Gość: psiakość Stara piosenka IP: 217.153.26.* 10.10.05, 09:33 Pamiętacie taką piosenkę Chrisa De Burgha: The Devil's Eye Can you hear me, are you listening, has your programme disappeared? I can see you, I am watching you, I've been planning this for years. I have blacked out you television, every station in the world is mine, And there are millions who are just like you as you sit there, paralysed! I have some orders which you will follow, and there's nothing you can do, 'Cos as you're looking at your T.V. screen, I am looking back at you... Oh side by side, We will cross that Great Divide, 'Cos nothing's gonna save you now from the Devil's Eye! Oh nothing's gonna save you now from the Devil's Eye... Turn your dial to the number that is shining on your screen, You will notice that everything is red, you won't need blue or green, All around me, fire is burning, yes I'm calling you from Hell, And all those people who haven't seen me yet, will soon be under my spell. Something's happening, sounds like thunder, maybe the Lord is on His way, He's still angry and He's after me since I cheated on the Spanish Train, Oh yes He's coming, and He could stop me, but He'd better make it soon, 'Cos the last time that I won a world, I made it into a moon... Oh side by side, We will cross that Great Divide, 'Cos nothing's gonna save you now from the Devil's Eye; Oh side by side, Forever we will ride, 'Cos nothing's gonna save you now from the Devil's Eye! I can see you, I can see you, I can see you... _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grze mnie się podoba, że ks. Rydzyk nie narzeka realizu IP: *.stat.gov.pl 10.10.05, 09:35 -je swoje zamierzenia. Mam wrażenie, że najbardziej źli i niezadowoleni są, ci którzy niewiele robią albo zazdroszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka A mnie nie podoba się jak darmozjad... 10.10.05, 09:40 A ja mam marzenie, żeby taki darmozjad jak Ty za moje pieniądze pochodzące z podatków w godzinach urzędowania nie zabierał głosu na Forum Dyskusyjnym. Czy to jest jasne polski urzędniku państwowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu Re: mnie się podoba, że ks. Rydzyk nie narzeka re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:44 tak na marginesie, jak mozna ksiedzu czegokolwiek zazdroscic?? ksiad ma byc ksiedzem a nie bogaczem.i jaki tu przyklad idie z gory?? marny. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 09:35 A mnie sie podoba! "Nie rozkwita tysiąc róż"!! Rynek medialny w Polsce powinien byc zroznicowany, kto chceniech oglada TVN, kto chce niech oglada Trwam. Wybor ma kurna byc, a nie tylko Wybiorcza srana w TVP, TVN wieczorem, bo sie spaczym przez to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g@sc Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:30 Witam,, czytam to forum i... MAm 35 lat, zawsze chodziłem do kościoła, byłem, w ruchu oazowych, mam wielku znajomych kięzy i... przestaje chodzic do koscioła, tzn na msze Chodze jak mam zamiar sam porozmawiac z Bogiem, a nie za posrednictwem tych, ktoryumi piekło będzie wybrukowane. Obejrzałem film o ojcu ...,(nie pisze nazwiska bo dla mnie to najwieksze przeklęstwo), porozmawiałem ze znajomwymi księzmi (o dziwo bardzo wielku z nich mysli tak jak ja , ze ojciec ..., robi 100 razy wiecej zla niz dobra), posłychałem przez tydzien radia Maryja, poogladałem Tv Trwam (zebyu nie było ze nei wiem o czy mowie i pisze) i... ludzie ktorzy tak stoicie murem za swoim guru, posłychajcie sie, swoich kłamstw, obelg, których użwyacie w stosunku do innych (ciekawe ile inwektyw w imie Boga poleci na mnie), zobaczcie swoj antysemityzm itd. Mowicie ze to nie nasza sprawa za ile o.. stawia studio itd, moge sie z Wami zgodzic, o ile to pieniadze czyste, a nie ze zbiurki na Stocznie (stocznia nie dostała ani grosza ), z cegiełem na Solidarnosc itd. Niestety smutne to, że w XXI wieku w srodku Europy jest narod tak głupi (ja równiez sie niestety do niego zaliczam),którym tak można manipulowac, robic mu wode z mozgu a to wszystko w imie p. Boga Zycze Wam drodzy słuchacze abyscie popatrzyli na to z dystansu, troszke pomysleli ii. jak bedziecie odpisywali na moj komentarz, to nie uzywajcie przeklenstw itp bo to tylko o Was daje swiadectwo Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeter1 Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:44 o księżach mi nie mów, sam znam takich, którym wystarczyły złe opinie o radiu "ważnych parafian" profesorów /przypadkiem byli z Unii Wolnośći/, a głosy "babinek" się nie liczyły, bo co to za opinia byle kogo. Niestety. A z młodzieżą z ruchu oazowego mam złe doświadczenia. było to dawno, może teraz są inni /szczerze? wątpię.../, była wielka akcja o zmianę liberalnej ustawy aborcyjnej /na tą, co jest teraz/ i ruch oazowy się "wypiął". jaka gazeta, takie i traktowanie powinnośći katolika. Wybiórcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinks Szkoła finansuje TV oRydzyka kto finansuje Szkołę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gomora Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.pools.arcor-ip.net 10.10.05, 09:55 Ojciec Dyrektor to lucyfer w sutannie i guru sekty Radio Maryja. Przy pomocy radia i tv robi pranie mozgow naiwnym, okrada bezkarnie w perfidny i bulwersujacy sposob najubozszych. Tylko egzorcyzmy i chlosta sa w stanie mu pomoc. Najlepszy bylby stos. To wola o pomste do Nieba. Wszechmogacy! Widzisz i nie grzmisz? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 10:50 Naczelny to lucyfer w dzinsach i guru sekty Poprawnosc. Przy pomocy gazety robi pranie mozgow naiwnym, okrada bezkarnie w perfidny i bulwersujacy sposob najubozszych, ktorzy kupuja gazetke. Tylko egzorcyzmy i chlosta sa w stanie mu pomoc. Najlepszy bylby stos. To wola o pomste do Nieba. Wszechmogacy! Widzisz i nie grzmisz? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: 217.153.104.* 10.10.05, 09:58 W koncy zebrał kase na stocznie gdańską. Nie wpłacił nic na jej konto. Kupił sobie samochód a reszte inwestuje. Aż dziw, ze tak brudne interesy i jawne złodziejsto jest tolerowane przez państwo. Ale z drugiej strony nie ma sie co dziwic....panstwo złodziejskie i skorumpowane... Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka 10.10.05, 10:55 Gość portalu: Anna napisał(a): > W koncy zebrał kase na stocznie gdańską. Nie wpłacił nic na jej konto. Kupił > sobie samochód a reszte inwestuje. Aż dziw, ze tak brudne interesy i jawne > złodziejsto jest tolerowane przez państwo. Ale z drugiej strony nie ma sie co > dziwic....panstwo złodziejskie i skorumpowane... Tylko se w leb palnac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor vs donald Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 16:59 studioturos napisał: > Tylko se w leb palnac! nie krępuj się Andrzej, wyświadczysz wszystkim przysługę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg samowzbudnik Re: Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:53 Gość portalu: Anna napisał(a): > W koncy zebrał kase na stocznie gdańską. Nie wpłacił nic na jej konto. Kupił > sobie samochód a reszte inwestuje. Aż dziw, ze tak brudne interesy i jawne > złodziejsto jest tolerowane przez państwo. Ale z drugiej strony nie ma sie co > dziwic....panstwo złodziejskie i skorumpowane... Droga Anno , mała uwaga . Samochód (Maybach) to sobie kupił za codzienne kieszonkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawisza chistorja zatoczyla kolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 10:42 to drugi zakon ktory zajmuje te same tereny Rzeczy Pospolitej Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: chistorja zatoczyla kolo 10.10.05, 10:56 Gość portalu: zawisza napisał(a): > to drugi zakon ktory zajmuje te same tereny Rzeczy Pospolitej A gdzies sie TY tej chistorji uczyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial13 Klechom rośnie!!!!!! IP: *.asko / 82.177.183.* 10.10.05, 10:50 Norma.Wszystko pada,klechom rośnie.Jakby mogło być inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Klechom rośnie!!!!!! 10.10.05, 10:59 Gość portalu: belial13 napisał(a): > Norma.Wszystko pada,klechom rośnie.Jakby mogło być inaczej? Strasne! Czarni atakujom! Ja bede musiol wyjechoc z tego kraja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg samowzbudnik Re: Klechom rośnie!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:54 Ty to nie rżnij głupa tylko kiecke podkasz i do kruchty. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Klechom rośnie!!!!!! 11.10.05, 19:25 Samowzbudniku - widze,ze twoja glupota rosnie w postepie geometrycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Czy takie artykuy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:22 To swoisty rodzaj badania opinii publicznej? Czy to według rydzykowego zlecenia? Jeżeli tak to: Ile odpala gazecie? Wpłaca w kasie? Czy raczej jakaś fundacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany ad rem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:31 Byłem tam wewnątrz. Pomieszczenia sojalne i techniczny to normalny standard, jak zwykłe pomieszczenia biurowe. Studio to olbrzymia sala z odpowiednim sprzętem, jak na obecne czasy. I to wszystko, nie ma co robić sensacji. W końcu nie jest to telewizja osiedlowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg samowzbudnik Re: ad rem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:57 Gość portalu: zorientowany napisał(a): > Byłem tam wewnątrz. Pomieszczenia sojalne i techniczny to normalny standard, > jak zwykłe pomieszczenia biurowe. Studio to olbrzymia sala z odpowiednim > sprzętem, jak na obecne czasy. I to wszystko, nie ma co robić sensacji. W końcu > > nie jest to telewizja osiedlowa. A jak tam ?Badania linii papilarnych i tęczówki oka były? No i sprawdzanie papierów do piątego pokolenia czy jakies pejsy nie wychodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielawianin Żenująca zawiść Michnika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.10.05, 11:44 Gratuluję Ojcze Tadeuszu! W przeciwieńśtwie do "Gazety" nie myśli Ojciec jedynie o swojej kieszeni i nie sieje nienawiści ale pozostawi po sobie coś trwałego dla wszystkich ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanianka SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:55 SKANDAL. Jestem katoliczką i poważnie zaniepojona działalnością księdza Rydzyka. Kto pozwala na takie panoszenie się osoby duchownej? To nie ma nic wspólnego z wiarą,skromnością,nauką Bożą. To gorzej niż sekta.Kim są ludzie stojący murem za księdzem ???Ludzie opamiętajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
twmalgoska Re: SKANDAL 10.10.05, 12:41 Gość portalu: poznanianka napisał(a): "Kim są ludzie stojący murem za księdzem ???" To osoby, które za nic mają poprawność polityczną, nie ulegają wpływom wybiórczej propagandy i cenią sobie odrobinę pluralizmu w mediach. Zapewne nie wszystko, co dzieje się w radiu przyjmują z wielkim entuzjazmem, ale nie zmienia to ich ogólnego obrazu rozgłośni jako ciekawego i godnego wspierania medium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak mały Z pieniędzy (300 mln), które miały pójść na pomoc IP: *.hydral.com.pl / *.hydral.com.pl 10.10.05, 11:57 dla stoczniowców (dla upadającej Stoczni w Gdańsku zbierało Radio Maryja) nie poszło nic. W międzyczasie o. Rydzyk kupił sobie maybacha, żył ponad stan, a teraz zrobił TV Trwam. Wierzący powinni znać prawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeter1 Re: Z pieniędzy (300 mln), które miały pójść na p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:50 cos <polak mały>jest bardzo mały, czyli młody, i bierze na poważnie wszystkie bzdury, które mu serwuje Gw albo tvn. Maybacha nie było. To był tylko taki obywatelski żart wspomnianych mediów. Ale nie twoja wina. Nie przeszedłes z racji wieku szkoly pomówień Urbana i esbeków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg samowzbudnik Re: Z pieniędzy (300 mln), które miały pójść na p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 15:01 Gość portalu: zeter1 napisał(a): > cos <polak mały>jest bardzo mały, czyli młody, i bierze na poważnie wsz > ystkie > bzdury, które mu serwuje Gw albo tvn. Maybacha nie było. To był tylko taki > obywatelski żart wspomnianych mediów. Ale nie twoja wina. Nie przeszedłes z > racji wieku szkoly pomówień Urbana i esbeków. Jest jest , tylko nie ma jak wyjechać bo sie nakłamało i teraz musi w garażu pleśnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik rektor IP: 217.97.143.* 10.10.05, 12:01 Czy to błąd w tekście z tym rektorem?. A może nasze przepisy dotyczące szkolnictwa wyższego pozwalają zostać rekrorem uczelni człowiekowi ze stopniem magistra?. Myślałem, że tylko doktor habilitowany (profesor) może zostać rektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky_surfer Re: rektor IP: *.citibank.com 10.10.05, 12:58 Problem nas wszystkich polega na tym, ze tak trudno nam jest uwierzyć, ze rzeczywistość jest inna od tej, jaką nam pakują różne stacje TVN, POLSAT, a także TVP oraz gazety. Nikt nie mówi o teorii spisku i paranoji ale o ludziach którzy niezmiennie od 1990 roku po okrągłym stole cały czas mają nie mniejsze wpływy niż przed tym rokiem. Ze złem się nie współpracuje, ze złem się walczy. Albo się wchodzi w zło albo się jest poza nim. Wielu tych którzy wierzyli w ideały i walczyli o wolną Polskę weszło w układy z postkomuną. Skutkiem tego mamy takie czasy jakie mamy, ze niby wszystko jest tak jak powinno być. Wolny rynek, pelne półki w sklepach, a jednak nie do końca cos nam gra, prawda... Odrzucamy natretne mysli i histeryzujemy przeklinajac Rydzyka, radio Maryja, TV Trwam. To co dostajemy w gazetach to najczesciej papka tworzona przez kapitał obcy, któremu kompletnie nie zależy na naszym kraju. Wystarczy zobaczyć kto stoi za tytułami dziennik (gazeta codzienna Fakt), społeczno-informacyjny (tygodnik Newsweek Polska), biznesowy (miesięcznik FORBES), kobiece (tygodnik Pani Domu, dwutygodnik Na Żywo, miesięczniki: Olivia, Cienie i Blaski, Sekrety Serca oraz dwumiesięcznik Pani Domu Poleca), młodzieżowe (miesięczniki: Dziewczyna, POPCORN), motoryzacyjne (tygodnik Auto ŚWIAT), komputerowe (dwutygodnik Komputer ŚWIAT, Biblioteczka Komputer ŚWIAT, Komputer ŚWIAT Extra, miesięczniki: Komputer ŚWIAT Ekspert, Komputer ŚWIAT GRY, PLAY, Komputer ŚWIAT TESTY, dwumiesięcznik Komputer ŚWIAT FILM, Nowa Dobra GRA. WYDAWCA?? Axel Springer Polska - firma niemiecka. Szokujące??? No jesli tak to znaczy że nie wiecie co czytacie... To co robi Rydzyk to skromna próba przeciwstawienia sie wplywom i manipulacji spolecznej przez kapital obcy, a takze proba przeciwstawienia sie tym, ktorzy wciaz uzurpuja sobie prawo do zasiadania po 15 latach w gabinetach i maja realne szanse dalej tam siedziec i zza cienia sterowac mechanizmami gospodarki na wlasny uzytek i korzysc, a tymczasem bedzie coraz gorzej i gorzej... Kim jestem? 29letnim facetem, ktoremu wiedzie sie calkiem nieźle.Dobra praca, auto firmowe, super domek na wsi.Teoretycznie powinienem być sądząc po statusie w opozycji do Radia Maryja, prawda? I tak było tez kiedyś na tym samym forum pisalem źle o nich. Maiłem wiele poglądów liberalnych. Ale przejrzałem na oczy. Czy mozemy miec cos za zle tym starszym ludziom, ktorzy czesto nie maja juz innej nadziei niźli tylko w Bogu, czy Bóg nam tak bardzo przeszkadza,że chcemy go wydrzeć innym. Sam często w trudnej sytuacji włączam radio Maryja i modle się i prosze boga o pomoc, bo już nie mam nadziei. Dlaczego jestesmy tak okrutni i chcemy ludziom zabierać nadzieję. To jest jeden z filarów działności Rydzyka. Drugi to głoszenie alternatywnej rzeczywsitości. Pytanie brzmi komu jest lepiej wierzyć czy np. wydawcy niemieckiemu, twardemu kapitaliście miażdżącemu konkurencje i twardo stawiającemu warunki na rynku, czy Radiu Maryja? Skąd mamy pewnosc, ze to co glosza media jest jedyna oczywista prawdą. Może po prostu jest kilku inwestorów którzy wietrzą wspólny dobry interes i mówią stąd jednym głosem. Czy nie znamy zasady, ze to co niewygodne usuwa sie. Stad te wszystkie ataki. I na koniec powiem szczerze. Nie jestem jeszcze na 100% przekonany do radia Maryja ale ostatnio wiele sluchalem go i powiem Wam coś. Nie widzę w nim nic złego. Aha, i to jedyna rozglosnia w której o północy słychać codzinnie nasz polski hymn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg samowzbudnik Re: rektor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 15:04 I kto mówi że manipulacja nie przynosi efektów. Pan jest juz nie do uleczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: Tusk - u mnie "w domu mówiono po niemiecku".. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 13:13 Przestańcie łączyć religię z polityką. Po co ten odnośnik do tendencyjnych artykułów. Jeszcze trohę a zrobicie z Tuska hitlerowca. Przecież obecny papież był w Hitlerjugen. O tym nic nie piszecie. Taka była sytuacja na świecie i On ani Tusk nie mieli mwyboru. Ja i tak bedę głosowała na Tuska a nie na dwulicowego Kaczyńskiego. Przecież jego uśmiech w debatach jest tak mocno fałszywy, że to widać na odległość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Rośnie telewizja o. Rydzyka IP: 217.153.125.* 10.10.05, 13:24 Najwieksze studia!! Ha ha ha. Czyli Polsatu i TVN nie biora pod uwage w rankingu -moze nie klasyfikuja ich jako polskich nadawcow?? Ale powaznie, za ta cene - wyszlo im na prawde tanio. (Po kosztach biurowca zrealizowali wysoko zaawansowany technologicznie obiekt).Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius I dobrze! I Tylko tak dalej o. Rydzyku! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.10.05, 13:26 Widziale ostatnio pare programow publicystycznych ny TVP i TVN, wtym debaty prezydenckie, "Prosto w oczy" M. Olejnik, "Debaty" Durczoka i Gawryluk, i musze przyznac, ze tak jednostronnie nastawionych mediow w Niemczech np. nie ma; sa programy bardziej sprzyjajace SPD i Zielonych, i inne (w tym swietny magaazyn publicystyczny "Raport"), ktore raczej sklaniaja sie do preferencji pro CDU czy FDP. Jest tez rada programowa TV, ktora dba o to, zeby byla rownowaga w przekazie medialnym. A w Polsce co? TVP pod kierunkiem czlowieka PO, Dworaka, robi wszystko, zeby obrzydzic ludzion PiS i braci Kaczynskich. Wspomniana juz M.Olejnik, jakby na zamowienie szefostwa, jest bardzo agresywna w stosunku do swoich gosci, jesli sa z PiS-u, i bardzo wyrozumiala w stasunku do ludzi PO. To sam w TVN Waltera. Dlatego uwazam, ze o.Rydzyk powinien jeszcze bardziej swoje stacje rozbudowywac. Nie jestem zwolennikiem jego pogladow politycznych, ale dobrze, ze RM i TV Trwam sa. Dosc juz tej dyktatury PO-SLD owskich pogladow (ponoc jedynie slusznych w mediach). Trzymam wiec kciuki za to, zeby o.Rydzykowi udalo sie stworzyc alternatywne centrum medialne w Polsce z prawdziwego zdarzenia. Bedzie prawdziwa konkurencja dla TVP i TVN (Polsat zdaje sie byc bardziej obiektywny). Koniec z dyktatura politycznej poprawnosci i promowaniem ludzie, ktorzy swoje poglady polityczne (i nie tylko: vide slub koscielny Tuska zut przed wyborami) zmieniaja, jak choragiewka na wietrze. I jest przynajmniej jedno medium, gdzie ani ten oglupialy ostatnio Walesa, ani Michnik ani Kwach, nie bede glosili tych swoich infantylnych "kazan medialnych". Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof3 przenieś się gościu na otwarte forum o. Rydzyka 10.10.05, 13:27 www.trfam_nie_wiem_po_co_sam.rydz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiweno teraz IP: *.stk.net.pl 10.10.05, 13:27 oszołomy dopierp będą się panoszyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat a na jakiej fali mozna te gow.... znalesc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 13:30 chcialbym troche tragikomedii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Ciekawe co bedzie po ojcu Rydzyku? Potop? IP: *.c153.petrotel.pl 10.10.05, 13:52 Ojciec Rydzyk ma juz podobno dobrze ponad 60 lat. Ciekawe co zrobi z tym swoim majatkiem, wyłudzonym od ludzi przez ciagłe prosby i błagania.Niedobrze mi się robi, jak czytam w TV Trwam: prosimy o pieniadze, wpłacajcie, to wasz obowiazek, bo to jedyna prawdziwa telewizja, oni chca nam ja zniszczyc...etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeter1 Re: Ciekawe co bedzie po ojcu Rydzyku? Potop? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:57 lecę postami "na dół' i juz tracę wiarę w madrosć i zdrowy rozsądek forumowiczów. Teraz <Aska> prezentuje tak nieprzemyślane, że strach. Rydzyk majątku nie ma. Nie zabierze do grobu. wszystko ładuje w radio i telewizję. artykuł w GW tego dowodem /dziękuję gazecie;)/. Chyba, że te wszystkie niemądre i napastliwe posty, to posty przebierańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg samowzbudnik Re: Ciekawe co bedzie po ojcu Rydzyku? Potop? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 15:07 A co z Maybachem , też nie jego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Re: Ciekawe co bedzie po ojcu Rydzyku? Potop? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:30 co ma być? O.Rydzyk jest dobrym organizatorem, więc mu zazdrośnicy przyczepiają różne etykietki i obrzucają inwektywami. pokażcie, co wy potraficie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmudi RYDZYK BUHAHAH IP: *.bb.online.no 10.10.05, 13:53 LIPA!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia głosuj na TUSKA !!!!! IP: *.veranet.pl 10.10.05, 14:11 TYLKO W TEN SPOSÓB MOZNA POGRAZYC TO ZIEJĄCE NIENAWISCIĄ DO LUDZI RADIO (M) Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: głosuj na TUSKA !!!!! 10.10.05, 14:20 Gość portalu: asia napisał(a): > TYLKO W TEN SPOSÓB MOZNA POGRAZYC TO ZIEJĄCE NIENAWISCIĄ DO LUDZI RADIO (M) Zgadzam się!!!! Ktoś wreszcie musi zająć się takim osobnikiem, który otumiając tysiące ludzi zbiera od nich pieniądze i zamiast pomagać innym to buduje sobie swoje królestwo... Złodziej i oszust, niczego lepszy od Kulczyka czy innego dorobkiewicza. Ciekawe za co Rydz sobie kupił najdroższy samochód świata????????????? Ja nigdy nie dam ani złotówki na ten proceder!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zenek2011 Re: głosuj na TUSKA !!!!! 10.10.05, 17:37 Jasne ze na Tuska, nie sluchajcie sekciarza, zlego człowieka Rydzyka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś