Gość: tomek IP: *.cto.us.edu.pl / 155.158.248.* 12.11.02, 10:31 no i kogo to obchodzi?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koala Re: Bank Handlowy pod nowym szyldem IP: *.prospan.com.pl 12.11.02, 11:19 Przejmujecie się Bankiem Handlowym, ale jakoś cicho było jak nagle ktoś wpadł na genialny pomysł, żeby zlikwidować markę CPN. Nie wiem jaki idiota i jakie pieniądze wziął za to, żeby zgodzić się na zastąpienie najbardziej popularnej marki polskiej takim badziewiem jak ORLEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeo Re: Bank Handlowy pod nowym szyldem IP: 62.233.173.* 12.11.02, 11:30 mnie to obchodzi ;gościu; ponieważ jestem jego akcjonariuszem! chyba wiesz co to znaczy? a jak nie to ;do nauki;!!! Odpowiedz Link Zgłoś
araya Re: Bank Handlowy pod nowym szyldem 12.11.02, 11:43 I tak oto był sobie najstarszy POLSKI bank. Parafrazując klasyków: "Jak taki zaczyna od zmiany nazwy, to na czym skończy?..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Bank Handlowy pod nowym szyldem IP: *.citicorp.com 12.11.02, 11:53 Przeciez nikt nie zmienia nazwy - zmienia sie logo - czyli taki znaczek na wizytowkach, dlugopisach, etc. nazwa zostaje - Bank Handlowy w Warszawie bedzie nadal Bankiem Handlowym - A oddzialy detaliczne - bo tu sie glownie zmienia szyld beda zamiast Citibank mialy citibank handlowy - to jest chyba wrecz bardziej polskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marketingowiec ...mnie to interesuje, takie majstrowanie.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.02, 14:21 Majstrowanie przy Marce, Wizerunku, Systemie Idetyfikacji Wizualnej to ciekawe sprawy i bardzo ryzykowana sprawa. Tak bylo z Orlenem gdzie tylko dzięki ogromnej kasie udało się to zrobić. Klapa okazalo sie połączenie WBK BANK ZACHODNI - wszystko sie rosypało, nie wiadomo tak naprawde o co chodzi. Ciekawe kiedy COCA-COLA i PEPSI się połączą - to będzie dopiero ciekawe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN egzekwowanie zobowiązań IP: 217.153.95.* 12.11.02, 14:29 Skoro Citygroup zapewniała, ze nie zmieni nazwy, to mozna by teraz ją zmusić do utrzymania starej, historycznej nazwy. Może ktoś powinien się tym zająć. Płacę podatki, to wymagam (ale k..wa nie w Polsce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grez Re: egzekwowanie zobowiązań IP: *.localdomain / 172.20.6.* 12.11.02, 17:20 O i o tym nikt nie mówi, ale jak teraz Amerykany mają 90 procent to my możemy się najwyżej oflagowac >-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Sobczyk Największy błąd jaki można popełnić IP: 217.11.134.* 12.11.02, 16:53 Powody, dla których zmieniono markę, są jasne, brzmią logicznie. Zupełnie zignorowano jednak powody, dla których tej marki nie powinno się zmieniać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Bank Handlowy pod nowym szyldem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.02, 17:22 z tym momentem dla mojej firmy ten bank przestał istnieć. Ale jak to mówią: "Umarł król, niech żyje król..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejczyk Re: Bank Handlowy pod nowym szyldem IP: 195.136.95.* 13.11.02, 15:05 Spoko teraz czeka nas Schabowy Mac i Maślanka Cola. Jak zabraknie kasy w budżecie to następne będzie Deutsche PKO. Odpowiedz Link Zgłoś