Gość: spieprzaj IP: *.centertel.pl 17.05.08, 07:35 - Cie na odpoczynek www.nocleg.info.pl/nocleg2/index.php?show=strona&id=17194&action=zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debil13 spieprzaj- 17.05.08, 07:38 - Cie na odpoczynek www.nocleg.info.pl/nocleg2/index.php?show=strona&id=17194&action=zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 kurcze to nie kaczka 17.05.08, 08:27 dziennikarska. Już wtedy mówiłem www.nocleg.info.pl/nocleg2/index.php?show=impr&action=wiecej&id=874 Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Prezydent PISkomuny, kroczy drogą Lenina ! 17.05.08, 08:54 Tezy Lenina, to "drogowskazy" dla jego uczniów Kaczynskich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 kazaliście 17.05.08, 09:11 mi zająć sie prawem a jestem inzynierem os strategii zarzadzania to nie dziwcie się teraz że onażam patologię - a to dopiero począteczek www.twojprezydent.pl/kampania/zdjecia/DSCF7566.JPG kiedy prawnicy bedą mieli obowiązek corocznych psycho i nie tylko badań. Bo ta prezes bardzo sie chwiała na nogach a mowa jak z księżyca - bełkot agresywny Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Miało być weto i jest 17.05.08, 09:56 Nie mam najmniejszych watpliwosci,ze warunkiem sine qua non wejscia Polski na szybka sciezke ku zachodniej Europie jest naglaca potrzeba prywatyzacji wszystkich mediow publicznych. To jedyna droga ,by nasz Narod maltretowany prawicowymi i kato- narodowymi fobiami wlaczyl sie w orbite cywilizacji Zachodu. Zmiana swiadomosci spolecznej nie bedzie mozliwa poki polskie radio i telewizja karmila bedzie spoleczenstwo owocami przeszlosci, zatechlej tradycji i indoktrynacja katolicka w najgorszym z wydan. Jesli SLD nie poprze niesmialych prob PO w zmianie oblicza polskich mediow to faktycznie powinna szybko zejsc z polskiej sceny politycznej (zreszta i tak jest-niestety- na najlepszej ku temu drodze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FLY8171 Cała Europa ma media publiczne! Tusk wizjoner???? IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.08, 11:33 Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Miało być weto i jest 17.05.08, 11:47 Za piosenkę , do której link zamieszczam poniżej , jej autor Ryszard Makowski został zwolniony z pracy w podlegającym działaczom PO, Domu Kultury w Warszawnie.. pl.youtube.com/watch?v=SjBglgerApk podaj dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
kokoten Re: Miało być weto i jest 17.05.08, 20:16 Tomie1003, czyżbyś należał do ciężkokapowników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dornjuan Polska niestety nie ma Prezydenta ma go tylko PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 14:44 Odpowiedz Link Zgłoś
kokoten Miało być weto i jest 17.05.08, 20:09 Oto znów Pan Prezydent stanął na wysokości zadania i nie pozwolił odebrać swojej partii władzy w mediach publicznych. Na pewno też zasłużył tym na uznanie ze strony swego Wielkiego Brata. Zrozumcież Drodzy Waszmościowie , że to jest bardzo słuszne weto, bo jak inaczej PiS mógłby wygrać następne wybory, a jeszcze wcześniej Prezydent uzyskać reelekcję? Jakim innym sposobem niż mając wpływ na publikatory państwowe przekonać naród, że tylko z PiS-em osiągnie dobrobyt, sanację moralną,uznanie świata, jednym słowem szczęście wieczne? Odpowiedz Link Zgłoś