXX Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:41
      Liczą że koledzy wygraja wybory. Ciekaw jestem kto ich bedzie popiera. PiS I PO
      chyba nie. Przecież walczą z układami. Jak Prezydentem zostanie Pan Kaczyński a
      Pan Ziobro Prokuratorem Generalnym szybko zrobią z nimi porządek (?). Tak
      mówią teraz przed wyborami, że czas na porządek sw Polsce.
    • Gość: Gość: zinka Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:42
      Ja tam nie wierzę. Nikt im nic nie zrobi mocni są i tyle.
    • Gość: Gość Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:45
      A może gazeta wyborcza pójdzie na układ i kilka artykułów reklamowych strzeli
      dla Kasy Krajowej i Biereckiego i pozostałych. Wszędzie wykupują płatne strony.
      A Gazeta Wyborcza nie i koniec. Czemu, chłopaki przez to chcą od was 5 mln. zł.
      Brakuje szmalu po płatnych artykułach w innych gazetach.
    • Gość: Gość Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:47
      I co wierzycie jeszcze w ideę samopomocy finansowej. To jest moloch, gigant na
      glinianych nogach, ale jest i to się liczy to jest żart. Nie mój . Inni to
      wymyślili.
    • Gość: Gość Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:48
      Nie ma to jak dobry układ.
    • Gość: Gość Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:54
      Kupię "pralkę". Może być przechodzona, aby prała "NON PROFIT". Nie mam nic a
      tak miałbym wszystko wyprane. Zwracam sę do samopomocy finansowej, pomożecie.
    • Gość: Gość Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:55
      Czy to prawda, że prezes Grzegorz Bierecki zarabia 120 tys. zł. w Kasie
      Krejowej i bierze ponadto kupę szmalu ze spółek dodatkowo. Czy Rada nadzorcza
      już odtajniła te zarobki poufne przez tajne.
    • Gość: Gość Re: Pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:58
      Kupię "pralkę". Może być przechodzona, aby prała "NON PROFIT". Nie mam nic a
      tak miałbym wszystko wyprane. Zwracam sę do samopomocy finansowej, pomożecie.
      • Gość: Gość:jawny Re: Pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 00:13
        Wchodzę w ten interes non profit.
        • Gość: Gość: www Re: Pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:15
          Ja też.
      • Gość: Gość: bodo Re: Pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:18
        A pensje dostanę ok. 100 tys. zł. i jeszcze dodatkowe apanaże to wchodzę.
      • Gość: Gość:lola Re: Pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:20
        Ja tam godzę się na mniej. Idę na to.Czekam na ofertę. Jestem dyspozycyjna.
      • Gość: Gość: nocny Re: Pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:07
        Załóżmy SKOK , ale jak zarobić przy non profit. Przecież to nie możliwe.
    • Gość: Gość:bodzio Re: Skoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 00:00
      do momentu jak bierzesz kredyt to jestes zloty gosc,ale jak zaczynaja sie
      problemy z splata to ladujesz w bik mam dawno splacony kredyt nie moge w skoku
      stefczyka doprosic sie korekty w bazie danych,pisalem do gdyni i pani ktora
      byla na urlopie miala dzwonic do mnie i dzwoni, dzwoni do dzis i nie moze sie
      dodzwonic normalna zlewka tak ostrzegam przed stefczykiembo z ludzi sobie nic
      nie robia i traktoja cie jak naciagacza a przeciez z tego zyja normalnie w
      dupach sie im poprzewraclo jestem za pietnowaniem ;tak dobrej kasy stefczyka'a
      wszystkie nieprawidlowosci opisywac a nie beda sobie kabzy na biedocie nabijac
      z powazaniem bodzio

• Gość: Gość: Gacek Re: SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:38
      To wszystko i tak nic nie da. Klocki lego układają się równo i sytematycznie.
      Ale pisać trzeba to jedyny sposób na to aby wyjaśnić ciemne plamy.
      • Gość: Gość: R Re: SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:59
        Wierzysz w to. Bo ja nie.
        • Gość: Gość: CNN Re: SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:19
          Nadzieja zawsze jest, ale słaba.
    • Gość: Gość: wiesiek Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:35
      Za serce.
    • Gość: Gość:shadows Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:44
      Przeczytajcie jest to część artykułu z Polityki
      „Spółdzielcze Kasy Oszczędnościowo-Kredytowe, czyli SKOK, po cichu wyrosły na
      jedną z większych i zasobniejszych instytucji finansowych. Mają ponad milion
      członków, sieć placówek większą niż PKO BP i jeszcze potężniejszą sieć
      powiązań, dzięki której udaje się przeforsować w parlamencie kolejne korzystne
      ustawy. Układ polityczno-biznesowo-rodzinny, jaki oplata SKOK, jest imponujący.
      A wszystko to za parawanem idei tanich sąsiedzkich kredytów. W sumie przykład
      kapitalizmu politycznego – godny przestudiowania.” ….,

• Gość: Gość:wujek Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:23
      Za co - za serce i pomoc biednym i dzięki tej pomocy Prezes Kasy Krajowej
      Grzegorz Bierecki może brać co miesiąc ponad sto tysiecy zł. poborów.
      I dobrze że prezes sie ceni w końcu współczucie kosztuje.
    • Gość: ma Re:Plagiat mojej opinii-KONIEC BLISKI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:30
      Podpisujący się pod opinią 35 jako "uzdrowiony"należy chyba do tej grupy osób
      co "ma",który wyraził swoją identyczną opinię/post 129-z dnia
      29.06.2005r.godz.14,52/po przeczytaniu wcześniejszego artykułu Macieja Samcika
      z dnia 17.06.2005r.pod tytułem"Gdzie misja,gdzie SKOK".Okazuję się więc,że co
      raz więcej odnajduje się ludzi nieotumanionych przez S K O K I !!!Tak trzymać-
      gdyby nie wolna prasa,nic byśmy nie wiedzieli co robi kierownictwo SKOK.
      • Gość: Gość Re:Plagiat mojej opinii-KONIEC BLISKI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:57
        To nie jest kierownictwo SKOK tylko Kasy Krajowej. SKOK-i są niezależnymi
        podmiotami, oczywiśćie tylko teoretycznie w praktyce nie mają nic do
        powiedzenia.Jak najwiecej prawdy. Może w końcu otworzą politycy oczy, tylko aby
        niezapóźno. PZU już było. Teraz kolej na skokigate.
    • Gość: Arek Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 16:50
      Piszcie więcej na pewno jeszcze dużo jest do opisania. Chyba, że politycy
      wpłyną na to aby wprowadzić przez sad cenzurę.
    • Gość: Rita Re: SKOK-i są górą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:55
      Chyba opłacała sie wydac 15 mln. zł. na reklamę. Przyniosło to rezultaty w
      wyborach.
      • Gość: wiola Re: SKOK-i są górą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:34
        Coś słyszałam, ale nie do końca. Kampania kosztuje ?! Ciekawe jakie teraz za to
        otrzymaja ulgi. Na pewno licencje na bank bo po co już się ukrywać za parawanem
        idei samopomocowej jak jest się tak potężną instytucją finansową.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka