lorneta.i.meduza 17.12.07, 07:39 Przez 4 lata skok wartości z 14mln. do 10mld. ??? Cudotwórca. Na ministra skarbu trzeba go dać. (coś mi to przypomina tzw. "bańkę internetową", lub "piramidkę") Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morlokh Re: Czarnecki sprzedaje Getin Holding IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 08:37 Nie czytasz ze zrozumieniem. Artykuł nie podaje, ile jeszcze, po przejęciu Getin za 14 mln zostało wpompowane w spółkę; dodatkowo, w tej branży bardziej od wartości księgowej liczy się portfel kontaktów, kontraktów etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Czarnecki sprzedaje Getin Holding IP: *.chello.pl 17.12.07, 11:49 Panie Zuber/panowie dziennikarze, Nie kompromitujcie się: 1.p. Czarnecki był łaskaw "zrestrukturyzować" spółkę, która była JEGO własnością. Getin był providerem usług dla małych spółek i był na krawędzi bankructwa. 2. został przerobiony na grupę bankową i sobie radzi. W wycenie takiej instytucji bierze się pod uwagę różne elmenty - przede wszystkim WARTOŚĆ portfela. I tyle. Na instytucjach finansowych p.Czarnecki zna się najlepiej. Żadne cuda, parę lat mu to zajęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moher Re: Czarnecki sprzedaje Getin Holding IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.07, 14:37 Juz wyjasniam,na 10 mld. min. wchodza depozyty na lokaty ktore ciułacze niosa w reklamowkach.Pies fafik czy tez funfel zrobil swoje no i ludzie uwierzyli w najlepsze oprocentowanie.Przypominam jednak ze getin bank to rowniez Dom bank ze zmienionym logo ,ktory za rogiem ulicy daje kredyty mieszkaniowe.Teraz mozna obstawiac ktory Bank mieszkniowy padnie pierwszy. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_ja ja tego gentelmena znam i z zawodowego punktu IP: *.muenchen.de 17.12.07, 16:00 widzenia czarno go widze..to taka nadmuchana zaba,ktora niedlugo peknie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateusz Re: zgadza sie,koles od IP: *.adsl.alicedsl.de 17.12.07, 19:52 ..arozenek@zabki.pl & co ..ale zemsta choc leniwa,nagnala was w nasze sieci.. Odpowiedz Link Zgłoś