Dodaj do ulubionych

Zamieszanie wokół odpraw w Wyborowej

30.01.06, 18:43
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: onufry zagłoba Re: Zamieszanie wokół odpraw w Wyborowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:15
      Dostają taką kase i nie chcą odchodzić z firmy, coś tu nie gra,albo im zależy
      na robocie albo ta suma się nie zgadza. Kto udziela takich wiadomości jeżeli
      prezesi to kłamią jak wszędzie
      • Gość: mlody Re: Zamieszanie wokół odpraw w Wyborowej IP: *.icpnet.pl 30.01.06, 21:50
        przy otrzymaniu do reki naraz 500 tys, kazdy normalny czlowiek jest ustawiony
        do konca zycia

sa tysiace sposobuw obrotu tymi pieniedzmi

dajcie mi taka szanse...
        • Gość: grzesiek Re: Zamieszanie wokół odpraw w Wyborowej IP: *.icpnet.pl 31.01.06, 15:08
          połowę i tak zje urząd skarbowy
    • Gość: Qba Wiarygodność? IP: *.icpnet.pl 31.01.06, 18:20
      GW tradycyjnie zresztą antyzwiązkowa, powołuje się na Tygodnik nr1??? jestem
      zdruzgotany.
      • Gość: observer Re: Wiarygodność? IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.06, 18:17
        Ktoś napisał , że jak sie otrzyma 500 tys. to jest ustawiony do końca życia.
        Bardzo złudna ocena , ponieważ odprawa skumulowana z zarobkami tworzy kwotę do
        maksymalnego opodatkowania a zatem fiskus się cieszy. Z drugiej strony to , że
        pracownicy tyle zarabiają to nie powinno być powodem do zawiści. Przecież ci
        ludzie pracują , zarabiają a że w oceniu niektórych dużo za dużo? no to jak ma
        być w tym kraju. Takie dyskusje wywołują kompleks u tych wszystkich co dużo
        zarabiają i to zarabiają uczciwie nie kradnąc. Czy to "WINA" pracowników
        wyborowej ,że ich zarobki są wysokie? czy to "WINA" pracowników Glaxo , że ich
        zarobki są dużo powyżej średniej. Czy to "WINA" pracowników ZNTK czy WAGONU ,
        że ich "rozprowadzono" i ich zarobki są opłakane. Pomyślcie. Niektóre
        wypowiedzi dają dowód jak to Polak Polakowi wilkiem jest. Smutne.
      • Gość: observer Re: Wiarygodność? IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.06, 18:20
        A ja wstrząśnięty. GW za swój kostur bierze tzw. gazetkę Tygodnik number 1.
        Red. Michnik - Pana gazeta kołuje w stronę ciemności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka