sweetgirly 13.09.09, 15:26 Czy byłyście w tym sklepie? Ja tak! Tam są takie Super-Emo ciuchy! Dziś sobie kupiłam 3 bluzki i torebkę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michelle_ Re: Sklep Takko Fashion 13.09.09, 15:43 oo ja ! emo ciuchy - już lecę do tego sklepu!! lol , ciuchy są tam okey . ale boże , one nie są emo. emo ciuchy NIE istnieją. emo nie istnieje. więc tam nie ma jak to ujęłaś 'emo ciuchów'. są normalne. i nie są złe.. :p Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Sklep Takko Fashion 13.09.09, 15:49 w życiu nie słyszałam o tym sklepie. ; d ale jeśli są tam emo ciuchy no to dzięki . mam takie samo zdanie jak michelle. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Sklep Takko Fashion 13.09.09, 16:00 dzięki. ;* a tak ogólnie, to w tym sklepie nie ma jak to ona określiła 'emo ciuchów'. ale można dostać różne rurki, itp. a widać to jest dla niej 'emo'. ciuchy nie są złe, jednak wolę inne sklepy :p Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Sklep Takko Fashion 13.09.09, 16:06 aaaa, rozumiem, dzieci za dużo myślą. jak zobaczę gdzieś w jakimś centrum to wpadnę. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 :) 13.09.09, 16:05 A co jeszcze jest w tym sklepie? Nie słyszałam o nim.. . bo u mnie otworzyli sklep gdzie przy kasie siedzą chińczyki i tam właśnie są ubrania, dodatki, torebki, dodatki do pokoju, buty, kosmetyki itp. Ale nie wiem jak ten u mnie się nazywa aa i ten Takko Fashion jest duży? Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: :) 13.09.09, 16:09 jest w miarę duży . ;d (przynajmniej w Poznaniu) ; ) można znaleźć fajne rurki, często fajne koszulki z napisami. dużo dodatków. ja jak narazie nic tam nie kupiłam. więcej znajdziecie tutaj: www.takko-fashion.com/pl/ to oficialna strona tego sklepu. powinno coś tam być :p Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus12 Re: :) 13.09.09, 16:13 oo dzięki michelle_ Znowu się spotykamy na kotku Masz może gg.? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Sklep Takko Fashion 14.09.09, 15:09 widziałam w kłodzku, nie zachęciło mnie nic do wejścia. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Sklep Takko Fashion 14.09.09, 15:29 Niestety nie...bo u mnie w miescie jest baaardzo mało sklepów z fajnymi ciuchami Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgirly Takko 14.09.09, 15:56 Dobra Przepraszam może źle ujęłam. Ale tam takie Fajne Czarno-Różowo-Fioletowe-w Czachy ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś