Dodaj do ulubionych

Browary walczą o polskiego kibica

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 22:09
Niech Zachorski lepiej przygotowuje sie do mistrzostw,a nie probuje pare
godzin przed meczem rozstrzygac spory prawne
Obserwuj wątek
    • Gość: kakadu Browary walczą o polskiego kibica IP: *.aster.pl 06.06.08, 22:11
      Nieuczciwa konkurencja to chyba jest ze strony UEFA i Carlsberga.
      • Gość: guam polacy mysla ze im sie wszystko nalezy IP: 78.52.231.* 06.06.08, 22:21
        tak polacy mysla ze im sie wszystko nalezy
        prawo?, zasady? przepisy ?
        polactwo mysli ze to nie dotyczy, sadza ze im sie to nalezy z uzedu.

mam nadzieje ze uefa przylozy kare, dla nie stosujacychj sie do przepisow
        • Gość: Piotrek Re: polacy mysla ze im sie wszystko nalezy IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 06.06.08, 22:23
          A ty durniu kim jesteś, nie polaczkiem przypadkiem? Ty szmato! Nasz
          kraj, nasze piwo! A nie jakiś Carlsberg!
          • Gość: PZInż Re: polacy mysla ze im sie wszystko nalezy IP: *.icpnet.pl 06.06.08, 22:42
            Gość portalu: Piotrek napisał(a):

> A ty durniu kim jesteś, nie polaczkiem przypadkiem? Ty szmato! Nasz
            > kraj, nasze piwo! A nie jakiś Carlsberg!

Niestety Żywiec też uznie jest nasz....:(((
          • Gość: mikroos Re: polacy mysla ze im sie wszystko nalezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 01:36
            A ile jeszcze znasz polskich piw? Żywiec należy do Heinekena, Lech+Tyskie i spółka do SAB Millera, Okocim do Carlsberga i tak dalej... Przypuszczam, że polskiego piwa z polskiego browaru nie miałeś w ustach od paru lat, podobnie jak większość fanów syfu z koncernów, które mają czelność nazywać swoje dziwaczne produkty piwem.

Inna rzecz, że bycie Polakiem i polactwo to absolutnie nie to samo.
        • Gość: Zbigniew Re: polacy mysla ze im sie wszystko nalezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 22:27
          Lubię takich ludzi, gdyby wprowadzili prawo, że nie wolno oddychać od 9-18 to by
          się w imię prawa udusił.
          • Gość: hans hebron Re: polacy mysla ze im sie wszystko nalezy IP: *.icpnet.pl 07.06.08, 11:16
            a ja nie lubie takich jak ty, co to wkladaja granaty do kieszeni
            idac na rozprawe "sad sadem a sprawiedliwosc musi byc po naszej
            stronie" :(
        • Gość: TPepe Prawa autorskie do meczów? IP: 217.98.20.* 06.06.08, 22:31
          Logo i maskotka, rozumiem. Zastrzeżone wzory, ktoś to zaprojektował, ma do tego
          prawo autorskie i można je chronić. Ale z jakiego powodu UEFA ma mieś prawa do
          ustalania wielkości telebimów? Już samo ograniczanie prawa do transmisji jest
          mocno wątpliwe. A jeśli by pomyśleć logicznie to jedyni, którzy za autorów mogą
          tu uchodzić to piłkarze rozgrywający mecz.
        • Gość: Jaro Re: polacy mysla ze im sie wszystko nalezy IP: *.spray.net.pl 06.06.08, 23:45
          Guam, spier*dalaj stąd ruski smrodzie.
      • Gość: Robbo. Re: Browary walczą o polskiego kibica IP: *.chello.pl 07.06.08, 09:05
        UEFA i Carlsberg mogą wytoczyć sprawę Grupie Żywiec choćby na podstawie ustawy o
        zwalczaniu nieuczciwej konkurencji.

Też mnie to rozśmieszyło! Chyba uczciwa konkurencja jest wówczas gdy walczy się
        o klienta smakiem, jakością, pomysłem, ogródkiem piwnym a nie ustawą.
    • Gość: ... Browary walczą o polskiego kibica IP: *.lanet.net.pl 06.06.08, 22:31
      kichac na pilke nozna - polska pilka to dno nad dnem
    • Gość: zet Browary walczą o polskiego kibica IP: *.chello.pl 06.06.08, 22:36
      wszystko byłoby pięknie gdyby Carlsberg urządził takie ogródki - a tak? będą się procesowali z innymi, ale sami nic nie zorganizują, i człowiek będzie miał problem, żeby obejrzeć mecz w większym gronie osób (multikino się nie liczy, bo to zupełnie inna bajka)
    • Gość: shaq-u jaka komuna i zacowfanie w UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 22:38
      Rozumiem, że to jest produkt, ale takie działania przypominają mi zachowanie psa
      ogrodnika
    • Gość: graf Browary walczą o polskiego kibica IP: *.chello.pl 06.06.08, 22:39
      Będą na 5metrowych telebimach puszczać obraz o przekątnej 3 metrów. Nie sądzę
      aby odważyli się złamać licencję.
    • Gość: Durna Pała Ale problem !!!!? IP: *.sm-rozstaje.pl 06.06.08, 22:41
      Postawi 10-20 telebimów o przekątnej 299 cm, i po problemie
      • Gość: Lucyper @@@@@@@@ Bojkot Carlsberga - od dzisiaj!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 22:48
        hahaha
    • Gość: pomorzanin prośba do UEFA i sponsorów UEFA IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.08, 22:48
      czy mogę oglądać Euro 2008 na tel 42 cali Samsung , popijając
      Reddsem Sun ,chrupiąc Chitosy , grillując kaszankę zakładów mięsnych
      Morliny , musztarda Kamis , herbata lipton , mydło fa , papier
      toaletow szary -zwykły , CZY UZYWAJĄC TYCH PRODUKTÓW JA I MOI GOŚCIE
      NIE ZOSTANIEMY ARESZTOWANI ? bo to chyba nie są sponsorzy Euro ?

proszę o pomoc
      kibic
      • Gość: praFnik Re: prośba do UEFA i sponsorów UEFA IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.08, 23:16
        za papier ci sie dostanie dwójka w zawieszeniu, musisz wykorzystać gazety... niestety, na szary jest patent, takim podcierają się organizatorzy...
        • Gość: pomorzanin Re: prośba do UEFA i sponsorów UEFA IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.08, 23:26
          o fuck - to mam przesrane
    • Gość: pomorzanin czy pod stadion tylko KIA trzeba podjechać IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.08, 23:48
      podobno na parkingi stadionowe tylko samochody KIA będą wpuszczane ,
      a jeśl ktoś będzie w koszulce innej niż adidas też będzie płacić
      karę , kanapki tylko z McDonalds - z szynką i pasztetem droset
      zakazane pod groźbą 5000 eur.
    • Gość: Danziger Telebim 15x10 m w Gdańsku - tu się żyje :) IP: *.chello.pl 07.06.08, 00:13
      Gadki szmatki przekątna 5 metrów??? w Gdańsku telebim 15x10 metrów.

www.gdansk.pl/movie2.php?category=1&play=56
    • Gość: c-nik ### A kibic to bezwolne bydle... ### IP: 78.88.18.* 07.06.08, 00:19
      A kibic to wedlug UEFA bezwolne bydle, ktore pije z wiadra to, co mu akurat
      podstawia pod pysk.

Mam prawo ogladac mecz przy takim piwie, jakie sobie zamowie i na jakie mam
      ochote i guzik mnie obchodzi kto jest sponsorem a kto nie.
      • Gość: le ming Re: ### A kibic to bezwolne bydle... ### IP: *.aster.pl 07.06.08, 01:33
        > Mam prawo ogladac mecz przy takim piwie, jakie sobie zamowie i na jakie mam
        > ochote i guzik mnie obchodzi kto jest sponsorem a kto nie.

Smialo. Ale na malym ekranie.
        Kiedy Polacy wreszcie zrozumieja, ze PRAWO istnieje naprawde?
        • Gość: a Re: ### A kibic to bezwolne bydle... ### IP: *.chello.pl 07.06.08, 04:10
          widzę że na forum GW nazwanie kogoś Polakiem to jedna z lepszy obelg :/

• Gość: orwell Re: ### A kibic to bezwolne bydle... ### IP: 89.174.33.* 07.06.08, 08:37
          > Kiedy Polacy wreszcie zrozumieja, ze PRAWO istnieje naprawde?

kiedy wreszcie volkseuropejczyki zrozumieją, że w Polsce obowiązują polskie
          prawa, a nie kompleksy w stosunku do wszystkiego co ma "europa" w nazwie.

A teraz kicaj w podskokach spytać Uefy czy oddychać ci wolno, nie
          licencjonowanym powietrzem
        • nroht Re: ### A kibic to bezwolne bydle... ### 07.06.08, 08:53
          wyzej juz ktos pisal ze tacy jak ty to smieszni ludkowie. zakaz oddychania
          miedzy 9-18 i bys sie udusil, co? nie czujesz ze takie regulacje sa bez
          sensowne? ale po co ja pytam. pewnie ze nie czujesz...
          • Gość: sad Re: ### A kibic to bezwolne bydle... ### IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 09:45
            Glupku, przeciez mozesz pic piwo jakie chcesz, ale nie mozesz ogladac na
            telewizorze powyzej 3m i pic jakie chcesz piwo. TO ich PRODUKT i jesli nie
            chcesz oglada, to nie ogladaj (nie widze tu nic wspolnego z twoim idiotycznym
            arhumentem o oddychaniu), gdybys w domku mogl pic tylko calsberga, to wtedy mogl
            bys gadac, ze to glupie i tym podobne.
            • leszlong Re: ### A kibic to bezwolne bydle... ### 09.06.08, 20:26
              Wczoraj oglądałem na telebimie przed ratuszem w Augsburgu mecz Polska-Niemcy.
              Przekątna więcej niż 3m i można było kupić piwa regionalne i brak było
              Carlsberga. Jakoś UEFA i ta duńska kompania piwna nie żąda od Niemców
              zmniejszenia telebimu. Dlaczego??
        • Gość: Tom Re: ### A kibic to bezwolne bydle... ### IP: *.wroclaw.mm.pl 07.06.08, 11:13
          Ty le ming to jesteś głupi jak te Lemingi z gierki i łazisz torami myślowymi tak
          jak Cię ktoś ustawi.
          Jak płacisz abonament RTV nie ma żadnego prawa, które zabrania Ci puścić program
          telewizyjny w Knajpie, pubie dyskotece nawet na 100m telebimie. ( nie jestem
          pewien tylko czy abonament dla podmiotów gospodarczych nie jest większy ale co
          za różnica jak go zapłacisz, nawet niech kosztuje 1mln za dzień to żadna UEFA
          czy leśne dziadki nie mają prawa się do Ciebie przywalić).
          A nawet powiem więcej: jak puszczą w przerwie meczu reklamę Calsberga masz prawo
          zmienić program albo puścić swoją własną reklamę! To Twój prywatny telebim i
          możesz nawet na niego nasra..ć jak Ci się to podoba bez pytania UEFA czy
          srajsberga.
        • Gość: gość Re: ### A kibic to bezwolne bydle... ### IP: 80.54.61.* 07.06.08, 12:18
          Wtedy gdy prawo będzie dotyczyło wszystkich , a nie tylko tych
          najsłbszych i z takimi pytaniami tu nie wyskakuj.
      • Gość: honza Re: ### A kibic to bezwolne bydle... ### IP: *.icpnet.pl 07.06.08, 11:23
        glupota z ciebie wyziera...dlaczego zywiec i tyskie nie zaplacily
        uefie za licencje? bo ich nie stac bylo? to teraz niech pokazuja na
        malych ekranach. swoja droga ciekawe czyj sygnal pokaza- bo jak
        polsatu, to chyba im tez browary powinne zaplacic? ciekawe czy
        zaplacily, czy tez chca ich okrasc...
    • Gość: jozin EURO2008 - na Wielkim Ekranie w Multikinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 00:30
      A wszystko to i tak można zobaczyć na największych ekranach z możliwych - w
      Multikinie ;-) Transmisje live HD. Zobaczcie więcej na
      www.multikino.pl/euro.html
      ;-)
    • Gość: Tirinti Sporty trzeba tępić IP: *.acn.waw.pl 07.06.08, 00:44
      Powinni zabronić sponsorowania tych barbażyńckich praktyk. A Żywiec
      mógłby nauczyć tych głupich piłkarzy, że w sklepie moga kupić sobie
      piłki i nie będa musieli jak kretyni bić się o jedną... każdy będzie
      miał swoją.
      moż eby jakiś browar zaczął się reklamować jako niemający ze
      sportami nic wspólnego... chętnie bym się przeżucił na ich wyroby.
    • Gość: AveCaesar Chleba nie dość, a już liczą się tylko igrzyska... IP: *.vide-sat.pl 07.06.08, 04:12
      .
    • Gość: gree Browary walczą o polskiego kibica IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.08, 10:10
      Jesli zaskarzycie UEFA: odbierzemy wam EURO2012; wylkuczymy druzyny z rozgrywek
      m/narodowych... wiec uwazajcie glupie polaczki!!!!!!!!!!!
      • Gość: Antoni Re: Browary walczą o polskiego kibica IP: 90.156.112.* 07.06.08, 10:35
        Co za bydlę, żebyś nie był, śmieciu, anonimowy, to nie darłbyś tak
        japy. I tyle.
        • Gość: honza Re: Browary walczą o polskiego kibica IP: *.icpnet.pl 07.06.08, 11:20
          taki jestes antek odwazny? to dlaczego sam jestes anonimowy? podaj
          naziwsko, adres, to dostaniesz wezwanie do sądu za obraze publiczna,
          a po drugie ten koles sam cie znajdzie...
          • Gość: Inny_Antoś Re: Browary walczą o polskiego kibica IP: *.chello.pl 07.06.08, 11:58
            > taki jestes antek odwazny? to dlaczego sam jestes anonimowy? podaj
            > naziwsko, adres, to dostaniesz wezwanie do sądu za obraze publiczna,a po drugie ten koles sam cie znajdzie...
            Honza, podaj dane, a ja cie znajde i w jape hukne az stekniesz, cwoku. Honza-sronza.
            • Gość: honza Re: Browary walczą o polskiego kibica IP: *.icpnet.pl 08.06.08, 16:37
              zapraszam- jakikolwiek mecz Lcha, ul. Bulgarska. Gwarantuje ze nikt
              nam sie nie wtraci. Tylko od razu mowie- jesli nie masz wiecej niz
              16-17 lat (a z posta wynika ze raczej jestes mlodszy, zwlaszcza
              ostatnie slowa- smieszna napinka), to nawet nie startuj, nie mam
              zamiaru rozmawiac z dziecmi...
    • Gość: kazik Browary walczą o polskiego kibica IP: *.sm-rozstaje.pl 07.06.08, 10:49
      Można złożyć telebim z kilku mniejszych:)
    • Gość: Tom Calsberg prawdopodobnie najgorsze piwo na świecie IP: *.wroclaw.mm.pl 07.06.08, 11:18
      Calsberg prawdopodobnie najgorsze piwo na świecie.

Jak te Irlandczyki ze srajsberga myślą że są takie do przodu to zróbmy bojkot
      tego ich piwska bo ja nie wiem co gorsze srajsberg czy te szczyny okocimskie.

pozdrawiam
      • Gość: Jonek Re: Calsberg prawdopodobnie najgorsze piwo na świ IP: 156.17.55.* 07.06.08, 15:31
        Carlsberg jest duński ofiaro.
    • naprawdetrzezwy Mecenas kupi ustawę, czy posłów? 07.06.08, 11:24
      "Mec. Zahorski przyznaje, że takich przepisów brakuje: - Do Euro
      2012 już na pewno będę."

Ma na piśmie zobowiązanie parlamentu do wprowadzenia przepisów
      dyskryminujących podmioty gospodarcze? Kto mu to podpisał?

(i jak zwykle - bo nie poruszyliście tematu - te ogródki piwne mają
      prawo retransmitować publicznie programy telewizyjne? mają umowy? z
      zaiksem też?)
    • gucciu Browary walczą o polskiego kibica 07.06.08, 11:36
      W tych czasach to już nie są mistrzostwa tylko wielka gra o kasę
    • Gość: logik Browary walczą o polskiego kibica IP: *.rzeszow.mm.pl 07.06.08, 12:35
      UEFA płaci reprezentacji polskiej za występ w Euro 2008 i to niemało.Kasę
      bierze od sponsorów (Carsberg) wiec dba o ich interesy.Publiczne odtwarzanie
      czegokolwiek jest uregulowane w prawie autorskim, a właścicielem praw do euro
      jest Uefa koło sie zamyka.Każdy kto kibicuje innym browarom okrada polska
      reprezentacje.Proste.
      • Gość: orwell pie..sz (a)logiczny lemingu IP: *.rudanet.pl 07.06.08, 14:04
        Uefa SPRZEDAŁA prawo do transmisji telewizji POLSAT i koniec. Odbiór sygnału z
        transmisją może co najwyżej ograniczyć swoimi warunkami telewizja POLSAT. Ale
        nie ograniczyła. Więc gó.. Uefie do tego jaki kto ma telewizor czy telebim
        A te pajace Uefa chciałyby dwa razy sprzedać ten sam towar.
        Pazerne, pieprzone, draby z UEFA.

Już zapomnieliście wasale, volkseurpekczyki, że tu jest POLSKA wciąż jeszcze
        SUWERENNY kraj !!!! I obowiązuje tu prawo polskie, a nie szarogęszenie się
        kartelu zwanego jako Uefa !!
    • Gość: Maniek Re: Browary walczą o polskiego kibica IP: *.derby.waw.pl 07.06.08, 14:16
      Chrzanić Carlsberga. To szczyny a nie piwo. Probbably the most watered beer in
      the world. Wolę heńka i żywca
    • gn12 Co alkohol ma wspólnego ze sportem? 07.06.08, 16:36
      Zawsze mnie to zastanawiało: co alkohol ma wspólnego ze sportem?
    • Gość: Coolman Browary walczą o polskiego kibica IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.08, 17:38
      No to teraz czekam na przepisy UEFA, które zabronią w ogóle
      rozmawiania o meczach i EURO przy innym piwie niż oficjalnego
      sponsora... Rozumiem, że można sponsorować tego typu imprezę i
      czeprać z tego korzyści choćby wizerunkowe, ale zabraniać puszczać
      meczy na ekranach większych niż 3 m to już żenada
    • appfunds Browary walczą o polskiego kibica 07.06.08, 17:41
      Ja niestety jako tradycjonalista piję Żywiec.
      Ma wzloty i upadki, ale trzyma się zazwyczaj powyżej średniej.
      • Gość: doda Re: ..bo Tuskie , to kielich goryczy.. IP: *.hsd1.ca.comcast.net 07.06.08, 19:24
        Przekonali sie o tym "wyksztalciuchy" (a gamonie jedne..)glosujac na
        kanalie i oczekuyjac "cudow" ktore ten nicpon zwany premierem
        obiecywal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka