Gość: prezes IP: *.acn.waw.pl 03.02.03, 20:14 To bardzo ekscytujaca wiadomosc. W zasadzie to az mi puscily zwieracze z wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolko Re: DHL Polska łączy się z Servisco IP: *.cnrs-mrs.fr 04.02.03, 06:15 A kogo obchadza problemy jakie masz ze swoim tylkiem gosciu?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoshee Re: DHL Polska łączy się z Servisco IP: *.lycos.co.jp 04.02.03, 06:20 ale tepak z Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorąco zapraszam http://ballack13-87.fm.interia.pl IP: *.trzepak.pl / 10.0.0.* 04.02.03, 14:21 super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerth Przestana traktowac klientow jak smieci? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 22:45 Wreszcie!!! To jakas szansa ze przestana traktowac klientow jak zbedna i uciazliwa koniecznosc. Latem tego roku szanowna firma Servisco NIE DOSTARCZYŁA mi w terminie (a nawet po terminie) waznej przesylki. Po moim telefonie ZAPEWNIONO mnie ze dostane ja w tym dniu (w ktorym dzwonilem). Dowiedzialem sie tez ze "kierowca byl... ale mnie nie zastal itp pierdoly. Dodam ze gdybym wiedzial ze nie dostarcza mi jej pojechalbym do ich magazynu i sam odebral. Ale jeszcze raz zaufalem, nie bez znaczenia bylo tez to ze nie mialem czasu (pracowalem) a do magazynu mialem ok 150 km. Oczywiscie nie przywiezli mi (czym narazili na duuuze problemy)- dosc powiedziec ze pojechalem do kontrahenta - bo mialem blizej niz do magazynu po towar tozsamy z przesylka. Towaru wiec od Servisco nie dostalem. Kierowca - ktory twierdzil ze byl (a nie mogl byc: adres 100 od glownej drogi: widac na kiometr ze ktos jedzie) ostatecznuie przyznal ze... zepsul mu sie samochod. No i OK, zdarza sie. Wprawdzie ja mamm firme mala ale w takim ukladzie postaralbym sie wynajac inny samochod i WYKONAC USLUGE bez wzgledu na to ile taki "czarter" by mnie kosztowal . A oni chyba byliby w stanie to zrobic - tym bardziej ze maja chyba wiecej niz jeden samochod na wojewodztwo. Najgorsze jednak jest to ze najpeirw chamsko klamali (ze byli... itp) a w koncu i tak mi nie przywiezli (mimo prosby, kulturalnej, rzeczowej rozmowy). Szkoda ze tak dzialaja, szkoda tez ze nie powiedzieli co i jak - przyjechalbym sam do magazynu i zabral i zaplacil za transport- bo nie o te pare groszy mi chodzilo tylko o odebranie zamowienia. Zreszta - potrzebowalem go wiec po 3 dniach pojechalem do kontrahenta po tozsamy towar - bo tylko 100 km a mialem tylko jeden samochod (pracujacy) i nie mialem (miedzy)czasu na jezdzenie wiec tym bardziej nei jechalem do do centralnego magazynu - tym bardziej ze juz nie wiedzialem czy towar maja oni kierowca czy kto tam w tej nieodpowiedzialnej i niepowaznej firmie, wiec odebralem w koncu towar ale - musilame zaplacic za przesylke - pracownik kontrahenta prosil bo musialby placic ze swojej kieszeni - wiec ostatecznie i tak zaplacilem Servisco (1,5 stawki) a jeszcze stwierdzili ze "wzielismy za przewoz w jedna strone" (tzn do mnie, ze z powrotem - do mojego partnera handlowego odwioza gratis. No zenada po prostu). Coz dodac, minimum przyzwoitosci panie i panowie z Servisco, minimum. Nie musze tez Wam mowic, drodzy forumowicze ze omijam ich szerokim lukiem. Pozdrowienia. grp@interia.pl P.S. Jezeli firma czuje sie znieslawiona itp lub naruszam regulamin forum (ze naruszam wartosci??) moge podac adres i wszelkie potrzebne dane Odpowiedz Link Zgłoś
opeongo Re: Przestana traktowac klientow jak smieci? 05.02.03, 09:59 Gość portalu: gerth napisał(a): > Wreszcie!!! To jakas szansa ze przestana traktowac klientow jak > zbedna i uciazliwa koniecznosc. postaramy sie ich wyedukowac. DHL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arleta Re: Przestana traktowac klientow jak smieci? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 06.02.03, 10:23 no to macie co robic Odpowiedz Link Zgłoś