Gość: fidel007 Polski sklep wygnany z Węgier IP: *.kan.pl 20.06.08, 14:58 Zastanawiam się jakich argumentów używa developer - w koncu umowa to umowa- moze miała zła konstrukcjię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Polski sklep wygnany z Węgier IP: *.cec.eu.int 20.06.08, 16:08 Firma jest FRANCUSKA. Jesli juz ktos chce uprawiac wycieczki narodowosciowe (czego nie popieram) to we wlasciwa strone prosze. A swoja droga beznadziejny tytul... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Kohls Polski sklep wygnany z Węgier IP: *.bos.east.verizon.net 20.06.08, 16:23 Mieszkam w USA ponad 20 lat i po tym wszystkim co tu pszeszedlem jestem bardzo dumny ze jestem POLAKIEM.Uwierzcie mi ,glowa do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Polski sklep wygnany z Węgier IP: 62.172.214.* 26.06.08, 15:34 A ja od 25 w Anglii, ale nie pisze "pszeszedlem" hahah tylko przeszedlem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus moze to nie na temat IP: *.adsl.alicedsl.de 20.06.08, 16:24 ale mam pytanie:jak podoba sie wam moja muzyka ?..pytanie szczegolnie skierowane jest do niedobitkow "johanitan,ow" i ich brunatnego bavarskiego wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Teraz już wiadomo jak ORCO traktuje umowy. IP: *.ekspres.net.pl 20.06.08, 17:34 Jak ktoś chce zapłacić więcej chwycą się wszystkiego aby wykurzyć poprzedniego najemcę. Trzeba być idiotą aby po takiej informacji jeszcze myśleć o wynajmie lub kupnie czegoś od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyorco Re: Polski sklep wygnany z Węgier IP: *.olsztyn.mm.pl 23.06.08, 21:54 Wasze ulice, nasze kamienice... Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Polak i Weger dwa Bratanki od szabelki do "Topora" 17.07.08, 23:41 Wjezyc sie niechce. Natcjonalizmuz w Wegzech taki sam jak w polsce. Wredny i cholerny ale zeby odrazu, niemoge zrozumniec. Prasa moze jednak cos waznego zapomniala, ze moze na zapleczu Panienki sobje po cichu, no wjecie. Nizely ostatni Weger bedzie powjeszony, i nienawisc bedzie Stukac do Bram Wegerskej Ambasady, nalezaloby to dokladniej sprawdzic. Pytanie jak, i komu wjezyc. Odpowiedz Link Zgłoś