Gość: gośc IP: *.ksautomotive.pl 20.07.07, 14:57 no ja mam nadzieje, że będzie ta emerytura małżeńska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ar.co Gosiewski: Będzie emerytura małżeńska, to solid.. 20.07.07, 15:05 Zaczynam wierzyć, że jednak dojdzie do wcześniejszych wyborów - PiSiory zaczynają rzucać obietnice. Ciekawe, kiedy dowiemy się, że tylko ktoś bardzo naiwny mógł wierzyć w ich spełnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Gosiewski wicepremierem 20.07.07, 21:51 Kaczyński prezydentem RP, Lepper wicepremierem (do niedawna), Giertych wicepremiereme, Beger wiceministrem (miała być wg taśm), Kaczyński premierem rządu RP, Wiechecki ministrem, Polaczek, Lipiec, Maksymiuk, Zero Ziobro, Łyżwiński, Wanna Wasserman, kurdupel Filipek... Boże w jakim my kraju żyjemy, Boże widzisz i nie grzmisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Gosiewski: Będzie emerytura małżeńska, to solid.. IP: 195.164.124.* 20.07.07, 15:08 co to ma znaczenie? za 15 lat bedzie na emeryturze wiecej osob ktorych utrzymanie (emerytury) spowoduja spory spadek wyceny inst. finansowych bo trzeba bedzie je sprzedawac. Tych ktorzy licza na spokojna emeryturke z ZUS I OFE.......... czeka WIELKIE rozczarowanie niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Gosiewski: Będzie emerytura małżeńska, to sol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 15:32 ZUS zbankrutuje ale nie OFE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betka Re: Gosiewski: Będzie emerytura małżeńska, to sol IP: *.elsat.net.pl 20.07.07, 15:24 Super !!! Popieram całkowicie możliwość wyboru trzech opcji. Nareszcie PIS pokazał, że zwykli ludzie też się liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafvonthorn Re: Gosiewski: Będzie emerytura małżeńska, to sol IP: *.petrus.com.pl 20.07.07, 15:34 Nie bądź naiwna. Po pierwsze łaski nie robią. Nie będę się cieszył, że złodzieje tym razem nie zdecydowali się Nas okraść. Ale to tylko pic na wodę: w taki właśnie sposób PiS rozpoczyna kampanię przed wcześniejszymi wyborami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waso_serwis Re: Gosiewski: Będzie emerytura małżeńska, to sol IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 21:45 Słuchałem ich tłumaczenie, to bełkot i oszustwo. Chca jeszcze bardziej okradac i tak biednych przyszłych emerytów. Nie zajmuja sie gospodarką aby zwiększały sie dochody budzetu i istytucji ,k tore mają nam płacic emerytury. Nasza populacja maleje [ dość takich rzadow!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
logoin Tak jak pisałem 20.07.07, 16:11 Kalata to ta zła a Gosiewski to ten dobry. Durniów niech robią ze swoich,od początku było wiadome ze te emerytury przejdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Gosiewski: Będzie emerytura małżeńska, to solid.. IP: *.ib.tcz.pl 20.07.07, 16:12 Nie będzie pingwin mówił mi o mojej emeryturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwy pomysl na solidarne panstwo IP: *.chello.pl 20.07.07, 16:50 badzmy wszyscy solidarni i formumowicze przesylajcie na moje konto 2000 miesiecznie bo jestem uczulony na prace i robic mi sie nie chce wiec solidarnie zebysmy mieli po rowno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek i Wacek Gosiewski: Będzie emerytura małżeńska, to solid.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:47 Czy Pan Premier otrzyma emeryture z mamusia czy ze swoim chlopakiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczory do obory Gosiewski: Będzie emerytura małżeńska, to solid.. IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.07.07, 20:04 To co chce zrobić ten rząd to jest zwykły szaber w biały dzień. Są fundusze emerytalne na których złożone są ogromne kwoty, te pieniądze teraz chce ukraść PIS. Ustawa o emeryturach małżeńskich jest nie zgodna z konstytucją i zostanie na pewnozawetowana. Każdy Polak sam pracuje na swoją emeryturę. Dziś PIS chce nam to zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: Gosiewski: Będzie emerytura małżeńska, to sol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 21:00 Rozumiem, że na niepracujące kobiety, które i tak przechodzą na emeryturę dużo wcześniej i żyją dużo dłużej będą musieli złożyć się ci jelenie którzy są samotni albo żyją w konkubinatach. W ramach państwa solidarnego proponuję również emerytury dla dzieci, matek (wersja dla Kaczyńskiego), ciek, babć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok gosiewski IP: *.generacja.pl 21.07.07, 01:14 (tylko się za bardzo nie obrażaj! Jezus Maria, nie rób tego!). Gosiewski - jesteś jedynie - i wbij sobie to do łba - jedynie pracownikiem, Zatrudniliśmy ciebie, wynajeliśmy, opłacając BOR, lecznicę rządową, limuzynę, splendor władzy, po to abyć zapie..ł, rozumiesz to? Jesteś wynajętym pracownikiem, kimś w rodzaju lokaja zatrudnionego w domu; masz zasuwać i nawet nędznym słowem się nie skarżyć! Jak ci się nie podoba, to spadaj koleżko. Jesteś jedynie najęty do roboty i masz pracować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Gosiewski: a po 10 latach uśmiercimy emerytów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 11:42 Obradujący w piątek zespół zdecydował ponadto, że będą wprowadzone indywidualne emerytury dożywotnie z gwarantowanym 10-letnim okresem wypłat. Odpowiedz Link Zgłoś
gilford Re: Niech tan mutant cielesno-umysłowy spada! 22.07.07, 14:40 Zdejmijcie ta notatke, bo patrzenia na ta gebe przez trzeci dzien jest nie do zniesienia.Ilu kretynow mozna pokazywac. Odpowiedz Link Zgłoś