Gość: ela Re: Akcja z jajami! IP: *.icpnet.pl 09.08.09, 20:12 ale niedaleko w supermarkecie Kaufland (czyli za rogiem właściwie, Poznań, Winogrady)- mozna kupić dwójki. Zdziwiłam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Akcja z jajami! IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.09, 20:12 tylko dlaczego w sklepach są same trójki a jak są dwójki to cena wywalona jest w kosmos nie mówię już o 1 i O dlatego ja kupuje u gospodarza na wsi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Akcja z jajami! IP: 188.33.4.* 09.08.09, 20:25 Petycja o obecność w Biedronce innych jajek niż z hodowli klatkowej. Warto poprzeć. www.petycje.pl/petycja/4273/wprowadzenie_do_biedronki_jajek_bez_okrucienstwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majonez Akcja z jajami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.09, 20:37 A ja nie jem jajek i majonezu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znamsie Re: Akcja z jajami! IP: *.zabrze.net.pl 09.08.09, 20:45 TYLKO JAJA Z 3 ORAZ 2 CHOWU , TE SA NAJLEPSZE I NAJZDROWSZE I NAJBEZPIECZNIEJSZE POD KATEM PTASIEJ GRYPY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Brawo Piotr Petryka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 21:35 Jak pracował jako wytwórca makulatury dla producentów koncernowego szajsu to się raczej jakością jajek nie przejmował. Ale jak się wrodził w ulubioną autorkę WO to od razu wyrósł na slołfudowca. To miło jak się ludzie tak pozytywnie zmieniają. Oby tylko znowu nie zmienił zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypka Re: Akcja z jajami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 23:09 Na surowo jesz te jajka?? Pewnie dlatego tak krzyczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Akcja z jajami! IP: 188.33.21.* 09.08.09, 21:35 W Szczecinie: Real - dostępne tylko "trójki Carrefour - dostępne tylko "trójki" Piotr i Paweł - dostępne również "jedynki" i "zerówki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Akcja z jajami! IP: *.icpnet.pl 09.08.09, 22:09 Nie wiem z jakich jaj robiony jest majonez Dekoracyjny z Winiar, ale jest o niebo lepszy od Helmansa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Mokotowa Re: Akcja z jajami! IP: *.centertel.pl 09.08.09, 22:46 W sklepie Mokpol - Warszawa 3- 5 zł (bez kilku groszy) 1 - 8 zł 0 - 13 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akcja z jajami! IP: 217.17.37.* 10.08.09, 07:50 Na rynku na Gotarda są po 65 groszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Akcja z jajami! IP: *.chello.pl 09.08.09, 22:54 Co za perfidna reklama udająca artykuł.. fe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba P. Akcja z jajami! IP: *.multimo.pl 09.08.09, 22:55 w 100 procentach popieram akcje. ostatnio nawet widac ze jedynki w sklepach koncza sie szybciej niz "zwykle" trojki wiec mam nadzieje ze to tylko kwestia czasu. gdybym tylko mial jeszcze pewnosc, ze kazde jajko opisane jako zero jub jeden jest z otrzymane zgodnie z opisem... bo u nas lubi sie kombinowac... PS do produkcji majonezu z artykulu mozecie uzywac nawet zlotych jajek, dla mnie to wyjatkowe paskudztwo. "Kielecki" rulez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babooon Akcja z jajami! 09.08.09, 23:24 Nie wiedziałem dotąd, co oznaczają pieczątki na jajkach, więc jak przeczytałem ten artykuł, zajrzałem do lodówki i spotkało mnie spore rozczarowanie. Na jajkach nie ma żadnych oznaczeń. Widać te kury jakieś niepiśmienne musiały być i nie umiały się się na skorupce podpisać. Teraz zastanawiam się, czy kury analfabetki znoszą ekologiczne jaja, czy wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdroworozsądkowo Akcja z jajami! IP: *.chello.pl 10.08.09, 00:14 Szanowna Gazeto! Ja wiem, że czasem potrzebny jest product placement, jednak troche przesadzacie. Na swych łamach snobujecie się na bezstronnych, a tu takie kocopały. To, że jest to reklama Hellmansa to jedno, a drugie to robienie wody z mózgu. Każdy. kto kiedyś miał w szkole chemie wie, że żółtko w produkcji majonezu jest tylko emulgatorem przyspieszającym mieszanie się oleju z wodą tak, by powstał majonez. W procesie produkcji wystarczy go śladowa ilość - do rocznej produkcji myślę, że spokojnie wystarczyłoby raptem kilka tysięcy jaj, czyli względnie mało. Gadanie o ekojajecznym majonezie, trochę śmieszy wykształconym ludziom, mających być podobno docelową grupą Waszej gazety. Chyba, że to tekst tylko do internetu, kierowany w inny target. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś