dawid88884 Podobno o.Rydzyk robił laske Giertychowi !!!!!!!!! 10.10.05, 23:30 hhahhahahahahahhhahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: Podobno o.Rydzyk robił laske Giertychowi !!!! 10.10.05, 23:49 O to nowina. ja tylko slyszalem, ze sie onanizuje ogladajac programy wyborcze Kaczora Odpowiedz Link Zgłoś
dawid88884 o. Rydzyk podobno zakłada Burdelik :-)) 10.10.05, 23:38 lalalalalalla Odpowiedz Link Zgłoś
dawid88884 Rydzyk oddaj pieniadze z Solidarności!!!!!!!!!!!!! 10.10.05, 23:40 co za kołtun Odpowiedz Link Zgłoś
dawid88884 Giertych=Lepper=o.Rydzyk=Korwin - Mikke=POMYLEŃCY 10.10.05, 23:45 HIHI Odpowiedz Link Zgłoś
dawid88884 o.Rydzyk = Złodziej!!! , o.Rydzyk = Złodziej!!! 10.10.05, 23:53 OSZOŁOMOM S T O P ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borowka zenada IP: 217.171.49.* 11.10.05, 08:09 Nic dodac, nic ujac. Przenajswietrzy Rydzyk, "dezodorant zla" (J.Urban) nadaje sie raczej do polityki niz do duszpasterstwa. Tam kombinowanie w celu tzw. pozyskiwania funduszy z ktorym Rydzyk swietnie sobie radzi sa na porzadku dziennym. Beda jeszcze nastepne studia... jak Kaczor wygra wybory, to na pewno. Zalamka. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do zenada 11.10.05, 16:48 Gość portalu: borowka napisał(a): > Nic dodac, nic ujac. Przenajswietrzy Rydzyk, "dezodorant zla" (J.Urban) nadaje > sie raczej do polityki niz do duszpasterstwa. Tam kombinowanie w celu tzw. > pozyskiwania funduszy z ktorym Rydzyk swietnie sobie radzi sa na porzadku > dziennym. Beda jeszcze nastepne studia... jak Kaczor wygra wybory, to na pewno. > Zalamka. Przede wszystkim "przenajswietszy" pisze sie przez "sz" a nie "rz". Poza tym cytwanie slow niejakiego Goebbelsa stanu wojennego nie swiadczy dobrze o twej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Kompromitujcie się Dawidy dalej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:05 Nie dosyć, że głupcy, to jeszcze bez kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan z ciemnogro NAJPOPULARNIEJSZEMU TORUNIANINOWI-gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:41 Ciesze sie,ze ,,na dzien dobry" w torunskim studio pojawili sie znakomici historycy UMK.Pieknie mowili o wojnie z bolszewikami.Warto sie zastanowic,czy Radio Maryja i TV TRWAM mialyby szanse zaistniec gdyby solidnie i rzetelnie nadawaly komunistyczne TVP i I Pr Polskiego Radia.CHWAŁA O.T.RYDZYKOWI, wybitnemu menadzerowi z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleheca Gratulacje dla ojca Rydzyka!!! IP: *.hexen.przemysl.net.pl / *.hexen.przemysl.net.pl 12.10.05, 18:10 Rydzyk wielki geniusz ,ktorego chca zniszczyc ludzie mali i bez wyobrazni! Zazdrosc zzera ich wnetrza i wypala rozum.Cieszy mnie kazdy czlowiek,ktory potrafi zrobic cos wielkiego .A tu Polak,rodak z niczego tworzy COŚ !!!Dziwi wiec taki zmasowany atak ,a moze i nie dziwi, bo jest to zagrozenie dla ludzi przywykłych do manienia ludzi małych i biednych ,do ograniczania im dostepu wiedzy zakazanej!A wiedzą zakazaną jest prawda.Prawda otwiera oczy na zło ,ktore jest skutkiem ich działań przez cały okres PRLu!I to oni właśnie mają jeszcze w rekach media .Biedni ,naiwni,nie wiedza ,że te media wkrotce mogą sie im wymknąc z rąk całkowiecie !Przecież ,to tylko mały procent udziałów w tych mediach jest Polski,reszta ,to kapitał zagraniczny!!!Ktoregoś dnia obudzą sie i okaże sie ,ze nie maja juz nic do powiedzenia w tych mediach,bo one, nie należą już do nich! A ten wysmiewany i wykpiwany przez nich RYDZYK bedzie jedynym Polakiem,z polskimi mediami!!!Gratuluję OJCZE RYDZYK !Tak trzymać,ALLELUJA i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maherowy beret Gratulacje dla o.Rydzyka! IP: *.hexen.przemysl.net.pl / *.hexen.przemysl.net.pl 12.10.05, 18:19 Gratuluje i ciesze sie ,ze dzieło rosnie a zazdrosnych trafia szlag! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy Re: Gratulacje dla o.Rydzyka! IP: *.h.pppool.de 12.10.05, 20:45 Przeczytałem wszystkie posty. Doszedłem do wniosku, że ta telewizja Trwam to musi być naprawdę coś ciekawego. Muszę zacząć to oglądać. Zadziwiła mnie i zainteresowała paranoidalna nienawiść przeciwników o.Rydzyka do niego i jego dzieła. Czyżby ktoś się czegoś obawiał? Być może będziemy mieli niezależną telewizję - liczę na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur z bielska-b mojea opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:42 w BIBLII pisze o nadejściu szatana i końcu kościoła ( wszystkie kościoły spłoną ) . jest to prawdą a przykład mamy tu ..... w Polsce O J C I E C T.R Y D Z Y K zasłania się kościołem i wiarą a tak na prawdę to jest S Z A T A N w ludzkiej skórze . Wykorzystuje wiarę na zbijaniu kasy ( tzw PIENIĘDZY ) od naiwnych ludzi . To jest moje zdanie a wy jak uważacie - ( dla ludzi poniżej wieku 60 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Studio TV Trwam IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 18:35 Madrzy katolicy i tak trzymac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Youzeq Rośnie dzięki takim cwaniakom jak Kaczyńscy IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 25.10.05, 08:26 Chciałbym wiedzieć co będzie musiał zrobić duet Kaczyńskich w zamian za poprarcie w wyborach parlamentarnych i prezydenckich, bo z tego co wiem to nie ma nic za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry-vip rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 20:39 niech sobie otworzy jeszcze BURDEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRyja www.radiomaryja.moblog.pl IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 05.12.05, 00:34 zapraszamy! www.radiomaryja.moblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek ile w was jadu i nienawisci IP: *.retsat1.com.pl 26.08.06, 20:39 kazda niemota potrafi tylko krytykować stwórzcie swój wlasnt fenomen Rydzyka a dam wam kasę Odpowiedz Link Zgłoś