aduhh 26.09.09, 20:32 zakochałam sie w chłopaku, którego znam od przedszkola. jest rok młodszy i nie wiem jak mu to pokazać. jesteśmy przyjaciółmi, ale ja mu też sie chyba podobam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aduhh Re: co mam zrobić?? 26.09.09, 20:56 aduhh napisał(a): > zakochałam sie w chłopaku, którego znam od przedszkola. jest rok młodszy i > nie wiem jak mu to pokazać. jesteśmy przyjaciółmi, ale ja mu też sie chyba > podobam. co zrobić mam?? Odpowiedz Link Zgłoś
achleyka Re: co mam zrobić?? 26.09.09, 21:06 Może powinnaś szczerze z nim pogadać.. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Re: co mam zrobić?? 26.09.09, 21:14 mam podobny problem tylko ze on chodzi ze mna do klasy i jest moim przyjacielem a nie chce tego popsuc!!A i nie mam pojecia czy sie mu Podobam HELP!! Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: co mam zrobić?? 26.09.09, 21:28 zasadx mu kopa w dupe i powiedz goodbye xd nie no nie wiem na prawdę xd Odpowiedz Link Zgłoś
aduhh Re: co mam zrobić?? 26.09.09, 21:36 ale ten problem narasta ponieważ dochodzi już do rękoczynów?? Odpowiedz Link Zgłoś