buziaczek_16 20.10.09, 19:45 Hey! Mam takie pytanko.Wie może ktoś co można kupić na 18 urodziny Ma być to prezent dla dziewczyny..xD I nie chcę jakiś głupich odpowiedzi typu:żal.pl Z góry dziękuję! xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasti. Re: 18-nasta xD 20.10.09, 19:45 to zalezy czy to ma być grzeczny prezent czy nie ;> Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek_16 Re: 18-nasta xD 20.10.09, 19:49 W sumie to mi to tam obojętnie,ale wolałabym porady o takim śmiechowym prezencie,ale tez jakimś taki normalnym xD ;p Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek_16 Re: 18-nasta xD 21.10.09, 16:29 Cos tam,że tak powiem mi doradziliście xD dAnKe! Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: 18-nasta xD 20.10.09, 19:51 Stringi ! xD żal.pl xP haha x; niewiem ;x Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: 18-nasta xD 20.10.09, 19:58 taaa kup jej stringi czerowne! albo jakąś inną bielizne xdd możesz też kupić jakąś biżuterię albo zamów jej kalendarz z waszymi fotkami Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: 18-nasta xD 20.10.09, 20:08 Jeśli coś przydatnego to mi tylko wpada do głowy pościel (żałuję, że rok temu czegoś takiego nie dostałam). Jeśli coś śmiesznego (i może kiedyś przydatnego) to kamasutrę ^^ Moja znajoma w czerwcu dostała i miała ubaw. Podpowiedz, co ona lubi. Jaki kolor, zwierzę i tak dalej. Czy lubi kubki (o wspomnianej dziewczynie - lubi krowy to kupiłam jej miska krowę, którą jak się naciskało to muczała, kubek z krową, o ile dobrze pamiętam i płytę GD)? Pomoże na pewno. Bo tak ni z gruchy, ni z piteruchy to napisać się nie da. W ogóle nie znamy upodobań i tak po prostu polecić? Ciężko. Ciężko samemu coś wykombinować jak się zna, a co dopiero jak się nie zna. Dobra, bo biadolę. Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Prezencik :D XD 20.10.09, 20:19 Może gigantyczny miś wiem że ostatnio gigantyczne misie są popularne Albo jakiś fajny ciuch. Naszyjnik albo coś takiego... GIGANTYCZNĄ kartkę urodzinowa z wielkim 18 na przodzie... Jakiś fajny zestaw kosmetyków może... Nie wiem twój wybór Odpowiedz Link Zgłoś
keysi Re: 18-nasta xD 20.10.09, 20:27 nieraz w kwiaciarniach są takie śmieszne '' bukieciki '' z kredek i z takich rzeczy ja jak byłam u kuzyna na 18 to dałam mu taki z samochodzikami i z kominiarzmi ;p albo jakąś maskotke ewentualnie fajny zestaw kosmetyków itp. Odpowiedz Link Zgłoś
keysi Re: 18-nasta xD 20.10.09, 20:30 a może ma jakąś szczególną pasje możesz kupić jej prezent związany z tą pasją albo album jej ulubionego zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: 18-nasta xD 21.10.09, 16:53 na 18....to moze zloz sie z kims i kupcie jej cos konkretnego... a jak nie to moze jakas plytke jej ulubionego zespolu... Odpowiedz Link Zgłoś
v. Re: 18-nasta xD 21.10.09, 18:57 zależy czego potrzebuje, co lubi. może lokówkę jakąś, a do tego prezerwatywy. naprawdę trudno jest określić. Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek_16 Re: 18-nasta xD 21.10.09, 19:17 Ona uwielbia zmierzch ,tego całego Pattinsona ..więc kupię jej coś z tym związne. I coś takiego na jaja jeszcze wymyśle i bd ok ^^ xD Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: 18-nasta xD 21.10.09, 19:26 Kup jej kajdanki z futrem (możesz kupić we flo za 15 zł) i jakieś stringi. ;> dołącz jakąś zabawną kartkę i czekoladki. ;d albo kubek ze śmiesznymi napisami na 18-tkę + jakąś koszulkę z zabawnym napisem. ;D na przykład ,,nic nie muszę'' albo ,,lenistwo uszczęśliwia '' itd. zależy też jaki koleżanka ma styl ubioru ,czym się interesuje ... na przykład : bardzo lubi Rihannę kup jej DVD koncertowe albo jak lubi Avril Lavigne to ciuch z jej kolekcji ,może też jakieś perfumy. Chociaż każdy lubi inne zapachy więc nie polecam ;D Jak np: koleżanka ma jakiś styl typu punk ,emo ,goth itd. możesz jej coś kupić w sklepie internetowym typu papercats ,glovestar ,kinkykiki, plastic terror. Ale nie kupuj żadnych świeczek ,notatników etc. bo nikomu się to nie przydaje. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: 18-nasta xD 21.10.09, 19:28 emmm . mooże płyte , jakiś ciuch , torebka , perfumy . Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek_16 Re: 18-nasta xD 21.10.09, 19:34 Ona ma swój styl tzn. nie patrzy na modę czy coś tylko ubiera to co jej się podoba i co jej pasuje ...;d No tak jak juz napisałam zmierzch i wszystko z nim związane..;p Pomyślę coś z tymi propzycjami i cos wybiorę.. torebka też w sumie może być, bo planuje sobie kupić..;p Kubek i koszulka tez jest OK, tak samo jak stringi xD Odpowiedz Link Zgłoś
minia13 Re: 18-nasta xD 21.10.09, 19:35 To zależy od charakteru czy jest spokojna czy zwariowana?! Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek_16 Re: 18-nasta xD 21.10.09, 19:36 Bardziej zwariowana niż spokojna xD Odpowiedz Link Zgłoś
siemaxdd XD 21.10.09, 19:38 śmieszne ma być? XD to kupiłabym bukiet kwiatów i powtykałabym prezerwatywy XDD dziwne, ale w miare zabawne. wsadziłabym z 10 i jednego smoczka dla dzieci,. ( smoczek w formie ironii ) ; D Odpowiedz Link Zgłoś
ferro Re:18-nasta xD 21.10.09, 19:49 Skoro jest mega fanką zmierzchu i chce torbe to kup jej torbe ze zmierzchu Albo np zegarek z tablicą czy jak to się nazywa ze zmierzchu Poduszcze z Edziem itp Jest jeszcze masa gadżetów, ale to przecież wiesz Jeśli nie zmierzch to teraz w modzie są tańczące penisy xd, ale jeśli to dalsza koleżanka to może lepiej nie... No i, żeby nikt nie kupił tego co ty ;] Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaaa16 Re: 18-nasta xD 24.10.09, 16:47 może jakiś t-shirt lub książkę : ) lub apaszkę ? : d Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek_16 Re: 18-nasta xD 25.10.09, 13:45 Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? ^^ I dzięki za wszystkie propozycje. ;d Odpowiedz Link Zgłoś