beautiful_ 23.09.09, 17:10 Hej mam takie pytanko oczywiście nie chcę być EMO ale interesuje mnie to jakie EMO noszą ciuchy heh bo ogólnie na żywo jeszcze nie widziałam Emo jak już to tylko fryzurkę widziałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beautiful_ Re: Ciuchy? 23.09.09, 18:33 Dobra spokojnie... Kurcze czasami zapytać się coś na forum a ludzie cię zjedzą ;D Poszukam na google, po prostu chciałam wiedzieć bo interesuję się modą (różnymi stylami) Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Ciuchy? 23.09.09, 18:35 ciuchy emo..co to znaczy? są ciemne,czarne z jakimiś dziwnimi gadżetami? ja takie noszę...a nie jestem emo.. ale jak to nazywasz "ciuchy emo" są super.....aa i też lubię takie fryzury z fantazyjną grzwką czy coś...są spox...ale nie nazywam tego "emo" Odpowiedz Link Zgłoś
zboczona_ona ;p 23.09.09, 18:35 jak byłam u kuzynki w niemczech widziałam emo wyglądają strasznie akurat szłam za nimi i każy kto szedł z naprzeciwka po prostu się śmiał z nich <br /> ale dokładnie ci nie mogę tego opisać iż widziałam je tylko od tyłu Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: ;p 23.09.09, 18:37 dlaczego od razu się śmieli???? przecierz to też są normalni ludzie tylke, że oni ubierają się nieco inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Ciuchy? 23.09.09, 18:36 szczerze to dziewczyny, które są EMO wyglądają nawet ładnie, ale chłopaki to zupełna katostrofa niestety teraz większość fajnych ubrań jest właśnie porównywana do tego stylu, ale ja nie zwracam na to uwagi, noś to co Ci się podoba, a zdjęcia są na googlach w grafice, albo poszukaj kogoś u siebie w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Ciuchy? 23.09.09, 18:39 < uderza się w twarz > potnij swoje najbardziej lansiarskie ciuchy żyletkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Ciuchy? 23.09.09, 18:53 zanim coś napiszecie wpiszcie w google połowa wątków z problemami znalazłaby rozwiązanie w google Odpowiedz Link Zgłoś