Dodaj do ulubionych

KNF już prawie w komplecie

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.10.06, 05:26
Jarus Kaczynski, nasz "wielki", genialny wodzus wlasnie zdobyl KNF nastepny
szaniec na drodze do pelnej dyktatyry
Obserwuj wątek
    • Gość: arek83lbn Re: KNF już prawie w komplecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 06:37
      superpanstwo z supernadzorem w kazdej dziedzinie, czekam na Ministerstwo Prawdy
      i Milosci
      arek83lbn.blox.pl/html
    • Gość: jgg prof. Cioch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 15:58
      Miałem wykłady z tym Panem. Szkoda, że myli wiele kwestii i często jego słowa
      mijają sie z tym co jest napisane w obowiązujacych ustawach. A, chwalił sie że
      od kilku lat oszczędza w SKOKach i dyskretnie zachęcał, bo jek twierdził warto.
      Pewnie dlatego te korzystne opinie?
      • Gość: jjjjs Re: prof. Cioch IP: *.chello.pl 06.10.06, 18:55
        a jeszcze dodam ze wpis z fakultetu u niego za whisky mozna bylo dostać
        • Gość: chłopak jjjjs Re: prof. Cioch IP: *.aster.pl 06.10.06, 20:24
          no prosze jjjjs co ty mówisz była zupełnie inaczej a ty miałeś problemy na roku
          bo ciągle nic tylko w ssałeś pałke chłopakom ;-)
    • Gość: mox KNF już prawie w komplecie IP: *.core.lanet.net.pl 06.10.06, 19:40
      IDEALNY MODEL PAŃSTWA TOTALITARNEGO
      • Gość: Bocian Re: KNF już prawie w komplecie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.10.06, 20:41
        "Z końcem przyszłego roku KNF przejmie też nadzór nad bankami."

Na to sie Bruksela nigdy nie zgodzi ! Kaczory sie niczego nie nauczyli z
        historii BPH - Unicredito.
    • kevin_michnik układ zatacza coraz szersze kręgi 06.10.06, 22:39
      mają już finanse, wywiad wojskowy, pracują nad trybunałem konstytucyjnym.
      • Gość: niedowiarek Kluza?, cos w niego nie wierze. IP: *.chello.pl 06.10.06, 23:43
        Troche do sztambucha
        Co do Kluzy to mam troche mieszane uczucia. Zgodnie z wykreowana legende, kupil
        kiedys akcie niby po 2 zl a potem byly po 60, moze i tak, ale takie historie to
        sie w filmach zdarzaja, mam watpliwosci.
        Dla mnie to jest niejasne i uwazam ze Premier J.K ,od czystosci, powinien
        zobowiazac Kluze do publicznego wyjasnienia zrodel pochodzenia jego majatku,
        jezeli Kluza chce pelnic funkcje publiczne.
        Tym bardziej ze pelni funkcje faceta od nadzoru. Jest to proste (pity, wydruki
        z Biura Maklers, itd).
        Osobiscie uwazam ze to jest trudne do udowodnienia (bede szczekal jak by co)
        ale brak dowodow co do majatku Kluzy moze pokazac niewygodna dla PIS prawde, bo
        byc moze Kluza to typowy przyklad z tzw. ukladu Kaczynskiego tj ktos kto sie
        dorobil dzieki roznym ukladom poziomym (glownie z SGH, a potem Banki)
        Jezeli nie ma przejrzystych dowodow, to pytanie skad ta kasa, no chyba ze
        przyznac ze kazdy zdolny absolwent SGH moze sie dorobic 7 mln dzieki sobie,
        (hehehe,)
        Uwazam ze to niemozliwe i tu sie powinien wykazac niejaki Kaminski (CBA-glowne
        osiagniecie tego rzadu) i tego Kluze przeswietlic.
        Ten Kluza robi co prawda wybitnie zludnicze wrazenie miernoty. ale cos jest na
        rzeczy, albo uklad przez sluzby (WSI ooooo co mozliwe) albo jakies niemozliwe
        do uchwycenia uklady rodzinno-inne.
        Ee tam Panie Premierze, sprawdz to Pan, szukasz Pan mitycznego ukladu, a byc
        moze masz Pan przyklad tego ukladu zupelnie pod nosem i jeszcze Pan mianujesz
        tego goscia szefem nadzoru finansowego\ hehehe
        Chyba ze macie w tym rzadzie filozofoe Kalego, jak my ukrasc krowe to ok, a jak
        my stracic krowe to be
    • Gość: les ziobro jestes nr.1 antek.nr.2 IP: *.dsl.mindspring.com 07.10.06, 00:48
      czekamy kiedy dobierzecie sie do d... temu sprzedawczykowi balcerkowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka