Gość: DrAgon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 22:25 To jakis Prima Aprilis? O co chodzi? Czy to na zasadzie "W takim razie ja chciałbym ufundować nagrodę dla Pana, który mi nagrodę ufundował"???? Niechwytającyocochodzi DrAgon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mareczek Frasyniuk, masz u mnie nagrodę..... IP: 80.48.116.* 07.05.03, 22:46 ....za najszybsze zakupienie ciężarówek z pensji kierowcy. I napisz książkę lub poradnik jak to się robi. Proponuje nakład 3 mln, rozejdzie się jak ciepłe bułeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.wmc.com.pl 07.05.03, 22:47 Artyści na emeryturę! Władysław Frasyniuk urządza happeningi! Trafne i dowcipne! Dzięki temu wreszcie ktoś dostrzeże Unię Wolności. Ale do parlamentu droga daleka. Polityczny happener Janusz Korwin-Mikke tam się nie dostał mimo, iż wyprowadzał słonia z zoo. Co dalej panie Władysławie? Może złote szpitalne łóżko dla ministra zdrowia, a jakąś nagrodę dla Kołodki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q1 Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: 62.233.204.* 07.05.03, 22:47 Posunięcie typowe dla Unii Wolności - sens zrozumie nieliczna grupa wybranych, większość uzna, że członkowie tej partii ostatecznie stracili rozum (patrz wcześniejszy post). Gratulacje od byłego gorącego zwolennika UW. Z niepokojem czekam na kolejne gwoździe do trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YY! Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 22:57 Gość portalu: Q1 napisał(a): > Posunięcie typowe dla Unii Wolności - sens zrozumie nieliczna > grupa wybranych, większość uzna, że członkowie tej partii > ostatecznie stracili rozum (patrz wcześniejszy post). Gratulacje > od byłego gorącego zwolennika UW. Z niepokojem czekam na kolejne > gwoździe do trumny. Kwiatkowski ufundował UW nagrodę w postaci Złotego? rogu :-)). Co by nie myśleć Kwiatkowski okazał się bardziej finezyjny od UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniarz Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.BMJ.net.pl 07.05.03, 23:17 Kochani z UW, stawia się na czarnego konia a nie na brunatnego roberta !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 23:21 UW sama go wypromowala firmuja uklad polityczny w telewizji. A ludzie z zarzadu TVP rekomendowani przez UW wykazali sie nie lada odwaga odchodzac na miesiac przed koncem kadencji :) Odpowiedz Link Zgłoś
amalczewski robal 07.05.03, 23:21 Komentarze też do amalczewski@wp.pl Sztuka w jednym akcie (by bulk). Bohaterowie sztuki: Załoga statku pirackiego: Kapitan statku pirackiego – El Mueller, Pierwszy oficjer - Don Czażard, Stjuardessa pokładowa - Ryfka Jakuboff, Pomocnik kucharza - Leo-ncio Ryfkin, Playboy okrętowy - Robal Kwiatek, Kacmaster - Lejcman Nikoś (8MB RAM), Burdelmama w burdelu w Buenos Aires Juanita Urbanitta, Załoga kanonierki węgierskiej, pilnującej spokoju i porządku na oceanie spokojnym: Kapitan – Rolo Tomasso Nałęczka, Bosman Rokita, Majtek Ziobro, Balast kanonierki - ordynat Kalisz, Rozbitkowie na bezludnej wyspie: Robinson Michnik, Piętaszek Mieeeetek Niemczycki. Miejsce akcji: statek piracki u wybrzeży małej, bezludnej wysepki na oceanie w okolicach Brazylii. Akt I Scena I Scena 1. Lipiec 1702 roku. El Mueller: „Panowie, nie wiem jak wy, ale ja nic nie pamiętam! Tak sobie tu pływamy po tych mazurskich jeziorach, albo by się na jakie syreny miejscowe wyskoczyło, albo przekąsił by człowiek co nieco. Co nam zapodasz dzisiaj na kolacje, dobry chłopie Leo- ncio?” Leo-ncio Ryfkin: „W odpowiedzi na pytanie, odmawiam udzielenia odpowiedzi!” EM: „A niech mnie szrapnel świśtnie! Och ty wygadany gnojku, zaraz cię przeciągnę pod kilem, albo każę chłopakom, żeby to zrobili! Gadaj tu jak u spowiedzi!” LR: „Kapitanie raptusem jesteś jak Bohun, no cóż, Trza gadać, będę gadał! Nie będziem dziś nic jeść, bo już mnie irytuje to stanie przy garach. Napijem się dobrej wódeczki, z Polska. A potem coś wam opowie interesting.” Wszyscy piją, szczególnie dużo pije Kacmaster. Zapewne nie będzie nic pamiętał. Don Czażard (ryczy z oburzeniem w głosie): „Z Polska?!” LR: „Spoko, spoko, moja babiczka pohazi s Hrzanowa. No więc historia zaczyna w pewne następujący warunki...” Kacmaster - Lejcman Nikoś (8MB RAM): „No właśnie!, rzygam już tym syfiastym rumem, (beeeeknął wyraziście aż mu wąs zafalował), nic po nim nie pamiętam!” DC: „Kacmastrze niedobrze się dzieje jak się tak często odzywasz! Znasz taką zagadkę? Jak się myje wąsy?” KLN (8MB RAM): „Znałem kiedyś, ale teraz już jej nie pamiętam. Zgodnie z moją najlepszą wiedzą twierdzę jedynie, że to była fajna zagadka:-)” EM: „Starczy! Leo-ncio zaczął mówić, pozwólmy mu skończyć! Ryfko choć tu do mnie, siadaj mi na kolanach i zabaw mnie swoimi pląsami. Doprowadzimy do koncentracji. Leo gadaj w końcu!” LR: „Sprawa wygląda następujący. Był kiedyś mistyczny skarb. Zakopali go na wysepke. Miałem plana na te wysepke ale dałem go Kacmastrowi. Wiem, że skarb jest warty 17,5 milijona dukatasów. Dodam jednak, że w odpowiedzi na pytanie, odmawiam udzielenia odpowiedzi’. KLN (8MB RAM): „Ta. Huju muju dzikie węże. Nie pamiętam nic takiego! Czażard jaka jest odpowiedź na tą zagadkę?” DC: „Tak samo jak cipę, tylko nie trzeba kucać!” Rechot się wyrwał niesamowity z piersi załogi statku pirackiego. Szczególnie mocno rechotała kształtna pierś Stjuardessy pokładowej - Ryfki Jakuboff, przytrzymywał ją jednak mocno kapitan w celu poprawnego przeprowadzenia procesu koncentracji. W ustawie zapiszemy – szeptał Ryfce kapitan do ucha - że każda kobieta może mieć maksymalnie 30% sexapilu. Ty masz Ryfko 300% i tu widzę psa pogrzebanego. Skoczymy na te wysepke i zgarniemy skarb! Wysyłają więc playboya okrętowego Robala do wszystkowiedzącej burdelmamy w burdelu w Buenos Aires Juanity Urbanitty. Robal zostaje tam zerżnięty w burdelu i do końca życia pozostają mu z tego powodu czerwone uszy. Wraca jednak z informacjami. Scena 2. Rozmowa Playboya okrętowego - Robala Kwiatka z Leo-ncio Ryfkinem w kabzie okrętowej zostaje nagrana przez Robinsona Michnika. LR: „Coś się dowiedziałeś Robalu ty mój? RK: „Tak. Wiem już, że nie warto być playboyem okrętowym. Zadają tam takie pytania, że aż uszy czerwienieją. Mam jednak namiary na tę wyspę.” LR: „Dobrze, mój drogi. Teraz pojedziemy całą grupą sprawującą władzę na te wysepka i tam zrobimy porządki.” Scena 3. Styczeń 1703 roku. Taśma z nagraną rozmową zostaje przekazana załodze kanonierki węgierskiej, pilnującej spokoju na oceanie spokojnym. Kapitan – Rolo Tomasso Nałęczka: „Zarządzam przerwę 20 minut”. Bosman Rokita: „ W ten sposób to my się nic nie dowiemy” Majtek Ziobro: „Złapmy ich i przesłuchajmy” Balast kanonierki - ordynat Kalisz: „Nie mam więcej pytań’ Kapitan – Rolo Tomasso Nałęczka: „ Ja też nie mam już więcej pytań. Załogo – wydaję rozkaz – proszę iść spać. Przed snem zadam jednak szanownej, wysokiej załodze kanonierki zagadkę: „co to jest w 1/3 mężczyzna, w 1/3 kobieta i w 1/3 diabeł?”. Nikt nie zna odpowiedzi. Scena 4. Kwiecień 1703 roku. Na bezludnej wyspie lądują rozbitkowie Robinson Michnik, Piętaszek Niemczycki, którzy wybrali się małym prywatnym jachtem na karnawał do Ryjo. Przypływają piraci. Wszyscy bohaterowie spotykają się na plaży. El Mueller: „ Zawsze twierdziłem, że ten nasz kucharek to pomiot szatański, obląkany.” Don Czażard: „Ja to tam gówno pamiętam po tamtej imprezie. Pamiętam jedynie trzy rzeczy: pierwszy pocałunek z moją żoną, z moim najlepszym przyjacielem playboyem Robalem oraz, że Robala strasznie zeszmacili w Buenos Aires. A mówiłem mu: „ nie jedź to tego kurewskiego miasta rozpusty i karnawału, tam rządzi ta qrwa w czerwonej sukience Urbanitta, zostań tu lepiej z nami na rybach, na mazurach, na nartach wodnych pośmigamy, porozmawiamy o interesach.” Stjuardessa pokładowa - Ryfka Jakuboff: :”No to gdzie jest ten skarb?” EM: „Ty jesteś tym skarbem” Kacmaster - Lejcman Nikoś (8MB RAM): „Nic nie pamiętam, qrwa od jutra nie piję. A tak apropo to można by się coś napić na tej plaży, tak mnie suszy!” Burdelmama w burdelu w Buenos Aires Juanita Urbanitta - jednym głosem z Robinsonem Michnikiem: „Napij się z nami krulika biedaka, trochę go tu jeszcze ostatnio zostało po naszej ostatniej imprezie. Krulik jest spoko, wyskokowy, ma około 50% mocy. Napijesz się dobry człowieku o fizjonomii, o psychice ciecia jednakowoż i zapomnisz.” Wtem trzasło, błysło wprost z nieba... Na plaży pojawia się Pan Frodo, na palcu ma pierścień, ma tez przy sobie snur! Pan Frodo mówi: „Zniszczę ten pierścień”. Załoga statku pirackiego wrzeszczy: „Nie niszcz!”. Na to Pan Frodo: „Kanonierka węgierska zatonęła. Po skarbie na wyspie ni huja, śladu nie pozostało. Będziecie piracka bando czyhać na mój pierścień. Zniszczę go!” Kapitan – Rolo Tomasso Nałęczka: „To ja przynajmniej powiem jaka jest odpowiedź na moją zagadkę. Jan Maria Rokita.” Frodo niszczy pierścień! (Huk, grzmot, na niebie pojawia się opalona ładnie twarz przewodniczącego Leppera. Przewodniczący Lepper grzmi: „Miałeś chamie w Klewkach płóg, ostał ci się ino snur!!!” Piętaszek Mieeeetek Niemczycki: „Meeeeeeeeeeeeeee” KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 23:22 Gość portalu: DrAgon napisał(a): > To jakis Prima Aprilis? > O co chodzi? Czy to na zasadzie "W takim razie ja chciałbym > ufundować nagrodę dla Pana, który mi nagrodę ufundował"???? > > Niechwytającyocochodzi > DrAgon Taaaa, z całym szacunkiem dla pozostałości UW, pomysł jest dosyć prostacki i również porównałbym to do akcji Korwin- Mikke'go. Jedyne co to przynajmniej Brunatny Robert nie miał żadnej konkurencji w tej dziedzinie. Znokautował rywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Będą dalsze nagrody dla szefa UW. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 23:28 Dowcipny ten Kwiatkowski. Najpierw szef UW dostał złoty róg, potem dostanie czapkę z piór a na koniec sznur. Jak w dramacie Wyspiańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Będą dalsze nagrody dla szefa UW. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 08:14 Zbłaźnił się makabrycznie Frasyniuk. Jeszcze dał Kwiatkowskiemu nagrodę w takim momencie :) Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz MUMIA WIECZNIE ZYWA!!!! JAK LENIN!!!!!!!! IP: 195.116.133.* 07.05.03, 23:40 Coz bys mumio zrobila gdyby nie GW?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycek dla najlepszego prezesa telewizji publicznej w Polsce? IP: *.ernet.net.pl 08.05.03, 00:06 Wydaje mi się że jedynego prezesa telewizji publicznej w Polsce. Dużej "konkurencji" nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Brawo, Panie Prezesie! IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 00:22 Za kulturalne, dowcipne, eleganckie i TRAFNE zrewanżowanie się Unii Wolności! Jest Pan prawdziwym dżentelmenem. Z najlepszymi życzeniami Jagnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burbon Re: Brawo, Panie Prezesie! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.05.03, 00:35 Po Panu Frasyniuku sie tego nie spodziewalem , ze wzgledu na przeszlosc ;ale widac sie mylilem , jak wielu innych rowniez. Powiem krotko, : ale jajaaaaaaa! UW - stracila reszte szacunku u wielu .Powinien Pan podobnie jak byly prezydent , dac sobie spokoj z polityka , bo widac nie dorosl Pan do tego, Zycze szerokiej drogi, ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.alico01.fl.comcast.net 08.05.03, 00:56 Nagroda dla tego dupka Kwiatkowskiego, jak najbardziej zasluzona. Szczegolnie za kompromitujaca wpadke z "Najlepsza TV publiczna w Europie"!!!(dla tych co nie wiedza o co biega - poszperajcie w wiadomosciach sprzed dwoch dni). Odpowiedz Kwiatkowskiego - no coz zagranie spod trzepaka, ale jak komus sloma z butow wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.chello.pl 08.05.03, 01:51 pieprzysz... jaka wpadka? koalicja wielce "obiektywnych" Faktow tvn oraz SDP (zbieranina dziennikarzy ktorzy w wiekszosci porobili kariery glownie w tvp a teraz udaja ze sie nia brzydza) znalezli sobie zwykly pretekst - ot- czepianie sie slow! TVP zostala: "the most successful TV station during 2002" aby: "to recognize Polish television for an outstanding performance in 2002". ! no sorry, inne telewizje w tych kategoriach nie zostaly uhonorowane - wniosek: tvp byla najlepszaw 2002. to jest prawda niezaleznie czy sie to p. Lisowi podoba czy nie... jezeli tvn chce sie czepiac slow, to niech najpierw zmieni nazwe faktow na "program publicystyczny: komentarze tvn" bo to w jaki sposob oni konstruuja swoje wiadomosci zakrawa na zarty jakies: dac w materiale wspomnienie o jakims fakcie i dorobic do tego wlasna ideologie bezczelnie ja potwierdzajac wypowiedzia strony przeciwnej (zeby nie bylo ze jednostronna prezentacja co zarzuca sie w zasadzie slusznie tvp) WYRWANA Z KONTEKSTU! tak jak bylo to wlasnie w przypadku tejze nagrody dla tvp - konkretnie wypowiedz pana (o ile sie nie myle) Domanskiego polskiego przedstawiciela przy EBU - jaego cala wypowiedz byla w wiadomosciach! to co z ta wypowiedzia (i nie tylko) zrobily fakty nadaje sie niestety do komisji etyki dziennikarskiej... sek w tym ze takiej komisji, podobnie jak i etyki wsrod dzeinnikarzy faktow (Ze o znajomosci jezyka pol. nie wspone vide paniusia ktora uparcie od kilku lat akcentuje na ostatnia sylabe...) po prostu nie ma... pzdr rafal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruk Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.ab.hsia.telus.net 08.05.03, 02:51 hello PRL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as serwilizm IP: *.maine.rr.com 08.05.03, 04:35 czego to sie nie robi aby blizej do koryta bylo, swiat staje na glowie , nagroda dla aferzysty, wlasny cyrk i wlasne malpy. Proponuje nagrode powiedzmy milion dolarow dla najbardziej odrazajacego mordercy itp. w ramach nagrody wystep w telewizji Kwiatkowskiego i oczywiscie dozywocie na wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.chemd.amu.edu.pl 08.05.03, 07:45 Gość portalu: DrAgon napisał(a): > To jakis Prima Aprilis? > O co chodzi? Czy to na zasadzie "W takim razie ja chciałbym > ufundować nagrodę dla Pana, który mi nagrodę ufundował"???? > > Niechwytającyocochodzi > DrAgon Podejrzewam, że miał to być sarkazm i jakiś rodzaj dowcipu. Ale wcale się nie dziwię, że jest odbierany pół serio. UW też zbudowała sobie czrno-biały obraz rzeczywistości, co najwyżej wybiela i wy(o?)czernia inne odcienie szarości. Gdyby nie afera Rywin - Michnik, można by wiadomość potraktować całkiem serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.chemd.amu.edu.pl 08.05.03, 08:01 Podejrzewam, że miał to być sarkazm i jakiś rodzaj dowcipu. Ale wcale się nie dziwię, że jest odbierany pół serio. UW też zbudowała sobie czrno-biały obraz rzeczywistości, co najwyżej wybiela i wy(o?)czernia inne odcienie szarości. Gdyby nie afera Rywin - Michnik, można by wiadomość potraktować całkiem serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: 212.160.148.* 08.05.03, 08:16 Herr Kwiatkowski masz u mnie nagrodę "Złamanego Palanta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONI-MY TEN JEDEN WART AKURAT DRUGIEGO !!!!! IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 08:19 Akurat OBIE strony są warte siebie. Jak śmieciane akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keyel Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: 217.97.220.* 08.05.03, 09:55 To kpina !!!!!!!! Aż nie chce się tego komentować. Bardzo ceniłem Unię Wolności i Frasyniuka też. Być może jest to pierwszy krok UW do koalicji z SLD. Przez taką głupotę UW straci wiele głosów mój też !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.chemd.amu.edu.pl 08.05.03, 10:07 Gość portalu: keyel napisał(a): > To kpina !!!!!!!! Aż nie chce się tego komentować. Bardzo > ceniłem Unię Wolności i Frasyniuka też. Być może jest to > pierwszy krok UW do koalicji z SLD. Przez taką głupotę UW straci > wiele głosów mój też !!! Ależ to wcale nie jest pierwszy krok! Vide chociażby skład KRRiT, a i we władzach reżimowej tv znalazłoby się także trochę przedstawicieli UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keyel Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: 217.97.220.* 08.05.03, 09:55 To kpina !!!!!!!! Aż nie chce się tego komentować. Bardzo ceniłem Unię Wolności i Frasyniuka też. Być może jest to pierwszy krok UW do koalicji z SLD. Przez taką głupotę UW straci wiele głosów mój też !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: zoil:* / 192.168.0.* 08.05.03, 10:56 Gość portalu: keyel napisał(a): > To kpina !!!!!!!! Aż nie chce się tego komentować. Bardzo > ceniłem Unię Wolności i Frasyniuka też. Być może jest to > pierwszy krok UW do koalicji z SLD. Przez taką głupotę UW straci > wiele głosów mój też !!! Już bez przesady. Jakby nie było na kim wieszać psów. Cóż takiego się stało, że Unia zażartowała. Odbieram to tak, że cokolwiek by zrobiła, będzie świetny pretekst, żeby często niewybrednie dołożyć jej. Źle, że jest za ponura i poważna, jeszcze gorzej, jak próbuje zrobić coś w innym tonie. Ludzie, pomyślcie na kim wieszacie swoje łatki. Jest tam kilka osób, dzięki którym możecie teraz pisać, co się Wam żywnie podoba. Pewnie - i tam są koniunkturaliści i zwykłe śmiecie. Ale tacy są wszędzie. I takich trzeba tropić i wypunktowywać. Może lepiej samemu wziąć się za to, a nie wygodnie krytykować: anonimowo, niezobowiązująco i bezpiecznie. Reakcje, które tu czytam DOPIERO mnie przerażają. Jakby głodny tłum hien tylko czekał, żeby kogoś pokąsać. Aby tylko jakiś pretekst. A Pan Lepper szeroko tylko się uśmiecha biorąc kolejną porcję solarium. Nie musi nic robić, sami go wyręczacie. Więcej wyrozumiałości i umiejętności dostrzegania, gdzie jest prawdziwe zagrożenie. W dzisiejszej "dyskusji" głównym zagrożeniem rysuje się "ten cwaniak" Frasyniuk. Pewnie, mało dał dowodów, jakim jest człowiekiem. Szczególnie dla tych, którzy nic do tej pory nie zrobili, poza czytaniem gazet w internecie. Zaznaczam, że nie jestem członkiem Unii Wolności. Ale sięgam pamięcią "kilka" lat wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocnik Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 08.05.03, 12:38 dobre!! ale jajcarze ;) ciekawe za co przyznaja jakas nagrode rywinowi i glempowi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażynka Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: 10.120.31.* 08.05.03, 12:58 Gość portalu: nocnik napisał(a): > dobre!! ale jajcarze ;) ciekawe za co przyznaja jakas nagrode > rywinowi i glempowi? ;)A gdzie nagrody dla reszty złodzieji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: 213.199.144.* 08.05.03, 13:40 Niniejsza lista komentarzy dobitnie dowodzi, że zagranie Frasymiuka, w zamierzeniu humorystyczne, w rzeczywistości było trafieniem kulą w płot (czyli działaniem typowym dla UW). Dobrze ponad połowa wypowiadających się tu dowiodła, że są debilami, którzy absolutnie nic z tego nie zrozumieli, poza skojarzeniem dwóch wyrazów: "Kwiatkowski" - "nagroda". Nie dziwi to w kraju bijącym rekordy głupoty i ciemnoty typowe bardziej dla Afryki niż Europy. Kraju, który od kilkudziesięciu lat nieustannie popełnia na swych młodych pokoleniach ZBRODNIĘ EDUKACYJNĄ, wypuszaczając ze szkół ludzi mozolnie acz skutecznie oduczonych myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzepka Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: 217.153.123.* 08.05.03, 14:58 Gość portalu: K napisał(a): > Niniejsza lista komentarzy dobitnie dowodzi, że zagranie Frasymiuka, w > zamierzeniu humorystyczne, w rzeczywistości było trafieniem kulą w płot (czyli > działaniem typowym dla UW). Dobrze ponad połowa wypowiadających się tu > dowiodła, że są debilami, którzy absolutnie nic z tego nie zrozumieli, poza > skojarzeniem dwóch wyrazów: "Kwiatkowski" - "nagroda". Nie dziwi to w kraju > bijącym rekordy głupoty i ciemnoty typowe bardziej dla Afryki niż Europy. > Kraju, który od kilkudziesięciu lat nieustannie popełnia na swych młodych > pokoleniach ZBRODNIĘ EDUKACYJNĄ, wypuszaczając ze szkół ludzi mozolnie acz > skutecznie oduczonych myślenia. Milo mi w koncu przeczytac rozsadnego czlowieka! Tak czytam te posty i rece mi opadaj,a bo w ogole ludzie nie kleja faktow. to chyba ten gatunek ludzi co przyklejali prawo jazdy na szybe po tym jak 1 kwietnia wiadomosci puscily taki dowcipas. UW popisala sie czarnym humorem - brawo! A niestety Kwiatkowski odpowiedzial podobnie zgrabnie - jestem pelen podziwu. to kawal skur... ale jednak inteligentnego. pozdrowienia dla wszystkich sympatykow zydowsko - masonskiej Mumii Wolnosci :)! Wszyscy ktorzy polozyli na nia kreske i poszli glosowac na platforemke obywatelska zegnam ozieble. rzepka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agis Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.biprohut.gliwice.pl / 192.168.6.* 08.05.03, 15:28 Biedny Frasyniuk. Podłoga GO w główkę walnęła. W tej sytuacji to i tak dobrze że się podpisał czytelnie, a nie zaniósł nagrody np osobiście. UNIO WOLNOŚCI skąd ty masz jeszcze na nagrody. Można by jeszcze L.Millerowi przydzielić za posprzątanie gabinetu po premierze Buzku. Za drobną opłatą mogę podać dalszych kandydatów abyście się panowie z Unii za bardzo nie nadwerężyli umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 16:04 Zyd zyda zawsze bedzie wspieral, rozplemilo sie po naszej ojczyznie to zydostwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rywin Re: Nagroda dla Roberta Kwiatkowskiego od UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 21:27 Frasyniuk ocipiał, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś