Dodaj do ulubionych

Podajcie mi tytuły książek długich dla 10 i 11 lat

03.11.09, 19:58
Tylko takie żebym zrozumiała
Plisstongue_outkiss
Obserwuj wątek
    • hellokiciara Re: Podajcie mi tytuły książek długich dla 10 i 1 03.11.09, 20:08
      "w pustyni i w puszczy" jeżeli jeszcze nie miałaś tej książki i radzę pczeczytaj ;z
      ją teraz , nawet ciekawa , ale to będzie zapenie twoja lektura szkolna .
    • sw33t_girl eeeee... 03.11.09, 20:08
      Kup sobie książki z wersji"nie dla mamy nie dla taty lecz dla każdej małolaty" są boskiekiss
    • olive Odpowiedź jest prosta. 03.11.09, 20:12
      Co może czytać osoba, która mieszka w Bydoszczy?
      Polecam 101 przygód Koziołka Matołka bądź Przygody Kubusia Puchatka. Chociaż ta
      druga ma bardzo bogate przesłanie i nie wiem czy nie za brutalna dla Ciebie.
    • paulinusia4 Re: Podajcie mi tytuły książek długich dla 10 i 1 03.11.09, 21:39
      No więc.. może.. eemm...
      Dzieci z Bulerbyn [chyba tak to się pisało], Opowieści z Narnii.
      • lovedisneystars Re: Podajcie mi tytuły książek długich dla 10 i 1 04.11.09, 10:09
        Myślicie że jedenasto czy dwunasto latki czytają koziołka matołka lub dzieci z
        bullerbyn ?

Jesteście w błędzie. Jak chcesz długie to przeczytaj Atramentowe Serce np. albo
        tak jak już ktoś wspominał serię "Nie dla mamy, nie dla taty lecz dla każdej
        małolaty". ;33
    • kazia Re: Podajcie mi tytuły książek długich dla 10 i 1 04.11.09, 11:10
      zależy co chcesz czytać (?) czy coś takiego jak podawały dziewczyny m.in. "W
      pustyni i w puszczy", czy coś typowo dla nastolatek.

ja chyba w Twoim wieku czytałam książkę "Hania Humorek" wink , myślę, że powinno
      Ci się spodobać, ha! albo "Mała księżniczka" wink))
      • winiarmylove Re: Podajcie mi tytuły książek długich dla 10 i 1 07.11.09, 19:35
        Może "Tajemniczy ogród" ? bardzo fajna książka polecam. i i oczywiście przygody
        Mikołajka.
    • ochioyebna. _ 07.11.09, 12:54
      kiedyś czytałam książki o opowieściach Martynki. Tyłuł: Martynka...[ na
      wakacjach np. ], Dzieci z Bullerbyn [ wspaniała książka. Przeczytałam ją 11
      razy. ] nie wiem co tam jeszcze..;x
      • selcia17 Re: _ 07.11.09, 22:51
        "Przygody Mikołajka"
        "Harry Potter"
        "Pamiętnik Jedynaczki"
        "Kocha lubi szanuje" - choc pierwsza czesc jest zboczona

A poza tym nic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka