honecker32 31.01.08, 00:50 Normalne chamskie zachowanie. Nic sie nie stalo, pozniej to tylko jeden bankomat a dopiero na koncu caly kraj. Dobrze wiedzieli ze mieli ogolna awarie. Ta Nowakowska powinna pierdyknac sie w łeb (swojego szefa tez) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damianbsc Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank 31.01.08, 01:12 swiat pedzi...technologia nas zgubi Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank 31.01.08, 12:24 Oby w BZWBK nie było takich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walpurga Re: Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 12:47 > Oby w BZWBK nie było takich problemów. Ani w ING, zamierzam założyć konto internetowe w tym banku. Odpowiedz Link Zgłoś
comorro1 masz na myśli konto Direct? 31.01.08, 16:44 w ING teraz może być trochę smiesznie, poniewaz bank zmienia system. w zwiazku z tym w weekend nie będzie mozna obslugiwac kont przez internet. wyczytalem na serwisie ING - www.ingbank.pl/u235/navi/50285/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seth Zawsze mówiłem IP: *.ntlworld.ie 31.01.08, 04:58 że nie ma to jak złoto w skarpetce. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Zawsze mówiłem 31.01.08, 12:25 A jak będziesz chciał wybrać pieniądze ze skarpetki, a ona Ci to potrąci podwójnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupczyc dzeksona Re: Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 05:00 Co tam, dzeksonik, zbanowali cie w koncucw..u za twoje bitefighty ? Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank 31.01.08, 07:28 Nie warto czekać na kataklizm. Jak ktoś ma grubszą gotówkę w banku powinien z nią uciekać. Może być złoto, papiery wartościowe, dzieła sztuki czy cokolwiek. Bankom już nie można ufać. Nie dość, że nawalanki to ich wina to jeszcze trzeba się prosić zeby naprawiły własny błąd. Jasne że dziś bez konta i karty trudno żyć ale namawiam do zostawienia na koncie minimalnych sum. Reszta w kieszeń i w nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank IP: 212.75.114.* 31.01.08, 12:12 Jak bez konta i karty trudno żyć ?? Pan ex premier dawał radę i to calkiem nieźle więc nie może być tragedii :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Re: Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank 31.01.08, 12:43 on sam to tragedia, więc co mu tam karta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 08:16 Dziadoski bank i tyle. Tyle, że ludzie tworzą wizerunek firmy, wszystko to tłumaczy się samo. Fee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Anonim Re: Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank IP: 212.75.114.* 31.01.08, 08:39 Problemy maja od początku stycznia u mnie pieniadze na koncie pojawiaja sie i znikaja jak chca... np. tranzakcje z poczatku stycznia zaksiegowali z data 30 stycznia. A jakie jest zaskoczenie gdy czlowiek sprawdza dostepne srodki i ma ich calkiem sporo a na drugi dzien okazuje sie ze nie ma ich wogole. KB gratulujemy refleksu i chamstwa. Problemy maja a sie do tego przyznac nie chca. Odpowiedz Link Zgłoś
skalka3 Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank 31.01.08, 09:02 Niestety podobny problem miałem już 12 listopada z niepełną wypłatą zażądanej kwoty 300 zł, z karty PKO BP, w bankomacie ich sieci. Chociaż od razu interweniowałem w agencji PKO BP, w Centrum Kart Kredytowych... oraz Biurze Relacji z Klientem dostałem odmowę tej reklamacji. Niestety, Bank przyjmuje, że nie mogę udowodnić, że nie odebrałem całej kwoty, a to, że jest to pierwszy raz i brakująca ilość 50 zł jest stosunkowo mała oraz kartę mam od około 8 lat nie ma dla nich żadnego znaczenia. No cóż, teraz przy każdej operacji bankomatowej zastanawiam się jak to bedzie..., czy zmienić Bank czy nie itp. - lecz czy to coś da ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank IP: 194.181.0.* 31.01.08, 09:58 Jesli pojawi sie nieplena kwota, nalezy NATYCHMIAST zrobic druga transakcje na najmniejsza mozliwa kwote, jesli barakujacy banknot sie nie pojawi, a bankmat zrealizuje wyplate, to dzieja sie bardzo dziwnie. Jesli nie zrealizuje wyplaty, podajac jako powod cos w stylu blad podajnika, to nalezo OD RAZU, zadzwonic do banku i opisac sytuacje, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankrut Re: Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 11:04 28 stycznia w agencjach pko bp sa wypłaty za pomocą terminali POS były księgowane na rachunkach klientów w zależności od województwa 2 do 5 razy. pracownicy tej wielce załużonej instytucji finansowej wszelkie reklamacje klientów mieli w w d....e i bezradnie rozkładali ręce zwalając wszystko na system. tylko, że gazeta w swej chwale i odwadze tego nie opisze, bo by została przez molocha pozwana do sądu o odszkodowanie na ogromne pieniądze. niech żyje gazeta wyborcza i jej super odważni dziennikarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Czy to jest taka tragedia? IP: 194.181.0.* 31.01.08, 09:48 Oplata nas gigantyczna siec telekomunikacyjna i wlasciwie jestesmy zalezni od jej prawidlowego funkcjonowania. Czasami zdarza sie, ze ta siec szwankuje - np. wprowadzajac duze opoznienia, przekraczajace time-out bankomatu. Czy kazde zaklocenie pracy sieci warte jest artykulu w ogolnopolskiej prasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmysza Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank IP: 82.177.55.* 31.01.08, 10:14 Kredyt Bank to straszne dziadostwo. Kiedys wyplacalem 300PLN a dostalem 3x50PLN. Bankomaty KB wogole nie maja takich banknotow !!! Ktos wlozyl banknoty 50PLN w miejsce 100PLN!!! Dziadostwo!!! Dodatkowo wykiwali mnie na karcie kredytowej na jakies 300PLN!!! Nie polecam tego banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank IP: 158.66.106.* 31.01.08, 10:38 Wszystko zależy od pracowników oddziału. Ja mam konto w KB już parę ładnych lat i jestem zadowolony. Tak miłej obsługi nie widziałem jeszcze nigdzie. Pozdr dla pana Darka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 11:19 Kolejny artykuł sponsorowany.Tym razem przez : www.iplus.pl/,oraz:http://cf.gazeta.pl/kredytymieszkaniowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam M Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank IP: *.cable.ubr13.azte.blueyonder.co.uk 31.01.08, 11:36 To nie jest pierwsze takie zachowanie Kredyt Banku. Szczegolnego chamstwa doswiadczylem ze strony pracownikow Kredyt Banku w Zamosciu. Najlepiej jest udawac, ze nie ma problemu i oskarzac klienta, ze to jego wina. Adam Mazurek Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Najpierw Visa, teraz Kredyt Bank 31.01.08, 21:36 A miało byc i pewnie i bezpiecznie:)...ciekawe,co z tymi,którzy nie zauważą i nie zgłoszą reklamacji? Stracą? Odpowiedz Link Zgłoś