eni64 Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 19:35 Podmienili go!!!!!a powaznie,jest to chyba jedyny z naszych politykow,ktory czegos sie nauczyl.I to wlasnie jest niebezpieczne.Z taniego populisty,robi sie cwany gracz polityczny.stoi za tym dobry nauczyciel/lub nauczyciele/,a i uczen okazuje sie nie taki glupi.Jeszcze ,co prawda ,gdzie niegdzie sloma lekko z obuwia wystaje,ale do czasu.A wtedy????? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał 18.11.05, 19:51 > Podmienili go!!!!! Możesz mieć rację. Pawlak był prototypowy - już parę lat temu Tym pisał, że chcieli go kupić Japończycy bo myśleli, że jest sztuczny. Postęp jest nieubłagany, model zdecydowanie bardziej naturalistyczny - pytanie tylko, jakich obwodów nie wbudowano, a jakie wbudowano niedbale ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 stoi za nim spora grupa businessowa 18.11.05, 21:12 z Prokomem na czele -- Dosiadł mnie osioł okrakiem i rykiem obwieścił donośnym Że na wierzchu takim Będzie jeźdźcem wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee jesli Lepper artykuje tak cynicznie swoja "prawde" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:53 to koniec tego pieknego kraju bliski, czterej jezdzcy apokalipsy: blizniacy, lepper + giertych Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 zgaza sie - tyle ze bez Giertycha 18.11.05, 21:14 nie pasuje do reszty -- Dosiadł mnie osioł okrakiem i rykiem obwieścił donośnym Że na wierzchu takim Będzie jeźdźcem wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CezaryT Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: 193.217.169.* 18.11.05, 21:07 Pryncypał Dyrekcja banku radzi I sejm jej nie poradzi Procent kursem kieruje Złotówkę nam buduje Pryncypał Balcerowicz Magnacki karierowicz Harcerz aktu teorii Pisarz nowej historii Plują na radę, warczą Rada trwa złotą tarczą Strzeże Polskich pieniędzy Brak motywu do nędzy CezaryT 2003-06-27 PS. Dedykuję te słowa Pryncypałowi, he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macuserek Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 21:25 szkoda slow i oczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acrobat Folwark zwierzęcy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 21:26 jak tak słucham wypowiedzi Leppera, Kaczyńskiego i Marcinkiewicza, to mam wrażenie jakbym już ten schemacik znał... Orwell już kiedyś o tym napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: Folwark zwierzęcy... 18.11.05, 21:28 -- Dosiadł mnie osioł okrakiem i rykiem obwieścił donośnym Że na wierzchu takim Będzie jeźdźcem wolności Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden CWANY WARCHOŁ Z WYROKAMI 18.11.05, 21:29 Pan Lepper jeszcze raz pokazał, że jego słowa są nic nie warte. W polityce obowiązują i słownictwo i jego terminarz. Pan Lepper nie jest wiarogodny wedle żadnego z tych kryteriów. Nigdy on wiarogodny nie był, i nigdy nie będzie. Rzuca on słowami na wiatr, by zyskać szybkie nagrody. Jest to język nieodpowiedzialnego psychopaty, który ceni sobie zyski doraźne, bez względu na prawdziwe wartości i długotermonowe cele. Pan Lepper jest również bandziorem z wyrokami. I o tym prawdziwym Polakom nie wolno zapominać. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: CWANY WARCHOŁ Z WYROKAMI 18.11.05, 21:34 "Czy ja tez mam sie wstydzic swojego dziadka" - A.Lepper Odpowiedz: nie panie Andrzeju - dopiero pana wnuki -- Dosiadł mnie osioł okrakiem i rykiem obwieścił donośnym Że na wierzchu takim Będzie jeźdźcem wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: CWANY WARCHOŁ Z WYROKAMI IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.11.05, 08:37 Ty jesteś też wyjątkowy bandzior odwracania uwagi od właściwych bardziorów którzy do tej pory rządzili w Polsce i ją kompletnie zrujnowali z wyprzedaniem najcenniejszego majątku narodowego, z największym bezrobociem na świecie z 1.5 milionami niedojadających dzieci, korupcji i takich głupich i perwersyjnych pasibrzuchów jak ty. Gó.. ludzkie, które bez przerwy wypływa i się mądrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 wyjatkowo naiwny socjalisto 19.11.05, 10:37 socjalista to taki czlowiek ktory mysli ze jak bedzie pieniadze biednym rozdawal to zmniejszy biede a jak bezrobotnym zasilki da to bezrobocie zniknie -- Dosiadł mnie osioł okrakiem i rykiem obwieścił donośnym Że na wierzchu takim Będzie jeźdźcem wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Lepper, zacznij płacić podatki! IP: 64.124.166.* 18.11.05, 23:53 Bogaci przedsiębiorcy rolni powinni zacząć płacić PIT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Lepper, zacznij płacić podatki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 01:34 widzialeś jak lepperowi dzisiaj dupę lizał niemczycki? Złodzieje boją się przewodniczącego jak ognia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr. Zet To się nazywa posłuszeństwo wobec Europy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.11.05, 06:57 Nie będzie nam byle PiSuar neokomuny wprowadzał. Parady gejów też wam narzucimy. No, Lepper, tak trzymajcie. Czuć w tym wszystkim rękę Millera. SO zaczyna ewoluować w kierunku PO i SLD, Lepper jest zresztą za homomałżeństwami. Pozostaje problem prawicy. Niech LPR okrzepnie, Romcio powoli dochodzi do siebie po serii niefortunnych posunięć. Bójcie się PiSiory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr. Zet Przypominam: PO+SO+SLD = 244 głosów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.11.05, 07:16 ... czyli bezwzględna większość. Vive l'Europe, vive la France, vive la Pologne! Coś się przeliczyłeś, Michnik. Niebawem może być koniec z Dornem, Wassermannem, Sikorskim, Mellerem i służalczością wobec Kissingera et consortes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi_wieliczka Balcerowicz powinien zapisac sie do Samoobrony !! IP: 195.136.246.* 19.11.05, 07:26 Balcerowicz powinien byc prawa reka Leppera !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Lepper - milionerzy zrzucili maskę IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.05, 09:46 Lepper w swej partii ma w większości dorobkiewiczów, dla których liczy sie tylko kasa, i powiedzą każdą głupotę byle przypodobać się wyborcom. Ale teraz jest szansa na profity u Kaczuszek, to się mówi inaczej. Zresztą jaki podatek 50% od najbogatszych byłby realny! Taki głupi ten chłopek nie jest i sobie nie zabierze!! Może w końcu ludzie oprzytomnieją i pokażą gdzie jest miejsce dla takiego oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr. Zet Re: Lepper - milionerzy zrzucili maskę IP: *.pool.mediaWays.net 19.11.05, 09:54 Dorobi się u kaczostwa, a za jakiś czas kaczostwo obali. Prosty rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
mk-80 PRZECZYTALEM _ CIERPLIWIE 19.11.05, 10:59 Moje wnioski: 1. To nie Andrzej tylko maszyna - ktoś nim manipuluje, bardzo dobry nauczyciel. Takiego miał 10 lat temu Kwaśniewski - pojechał wtedy młdy komuch do francji i zapytał jednego z najcwańszych na świecie GURU od PR'u politycznego - jak to zrobić ?? Jak wygrać z legendą solidarności ? Będąc młodym komuchem ? i udało się i wygrał. Mase kasy to kosztowało - ale efekt jest do dziś. Podobnie czuje po kościach zrobił Andy L. 2. To oczywiste że ten wywiad to iskra zapalna wiekszej całości. Przyłączenie sie do PIS'u to powolny zanik - utrata własnych posłów, zaufania 15% wobec bardzo prawdopodobnego upadku całości konstrukcji. 3. Całość planu ruszy dopiero jak jeden z Kaczorow zasiądzie na fotelu prezia. Wowczas rozpoczena sie rzadania spłacenia rachunkow. Czuje ze Andy ma spory sztab analitykow-socjologow - i non stop monitoruje nastroje społeczne. Czeka ... czeka cierpliwie ... na odpowiedni moment. Zwróćcie uwage na jego zerowy niemal stosunek do Radia M. Ojciec R zachwala go .. Andy jednak ... nieśmiało ... nieśmiało ... On przeskoczy ponad tym fanatyzmem. 4. W cale nie bedzie sie dogadywał z PO. On poprostu wyczeka na odpowiedni moment - na ważne rozdanie - i wtedy wyciągnie Joker'a. Z pomocą PO i SLD zamiecie PIS-'dy' - pod dywan . To naprawde cwany plan. Najciekawsze jest to ... co stanie sie z Romkiem G. Nie wierze żeby nic nie podejrzewał. Hmmm tylko ojciec narobił troche bigosu z tą wystawą - której zresztą broni PIS. Lepper widzi, kalkuluje ... i czeka. Żeby było jasne :-D - głosowałem na PO - i reprezentuje liberalne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr. Zet Re: PRZECZYTALEM _ CIERPLIWIE IP: *.pool.mediaWays.net 19.11.05, 11:29 :-D Dobrze, że głosowałeś na PO i że poczuwasz się do liberalnego podejścia.... :-D Wnioski Twe są bardzo zbliżone do moich. Odpowiedz Link Zgłoś
olias elyty tego nie zdzierżą; zawał serca już bliski 19.11.05, 12:16 nie lubię Lepera, jednak: 1. to elyty go stworzyły 2. w pzreciwieństwie do elyt on się uczy 3. wrogość elyt wynika z faktu że nie był przewidziany do miejsca przy korycie. Elyty boją się jakichkolwiek rewolucji w dostępie do koryta - myślały że tylko one, elyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firma-ekipa Ludzie Leppera: skorystasz i Ty . IP: *.chello.pl 19.11.05, 14:01 Tytułowy bochater na rozgarnętego nie wygląda i nie tylko On , ale i Tacy właściwie ukierunkowani kontrolowani mogą zrobić wiele ile ? Czytaj folder ( czerwone ) voila.pl/mg7x4/?1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa Zawsze popierałem kapitał skorzystajcie na tym. IP: *.chello.pl 19.11.05, 14:12 Gość portalu: lenin napisał(a): > Niedlugo Lepper zostanie feministka skorzystajcie na tym. a wielu rozumie postępując moze skorzystać wszak to naiwny jeszce ,,polityczny szczery idiota,, Trzymany z ,, bużkę ,, Przypadkiem , w niw eiedzy , może zrobić wiele dobrego jak sprawdź na folderze voila.pl/mg7x4/?1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.r. Re: Lepper: Zawsze popierałem kapitał IP: *.intermedia.com.pl 19.11.05, 16:55 Hahahahaha Jacy Ci nasi wyborcy są głupi ze wybieraja takiego czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika To Lepper też jest kobietą?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:19 Ma on wyjątkowa zdolność przeobrażania się w tak sprytny sposób, jak kameleon. Powiem więcej - jest w tym lepszy: Był już radykalną prawicą, skrajną lewicą, teraz jest liberałem. Do niedawna zażarcie walczył z programem PO. Zawsze wiedziałam, że wiedzieli i PiS i Samoobrona, że PO ma świetny program i dlatego walczyli by PO nie wygrała. Gdyby tak się stało, przepadli by już z kretesem. Teraz można kłamać w żywe oczy, że mówi się co innego... Niedługo będzie walczyć jako kobitka o prawa kobiet :) KPINA PANIE LEPPER, KPINA PANOWIE KACZYŃSCY!!!! i wstyd przed światem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś