Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 27.06.03, 18:48 Ja nawet nie moge sie skupic nad lekcjami dzieci,tak mnie caly czas wydzwaniaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MACIEJ Re: Telemarketing pod pręgierzem IP: *.ny325.east.verizon.net 27.06.03, 19:02 Co innego jak Bush do nie zadzwonil przed wyborami,to mnie dalo do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Re: Telemarketing pod pręgierzem IP: 217.96.23.* 27.06.03, 19:09 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > Co innego jak Bush do nie zadzwonil przed wyborami,to mnie dalo > do myslenia. dalo "ciebie" do myslenia? mi tez by dalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Telemarketing pod pręgierzem IP: *.ny325.east.verizon.net 27.06.03, 19:10 Gość portalu: UORP napisał(a): > Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > > > Co innego jak Bush do nie zadzwonil przed wyborami,to mnie > dalo > > do myslenia. > dalo "ciebie" do myslenia? > mi tez by dalo O co ciebie bryka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Re: Telemarketing pod pręgierzem IP: 217.96.23.* 27.06.03, 19:17 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > Gość portalu: UORP napisał(a): > > > Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > > > > > Co innego jak Bush do nie zadzwonil przed wyborami,to mnie > > dalo > > > do myslenia. > > dalo "ciebie" do myslenia? > > mi tez by dalo > > O co ciebie bryka? mnie wesolo, ciebie nie? kwatkowscy nagrody dostaja... baby z holandii smieja sie z polskiego prawa... tylko sie smiac z problemow w usa... do mnie tez clinton ani bush nie zadzwonili... Odpowiedz Link Zgłoś