w_paski 21.10.09, 22:13 BAM GDZIEŚ CZY PODOBA SIĘ TEN WANTEK CZY NIE I CZY JUŻ TAKI BIŁ I TAK DALE J POTRZEBUJE POMOCY!!!! MUJ CHOMIK MA ZAROPIAŁIAŁE UCHO NAJPRAWDOPODOBNIEJ JEST TO ZAPALENIE UCHA I TO ZAAWANSOWANIE BŁAGAM POM€ŻCIE CZY KTOŚ KIEDYŚ MIAŁ TAKI PROBLE M???!!!CO SIĘ STAŁO Z CHOMIKIEM?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/????????????? W NECIE CZYTAŁAM ZE T POWAŻNE!!!!!!JEZU ZABIJE SIĘ JEŚLI UMRZE!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_paski prosze prosze prosze!!! 21.10.09, 22:28 pomużcie mi prosze ja nie żrtuje!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: prosze prosze prosze!!! 21.10.09, 22:45 Niee panikuj . Idź do weterynarza.. Wszystko będzie okej . Ale musisz iść z nim do weterynarza ... bo my raczej nic ci nie poradzimy . Odpowiedz Link Zgłoś
craze_angel Re: prosze prosze prosze!!! 22.10.09, 11:55 Musisz iść z nim do weterynarza. Nic innego Ci nie poradzę. Na pewno nic mu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: prosze prosze prosze!!! 22.10.09, 14:43 nigdy nie miałam chomika, jednak jedynym rozwiązaniem jest szybko pójść do weterynarza ! Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: prosze prosze prosze!!! 22.10.09, 15:16 Idź do weterynarza. Nie miałam nigdy chomika więc nie wiem ale mój szczurek miał podobnie ale z oczkami .... Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: prosze prosze prosze!!! 22.10.09, 15:42 Niewiem na co czekasz?Zależy ci na chomiku to czego przed kompem siedzisz? Idź do weterynarza on sie zna to ci wytłumaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: .... 22.10.09, 16:23 LUDZIE CZYTAJCIE UWAŻNIE DZISIAJ BYŁAM U WETA WCZIRAJ NIE MOGŁAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: .... 22.10.09, 17:58 IDŹ DO WETERYNARZA A ILE ON MA LAT>MOJEJ KOLEŻANCE UMARŁ I MIAŁ 2 LATA ALE JAK NA CHOMIKA BYŁ JUŻ STYARY!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: .... 22.10.09, 20:52 Po pierwsze wyłącz Caps Locks - ,- po drugie nie panikuj, nie zapominaj, że chomiki szybko umierają, niestety. po trzecie wszystko będzie dobrze, tylko weź go do jakiegoś weterynarza czy gdzieś tam. i właśnie ile on już ma lat.? Odpowiedz Link Zgłoś