majka04 03.11.09, 16:45 no właśnie ciekawi mnie czy u was w szkole na lekcji można wychodzić do toalety ?. może dziwny temat ,a le chcę wiedzieć - bo u mnie nie mozna , ale niektórzy nauczyciele pozwalają ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinusia4 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 16:47 To zależy od nauczyciela, ale zazwyczaj można. Moja pani od polskiego najlepsza ;d Wypuszcza dziewczyny, bo twierdzi że muszą, a chłopaków nie - bo mieli od tego przerwę.. Odpowiedz Link Zgłoś
mali Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 16:52 Moja pani puszcza tylko od polaka raz na matmie mój kolega zapytał czy może iść do toalety i za takie pytanie od razu dostał 1 Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek123 Re: potrzeby fizjologiczne w szkole 04.11.09, 13:45 żeby pałe od razu wstawiać to bez przesady , ale nauczyciele mówią tak cytuję:nie,nie dawno przerwa była , siadaj albo ożesz mi się tutaj na środku klasy posikać dopóki nie dostanę od twojej mamy kartki że masz chory pęchcerz to cię nie wypuszcze! A siku się chce że szoooK!! Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:12 no jasne że można, x dd znaczy nie 2 min po dzwonku bo wtedy jest :przerwa od tego była!! i wgl x D ale ogólnie to można!:} Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:24 Jasne,pani od polaka nawet nas 2 minuty przed przerwą do sklepiku puszcza Odpowiedz Link Zgłoś
domi17 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 15:44 oj to zależy od ticzera xD Odpowiedz Link Zgłoś
themelody Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 18:48 Łaa, u nas nikt nie prosi. xD Bo chłopcy na przerwach idą noski przypudrować . xD Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 16:51 raczej nie chociaż czasem można xd Odpowiedz Link Zgłoś
martynka93 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 16:55 Ale przeżywacie... u mnie zależy od nauczyciela itp Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 09.12.09, 19:36 zależy na jakiej lekcji u nas na fizyce to jest tak głośno i wogóle a baba nie reaguje kiedyś niezdążyłam pójść na przerwie a baba mnie nie puściła to udawałam że się źle czuje i zwymiotuje a ona nic jeszcze zamkneła nas w klasie żebyśmy nie uciekli Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 16:57 u mnie można . na każej lekcji wychodzę z kumpelą i sobie gadamy i robimy foty na komórkę w kiblu . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 16:57 W mojej szkole zależy od nauczyciela. Jak dziewczyna prosi o wyjście, to pozwalają, ale dla chłopaków - nie. Bo chłopcy nie chodzą do łazienki tylko po szkole łażą, albo do sklepiku. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_selenka_ Nom :] 03.11.09, 17:05 Jasne... Jak ktoś musi,to musi ;p Ale jak pani zauważy,że osoba codziennie wychodzi na lekcji do łazienki..To się pyta czy ma chore nerki. Tak żartuje ;p I każe siadać na miejsce.. Ale pyta się tak tylko od polaka.A od Historii i Chemii to nie chce nawet o tym słyszeć ( Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 16:59 u mnie jest tak samo jak u cb u niektorych nauczycieli mozna ale żadkoo . Dyrektor zabronil a niektore i tak sobie nic z tego nie robiąą ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalety 03.11.09, 17:02 to prawie u wszystkich jest tak samo u mnie też bardziej dziewczyny mogą a do chłopaków mówią : a co robiłeś na przerwie ?. i tez pani od polskiego . ; D i u mnie wszyscy narzekają ! . na macie bo pan [ mój wychowawca ] nie zawsze pozwala , tak samo jak baba od religii / Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:03 raz można raz nie to zależy od sytuacji,lekcji,nauczyciela i ucznia.ale najczęściej jesteśmy wypuszczani. Odpowiedz Link Zgłoś
carolin96 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:07 Ja mogę ;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiol95 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:07 U nas w szkole to zależy od nauczycielaBo jak zauważy że ciągle wychodzi na tej samej lekcji do WC to już nie puszcza głupie bo jeśli się komuś naprawdę chce to czemu nie może iść skorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:08 Oficjalnie : nie można w praktyce: wszyscy mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
originalnick ;[[[[[[[[[[[[ 03.11.09, 17:21 Hah... U nas tylko pani matematyczka i pan od w-f pozwalają,ale tylko dziewczyną bo jak twierdzą: "Dziewczynki mogą chodzić do WC bo muszą , a chłopcy niemogą" . A reszta kompletnie nie... AAAAA i jeszcze tak jak napisała jakaś osoba , pani od anglika , pani od polaka , pani od historii , pan od informatyki nie każa , a raz to jakaś osoba dostała 1 A już niemówić o panu od techniki! Odpowiedz Link Zgłoś
panicrawford Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:13 u nas dyrektor niedawno zabronił ale nauczyciele i takk czasami nas puszczają ale raz baba od chemii nie chciała mnie puścic do kibla więc sama sobie wyszłam bez pozwolenia jak ona pisała cos na tablicy a jak wróciam to sie nawet nie skapneła Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:21 Nie można. Nauczyciele nie chcą wypuszczać. Za to wypuszczają jak telefon zadzwoni, ale trzeba zgłosić przed lekcją, że się oczekuje ważnej rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:21 U mnie zależy od nauczyciela. Ale przeważnie puszczają Odpowiedz Link Zgłoś
oluskakociek Czy u was na lekcji można wychodzić do toalety ? 03.11.09, 17:25 u mnie nie można na lekcji wychodzić Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 17:45 U nas można Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Zamknięte kibelki . ; oo 03.11.09, 17:58 U nas nie można . na czas lekcji toalety są zamykane, a to tylko dlatego, że bardzo dużo chłopaków i dziewczyn z 2 i 3 klas palą i w czasie lekcji wychodzili na szlugi . ale i tak robią to na przerwach albo wychodzą na przerwach pod szkołę . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 19:00 u mnie można ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 19:04 zależy od nauczyciela. niektórzy puszczają niektórzy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 18:42 nie można ale z łaską nasz puszczają x d Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek_16 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 03.11.09, 21:32 Można..;p Niektórzy nauczyciele nawet do sklepu gdzieś na mieście nas puszczają..;p Np. Dziś nauczyciel wysłał mnie z Kumpelą do sklepu..;d I całą lekcja przepadła xdd Ale bywają nauczyciele którzy do toalety nie chcą nas puścić ..xdd Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 12:44 U mnie jedni pozwalają inni nie ; p Bywa ; D Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 12:47 czasami pozwalają . xp a nawet nasza polonistka powiedziała , że możemy chodzić do łazienki , ale nie tak nałogowo . XD Odpowiedz Link Zgłoś
kinia96 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 13:38 nam powiedzieli że mamy sobie pampersy nosić.. :p mamy się zejszczeć w majtki czy co ????? Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 15:37 tzn. nie wiem czy można, ale przeważnie nauczyciele nas puszczają, no chyba, że się na nas wkurzą (mówią, że jesteśmy najgorszą klasą w szkole XD) no to wtedy ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 15:39 niektórzy ie pozwalają, ale inni, np w środku lekcji może i puszczą, pod koniec nie, a jak jest na początku to się pytają ,,co na przerwie robiłeś?" Odpowiedz Link Zgłoś
agati_1997 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 15:44 U mnie jest tak samo ja u cb Niektórzy nauczyciele pozwalają a innie nie Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 16:15 tak samo u mnie . w sumie to sie nie dziwie ,bo jak to oni twierdzą uczen w drodze do toalety moze sie wywalić czy cos i se coś zrobić haha x - dd ale na nie ktorych lekcjach puszczają . Odpowiedz Link Zgłoś
jacksos Czy u was na lekcji można wychodzić do toalety ? 04.11.09, 16:24 U mnie w szkole nie wypuszczają ;/ ponieważ są kamery a nauczyciele nie będą za nas odpowiadać ;/ i w dodatku połowa uczniów gdy jakiś nauczyciel pozwalał wyjść do WC to szła na fajke wiec głównie to przez nich nie możemy wychodzić ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 16:33 U nas raczej nie pozwalają może z 2,3 nauczycieli i to tylko czasami Za to pozwalają nam pić jeść i w ogóle siedzieć dziwnie na tym krześle ogólnie jest lajt A w pierwszej klasie mieliśmy fajną katechetkę to nawet do sklepiku pozwalała chodzić czasami jak mieliśmy blisko salę :d A jak chcesz iść do sklepiku to idziesz do higienistki mówisz że Ci słabo, a ona Ci mówi żebys sobie poszedł do sklepiku coś kupić Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 16:35 zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
wachniczka Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 16:37 jeżeli się nauczyciel bąć nauczycielka wkurzy to nie a tak to normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
scenee_girll Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 16:39 Można, ale pojedynczo) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia96 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 17:09 scenee_girll napisał(a): > Można, ale pojedynczo) no przecież grupą Cię nie puszczą bo sobie pomyślą że albo urywasz się z lekcji albo po prostu idziesz na pogaduszki. tak ogólnie to u nas właśnie na początku lekcji i końcu nie puszczają a po środku to spoko (: bardziej to nauczyciele puszczają bo wiecie. myślą że jak dziewczyna idzie do kibla to załatwić te sprawy. (: Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia96 Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 18:29 U mnie w szkole nie można wychodzić. Chyba, że komuś się bardzo, bardzo chce, albo jak źle się ktoś czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaw Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 16:39 u mnie tylko na religii , bo pani jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
wercia. Re: Czy u was na lekcji można wychodzić do toalet 04.11.09, 16:40 zależy od nauczyciela . ale raczej pozwalają .! Odpowiedz Link Zgłoś