Gość: 3city IP: 92.28.75.* 18.07.09, 00:44 Myślę że ocena PZU przez przeciętnego Polaka jest sporo, sporo niższa. PZU - Państwowy Zakład Udręki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klt PZU uzyskał najwyższą ocenę ratingową w historii IP: *.prz.rzeszow.pl 18.07.09, 00:56 no to szanowna Agencja ratingowa Standard&Poor's z pewnością podniosła swoje notowania w ocenie wszystkich Polaków :-))))) Jajcarze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-PO no jak to sie ladnie zgralo.. IP: 89.195.200.* 18.07.09, 01:46 ...buzek dostal 'nagrode' w brukseli za 'sprzedaz' beneluxowi PZU a w zasadzie oddanie 30 % akcji plus teraz jakies 30 mld odszkodowania. A i ranking POdskoczyl, bravo,sluszną droga POdarzamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan PZU uzyskał najwyższą ocenę ratingową w historii IP: *.chello.pl 18.07.09, 08:59 właśnie zwalniają 600 osób z centrali PZO + wyższa ocena ratingowa teraz tylko czekać aż top managerowie PZU dostaną swoje wysokie premie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość PZU uzyskał najwyższą ocenę ratingową w historii IP: *.inetaccess.pl 18.07.09, 11:47 Pamietajmy drodzy państwo że AIG najwiekszy bankrut ubezpieczeniowy tez miał w kilku agencjach najwyzsze noty do zeszlego roku :) i co teraz zostało ?? poczekamy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Balcerowicz, Buzek do Trybunału Stanu, za haniebną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 12:25 sprzedaż PZU i Banków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: PZU uzyskał najwyższą ocenę ratingową w histo IP: *.175.144.168.koba.pl 09.11.09, 13:29 Ale nie miał niestety wiedzy i doświadczenia zdobywanegp przez 200 lat tak jak PZU i dlatego zbankrutował. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina5 Re: PZU uzyskał najwyższą ocenę ratingową w histo 03.11.09, 13:22 A ja myślę, że ocena Polaka jest sporo, sporo wyższa, choćby nawet za to, że PZU wprowadza coraz to nowsze produkty do swojej oferty, np takie jak PZU Pomoc, ja bardzo sobie chwalę tę usługę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: PZU uzyskał najwyższą ocenę ratingową w histo IP: *.aster.pl 04.11.09, 19:55 To świadczy tylko o tym ,ze firma ma sie dobrze i coraz bardziej pnie sie na sam szczyt wsród towarzystw ubezpieczeniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
airjanek82 Re: PZU uzyskał najwyższą ocenę ratingową w histo 04.11.09, 21:02 Dla mnie jako potencjalnego klienta tej firmy istotne jest to , żeby się rozwijała i wprowadzała nowe produkty, przez co cały czas jest konkurencyjna i przekonuje, że warto jej zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia jw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 11:59 PZU jest tak zdrętwiałe , że nic nie pomoże a wszystkie te notowania są pod " publikę" każdy może mieć jakie chce i za jakie zapłaci !W pzu mają zwalniać kolejnych ludzi " klepaczy" tylko narzie cisza żeby nie było paniki , a tak na marginesie jeżeli pzu nie pozbędzie się 40% pracowników to zginie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: jw IP: *.aster.pl 13.11.09, 18:57 UUU ,az masz takie dobre informacje na temat PZU.... Teraz mówi sie ze wszedzie sa potrzebne porzadki , bez wzgledu na brazne. Odpowiedz Link Zgłoś
erivela Re: jw 25.11.09, 16:08 Nie zginie, 200 lat istnieje na rynku, to przez ten czas czegoś się nauczyli i mają to doświadczenie jakby nie patrzeć, nie zginą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: PZU uzyskał najwyższą ocenę ratingową w histo IP: *.aster.pl 25.11.09, 18:31 Ja powiem tak , obojetnie jakie firmy powstaja na naszym rynku ,ja mam zaufanie do PZU i to przewaza nad wszystkim innym. Odpowiedz Link Zgłoś
erivela Re: PZU uzyskał najwyższą ocenę ratingową w histo 07.01.10, 12:15 Bo nawet oferty maja przebijające wszystkich innych, teraz nawet można sobie ułożyć plan na życie na miarę swoich możliwości i oszczędzać na emeryturę czy dla dziecka, róznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: PZU uzyskał najwyższą ocenę ratingową w histo IP: *.aster.pl 02.12.09, 20:07 Nie ma jeszcze takich ludzi ,którym dana oferta w 100 procentach by dogodziła.A ja zawsze jesli mam cos ubezpieczac to wybieram PZU własnie. Odpowiedz Link Zgłoś
airjanek82 Re: PZU uzyskał najwyższą ocenę ratingową w histo 05.01.10, 17:07 Zawsze bedzie jakiś odsetek klientów , którym nic i nigdzie nie dogodzi, a takie firmy jak pzu poradza sobie tak czy siak bo na taką markę i doświadczenie pracuje się latami. Odpowiedz Link Zgłoś
malicki8 Re: PZU uzyskał najwyższą ocenę ratingową w histo 17.01.10, 17:13 Tak sie dzieje ,dlatego ze PZU jest najlepiej i najczesciej kojarzonym ubezpieczycielem ze wszystkich na naszym rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
airjanek82 Re: PZU uzyskał najwyższą ocenę ratingową w histo 21.01.10, 18:22 Doświadczonym i wypłacalnym przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
malicki8 Re: PZU uzyskał najwyższą ocenę ratingową w histo 21.01.10, 20:37 Dokładnie , chociaz tak sobie mysle ze i tak ludzie patrza na to gdzie taniej.... Odpowiedz Link Zgłoś