damianbsc 22.02.08, 08:41 testowanie podczas glownych wydarzen nie jest razej najlepszym pomyslem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frant3 Re: P2P z unijnej kasy 22.02.08, 09:17 "Testy mają dać odpowiedź, czy P2P sprawdzi się w transmisjach na żywo na wielką skalę". Po co te kombinacje? Przecież każdy w domu ma telewizor i może na nim oglądać transmisje na wielka skalę (np. Eurowizję). -- ♥ Nieboska satyra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksp Re: P2P z unijnej kasy IP: *.chello.pl 22.02.08, 09:23 Ja nie mam. Za to mam internet. Ale Eurowizji i tak nie obejrzę, choćby przyjechała do mnie pod dom. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: P2P z unijnej kasy 22.02.08, 14:16 To specjalnie dla Ciebie będą transmisje w Internecie. Masz poważanie. -- frant.one.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzki Re: P2P z unijnej kasy IP: *.sds.uw.edu.pl 22.02.08, 10:14 nie znajdziesz lepszej okazji do testowania. Jakbym dostał opcję że mogę coś obejrzeć w necie nawet z ryzykiem, że mi padnie, to włączę w necie najwyzej przełączę się na telewizor jak padnie i tyle. A jak zacznie działać, to laptopik i umts i jestem szczęśliwy. obawiam się tylko, ze ci biedacy, którzy w uniwersyteckich sieciach mają poblokowane torrenty, nie obejrzą sobie za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wybran Re: P2P z unijnej kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 10:59 No wreszcie. Ja juz nie ogladam TV, bo nie mam czasu, ale chetnie będę oglądał różne ciekawe programy na moim lapku LG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebaim Jest jeszcze Octoshape IP: *.tktelekom.pl 22.02.08, 11:21 Ja w ten sposób oglądam hiszpańskie wiadomości i DW. www.octoshape.com Odpowiedz Link Zgłoś