Dodaj do ulubionych

Francuskie ubezpieczenia dla polskich kierowców

IP: 62.233.214.* 02.09.06, 00:23
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • apparent Francuskie ubezpieczenia dla polskich kierowców 02.09.06, 00:55
      Kochani wystrzegajcie się Alianzu!
      • Gość: leo Re: Francuskie ubezpieczenia dla polskich kierowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 06:10
        Podaj powody, dla których Alianz jest gorszy od innych albo przyznaj się, że
        jesteś agentem PZU lub innego badziewia.
        • azx Słyszę że Link 4 ma zakaz w kilku krajach bo nie 02.09.06, 08:22
          wypłaca OC i właściciele sami potem muszą bulić...
          • Gość: karuthers Re: Słyszę że Link 4 ma zakaz w kilku krajach bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 11:57
            Dodatkowo AXA nie pozwolili kupić PZU, bo chciała z niego zrobić AXA Polska, a
            Eureko zgodziło się na pozostawienie polskiej marki.
      • Gość: Irasiad Re: Francuskie ubezpieczenia dla polskich kierowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 09:04
        Dlaczego w Polsce nie moge ubezpieczac OC samochodu miesiecznie.? Nie uzywam
        auta to dlaczego mam ubezpieczać. Motocykla nie uzywam przez 6 mcy ale tu stawki
        są niewielkie więc strata do zaakceptowania. Dlaczego nie mozna wyrejsetrować
        auta jak w niemczech.
        Masz problemy finansowe wiec wyrejestrowujesz i nie placisz ubezpieczenia.
        W niektórych ktajach jak masz kilka aut to płacisz jedno ubezpieczenie OC bo
        jest niemozliwe abys jednoczesnie poruszał sie dwoma. (warunek tylko ty mozesz
        byc kierowcą lub byc w pojeździe)
        U nas system ubezpieczeniowy to fiskalizm.
        • Gość: m Re: Francuskie ubezpieczenia dla polskich kierowc IP: *.crowley.pl 02.09.06, 11:41
          napisz list do swojego posła...
    • Gość: ws Francuskie ubezpieczenia dla polskich kierowców IP: *.net.autocom.pl 02.09.06, 07:34
      Allianz Polska - a może warto pamietać, że Allianz ma już tradycje w Polsce -
      ta firma ubiezpieczała piece krematoryjne obozu w Oświęcimiu !!! Czekaja na
      nastepna okazję?
    • Gość: p.rezydent Francuskie ubezpieczenia dla polskich kierowców IP: *.chello.pl 02.09.06, 09:21
      nie wiem co axa chce teraz zaproponowac, ale od czasów wieczerzaków i tego
      drugiego ( a w zasadzie I-ego) AXA prowadziła program "asistns" - większego
      dziadostwa w realizacji przyjętych zobowiązań nie widziałem ( no może top euro
      asistans dla shella..)
    • Gość: KB Francuskie ubezpieczenia dla polskich kierowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 09:48
      a mnie konsultant Link4 olał, gdy zakwestionowałem wyliczoną stawkę i poprosiłem
      o wiecej szczegółów. I wclae nie są najtańsi !!!
      • Gość: danny Re: Francuskie ubezpieczenia dla polskich kierowc IP: 87.118.96.* 02.09.06, 11:44
        hehe, dokladnie tak!
        a do tego w auto-casco sprytnie pochowane udzialy wlasne - o tym konsultant
        jakis zapomia powiedziec
        jednak stare pizetju, ale jare
      • wanda78 Re: Francuskie ubezpieczenia dla polskich kierowc 04.09.06, 15:46
        o przepraszam, w moim przypadku link4 jest zdecydowanie najtańszy - policzyli o
        1/3 mniej niż w PZU, a konsultant cierpliwie odpowiadał na wszystkie moje
        pytania, czego u agenta raczej nie uświadczysz
    • Gość: Orzeszek Link4? - litości, nie. Założone przez byłych IP: *.acn.waw.pl 02.09.06, 10:02
      izraelskich agentów, posługujących się w biznesie niewybrednymi metodami
      (zaproszenia na dziwki). Inne firmy związane z tym panem: Allianz, ECI.
      • bronz Re: Link4? 04.09.06, 16:24
        Weź człowieku zimny prysznic bo sie pocisz z emocji i nieprzyjemnie sie robi.
        Link ma sporo wygodnych opcji wiec ludzie się tam ubezpieczają - ja miedzy
        innymi. Ty nie musisz.
    • Gość: Jacenty Telemarketing IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 12:20
      Zobacz na co już rozwiązania pozwalają, jeśli chodzi o interaktywność w e-telemarketingu, poszukaj w polskim necie.
    • Gość: antykomuna link4 do żydzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.06, 13:12
      nie kupujcie w link4!

kupując dajecie pieniądze na mordercze praktyki terrorystycznego państwa izrael,
      nie dla żydowskich ubezpieczeń!

juz nie wspominając ze likwidacja szkód u nich jest chyba najbardziej skąpa
      • infoth Re: link4 do żydzi 02.09.06, 13:58
        I za to nas nie lubią wszędzie.Są antypatie narodowościowe, ale to co w polsce
        jest to jest cho-ro-ba.Jedżce w świat i walnijce takie coś to popatrzą na was
        jak na czubka. Ja widziałem naszych rodaków z taką agendą(wybałyszenie oczu,
        lekki zez i salwa psychopaty). Leczcie się na boga.
    • nessuno Żabojadom stop. 02.09.06, 14:29
      Zrobili syf z i tak zasyfionej Tepsy.Wystarczy.Spadać na drzewo francuskie
      pijawy.Na moją kasę nie liczcie,ale pewnie paru jeleni znajdziecie.
    • znj2 Gospodarka 02.09.06, 23:38
      Co to, ktoś się ocknął, że do Polski zjechały same firmy przewałkowe! A jak
      miało być? Cudownie? Szczęście i dobrobyt? To po co, to obalanie komunizmu, żeby
      ludzie mieli dobrze? Ha! Ha! Ha!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka