Dodaj do ulubionych

Rośnie telewizja o. Rydzyka

• dawid88884 Podobno o.Rydzyk robił laske Giertychowi !!!!!!!!! 10.10.05, 23:30
      hhahhahahahahahhhahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • historyk12 Re: Podobno o.Rydzyk robił laske Giertychowi !!!! 10.10.05, 23:49
        O to nowina. ja tylko slyszalem, ze sie onanizuje ogladajac programy wyborcze
        Kaczora
    • dawid88884 o. Rydzyk podobno zakłada Burdelik :-)) 10.10.05, 23:38
      lalalalalalla
    • dawid88884 Rydzyk oddaj pieniadze z Solidarności!!!!!!!!!!!!! 10.10.05, 23:40
      co za kołtun
    • dawid88884 Giertych=Lepper=o.Rydzyk=Korwin - Mikke=POMYLEŃCY 10.10.05, 23:45
      HIHI
    • dawid88884 o.Rydzyk = Złodziej!!! , o.Rydzyk = Złodziej!!! 10.10.05, 23:53
      OSZOŁOMOM S T O P ! ! ! !
    • dawid88884 o.Rydzyk lubi sex jak Beger Wibrator 11.10.05, 00:12
    • Gość: borowka zenada IP: 217.171.49.* 11.10.05, 08:09
      Nic dodac, nic ujac. Przenajswietrzy Rydzyk, "dezodorant zla" (J.Urban) nadaje
      sie raczej do polityki niz do duszpasterstwa. Tam kombinowanie w celu tzw.
      pozyskiwania funduszy z ktorym Rydzyk swietnie sobie radzi sa na porzadku
      dziennym. Beda jeszcze nastepne studia... jak Kaczor wygra wybory, to na pewno.
      Zalamka.
      • wet3 do zenada 11.10.05, 16:48
        Gość portalu: borowka napisał(a):

> Nic dodac, nic ujac. Przenajswietrzy Rydzyk, "dezodorant zla" (J.Urban) nadaje
        > sie raczej do polityki niz do duszpasterstwa. Tam kombinowanie w celu tzw.
        > pozyskiwania funduszy z ktorym Rydzyk swietnie sobie radzi sa na porzadku
        > dziennym. Beda jeszcze nastepne studia... jak Kaczor wygra wybory, to na
        pewno.
        > Zalamka.
        Przede wszystkim "przenajswietszy" pisze sie przez "sz" a nie "rz". Poza tym
        cytwanie slow niejakiego Goebbelsa stanu wojennego nie swiadczy dobrze o twej
        inteligencji.
        • Gość: Katarzyna Kompromitujcie się Dawidy dalej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:05
          Nie dosyć, że głupcy, to jeszcze bez kultury.
    • Gość: stefan z ciemnogro NAJPOPULARNIEJSZEMU TORUNIANINOWI-gratuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:41
      Ciesze sie,ze ,,na dzien dobry" w torunskim studio pojawili sie znakomici
      historycy UMK.Pieknie mowili o wojnie z bolszewikami.Warto sie zastanowic,czy
      Radio Maryja i TV TRWAM mialyby szanse zaistniec gdyby solidnie i rzetelnie
      nadawaly komunistyczne TVP i I Pr Polskiego Radia.CHWAŁA O.T.RYDZYKOWI,
      wybitnemu menadzerowi z Torunia.
    • Gość: aleheca Gratulacje dla ojca Rydzyka!!! IP: *.hexen.przemysl.net.pl / *.hexen.przemysl.net.pl 12.10.05, 18:10
      Rydzyk wielki geniusz ,ktorego chca zniszczyc ludzie mali i bez wyobrazni!
      Zazdrosc zzera ich wnetrza i wypala rozum.Cieszy mnie kazdy czlowiek,ktory
      potrafi zrobic cos wielkiego .A tu Polak,rodak z niczego tworzy COŚ !!!Dziwi
      wiec taki zmasowany atak ,a moze i nie dziwi, bo jest to zagrozenie dla ludzi
      przywykłych do manienia ludzi małych i biednych ,do ograniczania im dostepu
      wiedzy zakazanej!A wiedzą zakazaną jest prawda.Prawda otwiera oczy na
      zło ,ktore jest skutkiem ich działań przez cały okres PRLu!I to oni właśnie
      mają jeszcze w rekach media .Biedni ,naiwni,nie wiedza ,że te media wkrotce
      mogą sie im wymknąc z rąk całkowiecie !Przecież ,to tylko mały procent udziałów
      w tych mediach jest Polski,reszta ,to kapitał zagraniczny!!!Ktoregoś dnia
      obudzą sie i okaże sie ,ze nie maja juz nic do powiedzenia w tych mediach,bo
      one, nie należą już do nich! A ten wysmiewany i wykpiwany przez nich RYDZYK
      bedzie jedynym Polakiem,z polskimi mediami!!!Gratuluję OJCZE RYDZYK !Tak
      trzymać,ALLELUJA i do przodu!
    • Gość: maherowy beret Gratulacje dla o.Rydzyka! IP: *.hexen.przemysl.net.pl / *.hexen.przemysl.net.pl 12.10.05, 18:19
      Gratuluje i ciesze sie ,ze dzieło rosnie a zazdrosnych trafia szlag!
      • Gość: trzeźwy Re: Gratulacje dla o.Rydzyka! IP: *.h.pppool.de 12.10.05, 20:45
        Przeczytałem wszystkie posty. Doszedłem do wniosku, że ta telewizja Trwam to
        musi być naprawdę coś ciekawego. Muszę zacząć to oglądać. Zadziwiła mnie i
        zainteresowała paranoidalna nienawiść przeciwników o.Rydzyka do niego i jego
        dzieła. Czyżby ktoś się czegoś obawiał? Być może będziemy mieli niezależną
        telewizję - liczę na to.
    • Gość: artur z bielska-b mojea opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:42
      w BIBLII pisze o nadejściu szatana i końcu kościoła ( wszystkie kościoły
      spłoną ) . jest to prawdą a przykład mamy tu ..... w Polsce O J C I E C
      T.R Y D Z Y K zasłania się kościołem i wiarą a tak na prawdę to jest S Z A T
      A N w ludzkiej skórze . Wykorzystuje wiarę na zbijaniu kasy ( tzw PIENIĘDZY )
      od naiwnych ludzi . To jest moje zdanie a wy jak uważacie - ( dla ludzi poniżej
      wieku 60 lat
    • Gość: Zbyszek Studio TV Trwam IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 24.10.05, 18:35
      Madrzy katolicy i tak trzymac !
    • Gość: Youzeq Rośnie dzięki takim cwaniakom jak Kaczyńscy IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 25.10.05, 08:26
      Chciałbym wiedzieć co będzie musiał zrobić duet Kaczyńskich w zamian za
      poprarcie w wyborach parlamentarnych i prezydenckich, bo z tego co wiem to nie
      ma nic za darmo
    • Gość: harry-vip rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 20:39
      niech sobie otworzy jeszcze BURDEL
    • Gość: MaRyja www.radiomaryja.moblog.pl IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 05.12.05, 00:34
      zapraszamy!

www.radiomaryja.moblog.pl
    • Gość: wlodek ile w was jadu i nienawisci IP: *.retsat1.com.pl 26.08.06, 20:39
      kazda niemota potrafi tylko krytykować stwórzcie swój wlasnt fenomen Rydzyka a
      dam wam kasę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka