selcia17 21.10.09, 20:30 Czy lubicie nauczycieli? Nie ważne czy tak czy nie. Uzasadnij dlaczego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasti. Re: Lubicie nauczycieli? 21.10.09, 20:32 Zalezy do nauczyciela. Nie lubie niektórych ponieważ: nie radzą sobie z klasą tylko krzyczą, nie mają podejścia do uczniów. Źle tłumaczą materiał. Są po poprstu wredni. Lubię niektórych bo: są mili, potrafią rozmawiać z uczniami, jesli masz jakiś problem możesz się do nich zgłosić. Prowadzą lekcje ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Lubicie nauczycieli? 21.10.09, 20:37 Ja miałam tak: od 4 klasy podstawówki do 6 prześladowało całą naszą klasę kobyła od technik. Mówiła nam ,że mamy ADHD! Nie dosyc ,ze obrazala nas to jeszcze ludzi z Tą chorobą! Mówiła tak jakby byli gorsi! Już nie pracuje! Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Lubicie nauczycieli? 21.10.09, 20:39 nie cierpię takich nauczycieli.. mają jakieś problemy w rodzinie czy coś że się tak w szkole wyżywają? xd o byle co się niektórzy potrafią przyczepić. ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Lubicie nauczycieli? 21.10.09, 20:41 No...racja...; )) Mamy tez taką panią co na Nas się ciągle drze...ale jak coś się zlego dzieje np. ktoś się bije udaje ,że tego nie widzi..;// Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 :] 21.10.09, 20:41 Ja nie lubię 'pani ' od historii , bo : -tłumaczy jakimś innym językiem -chyba jest z innej epoki. Lubię babkę od angielskiego, bo poprostu bardzo się przypominamy .. Lubimy i nielubimy tych samych sławnych osób, mamy podobny charakter , noi poprostu dobrze mi się z nią rozmawia . Lubię panią od matmy , bo umie wytłumaczyć ;dd Lubię panią od wf , bo nie daje oceny za to czy umiesz czy nie , ale za to jak sie starasz (dlatego miałam 5 na świadectwie ; D ) Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 ekhu ekhu. 21.10.09, 20:47 no więc tak: lubię nauczycieli, którzy najwyraźniej WIEDZĄ (nie, nie, caps mi się nie włączył) na czym polega ta praca. Że to nie tylko przeczytanie kilku zdań z podręcznika i zawalaniu uczniów pracą domową. To także taka praca z młodzieżą, próba zaciekawienia i co za tym idzie próba poznania naszego toku rozumowania. Czasem także rozśmieszenia lekcji i tym podobne. Bo bądźmy szczerzy, kogo polubimy najpierw - nauczyciela najprawdopodobniej bojącego się nas, czy nauczyciela, który tłumaczy zabawnie i inteligentnie? I dzięki któremu naprawdę dużo wyniesiemy z lekcji? o em gie jak to brzmi o.o Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua Re: Lubicie nauczycieli? 21.10.09, 20:41 taaaa jasne nie mam za co ich lubic ........chociaz.......jedna panią bardzo lubie , chociaż nauczyć to ona nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Lubicie nauczycieli? 21.10.09, 20:47 Jedynie nasza pani od anglika jest fajna! Załatwiła mi korepetycje...i przetłumacza piosenki..; P Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Lubicie nauczycieli? 21.10.09, 20:52 lubię ! bo mam spkoo ! dobrze tłumaczą , mozna się pośmiać i wogoole Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Lubicie nauczycieli? 23.10.09, 15:45 jasne że nie. ludzie nie z tej planety. -czepiają się dosłownie o wszystko.! - oczywiście każdy z nich uważa, że jego przedmiot jest najważniejszy. - drą się i wstawiają uwagi o byle co. - mówią nam jak się mamy ubierać. (tak, tak bije im już na maxa). - robią nam na złość. - yhh. ten ich szczęśliwy uśmieszek gdy wstawiają komus pałe. - zostawiają nas po lekcjach na przerwie. - nie pozwalają wychodzić na dwór "żebyśmy się nie pozabijali'' - jak zobaczą komórkę to chcą dostać szału, a sami non stop esemesują i dzwonią na lekcjach (i gdzie tu sprawiedliwość.?). - nie pozwalają nam robić imprez przed lekcjami. Jak jest wieża, płyty i mamy chipsy to czemu nie możemy tańczyć na ławkach.? - nigdy nic nie wiedzą, a zawsze mają najwięcej do powiedzenia.! - uważają, że kazdy uczeń na nich nagaduje, oczernia ich za plecami itp. - gdy oni się spóźniają na lekcje to wszystko jest Ok. ''nic się nie stało'', bo przeciez musieli załatwić jakieś ich ''ważne'' sprawy, ale gdy my się spóźnimy choć 5 min to już wielkie Hallo i nic ich nie obchodzi. - jedną osobę np. mnie pytają niemal co drugą lekcje, kogoś nawet raz w roku nie zapytają. i dużo innych powodów za które ich nienawidzę.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Lubicie nauczycieli? 23.10.09, 17:16 too samo co pauliska1212 wkońcui ta sama klasa xdd Odpowiedz Link Zgłoś
ann19192 Re: Lubicie nauczycieli? 23.10.09, 16:05 ee zalezy jakich czasami ich lubie bo posmiejemy z nimi na lekcjach, pomoga w czyms jak ktos nie rozumie lekcji i ma problemy a czasami nienawidze bo zmuszaja do zawodow z wf a nie kazdy je lubi, zmuszaja na konkursy, narzucaja sie, niesprawiedliwi bywaja .. no i jeszcze tego pelno jest Odpowiedz Link Zgłoś
kremowa.xd Re: Lubicie nauczycieli? 24.10.09, 11:58 Ostatnio się jakoś do tych ludzi zraziłam... Czasami się drą bez przyczyny! Z sali mnie babka wywaliła, bo kolega podeptał mi kartkówkę, a ja się na niego rzuciałm xDD Ale był opieprz, ał... Mam u niej przez kolejne trzy lata przesranee... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Lubicie nauczycieli? 24.10.09, 13:10 właśnie, zależy jakich. ja lubię nauczyciela anglika i historii. są śmieszni, dobrze tłumaczą materiał. jesli uczeń czegos nie rozumie, to zostają po lekcjach i tłumaczą. można z nimi 'po ludzku' pogadać z nauczycielek to lubię od polskiego i matmy. tak samo jak wyżej lubią żartować, dobrze tłumaczą. ale np. taka baba od przyrody (moja wychowawczyni ;//) jak gadamy po cichu to ona od razu krzyczy, że mamy ADHD i czy jesteśmy jacyś psychiczni itd. nie powinna tak mówić. 1. że jest nauczycielką i powinna dawać uczniom przykład 2. obraża ludzi chorych nikt w szkole z uczniów jej nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Lubicie nauczycieli? 24.10.09, 14:35 lena_ napisał(a): > właśnie, zależy jakich. > ja lubię nauczyciela anglika i historii. > są śmieszni, dobrze tłumaczą materiał. jesli uczeń czegos nie rozumie, to > zostają po lekcjach i tłumaczą. można z nimi 'po ludzku' pogadać > z nauczycielek to lubię od polskiego i matmy. > tak samo jak wyżej lubią żartować, dobrze tłumaczą. > ale np. taka baba od przyrody (moja wychowawczyni ;//) jak gadamy po cichu to > ona od razu krzyczy, że mamy ADHD i czy jesteśmy jacyś psychiczni itd. > nie powinna tak mówić. > 1. że jest nauczycielką i powinna dawać uczniom przykład > 2. obraża ludzi chorych > nikt w szkole z uczniów jej nie lubi Obrażanie uczniów jest karalne...; PP Ma baba przerąbane Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Lubicie nauczycieli? 24.10.09, 16:17 Lubię bo starają się nas czegoś nauczyc ! I tyle com się będę rozpisaywacccc? ??? Och ! ale dla mnie to i tak dużoooo ! Joł ! * Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Lubicie nauczycieli? 26.10.09, 14:08 niektórych lubię. da się z nimi na luzie pogadać i w ogóle. aczkolwiek nie trawię matematyczki i chemiczki. o cholera, co za babska. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Lubicie nauczycieli? 27.10.09, 18:39 Lubię. Dlaczego miałabym nie lubić? To też ludzie, człeki, noo ! XDD Odpowiedz Link Zgłoś