annie__ 16.10.09, 19:07 Spotkaliscie kogoś sławnego ? Nie wiem szliscie do szkoły i widzicie np Dode ? To tylko tali przykład ;p ( nie lubie jej ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pariska65 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 16.10.09, 19:08 to by było dobre xd był taki wątek nie nie spotkałam nikogo takiego xd Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 16.10.09, 19:14 Niestety nie, ale bylam na dwóch koncertach sławnych piosenkarek, więc nie wiem czy to się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 16.10.09, 19:22 No to spotkałam Avril i Ewę Farnę. Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 19:01 hm w sumie to kolega mojego taty należy do zespołu Radomskiego i są średnio znani, może ktoś zna zespół Lustro ? a tak to to w złotych tarasach widziałam Herbuś, w IKEI Damięckiego stał przede mną i gadał z dziewczyną po angielsku o_O serio xd i jakiś w IKEI (tego samego dnia) z kabaretu, że nawet się nie skapnęłam dopiero mi mama powiedziała to zauważyłam ;d hm i to raczej już wszyscy a dziś w Radomiu Feel ma koncert, ale nie chce mi się iść poza tym nie przepadam za nimi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 19:06 jeszcze Stachurskiego, Maryle Rodowicz hm ogólnie niektórych co koncert dawali w akcji "podziel się posiłkiem" byłam bo mnie rodzice wyciągnęli ;/ a zimno było i hm wróciliśmy do domu po jakimś czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka36 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 19:10 Krzysztof Hołowczyc(z formuły czy z czegoś tam xdd) www.kozaczek.pl/img/an/an824.jpg Condrado moreno www.konferansjerzy.com.pl/prowadzacy/conrado.moreno/conrado.moreno.22.jpg Artur Barciś www.filmpolski.pl/z1/97o/797_1.jpg Hołowczyc-wakacje Warszawa 20Lipca 2007(po trąbie) Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 03.02.10, 11:53 Spotkałam kiedyś Kayah ' ę jak byłam na spacerku z ciocią w Warszawie, przy jej domu. Tak to mój brat był trochę sławny, grał na gitarze (która w tej chwili wisi na łóżku xD) w zespole "Wyzwolenie"(niestety nie ma już nic o tym xD) i wygrał jakieś tam coś tam w moim mieście. Założenie zespołu to był jego pomysł, ale liderem był ktoś inny. Ja teraz dostałam od niego nową, śliczną gitarę. Kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 03.02.10, 11:55 thespragniona napisał(a): > Spotkałam kiedyś Kayah ' ę jak byłam na spacerku z ciocią w Warszawie, przy jej > domu. Tak to mój brat był trochę sławny, grał na gitarze (która w tej chwili > wisi na łóżku xD) w zespole "Wyzwolenie"(niestety nie ma już nic o tym xD) i > wygrał jakieś tam coś tam w moim mieście. Założenie zespołu to był jego pomysł, > ale liderem był ktoś inny. Ja teraz dostałam od niego nową, śliczną gitarę. Kto > wie. Aaa, no i jesze byłam na dennym koncercie Majki Jeżowskiej, cała szkoła szła Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 03.02.10, 11:56 thespragniona napisał(a): > thespragniona napisał(a): > > > Spotkałam kiedyś Kayah ' ę jak byłam na spacerku z ciocią w Warszawie, pr > zy jej > > domu. Tak to mój brat był trochę sławny, grał na gitarze (która w tej chw > ili > > wisi na łóżku xD) w zespole "Wyzwolenie"(niestety nie ma już nic o tym xD > ) i > > wygrał jakieś tam coś tam w moim mieście. Założenie zespołu to był jego p > omysł, > > ale liderem był ktoś inny. Ja teraz dostałam od niego nową, śliczną gitar > ę. Kto > > wie. > > Aaa, no i jesze byłam na dennym koncercie Majki Jeżowskiej, cała szkoła szła > jeszcze* Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 03.02.10, 11:44 Avril ? OMG !!! Zazdroszczę ... Odpowiedz Link Zgłoś
high Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 03.02.10, 12:05 ja niestety nie spodkałam żadnej gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 16.10.09, 19:44 Boys x . D .Autografy dawał . po szkole ;p Odpowiedz Link Zgłoś
clover1 Tak! 17.10.09, 14:04 Nom i dwóch Artura Chamskiego i Nicka(z Fabryki Gwiazd) Mam ich autografy i zdjęcie z nimi. Chciałabym poznać kogoś bardzo sławnego np.Dodę(chodź za nią nie przepadam,ale zawsze coś) Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_sunshine Re: Tak! 17.10.09, 16:36 ja sie wywaliłam na desce na oczach justina biebera xDD to się liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Re: Tak! 18.10.09, 13:22 Ja widziałam Krzysztofa Ibisza i byłam na koncercie Lady Pank,Sistars i Moniki Brodki ;d I spotkałam w szkole Majkę Jeżowską ;d Mam jej autograf ;P Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 Re: Tak! 09.12.09, 20:23 jak byłam kiedyś na Ukrainie i spotkałam Sashe Strunin . Mam jej autograf i mam z nią zdjęcie . Ale jeszcze kiedyś spotkałam Zakościelnego i wgl .. Mam zdjęcie z koncertu Miley w Londynie . ; P A Beata Tyszkiewicz - jurorka TzG - jest moją baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo daleką rodziną .. Mój tata ma mamę , ona ma brata , on ma córkę , ona ma syna , on ma żonę , ona ma brata , on ma żonę i ta żona jest bliską rodziną B. Tyszkiewicz . ; P ale jest dosyć rozmazane i Miley była ustawiona z profilu . ; l ale zawsze coś .. no nie . ? Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 Szymon , Szymon Show . ! ; d 09.12.09, 20:27 jasne , że tak .. bo przypadkowo dałam wyślij.. oprócz Miley , Zakościelnego , Beaty Tyszkiewicz i wgl ... to widziałam Szymona Majewskiego .. dokładnie to Ędwarda Ąckiego . ; d hah . I z Agnieszką Chylińską rozmawiałam po Mam Talent .. jestem jej wieelką fanką . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 ehe;pp 17.10.09, 17:19 jak bylam raz na wycieczce w Warszawie to na basenie w tej szatni co ja spotkalam Anne Dereszowskąą;pp Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: ehe;pp 18.10.09, 13:15 nastolatkak93 napisał(a): > jak bylam raz na wycieczce w Warszawie to na basenie w tej szatni co ja > spotkalam Anne Dereszowskąą;pp aha no i bylam na koncercie : Łzy, Perfekt Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia123 Lol pewnie że tak... 18.10.09, 14:45 A ja widziałąm się z Kristen Stewart i Dodą bardzo ciekawie było. Tylko szkoda że biegle nie umiem anglika...A I ten widziałam jeszcze byłam na koncercie Miley Cyrus i gadałam z Ewą Farną Odpowiedz Link Zgłoś
chipsxd Re: ehe;pp 09.12.09, 19:15 Noo ja to bardziej ze sportu spotkałam Andraža Kirma i Łukasza Gargułę z Wisły Kraków no i tego rudego takiego co śpiewał u Rubika tylko nie pamiętam jak się nazywał Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Tak! 17.10.09, 20:02 Piotr Adamczyk xD Jak kręcili ten film "karol człowiek, który został papieżem". A tak to już raczej nikogo... Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Tak! 03.02.10, 11:46 Sashe, Maksa i Filipa z Na Wspólnej i Roofiego Odpowiedz Link Zgłoś
007siezglos widzialam 18.10.09, 13:50 Głowny wokalista Budki Suflera (Cugowski) jest wujkiem mojego kolegi z klasy, mielismy zorganizowane z nim spotkanie, ponadto widzialam Poniedzialka i Bozenke z klanu, aha zapomnialam dodac ze moja przyjaciolka mieszka na tej samej klatce co Marcin Wojcik z Ani Mru Mru, kilka razy mijalam go wiec na schodach a raz bylam u niego w domu z przyjacioka bo porzyczala od niego jakies plyty, dodam ze koles w zeczywistosci jest rownie smieszny co na scenie Odpowiedz Link Zgłoś
anahi26 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 18:43 Ja spotkałam, mam autograf i zdjęcie z Audiofeels!!!!!! i widziałam też z Na Wspólnej Roberta Kudelskiego Odpowiedz Link Zgłoś
olka510 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 16.10.09, 19:16 nom... kabaret w którym jest Mariolka. Tylko że nie był w jej postaci ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 16.10.09, 19:27 na żywo widziałam Dodę , tego gościa z kabaretu moralnego niepokoju Robert Górski chyba się zwie , Ania Wyszkoni , Wodecki , Beata Kozidrak , DanzelKasie Nosowską z Hey . i chyba tyle . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
julia2270 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 17:10 Ja gadałam z Arturem Cieciurskim mam z nim zdjęcie i z Piotrem Galińskim Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Spotkaliscie kogoś sławnego ? 16.10.09, 19:31 za każdym razem, kiedy patrzę w lustro . hahaha . nie no , żart. : DD nie spotkałam . ; cc Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 16.10.09, 19:37 NIE a chciałabym no chyba że na lokalnych koncertach jakieś gwiazdy drugiego formatu xD a chciałabym się spotkać na żywo na przykład z obsadą zmierzchu zresztą kto by nie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 16.10.09, 19:44 Kasie Nosowską - Hey, Myslovitz i tam jeszcze inne ale głupie... Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzcholec Cz spotkaliście kogoś sławnego ? 17.10.09, 12:15 Ja jak byłam u mojej cioci w Los Angeles to spotkałam: Miley Cyrus,Ash Greene,Selene Gomez,Demi Lovato,Emily Osmet i troche ich tam jeszcze było. Odpowiedz Link Zgłoś
matitka Dużoo tego ;pp 16.10.09, 19:50 Jeżeli chodzi o koncerty: To Doda, Feel, Viva comet 2008 ( a tam było dużoo gwiazd np. blog 27, doda, US5, kasia cerekwicka itp.) i byłam jeszcze na takich gwiazdach, które sa mi obojęnte ( bo to było na święcie sadów- święcie mojego miasta Trzebnicy k. Wrocławia) np. Perfect, Czerwone Gitary, Majka Jerzewska, Mandaryna, Maryla Rodowicz itp. A spotkanie takie o : to Piotr Kupicha ( robiłam zrobiłam sobie z nim zdj. po koncercie, dzięki specjalnym znajomosciom ;pp) Odpowiedz Link Zgłoś
ann_95 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 16:59 ja widzialem Lady Pank, sumptuastic i Żmijewskiego a chciałabym zobaczyć justina Timberlake'a Odpowiedz Link Zgłoś
nikus Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 16.10.09, 19:42 Powiem szczerze, że ja wiele osób chyba widziałam. Stachurskiego, Ich Troje, Dodę, Flintę, Hey, Blue Cafe, Gosię Andrzejewicz, Piróga, Herbuś,Bajm, Anię Wyszkoni, Papa dance ;d, Marylę Rodowicz, Dianę Staniszewską, Michała Mardasa(z YCD ), Bryndala, Ibisza, Joannę Bartel i tam wiele innych, ale już nie pamiętam z leksza ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 16.10.09, 19:51 jako iż mieszkam w małym miasteczku to niestety nie mam szansy na pójście do C.H. i spotkanie jakiejś gwiazdy xd ale byłam na koncercie Danzela i Dody (przypadek ;p) i na koncercie Feel, widziałam przez okno hotelu Wiśniewskiego xd i jak byłam mała to byłam na koncercie zespołu Łzy i to chyba tyle ... a i jeszcze jak byłam w C.H. to widziałam Mroczka, ale tylko przez chwile . Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 11:52 Spotkałam Dżem,Marcina Korcza,Kasia Kowalska,De Mono i jeszcze tam kilka ale już nie pamiętam xD Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 11:31 ja Cezarego Pazurę, bo on jest z mojej miejscowości;] za to moja qmpela.!!Alana Andersza, Maćka Zakościelnego, Piotra Kupichę i Madonnę, jak była w Warszawie;] Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 11:39 Kinga Rusin, Zakopower (mam zdj. z wokalista ;P) i jak sobie przypomne to napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 11:38 Ja widziałam Andrzeja Piasecznego PUdzianowskiego, Pectusa i Łzy Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Nom . 17.10.09, 11:43 Spotkałam Feela (nie byłam na koncercie ;p) i Kubę Wojewódzkiego . No i tyleee. Odpowiedz Link Zgłoś
mo0usie Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 11:48 J tak;p Sylwie Grzeszczak Libera;p Peje (to mój wujek;p), Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez ////// 17.10.09, 11:51 Danutę Stenkę i tego, co grał w "Twarzą w Twarz" (był taki serial na TVN.) Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 11:53 Jakąś Martynę, która brała udział w fabryce gwiazd ( nie oglądałam tego, ale jak byłam w kinie to moja sis ją poznała), wodeckiego i milowicza. Czyli nikogo fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
milunia3000 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 19:05 Ja Kasię Kowalską, tego gościa z "od przedszkola do Opola", Jarosława Jakimowisza- podobno to aktor...moja mama rozpoznała go w McDonaldzie ;D, Irenę Jarocką, Julkę Wróblewską- tą małą blondynkę z "M jak miłość" (w te wakacje była u mojej przyszywanej cioci w ośrodku na kolonii), i jeszcze takich dwóch mniej znanych strongmanów... Wowdużo tego! Odpowiedz Link Zgłoś
milunia3000 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 19:07 Aaaa...! Jeszcze w piątel idę na koncert Piasecznego ;D <skleroza!!> Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 11:58 Ja widziałam w Londynie Aktora z Harrego Pottera , nie pamiętam jak się nazywał . I widziałam jeszcze aktorkę z filmu " obcy " -,- A tak to bardzoo chciałabym zobaczyc Tokio Hotel , Miley Cyrus , Ashley Tisdale , Hayley Wiliams i Jonas brothers ; p Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 12:11 Doda , Ich Troje i Flintę . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lilith ?? 17.10.09, 12:19 a dziennikarze sie licza?? bo ja namietnie spotykam Brygide Grysiak xD w Auchan <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.x3 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 12:21 hm. Całą ekipę z "Tylko Miłość" bo u mnie w sql kręcili . I tam parę osób ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 13:20 Dode...o tak...; )) - ciechanów i te okolice ; )) Moja ciotka ją zna i chciała mi zalatwic autograf ale za nią nie przepadam! Krzysztof Krawczyk...; )) Kalwi & Remi Liber...; )) Doniu...; PP Peja - mieszka w moim mieście ;dd (Poznań) No i taka blondynka co grała w Na Dobre i Na Złe chyba Marta...; )) I to wszyscy...dużo ich...; )) Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 ;) 17.10.09, 13:49 Jak byłam w Sopocie to spotkałam Laure Samojłowicz (Majka z M jak Miłośc). Mieszkam kilka domów dalej od Żanety Majcher często ją spotykam (YCD 2 chociaż nie wiem czy ona jest taka sławna). Artur Cieciórski (YCD 2) Afromental Feel Perfect Denzel (czy jakoś tak)- ee nie pamiętam gdzie wogóle nie wiem kto to rozdawał autografy więc też wzięłam;p Jamal- mojego taty zespół grał z nimi na koncercie i za kulisami ich poznałam z zagranicznych gwiazd to widziałam Hilary Duff Kimberley Nixon i Avril Lavigne Odpowiedz Link Zgłoś
hmpoziomb11 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 13:53 ja Miley na koncercie w Pradze !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_girl Nom...trochę tego było x'd 17.10.09, 14:09 No więc ja spotkałam tak : -Jonasów [mój tata pracuje w Kanadzie i jak pojechałam go kiedyś odwiedzic to ich spotkałam i foteczkę mam -Pudziana [moja mama z nim do sql chodziła to czasem do nas wpada] Byłam również na koncercie Dody, Avril , Paramore i Green Day'a Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 14:19 tak . ;d Dodę - na koncercie. ;d Natalie Lesz - na koncercie. ;d Mandaryna - na koncercie < lol 2 > Diana z YCD - na stacji benzynowej. Edyta Herbuś - w centrum handlowym. Filipa Bobka - na jakiejś tam imprezie na arenie. M. Ostrowską - w centrum handlowym. Prokopa - na jakiejś imprezie na arenie . to już chyba wszystko , ale nie jestem pewna czy kogoś nie zapomniałam. : - p Odpowiedz Link Zgłoś
samantha. Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 15:56 Oj, kilkanaście osób. Z tych najważniejszych: - Filipa Bobka - Julię Kamińską i resztę z BrzydUli ( byłam na fanzlocie <3) - Katarzynę Zielińską - któregoś z Mroczków ( przed moją szkołą nagrywali m jak miłość ) - tą co gra Honoratę z m jak miłość. i jeszcze kilka osób Odpowiedz Link Zgłoś
samantha. Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 16:00 a i jeszcze widziałam Wiśniewskiego i jego żonę, jak szłam ulicą to prowadzili samochód XD Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd ;xx 17.10.09, 16:13 oo a ja widziałam Paril Hilton i Roberta Patinsona. ooo jak było fajnie... poszliśmy do łożka i urodziliśmy Kristen Stweart. buhahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
haardkor Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 16:23 mhn, Reni Jusis (jakoś tak się pisze <lol> ) Gosię Andrzejewicz, w ameryce Hayley Wiliams z zespołu paramore, Miley Cyrus 'd Odpowiedz Link Zgłoś
martagirl Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 16:33 haardkor bylas ty na koncercie miley cyrus? ja bylam na koncercie kasi cerekwickiej kiedys jak bylam mala spotkalam krawczyka..;d a i szkolny zespol radiation..;DD Odpowiedz Link Zgłoś
lisa902 Tak 17.10.09, 16:31 Byłam na koncercie feel i Majki Jeżowskiej a tak to tylko z Majka gadałam i dostałam Autograf Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 16:39 tak jakby bo ma autograf ani kapery z ycd Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 16:48 Jak tylko byłem na koncertach, ale nie bd. wymieniać wszystkich bo było ich sporo [2 razy na SHF ] 1.Dode [3 razy xD] 2.Mandaryne hahah [2 razy] 3.Ewe Farne 4.September 5.Arash 6.Monrose 7.ich troje xD i wiele więcej [ponad 40 gwiazd] Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars xxD 17.10.09, 16:53 całą ekipę "M jak miłość" (zlot fanów 2009 ), Anię Popek i tego co gra w Pierwszej Miłości (Płoszajewski czy jakoś tak) Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka samolot 17.10.09, 17:06 Leciałam samolotem z Piotrem Adamczykiem. Siedział tuż za mną Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 17:14 ja kiedyś w galerii krakowskiej widziałam, a dokładniej w sklepie "zara"widziałam takiego aktora z W-11 czy z detektywów jego córka podeszła domnie i cos wymamrotała iposzła do mamy i do tego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 17.10.09, 17:32 W pasażu grunwaldzkim we Wrocławiu, widziałam jak kręcą serial "tancerze" i byli tam różni znani ludzie. Na wakacjach widziałam Ferdka xdd i dużo razy widziałam osoby z " Pierwszej Miłości " -,- ^^ Oraz w sylwestra kilku piosenkarzy ; - d Odpowiedz Link Zgłoś
demi_ haha ; p 17.10.09, 17:35 na koncercie mandaryny ; d , mój tata spotkał łukasza czarneckiego ( TZG ) i mam jego autograf. Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin xD 17.10.09, 17:39 nikogo ważnego, nie jeżdże na koncerty, tyle co widziałam, to ci co byli w moim mieście, czyli: norbi, kabaret ot.to ( mam autograf), bracia ( też mam). a tak to jak byłam mała, to widziałam podobno Leppera XD. ale byłam na prawdę bardzo, bardzo mała, bo tego nie pamiętam o,o Odpowiedz Link Zgłoś