Dodaj do ulubionych

Wróć do Polski, damy ci biuro

IP: *.dialog.net.pl 17.06.07, 22:58
a ja że urodziłęm i wychowałem sie w polsce,
płacę tu ogromny PIT,VAT, akcyze
... za biuro musze płacić...

i płacę też na PAIZ..
Obserwuj wątek
    • Gość: erni Re: Wróć do Polski, damy ci biuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 23:38
      dokladnie, dlaczego, skoro placimy ciagle podatki w tym kraju, nie robimy na
      czarno na innych za granica, itp, to nie nam sie pomaga tylko im? ja nie mam
      nic przeciw wracajacym, sam jestem zdania, ze wczesniej czy pozniej wiekszosc
      wroci, przywiezie nowe pomysly, zainwestuje kase, itp. Ale w tym czasie to my,
      przedsiebiorcy dzialajacy w Polsce pchamy ten wozek...
    • Gość: chwilowyemigrant Re: Wróć do Polski, damy ci biuro IP: *.hbs.edu 18.06.07, 04:11
      he he he ale zachete dla inwestorow wymyslili, niech dodadza jeszcze video z
      kabaretonem z opola i mozliwosc odladania lepera i giertycha
    • kommer barwo PIS brawo Warszawa! 18.06.07, 09:28
      kolejne miejsca parcy dla Warszawiaków!
    • Gość: Młody A dlaczego nikt nie da na biura IP: *.net.autocom.pl 18.06.07, 09:42
      To ten z zagranicy jest lepszy od tego co tu zapie....... na tysiące urzędników.
      Dlaczego nie ma biur za darmo dla tych co jeszcze tu zostali i chcą coś robić?
    • Gość: basia Re: Nawet jak mi doplaca milion Euro.... IP: *.pool62-37-221.dynamic.orange.es 18.06.07, 11:55
      nie zainstaluje fili mojej firmy w Polsce. Czyste zazry. Polska biurokaracja,
      nienawisc wszystkiego co "smierdzi zachodem", kombiny i przekrety. Panowie
      badzcie powazni. Szukajcie frajerow na ksiezycu.
      • madleine791 Re: Nawet jak mi doplaca milion Euro.... 19.06.07, 13:03
        a ja tam zaloze swoja filie, mam dosyc placenia za te wszystkie hotele,
        przeloty itp. Uwazam ten pomysl jako b.d. Wpolsce to mozna sie tylko lenia
        nauczyc.
    • Gość: Czyzewski Krzyszto Wróć do Polski, damy ci biuro IP: *.pools.arcor-ip.net 31.07.07, 20:03
      Bardzo interesujacy pomysl, az wierzyc sie nie chce ze to jest mozliwe, napewno
      duzo Polakow mieszkajacych zagranica bedzie sie nad tym projektem zastanawiac i
      z cala pewnoscia wiekszosc z tego skozysta, pewnie i ja , ale to pewnie potrwa
      jeszcze jakis czas, z cala pewnoscia bede dalej obserwowal co sie w tym temacie
      dalej rozwija.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka