gilford 08.12.07, 06:50 To jest najlepszy przyklad jak pisiory sa dobre w interpretowaniu prawa pod wlasne skrzydla, ano zobaczymy jak wo wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mente et maleo chociaż to człowiek po moim wydziale to won IP: *.chello.pl 08.12.07, 19:36 z pisiorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Wiesław Nocuń - Prokurator Krajowy IP: 62.233.214.* 09.12.07, 07:12 -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Wiesław Nocuń - Prokurator Krajowy IP: 62.233.214.* 09.12.07, 07:13 ==== Wiesław Nocuń - Prokurator Krajowy zeznaje przed Sądem jako świadek . img524.imageshack.us/img524/5185/wiesawnocugo3.jpg Podczas kolejnej rozprawy przeciwko eSBekom Edwardowi Wróblowi i Markowi Kłosowskiemu która odbędzie się przed Sądem Rejonowym dla Krakowa Krowodrzy Wydział II Karny 10 grudnia 2007 r. o godz. 10 . 00 Sala D 105 Sygn . akt 326 / 07 / K przesłuchiwany będzie Wiesław Nocuń - Prokurator Krajowy . W końcówce lat 70 –tych , Nocuń jako Prokurator Rejonowy Prokuratury Kraków Śródmieście zatwierdzał większość rewizji prowadzonych przez SB , przeciwko działaczom Krakowskiej Demokratycznej Opozycji . Rewizje te , często związane były z pobiciami . www.ivrzeczpospolita.pl/witkowski/dokumenty/wiesiu.html Zobacz jak Wróbel Media Markt reklamował . ww6.tvp.pl/369,20070329478887.strona eSBecy Edward Wróbel i Marek Kłosowski www.pl.indymedia.org/pl/2007/04/27796.shtml cuckarnia.bzzz.net/indymedia/wieslaw_nocun_prokurator_krajowy Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz co za pytanie? Przecież Grad już 08.12.07, 20:08 odpowiedział, że nic z tym nie zrobi... Czyli nie zmieni rady i to w rękach tej "rady" właśnie jest decyzja ditycząca tego co do tej rady ich wsadził. Czyli Woźniaka... To jest klasyczny przykład "kooperacji" naszych polityków. Oni wszyscy są jedną wielką mafią i niezależnie od swojej przynależności partyjnej jeden drugiemu krzywdy nie da zrobić na zasadzie: "rączka rączkę myje. Dziś ty mi pomożesz a ja jutro pomogę tobie. Z głodu sobie nie damy zginąć mordy wy moje " A to wszystko oni robią po to "by żyło nam się lepiej". Nie wszystkim oczywiście ale "klasie" politycznej na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhoo hm, czyli POPiS wiecznie żywy :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 20:24 niezaleznie od zaklęć naJaranego prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Minister PiS na prezesa PGNiG IP: *.koba.pl 08.12.07, 21:06 Czytałem z zaciekawieniem artykół a dopiero na końcu zobaczyłem nazwisko autora. Wszystko jasne Andrzej Kublik czyli agent wpływu GRU/KGB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Minister PiS na prezesa PGNiG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 21:09 ..a co jest z akcjami pracowniczymi ,dawajcie akcje -dlaczego innni jak elektrownia itp dostali a my nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Re: Minister PiS na prezesa PGNiG 08.12.07, 22:40 To dobry wybór. Tylko że Jarek K. sie wnerwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdi Re: Minister PiS na prezesa PGNiG IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.07, 10:56 Gość portalu: mis napisał(a): > ..a co jest z akcjami pracowniczymi ,dawajcie akcje -dlaczego innni > jak elektrownia itp dostali a my nie!!! Akcje do połowy 2008 roku. Nie czytasz informacji prasowych??? Ale żeby było śmieszniej Woźniak był jednym z hamulcowych w sprawie wydania akcji pracownikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar dziękujcie PiSowi że chce was ratować POpierdułki IP: *.chello.pl 08.12.07, 22:21 . Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Minister PiS na prezesa PGNiG 09.12.07, 10:28 Jak nie będzie latał do Arcywodzusia po wskazówki, to może być niezłym prezesem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sert To chyba kawał !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 10:48 Polityk skompromitowanej ekipy ma odpowiadać za politykę gazową ??? Wystarczy zobaczyć jakich "fachowców" od gazu miał były Pan minister w swoim Ministerstwie. To chyba żart albo ...kaczka dziennikarska. Mam nadzieję, że ludzie z PO myślą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alisde34 Tragedia ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 16:20 Czy niektórzy ludzie nie potrafia odejść z tzw. honorem ? Odpowiedz Link Zgłoś