Gość: Warszawiak IP: *.chello.pl 19.06.08, 21:59 To może my wypier....limy orco z Warszawy . Panoszą się tu jak w pamiętnych latach . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123456 kazdy kto kupi od nich mieszkanie ten ćwok IP: *.slp.vectranet.pl 19.06.08, 22:06 a węgrzy to zadni braci a zwykle skunksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alessi Re: kazdy kto kupi od nich mieszkanie ten ćwok IP: *.echostar.pl 19.06.08, 22:10 No to tak jakby przez jakiegoś tandetnego dewelopera z Warszawy oceniać Polaków. Do Węgrów nic nie mam ale... sprawie Orco w Polsce powinna przyjrzeć się prokuratura bo budapesztański przypadek prawdopodobnie jest tylko czubkiem góry lodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: American Style Re: kazdy kto kupi od nich mieszkanie ten ćwok IP: *.chello.pl 19.06.08, 22:28 to akurat popieram ze wegrzy to polakom bratanki tylko na papierze a ich celnicy tak jak austryjaccy polakow traktowali gorzej niz bydlo tak z czystej zlosliwosci szybko zapomnieli ze gdyby nie my toby teraz po turecku mowili a nie szczekali w tym swoim belkocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś kilkanaście godzin później spotkali się w sądzie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 23:21 piękne tempo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kilkanaście godzin później spotkali się w sąd IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 23:31 normalne tempo.....na węgrzech jak pognasz 40 km/h szybciej i cię trafią trafisz od razu przed oblicze sądu!!! no chyba , że jest weekend wtedy trafiasz do ancla , do poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus to nie wegrzy,to israelskie pokraki IP: *.adsl.alicedsl.de 20.06.08, 14:12 i ich .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: kazdy kto kupi od nich mieszkanie ten ćwok IP: *.acn.waw.pl 19.06.08, 22:31 Niestety Orco i u nas pokazuje że nie jest fer. Jest bardzo agresywnym graczem na rynku polskich nieruchomości i moze warto im b. uważnie patrzeć na ręce, a najlepiej nie korzystać z ich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Inne czasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 22:46 Byłem kilka razy na Węgrzech. Niestety, nie polubiłem "bratanków". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma_pi Re: Inne czasy IP: 77.236.15.* 19.06.08, 23:30 Gość portalu: Heniek napisał(a): > Byłem kilka razy na Węgrzech. Niestety, nie polubiłem "bratanków". Również byłem. Parę razy przekonałem się, że wolą turystów mówiących po niemiecku. Odpowiedz Link Zgłoś
kanibalin22 Re: Inne czasy 20.06.08, 08:28 Gość portalu: sigma_pi napisał(a): > > Również byłem. Parę razy przekonałem się, że wolą turystów mówiących > po niemiecku. Tez nie lubia, sa obludni, ale bardzo lubia pieniadze, dziwny narod... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ember11 Re: Inne czasy IP: *.pool.t-online.hu 20.06.08, 10:17 Gość portalu: sigma_pi napisał(a): > Gość portalu: Heniek napisał(a): > > > Byłem kilka razy na Węgrzech. Niestety, nie polubiłem "bratanków". > > Również byłem. Parę razy przekonałem się, że wolą turystów mówiących > po niemiecku. Fakt, lecz dodam jeszcze to, ze nie szanuja wlasnego jezyka. Jako, ze kiedys tu(tak sie sklada, ze jestem w tej chwili w Budapeszcie na urlopie) studiowalem mowie dosc dobrze w ich jezyku i zamawiajac cos w restauracji zauwazylem, ze Niemcy czy Austriacy sa duzo szybciej i przyjemniej obslugiwani niz ktos, kto mowi po wegiersku. Co ciekawsze jest to, ze ja w przeciwienstwie do glosnych Germanow zostawiam tip'y. Gdy pewnego razu zauwazyl to kelner (zostawilem tip dla orkiestry cyganskiej) od razu podlecial i zmienil sie sie o 180 stopni. Ja mu wtedy odpowiedzialem, ze rowniez moglbym zamawiac po angielsku a to, ze szanuje jego jezyk zemscilo sie na mnie brakiem szacunku i dodalem, ze teraz na uprzejmosc juz za pozno i zgarnalem reszty co do jednego forinta. Jednoczesnie dodalem, by pilnowal swoich glosnych pupilow z Tyrolu czy Bawarii to moze mu laskawie zostawia jakies 100 forintow (okolo 33 pensow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus a ja kiedys widzialem jak polskie chlopaki IP: *.adsl.alicedsl.de 20.06.08, 14:19 spuscili im i ich gosciom taki wpi...rdol ,ze mozna o tym napisac ksiazke,ale to byly zupelnie inne czasy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Inne czasy IP: 62.172.214.* 26.06.08, 15:17 A ja bylam i mieszkalam tez troche, i kocham Wegrow. Sa grzeczni i przyjacielscy. Czesi natomiast zawsze (bylam przejazdem mnostwo razy) nas traktowali nieuprzejmie. A co do belkotu?? dla ciebie to belkot pewnei , bo nie kumasz ani jednego slowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oloros Re: kazdy kto kupi od nich mieszkanie ten ćwok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 22:49 nigdy nie zrozumiem dwóch rzeczy - tej bałwochwalczej miłosci Polaków do amerykanów / którzy nas mają za debili/ - i równie głupiego przywiazania do znanego przysłowia o wegrach - dziesiątki razy byłem , prowadziłem interesy , wypoczywałem itd - wielokrotnie spotykałem sie z niczym nie uzasadniona niechecia węgow do Polaków po prostu miedzy narodami nie ma przyjazni sa tylko interesy jak widac trzeba sie uczyc od Węgow jak sie dzisiaj interesy prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: kazdy kto kupi od nich mieszkanie ten ćwok IP: *.nrth.cable.ntl.com 19.06.08, 23:37 Mieszkam w Ameryce 25 lat i pracowalem z ludzmi z wielu krajow ale takich szujow jak Wegrzy to nigdy nie spotkalem. Musze sie wiec zgodzic z moim przedmowca Odpowiedz Link Zgłoś
anczizpomaranczy Jest mi przykro....z kad ten gniew? 20.06.08, 00:10 Jestem pol polka, pol wegierka. Jest mi przykro, ze mialesz takie niemile doswiadczenia z Wegrami, jednak nie sadze, zeby wegry byly najgorszym narodem, choc nie mam watpliwosci, ze tez nie sa wsrod najfajniejszych :o) Ale jesli chodzi o Polske to jestem przekonana, ze wegrzy maja duzy sentyment. Moze sa wyjatki, ale wiekszosc z nich lubi Polakow. Mamy na Wegrzech bardzo duzo sklepow (Tatuum, Reserved, itd) i produktow z Polski, i ciesza sie one z duza popularnoscia. A to Orco, to nie wiem kim oni sa, ale ze nie ma tam wegierskiego kapitalu, to jestem pewna. Wiec jesli oceniacie Wegrow, to prosze, nie na podstawie tego co Orco robi...nie maja oni nic wspolnego z wegrami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Jest mi przykro....z kad ten gniew? IP: 62.172.214.* 26.06.08, 15:25 Nie przejmuj sie chamstwem, Ja mam nadal mnostwo przyjciol na Wegrzech. Ostanio zabralam tam kolezanke na pare dni do znajomych, byla zachwycona i kultura i kuchnia, bylo cudownie, nie bylam tam lat okolo 25 i nie rozczarowalam sie, odwiedzilam koleznaki, ktore nei widzialam cale wieki, ale nasza przyjazn nadal przetrwala. Mieszkam od 27 lat w Londynie i tesknei czasmi za Polska ale tak samo za Magyarolszag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRK Polski sklep wygnany z Węgier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 22:46 każda firma deweloperska patrzy tylko na zysk nic innego się nie liczy! w dobie rosnących cen wynajmu i kupna lokali deweloper zrobi wszystko by wycisnąć co się da z klienta! i trzeba sie do tego przyzwyczaić i starać się być sprytniejszym:D:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: Polski sklep wygnany z Węgier IP: *.asfd.broadband.ntl.com 20.06.08, 09:11 Polska firma byla sprytna, nie umiesz czytac? Polacy mieli kontrakt na dlugofalowy wynajem po korzystnej cenie ale na bandyte i hucpiarza nie ma rady, tu trzeba sie bronic piescia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g7 Globalizacja - ORCO niech sie uspokoi.... IP: *.aster.pl 19.06.08, 22:59 Nagłaśniać proszę takie postawy - bede wiedzial z kim mozna spokojnie pracowac a zkim nalezalo bedzie uwazac w biznesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veto nasi zawsze dadza sie wyrolowac... IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 23:03 zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f1 Orco Property nie jest firmą węgierską... IP: *.xdsl.centertel.pl 19.06.08, 23:31 ...dajcie spokój pisaniu jacy to Węgrzy są paskudni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lEn Polski sklep wygnany z Węgier IP: *.198.cgg.com 20.06.08, 00:01 z drugiej strony Tatum to nie zadna srednia marka tylko nedzna marka pchajaca sie w dobre lokalizacje - kupilem cos z kilka razy w ich "salonach" i rzeczy te rozsypywaly sie po kilku tygodniach. to juz lumpeksy maja lepszej jakosci odziez ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beno w lumpeksie ...kupisz armani´ego IP: *.proxy.aol.com 20.06.08, 00:38 jak dobrze trafisz albo bossa... Odpowiedz Link Zgłoś
prorock Orco to nie Węgrzy, a Fracuzi. 20.06.08, 02:50 www.orcogroup.com/about-us/management/jean-francois-ott Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: Oto prawdziwe oblicze szamba zwanego UE IP: *.hsd1.ca.comcast.net 20.06.08, 05:07 Takiego stopnia degeneracji nie odnotowala Europa juz dawno. Kolchoz nie ma racji bytu, jest antydemokratyczny, bazujacy na wyzysku, i o korupcji siegajace zenitu. Osiusiac taki kolchoz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: ..brawo, nie pisac tylko robic!!!!!!!! IP: *.hsd1.ca.comcast.net 20.06.08, 05:09 Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Polski sklep wygnany z Węgier 20.06.08, 05:28 najlepsza metoda jest bojkot tej firmy w polsce i przy okazji wegierskich producentow.te panoszenie sie obcokrajowcow w polsce musi byc zlikwidowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiniopas Re: Polski sklep wygnany z Węgier IP: *.asfd.broadband.ntl.com 20.06.08, 08:52 a co ty masz do Wegrow? Przeciez sad arbitrazowy zebral sie szybko i uznal prawo Polakow do sklepu. Tylko pejsaci tam bruzdza. Niedlugo wroci tam pewnie Bela Kuhn, Rakosy i znowu bedzie Wegrow mordowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Polski sklep wygnany z Węgier IP: *.3s.pl 20.06.08, 06:54 Czy ja mam się tym przejmować ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1-23 Polski sklep wygnany z Węgier 20.06.08, 08:02 Dwa lata temu odwiedziłam miejscowości nad Balatonem, gdzie ponad 30 lat temu spędzałam miesiąc miodowy. Wtedy był to dla mnie "zachód". Teraz - stan przerażającego opuszczenia. Tam, gdzie kwitło życie stały 3 kramiki z używanymi butami!!! Chciałam dokupić sobie obrus i ceramikę - ani śladu po takich luksusach!! A najbardziej podobały mi się chwiejące się bieda-mola wgłąb Balatonu pozamykane na kłódkę ( i łódź ratunkowa przypięta ogromnym łańcuchem, też z kłódką. Krótka chwila nieuwagi, komuniści u władzy i Węgry znowu są "demoludem" ze wszystkimi tego konsekwencjami.. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni Re: Polski sklep wygnany z Węgier 20.06.08, 10:43 ty w ogóle rozumiesz o czym piszesz???? Mam wrażenie, że nie bardzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1d2w Re: Polski sklep wygnany z Węgier IP: *.mikronika.com.pl 20.06.08, 12:46 A może jednak z Tobą jest coś nie tak, przynajmniej ze zrozumieniem pewnych treści ... Odpowiedz Link Zgłoś
werrka Re: Polski sklep wygnany z Węgier 20.06.08, 15:48 ewa1-23 napisała: > Dwa lata temu odwiedziłam miejscowości nad Balatonem, gdzie ponad 30 lat temu spędzałam miesiąc miodowy. Wtedy był to dla mnie "zachód". Teraz - stan przerażającego opuszczenia. Tam, gdzie kwitło życie stały 3 kramiki z używanymi butami!!! Chciałam dokupić sobie obrus i ceramikę - ani śladu po takich luksusach!! A najbardziej podobały mi się chwiejące się bieda-mola wgłąb Balatonu pozamykane na kłódkę ( i łódź ratunkowa przypięta ogromnym łańcuchem, też z kłódką. Krótka chwila nieuwagi, komuniści u władzy i Węgry znowu są "demoludem" ze wszystkimi tego konsekwencjami.. O matko jedyna!Kobieto co ty masz w głowie????Piszesz, że 30lat temu, za sredniego komunizmu,byłaś na Węgrzech i było wspaniale. A teraz nie zastałaś niczego z tych wspaniałości bo"komuniści u władzy i Węgry znowu są "demoludem" ze wszystkimi tego konsekwencjami". Logiczności brak zupełnie!!!Obecni komuniści to kapitaliści najprawdziwsi:))), a ty zobaczyłaś poprostu efekt działań wszyskich liberalno-demokratycznych rządów czyli Węgry a'la bananowa republika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Polski sklep wygnany z Węgier IP: 62.172.214.* 26.06.08, 15:43 A ja po 20 latach pojechalam do Polski i zamiast dworca autobusowego bazar, siedza baby i sprzedaja stare jablka i sznurowki i cos tam jeszcze , ale trudno bylo zauwazyc co, bo chmara os nad tym wszystkim latala. U nas to dopiero zachod........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Normalnie średnowiecze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 08:12 Aż przykri czytać, że dzieje się to w cywilizowanym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Jak zobacze teraz jakis samochod z wegierskimi... 20.06.08, 08:12 Jak zobacze teraz jakis samochod z wegierskimi blachami, to mu porysuje karoserie. Za kucyka! Za kucyka! Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Jak zobacze teraz jakis samochod z wegierskim 20.06.08, 08:42 Przecież Węgry czy też Węgrzy nic z tym wspólnego nie mają. Firma Orco jest chyba francuska. A Węgrzy szybko (kilkanaście godzin!!!) i po naszej myśli załatwili sprawę. Tytuł tego "artykułu" ma tyle wspólnego z rzeczywistością co określenie "polskie obozy koncentracyjne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Odczep sie od wegierskich samochodow IP: *.asfd.broadband.ntl.com 20.06.08, 08:49 Szukaj pejsatych w srodku. Francuska firma? Wolne zarty. Rodowici Francuzi nie maja zwyczaju uprawiac tak agresywnej ekspansji, dla nich honor i dlugofalowy efekt ma znaczenie. Niech pokrzywdzona firma z Polski wezwie swych pracownikow aby zdemolowali obiekt Orco w W-wie a zaraz naszm rura zmieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
allamen Re: Jak zobacze teraz jakis samochod z wegierskim 20.06.08, 10:37 co ty wiesz o Tatuum ? Byłeś kiedyś w tym sklepie, wcale sie nie dziwie ... odstraszał klientów od innych sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
robertpk może my nie chcemy kolejnego apartamentowca ?? 20.06.08, 08:47 ..może nie podoba nam się projekt ? ...zaburza panoramę naszej pięknej stolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
anczizpomaranczy HEJ! Orco to NIE jest Wegierska firma! 20.06.08, 08:52 Hej, dajcie spokoj z takimi komentarzami, ze "porysuje samochody z wegierska rejestracja". Orco to nie ma nic wspolnego z wegrami. A pozatym: mieszkalam w Polsce 6 lat. Spotkalo mnie duzo przykrosci, ukradli mi samochod, komorke z reki na ulicy, itd, ale tez poznalam fantastycznych ludzi, i tego pamietam, i przez pare zlosliwych ludzi nie bede nigdy nienawidzila jakis narod. Tez, jak czytam komentarze, ze jakie to Wegry sa zacofanym krajem. mi sie zle robi. Przeciez Polska tez nie jest Luxemburgiem, a nawet jesli by byl....??? Nikt nie powinien jakikolwiek kraj i jego narod oceniac, na podstawie tego, jak stoi ich gospodarka. Z taka logika caly zachod moglby nam pluc twarz....a tego przeciez nie chcemy, a jak sie zdarzy, to nam boli, nie? Wiec badzcie bardziej obiektywni i posluchajcie co piszecie! A na sam koniec jeszcze raz tylko dodam: Orco to nie wegierska firma. Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Re: HEJ! Orco to NIE jest Wegierska firma! 20.06.08, 09:04 anczizpomaranczy napisała: > Hej, dajcie spokoj z takimi komentarzami, ze "porysuje samochody z > wegierska rejestracja". Orco to nie ma nic wspolnego z wegrami. Tylko winni sie tlumacza! Nie bedzie Madziar plul nam w twarz i Tatuum nam wyrzucal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma_pi Re: HEJ! Orco to NIE jest Wegierska firma! IP: 77.236.15.* 20.06.08, 12:37 Daj spokój dziewczynie. Jeszcze weźmie na poważnie to, co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos To przestroga dla nabywców mieszkań 20.06.08, 09:29 Omijać Orco! Nie kupować od nich! Na pewno będą was chcieli orżnąć jak tę firmę. I tyle. Natomiast zupełnie nie rozumiem zarzutów pod adresem Węgrów. Węgierski sąd przyznał rację firmie KAN. To Orco nie chce wykonać wyroku - jeszcze jeden dowód, że trzeba dziadostwo omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos A na Węgrów to pewnie Ruskie napuszczają 20.06.08, 09:32 ukos napisał: > (...) nie rozumiem zarzutów pod adresem Węgrów (...) Albo zainteresowany inwestor skłóca, żeby łatwiej było Polaka na Węgrzech spuścić do kanału. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytor007 Przestroga dla nas wszytkich jest komentarz tu 20.06.08, 10:42 Komentarz o artykule mówi więcej o kompleksach pisarzy niż o tym, co się stało na Węgrzcach. Czytałem tu jak do dupy są: Niemcy, Amerykanie, Francuzi, Żydzie (nawet dwa razy – skąd Żydzi, ale od Polaków mam się dziwić?) i Węgrzy. Wszystko przez działanie grupy deweloperskiej. A w każdym kraju wygląda podobno. Najsmutniejszy przykład brak rozumu w tej “dyskusji” była odpowiedź na wpis “anczizpomaranczy”, która napisała: “Hej, dajcie spokój z takimi komentarzami, ze "porysuje samochody z węgierska rejestracja". Orco to nie ma nic wspólnego z Węgrami. Odpowiedź na to: Tylko winni się tłumaczą! Nie będzie Madziar pluł nam w twarz i Tatuum nam wyrzucał! To właśnie dno totalne. Powtarzanie stare, zużyte hasła jak “pluć w twarz” jest dla niektórych dobry sposób na wszystko. Logika? Po co, to jakiś spisek, antypolski i antykościelny (i na pewno żydowski!). Prawda jest taka: Węgierski sąd działał sprawnie, Polacy wygrali. Artykuł jest (100%) skutkiem działalności PR firmy Tatuum, która może dostać duże odszkodowanie za czyny Orco. GW, (czyli Agora S.A.) ma też swoje interesy. Poza tym, oni znają na tandetne chwyty jak “popatrz ja obcy nas źle traktują”. To się sprzedaje w Polsce jak świeże bułki już od 15 lat (więc już nie tak świeże). To, co Orco robi jest skandal, ale to biznes, a nie sprawa narodowa. Proszę myślicie (!) przez jedną krótką chwilę zanim piszesz jak mamy nienawidzić naszych sąsiadów. A bojkot Orco? Czemu nie. A kup od Tatuum? Nigdy, same szmaty, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wio4litery Rodacy frustraci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 11:04 To jednak swieta prawda - Im ktos wiekszy nieudacznik - tym wieksze ma pretensje do swiata. Zyje juz 40 lat i stwierdzam, ze wsrod moich rodakow jest wielu frustratow. Za latwo idzie nam pietnowanie, wysmiewanie, krytykowanie, zabranianie. Podrozuje sporo i czasem juz w autobusie lotniskowym mam przedsmak polskiego piekielka. Wegrzy tez do wesolkow nie naleza, sa rozni, ale sprawiaja wrazenie znacznie ciekawszych i otwartych. Znam dobrze kilkunastu. Moj najwiekszy przyjaciel ze studiow - to wlasnie Wegier. Nikomu spoza moze najblizszej rodzuiny nie zawdzieczam tyle, co jemu. Wiec prosze, nie krytykujcie bez sensu, nie potepiajcie i nie generalizujcie. w4l Odpowiedz Link Zgłoś
allamen Rzuciła posadę w Londynie, w Polsce ją zwolnili 20.06.08, 10:34 Oczywiście spisek międzynarodowy. Może wcześniej przeczytajcie komentarze o firmie jej byłych pracowników. Zrozumiecie Węgrów ... Może to samo warto zrobić w Warszawie z ta marką pożal sie ... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4202596.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Polski sklep wygnany z Węgier IP: 193.201.167.* 20.06.08, 11:17 Proponuje omijac investycje Orco w Polsce, skora oni na s nie lubią, w Warszawie buduja własnie coś na Radzymińskiej, zajeli pas drogi i od tygodnia nic sie tam nie dzieje, stoję tam cocdziennie w korku i widzę z eprace wloka sie a inwestor ma nas głebokim powazaniu, nie spieszy mu sie , ciekaw czy postepuje tak równiez w innych krajach, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. Goog Lee Re: Polski sklep wygnany z Węgier IP: *.ip.netia.com.pl 20.06.08, 11:27 "Polski sklep wygnany z Węgier" Co za idiotyczny tytuł i artykuł?! Wypowiedziano umowę na wynajem przy ul. Vaci i już Węgrzy wygnali Polaków. Leczcie się, kretyni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa diskriminacja polakow na wegrzez!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 20.06.08, 11:29 dac do dsadu w strazburgu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryad Re: Mafia pejsata jest wszędzie!!! 21.06.08, 09:29 Orco to nie węgierska ale żydowska firma. Nie należy się dziwić, że mafia ma mafijne metody i napuszcza Polaków na Węgrów. Oni to robią od tysięcy lat. Po prostu trzeba się wreszcie za nich wziąć, już czas. GW robi to samo nieustannie. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Gangsterskie metody 20.06.08, 11:30 Mamy do czynienia ze zwyczajnymi gangsterami... Podobno Wegry to kraj demokratyczny, sad orzekl juz na korzysc polskiej firmy, wladze powinny wyrok wyekzekwowac. Firmie radze znajdzcie sobie w Budapeszcie dobrego adwokata i zadajace przed sadem wyrownania strat. A tak naprawde ta mloda polska marka nie jest nawet sredniej klasy. Tanie rzeczy do wyrzucenia po jednym sezonie, uszyte w Chinach czy Bangladeszu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shmul Polski sklep wygnany z Węgier IP: 213.139.155.* 20.06.08, 12:23 To bajzel miedzy-ickowski. :) Odpowiedz Link Zgłoś
36krzysiek Re: Polski sklep wygnany z Węgier 20.06.08, 13:06 Wcale im się nie dziwię. W prestiżowym miejscu powinny mieć swoje sklepy światowe marki a nie polski szmateks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iffo Re: Polski sklep wygnany z Węgier IP: 213.255.118.* 20.06.08, 14:16 co za bezsens! umowa jest umowa i trzeba ja szanowac nie wazne jakie tam sie ciuchy sprzedaje z gornej polki czy szmateksu! a jak komus sie to nie podoba to placac okreslone kary czy odszkodowanie moze wypowiedziec umowe przed czasem. jakiekolwiek spekulacje nad innym rozwiazaniem sa bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greet wyslijcie im maila co o tym myslicie!!! IP: *.salwator.com.pl 20.06.08, 13:49 na maila z tej strony (Contact us, adwertise dep.) www.orcogroup.com/about-us/management/jean-francois-ott Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 [...] 20.06.08, 14:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś