Dodaj do ulubionych

Czy u was na lekcji można wychodzić do toalety ?

03.11.09, 16:45
no właśnie ciekawi mnie czy u was w szkole na lekcji można wychodzić do
toalety ?.
może dziwny temat ,a le chcę wiedzieć - bo u mnie nie mozna , ale niektórzy
nauczyciele pozwalają ; )
Obserwuj wątek
    • paulinusia4 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 16:47
      To zależy od nauczyciela, ale zazwyczaj można.
      Moja pani od polskiego najlepsza ;d Wypuszcza dziewczyny, bo twierdzi że muszą,
      a chłopaków nie - bo mieli od tego przerwę..
      • mali Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 16:52
        Moja pani puszcza tylko od polaka raz na matmie mój kolega zapytał czy może iść do
        toalety i za takie pytanie od razu dostał 1shock
      • razzo ;x 03.11.09, 16:52
        to zależy od nauczyciela.

ale większość pozwala. ; x
        • cukiereczek123 Re: potrzeby fizjologiczne w szkole 04.11.09, 13:45
          żeby pałe od razu wstawiać to bez przesady , ale nauczyciele mówią tak cytuję:nie,nie
          dawno przerwa była , siadaj albo ożesz mi się tutaj na środku klasy posikać dopóki nie
          dostanę od twojej mamy kartki że masz chory pęchcerz to cię nie wypuszcze! big_grin
          A siku się chce że szoooK!!
      • milka55988 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:12
        no jasne że można, x dd znaczy nie 2 min po dzwonku bo wtedy jest :przerwa od
        tego była!!
        i wgl x D ale ogólnie to można!:}
      • miley_cyrus45 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:24
        Jasne,pani od polaka big_grin nawet nas 2 minuty przed przerwą do sklepiku puszcza smirk
      • domi17 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 15:44
        oj to zależy od ticzera xDbig_grin
      • themelody Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 18:48
        Łaa, u nas nikt nie prosi. xD Bo chłopcy na przerwach idą noski przypudrować
        surprisedbig_grin. xD
    • pariska65 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 16:51
      raczej nie chociaż czasem można xd
      • martynka93 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 16:55
        Ale przeżywacie...
        u mnie zależy od nauczyciela itp
      • miley07 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 09.12.09, 19:36
        zależy na jakiej lekcji
        u nas na fizyce to jest tak głośno i wogóle a baba nie reaguje
        kiedyś niezdążyłam pójść na przerwie a baba mnie nie puściła to udawałam że się
        źle czuje i zwymiotuje a ona nic
        jeszcze zamkneła nas w klasie żebyśmy nie uciekli
    • nikawika Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 16:57
      u mnie można . na każej lekcji wychodzę z kumpelą i sobie gadamy i robimy foty na
      komórkę w kiblu . ;D
    • megan_ Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 16:57
      W mojej szkole zależy od nauczyciela. Jak dziewczyna prosi o wyjście, to
      pozwalają, ale dla chłopaków - nie. Bo chłopcy nie chodzą do łazienki tylko po
      szkole łażą, albo do sklepiku.
      • sweet_selenka_ Nom :] 03.11.09, 17:05
        Jasne...
        Jak ktoś musi,to musi ;p
        Ale jak pani zauważy,że
        osoba codziennie wychodzi na lekcji do
        łazienki..To się pyta czy ma chore nerki.
        Tak żartuje ;p I każe siadać na miejsce..
        Ale pyta się tak tylko od polaka.A od Historii i Chemii to
        nie chce nawet o tym słyszeć crying(
    • softy_girl Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 16:59
      u mnie jest tak samo jak u cb u niektorych nauczycieli mozna ale żadkoo .
      Dyrektor zabronil a niektore i tak sobie nic z tego nie robiąą ;dd
      • majka04 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalety 03.11.09, 17:02
        to prawie u wszystkich jest tak samo u mnie też bardziej dziewczyny mogą a do
        chłopaków mówią : a co robiłeś na przerwie ?.
        i tez pani od polskiego . ; D
        i u mnie wszyscy narzekają ! . na macie bo pan [ mój wychowawca ]
        nie zawsze pozwala , tak samo jak baba od religii uncertain/
    • leyla Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:03
      raz można raz nie to zależy od sytuacji,lekcji,nauczyciela i ucznia.ale
      najczęściej jesteśmy wypuszczani.
    • carolin96 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:07
      Ja mogę ;D;D
    • wiol95 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:07
      U nas w szkole to zależy od nauczycielauncertainBo jak zauważy że ciągle wychodzi na
      tej samej lekcji do WC to już nie puszczaindifferent głupieuncertain bo jeśli się komuś
      naprawdę chce to czemu nie może iść skorzystać
      • tinn Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:08
        Oficjalnie : nie można
        w praktyce: wszyscy mogą.
        • originalnick ;[[[[[[[[[[[[ 03.11.09, 17:21
          Hah...

U nas tylko pani matematyczka i pan od w-f pozwalają,ale tylko dziewczyną bo
          jak twierdzą:
          "Dziewczynki mogą chodzić do WC bo muszą , a chłopcy niemogą" .
          A reszta kompletnie nie... angryangry
          AAAAA i jeszcze tak jak napisała jakaś osoba , pani od anglika , pani od
          polaka , pani od historii , pan od informatyki nie każa , a raz to jakaś osoba
          dostała 1shockshockshockscianascianascaredscared
          A już niemówić o panu od techniki! scianasciana
      • panicrawford Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:13
        u nas dyrektor niedawno zabronił ale nauczyciele i takk czasami nas puszczają ale raz baba
        od chemii nie chciała mnie puścic do kibla więc sama sobie wyszłam bez pozwolenia jak
        ona pisała cos na tablicy a jak wróciam to sie nawet nie skapneła
        • kitty Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:21
          Nie można. Nauczyciele nie chcą wypuszczać. Za to wypuszczają jak telefon
          zadzwoni, ale trzeba zgłosić przed lekcją, że się oczekuje ważnej rozmowy.
        • skasia Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:21
          U mnie zależy od nauczyciela. Ale przeważnie puszczająbig_grin
    • oluskakociek Czy u was na lekcji można wychodzić do toalety ? 03.11.09, 17:25
      u mnie nie można na lekcji wychodzićuncertain
    • misia19978 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:45
      U nas można
      • xooxoo Zamknięte kibelki . ; oo 03.11.09, 17:58
        U nas nie można . na czas lekcji toalety są zamykane, a to tylko dlatego, że
        bardzo dużo chłopaków i dziewczyn z 2 i 3 klas palą i w czasie lekcji
        wychodzili na szlugi . ale i tak robią to na przerwach albo wychodzą na
        przerwach pod szkołę . ; d
    • karola_483_th Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 19:00
      u mnie można ;p
    • pauliska1212 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 19:04
      zależy od nauczyciela. tongue_out
      niektórzy puszczają niektórzy nie. wink
      • buntowniczkaxd Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 18:42
        nie można ale z łaską nasz puszczają x d
    • buziaczek_16 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 21:32
      Można..;p
      Niektórzy nauczyciele nawet do sklepu gdzieś na mieście nas puszczają..;p
      Np. Dziś nauczyciel wysłał mnie z Kumpelą do sklepu..;d I całą lekcja przepadła xdd

Ale bywają nauczyciele którzy do toalety nie chcą nas puścić ..xdd

tongue_out
    • hellokiciara Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 12:44
      U mnie jedni pozwalają inni nie ; p

Bywa ; D
    • mileylove. Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 12:47
      czasami pozwalają . xp
      a nawet nasza polonistka powiedziała , że możemy chodzić do łazienki , ale nie tak nałogowo . XD
    • kinia96 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 13:38
      nam powiedzieli że mamy sobie pampersy nosić.. :p

mamy się zejszczeć w majtki czy co ????? big_grin
    • vasine Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 15:37
      tzn. nie wiem czy można, ale przeważnie nauczyciele nas puszczają, no chyba, że
      się na nas wkurzą (mówią, że jesteśmy najgorszą klasą w szkole XD) no to wtedy
      ani rusz.
    • ketrin Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 15:39
      niektórzy ie pozwalają, ale inni, np w środku lekcji może i puszczą, pod koniec
      nie, a jak jest na początku to się pytają ,,co na przerwie robiłeś?"
    • agati_1997 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 15:44
      U mnie jest tak samo ja u cb wink
      Niektórzy nauczyciele pozwalają a innie nie smile
    • klaudysia Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 16:15
      tak samo u mnie .
      w sumie to sie nie dziwie ,bo jak to oni twierdzą uczen w drodze do toalety moze sie
      wywalić czy cos i se coś zrobić haha x - dd
      ale na nie ktorych lekcjach puszczają .
    • jacksos Czy u was na lekcji można wychodzić do toalety ? 04.11.09, 16:24
      U mnie w szkole nie wypuszczają ;/ ponieważ są kamery a nauczyciele nie będą
      za nas odpowiadać ;/ i w dodatku połowa uczniów gdy jakiś nauczyciel pozwalał
      wyjść do WC to szła na fajke wiec głównie to przez nich nie możemy wychodzić ;/
      • lolcia66 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 16:33
        U nas raczej nie pozwalają może z 2,3 nauczycieli i to tylko czasami big_grin Za to
        pozwalają nam pić jeść i w ogóle siedzieć dziwnie na tym krześle ogólnie jest
        lajt big_grin A w pierwszej klasie mieliśmy fajną katechetkę to nawet do sklepiku
        pozwalała chodzić czasami jak mieliśmy blisko salę :d A jak chcesz iść do
        sklepiku to idziesz do higienistki mówisz że Ci słabo, a ona Ci mówi żebys sobie
        poszedł do sklepiku coś kupić big_grin
    • madziusia94 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 16:35
      zależy. tongue_out
      • wachniczka Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 16:37
        jeżeli się nauczyciel bąć nauczycielka wkurzy to nie a tak to normalniesmilesmile
      • scenee_girll Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 16:39
        Można, ale pojedynczowink)suspicioussuspicioussuspicious
        • kinia96 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 17:09
          scenee_girll napisał(a):

> Można, ale pojedynczowink)suspicioussuspicioussuspicious

no przecież grupą Cię nie puszczą
          bo sobie pomyślą że albo urywasz się z lekcji
          albo po prostu idziesz na pogaduszki.

tak ogólnie to u nas właśnie na początku lekcji i końcu
          nie puszczają a po środku to spoko (:

bardziej to nauczyciele puszczają
          bo wiecie. myślą że jak dziewczyna
          idzie do kibla to załatwić te sprawy.
          (:
          • kaasia96 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 18:29
            U mnie w szkole nie można wychodzić. Chyba, że komuś się bardzo, bardzo chce, albo jak
            źle się ktoś czuję.
    • tusiaw Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 16:39
      u mnie tylko na religii , bo pani jest spoko suspicious
    • wercia. Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 16:40
      zależy od nauczyciela
      . ale raczej pozwalają .!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka