Gość: wojtas IP: *.faith.pl 01.12.08, 22:40 nie do wiary.ludzie toz to ten dlugo zapowiadany cud.nagle okazuje sie ze to takie proste.a tak dlugo nic nie dalo(chcialo) sie zrobic...dziekujemy Ci "Panie Kryzys"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obywatel Tańszy prąd na kryzys IP: *.faith.pl 01.12.08, 22:53 okazuje sie ze jak dojna krowa moze pokopac w sondazach to jednak da sie cos zrobic.oczywiscie nie zapomnieli wspomniec ze to wina tamtego pastucha.czyli wszystko po staremu choc zgrana plyta zaczyna co raz glosniej beczec... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzur Będzie jak z ropą, stanieje ;-) 02.12.08, 08:19 Zdaje się, że jakaś zagranica potrzebuje bardziej bezpośredniego dostępu do naszego rynku. Innymi słowy będzie można wydymać polskie elektrownie oraz lokalnych producentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Tańszy prąd na kryzys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 05:16 Sranie w banie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEnek Wpisz na googlach... IP: *.bedzin.enion.pl 02.12.08, 07:40 "cena prądu" a zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Wybiórczej chodzi o 02.12.08, 11:37 reklamy. Z telefonami też miało być taniej, a praktycznie jest tak samo, tylko bardziej są pogmatwane taryfy aby przeciętny Kowalski nie mógł się połapać, tylko ile kasy i papieru poszło w te ulotki, ile czasu Kowalski musiał zmarnować aby wysłuchać tych durnych reklam. Ile śmietników zostało zapełnionych lakierowanym papierem który jest dołączany do każdego rachunku. Ja nie chcę tego, ja chcę płacić o te parę gr mniej. Nie życzę sobie aby wydzwaniali nędznie opłacani namawiacze, którzy będą mnie przekonywać do niekorzystnych taryf itd. Odpowiedz Link Zgłoś