Gość: Gość Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:37 To jest wszystko nic, żebyście wiedzieli jedna setną tego wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: JKW Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:38 I co wykreca sie sianem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: XXX Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:41 Liczą że koledzy wygraja wybory. Ciekaw jestem kto ich bedzie popiera. PiS I PO chyba nie. Przecież walczą z układami. Jak Prezydentem zostanie Pan Kaczyński a Pan Ziobro Prokuratorem Generalnym szybko zrobią z nimi porządek (?). Tak mówią teraz przed wyborami, że czas na porządek sw Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: zinka Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:42 Ja tam nie wierzę. Nikt im nic nie zrobi mocni są i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:45 A może gazeta wyborcza pójdzie na układ i kilka artykułów reklamowych strzeli dla Kasy Krajowej i Biereckiego i pozostałych. Wszędzie wykupują płatne strony. A Gazeta Wyborcza nie i koniec. Czemu, chłopaki przez to chcą od was 5 mln. zł. Brakuje szmalu po płatnych artykułach w innych gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:47 I co wierzycie jeszcze w ideę samopomocy finansowej. To jest moloch, gigant na glinianych nogach, ale jest i to się liczy to jest żart. Nie mój . Inni to wymyślili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:48 Nie ma to jak dobry układ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:54 Kupię "pralkę". Może być przechodzona, aby prała "NON PROFIT". Nie mam nic a tak miałbym wszystko wyprane. Zwracam sę do samopomocy finansowej, pomożecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:55 Czy to prawda, że prezes Grzegorz Bierecki zarabia 120 tys. zł. w Kasie Krejowej i bierze ponadto kupę szmalu ze spółek dodatkowo. Czy Rada nadzorcza już odtajniła te zarobki poufne przez tajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:58 Kupię "pralkę". Może być przechodzona, aby prała "NON PROFIT". Nie mam nic a tak miałbym wszystko wyprane. Zwracam sę do samopomocy finansowej, pomożecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:jawny Re: Pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 00:13 Wchodzę w ten interes non profit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: bodo Re: Pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:18 A pensje dostanę ok. 100 tys. zł. i jeszcze dodatkowe apanaże to wchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:lola Re: Pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:20 Ja tam godzę się na mniej. Idę na to.Czekam na ofertę. Jestem dyspozycyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: nocny Re: Pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:07 Załóżmy SKOK , ale jak zarobić przy non profit. Przecież to nie możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:bodzio Re: Skoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 00:00 do momentu jak bierzesz kredyt to jestes zloty gosc,ale jak zaczynaja sie problemy z splata to ladujesz w bik mam dawno splacony kredyt nie moge w skoku stefczyka doprosic sie korekty w bazie danych,pisalem do gdyni i pani ktora byla na urlopie miala dzwonic do mnie i dzwoni, dzwoni do dzis i nie moze sie dodzwonic normalna zlewka tak ostrzegam przed stefczykiembo z ludzi sobie nic nie robia i traktoja cie jak naciagacza a przeciez z tego zyja normalnie w dupach sie im poprzewraclo jestem za pietnowaniem ;tak dobrej kasy stefczyka'a wszystkie nieprawidlowosci opisywac a nie beda sobie kabzy na biedocie nabijac z powazaniem bodzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Gacek Re: SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:38 To wszystko i tak nic nie da. Klocki lego układają się równo i sytematycznie. Ale pisać trzeba to jedyny sposób na to aby wyjaśnić ciemne plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: R Re: SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:59 Wierzysz w to. Bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: CNN Re: SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:19 Nadzieja zawsze jest, ale słaba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: wiesiek Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:35 Za serce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:shadows Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:44 Przeczytajcie jest to część artykułu z Polityki „Spółdzielcze Kasy Oszczędnościowo-Kredytowe, czyli SKOK, po cichu wyrosły na jedną z większych i zasobniejszych instytucji finansowych. Mają ponad milion członków, sieć placówek większą niż PKO BP i jeszcze potężniejszą sieć powiązań, dzięki której udaje się przeforsować w parlamencie kolejne korzystne ustawy. Układ polityczno-biznesowo-rodzinny, jaki oplata SKOK, jest imponujący. A wszystko to za parawanem idei tanich sąsiedzkich kredytów. W sumie przykład kapitalizmu politycznego – godny przestudiowania.” …., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:wujek Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:23 Za co - za serce i pomoc biednym i dzięki tej pomocy Prezes Kasy Krajowej Grzegorz Bierecki może brać co miesiąc ponad sto tysiecy zł. poborów. I dobrze że prezes sie ceni w końcu współczucie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re:Plagiat mojej opinii-KONIEC BLISKI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:30 Podpisujący się pod opinią 35 jako "uzdrowiony"należy chyba do tej grupy osób co "ma",który wyraził swoją identyczną opinię/post 129-z dnia 29.06.2005r.godz.14,52/po przeczytaniu wcześniejszego artykułu Macieja Samcika z dnia 17.06.2005r.pod tytułem"Gdzie misja,gdzie SKOK".Okazuję się więc,że co raz więcej odnajduje się ludzi nieotumanionych przez S K O K I !!!Tak trzymać- gdyby nie wolna prasa,nic byśmy nie wiedzieli co robi kierownictwo SKOK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re:Plagiat mojej opinii-KONIEC BLISKI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:57 To nie jest kierownictwo SKOK tylko Kasy Krajowej. SKOK-i są niezależnymi podmiotami, oczywiśćie tylko teoretycznie w praktyce nie mają nic do powiedzenia.Jak najwiecej prawdy. Może w końcu otworzą politycy oczy, tylko aby niezapóźno. PZU już było. Teraz kolej na skokigate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Za co krytykowaliśmy SKOK-i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 16:50 Piszcie więcej na pewno jeszcze dużo jest do opisania. Chyba, że politycy wpłyną na to aby wprowadzić przez sad cenzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: SKOK-i są górą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:55 Chyba opłacała sie wydac 15 mln. zł. na reklamę. Przyniosło to rezultaty w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: SKOK-i są górą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:34 Coś słyszałam, ale nie do końca. Kampania kosztuje ?! Ciekawe jakie teraz za to otrzymaja ulgi. Na pewno licencje na bank bo po co już się ukrywać za parawanem idei samopomocowej jak jest się tak potężną instytucją finansową. Odpowiedz Link Zgłoś