mileyka1 11.10.09, 21:15 Uważam że piosenka Bee- Sama nie wiem, jest fantastyczna! Ogółem serial ten jak dla mnie jest świetny, Julka ma niesamowity głos. I życzę jej sukcesu!! A wy co sądzicie o serialu "Bee Like Avril Lavigne" i naszej kochanej Julce?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileyka1 Re: "Bee Like Avril Lavigne" !!! 11.10.09, 21:20 Proszę o wypowiedzi ; DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
milll Re: 14.10.09, 10:44 mi też się podoba głos julki serial "Bee Like Avril Lavigne" jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
olusi1a Re: "Bee Like Avril Lavigne" !!! 11.10.09, 21:26 Serial jest bardzo fajny, ale jeżeli chodzi o piosenkę to płytka i żenująca! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: "Bee Like Avril Lavigne" !!! 11.10.09, 21:43 Nie oglądałam odcinków, bo wg mnie to było rzałosne xP A piosenke słuchałam (na uporze) na kocie. Nie spodobała mi się, chociarz dziewczyna nie wypadła tak fatalnie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: "Bee Like Avril Lavigne" !!! 11.10.09, 21:47 uwielbiam ten serial . i piosenke . Odpowiedz Link Zgłoś
mysia_185 Bee 11.10.09, 21:48 Zgadzam się z Tobą serial jest super!Szkoda że już tylko jeden odcinek A Julka ma świetny głos i piosenka też jest super Odpowiedz Link Zgłoś
uga ja mam nadzieje, ze bedzie jednak cos dalej.. 11.10.09, 22:25 .. tak po 8 odcinkach to chyba kotek nie skonczy serialu.. bee jest najfajniejszym serialem jaki w tym roku ogladalam i bede tesknic Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka1 Re: ja mam nadzieje, ze bedzie jednak cos dalej.. 11.10.09, 22:32 miejmy nadzieję! BEE RZĄDZI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: "Bee Like Avril Lavigne" !!! 12.10.09, 18:39 sory, ale ten serial jest żałosny i nie ma nic wspólnego z nasza kochaną Avril Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: "Bee Like Avril Lavigne" !!! 12.10.09, 18:41 serial mi się nie podoba, piosenka tez. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: "Bee Like Avril Lavigne" !!! 12.10.09, 19:41 a ja bym chciała tytuł tej z 'dont ignore me' i takiej indie, z jakimś chłopcem na wokalu, co latały sobie w tle. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: "Bee Like Avril Lavigne" !!! 12.10.09, 21:20 Dla mnie to zwykły internetowy serial...! Było takich pełno, tylko ten odniósł sukces!! Ja mimo ,że lubię to Sb obejrzeć to nie zachwycam się jej wokalem...; PP W każdym bądź razie wszystko lepsze od jazgotu Dixie chociaż piosenkę - sama nie wiem też dobrze zaśpiewała Uważam ,że Julia ma głos o barwie przeciętnej!! Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: bee 13.10.09, 22:59 'sama nie wiem' mi sie nie podooba xd serial świeetny ^^ podobała mi się jedynie taka jedna piosenka co leciała w tle ;D Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: bee 14.10.09, 10:19 Lubię serial, piosenka "Sama nie wiem" podoba mi się średnio. Strasznie podobała mi się piosenka, która leciała w tle w pierwszym odcinku, szkoda, że nie dali posłuchać całej. Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: "Bee Like Avril Lavigne" !!! 14.10.09, 10:22 bardzo mi się podoba;p tylko szkoda że już się skończył.!! ja chcę jeszcze.!! Odpowiedz Link Zgłoś