zigii Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 15:11 nikt nie jest idealnie cudaśny. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 15:25 Ja w niej nic nie widzę... No cóż, ma swoich fanów to niech ma. Nie przepadam za nią i już.. Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi ... 11.11.09, 15:26 To nie jest wyrażanie swojego zdania. To wygląda tak jakbyś siedziała sobie w to środowe popołudnie przy komputerze, nudziła się i pomyślała " nie mam co robić, idę na forum , nawrzucam Miley albo innej gwiazdc której nie lubię". Te wątki są bez sensu. Zastanawiam się , ile jeszcze podobnych do ciebie dziewczynek założy takie wątki , aby,no ja nie wiem... poddać się modzie, pomyśleć że jesteś fajna bo to powiedziałaś? Nie wiem ile masz lat ale powiedziałabym że takie idiotyzmy może wymyślić tylko jakaś 8-9 latka której jeszce nie do końca ukształtowały się poglądy. Jednym słowem- wszystkie dziewczynki tutaj obecne które jarają się takimi debilnymi wątkami- są lekko opóźnione w rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Re: ... 11.11.09, 15:27 Zapomniałam dodać "to tylko moje zdanie" i "bez urazy dla fanów/antyfanów/i całego świata". ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wezsieogarnij Re: ... 11.11.09, 15:34 hahahaa, no tak, faneczka Miley sie odezwała. idz sobie kochanie poogladaj disney channel. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: ... 11.11.09, 15:39 To forum jest prowokujące...; // Wiem ,że fanki Miley to zazwyczaj dzieci poniżej 11 roku życia...ale to też ludzie c'nie Nie mieszam się w dyskusję..xD Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: ... 11.11.09, 15:45 Zgadzam się po części z założycielką. Miley jest brzydka, nie wiem co niektórzy w niej widzą. Wiadomo. Makijaż czyni cuda w każdym przypadku. W makijażu jest przeciętna, bez niego okropna. Co do jej fotek, które wrzuca do netu się z Tobą nie zgadzam. Jej życie = jej sprawa. Ma prawo robić co chcę. Wrzucając takie fotki do netu zapewne liczy się z konsekwencjami, z tym, że może stracić sporo fanów. Jednak ona nic sobie z tego nie robi, nie uczy się na własnych błędach, i nadal robi sobie kompromitujące zdjęcia. Jestem tylko ciekawa jednego. Co się stanie, kiedy HM się skończy i Miley nie będzie miała pomysłu na siebie? To, że zrobi sobie rozbieraną sesje w playboyu to już pewne. Jestem tego ciekawa. Nic nie jest w końcu wieczne ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nulka_ Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 15:48 NO, wow Odkrycie, gratulacje !!! Hellow dziewczyno, każda gwiazda taka jest Odpowiedz Link Zgłoś
pinky7 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 15:51 zgadzam się z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 16:02 Nom ja też się tak jakby zgadzam... LEPSZA JEST ASHLEY TISDALE Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 16:08 nie które dziewczynki tak bronią swojej idolki która niestety nie jest idealna że nomalnie można pomyśleć że mają obsesje -.- Nie lubie Miley i nie polubie chociaż serial Hanna Montana oglądam czasami , owszem jest śmieszny ale na pewno nie pokocham przez to Miley która jest rozpieszczoną i zepsutą nastolatką która myśli że jak jej ojciec jest sławny to Bóg wie co ona może. A te jej foty prywatne są obleśne . Ale cóż czego się nie robi dla rozgłosu? a i popieram w 100 % .;x Odpowiedz Link Zgłoś
lamma zall ;// ... 11.11.09, 19:25 Wiecie, ze Miley podobno nie slyszala ani jednej piosenki Jay-Z? Miley twierdzi, ze nie slucha popu. to tylko country tatusia? XD lolz Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 16:02 Skoro jej tak nie lubisz, to po co zakładasz o niej wątek? Niepotrzebnie tylko tracisz czas, na szukanie jej zdjęć... Nie rozumiem takich ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 16:04 nie lubię jej. no ale bez przesady obleśna nie jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widzicie? 11.11.09, 16:15 oceniasz kogoś po wyglądzie? też jej nie lubię, ale nie za to. nie chcę już pisać i ci tłumaczyć, jaką głupotę zrobiłaś, chcę jedynie wam coś powiedzieć: luuuudzie, po cholerę mieszacie tutaj selenę? chcecie chaos >.< Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina pauliska1212 11.11.09, 16:18 kolejna panna, która myśli, że wszyscy muszą się z nią gadac. co w niej widzimy? nic Ci do tego. lubisz swoich idoli? to nie wtrącaj się w życie innych. skąd wiesz, że bez makijażu wygląda brzydko? każdy się po prostu przyzwyczaja jak wygląda w makijażu i potem sie trudno przyzwyczaic do kogoś bez makijażu. zastanów sie nad sobą ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
avrilka_lavigne Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 16:22 Ja nie wiem/ lubie tylko serial "hannah Montana" bo lubie się pośmiać.... ale tylo pod tą postacią jaą lubie Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ pozwól ... 11.11.09, 16:35 ... że coś Ci powiem . chociaż bardzo , bardzo jej nie lubię . nie chcę być do niej porównywana , nie biorę tego jako komplement , denerwuje mnie jej osoba , charakter , głupie miny , głos , gesty , wygląd tym bardziej , to uważam , że te słowa : więc przestańcie się nią tak podniecać. są nie na miejscu . każdy będzie lubił coś innego , podziwił kogoś innego i powinnaś to zaakceptować . po prostu staraj się nie zwracać na nią uwagi . wiem , wiem , będzie trudno , bo ona jest wszędzie , ale faza minie , hana zgaśnie , sklepy zostaną opróżnione z serii zabawek z jej podobizną . majli śpiewać może i będzie , będzie miała swoje grono fanów , ale wtedy będzie taka jak wszystkie inne . żadna nastoletnia gwiazda i idolka dzieci na całym świecie . zastąpi ją ktoś inny . osobiście staram się ją ignorować , jeżeli ktoś zacznie temat o niej , obrażam , wyśmiewam ją , ale mam do tego prawo . to , że jej nie lubię nie znaczy , że wszyscy muszą mieć takie zdanie jak ja albo ty ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Ile? Ile?!! 11.11.09, 16:43 Mogę spytać ile jeszcze takich głupich wątków powstanie? A zwłaszcza o gwiazdach: ,,Za co wy lubicie Miley?'' , ,,Ona nie ma talentu'' , ,, Selena (wchodzą tylko antyfani)'' itd. Na prawdę tak was korci żeby wyznać wszystkim użytkowniczkom kota, że kogoś nie lubicie? Jak by kogoś to interesowało. Masz swoje zdanie? Okey, ale to nie znaczy że musisz forum zaśmiecać. A co do Miley, nikt nie jest idealny. Może jesteś ładniejsza? Oczywiście zgłaszam do usunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
marlene Nienawiść, zawiść i zazdrość . 11.11.09, 16:52 Uważam, że to co ze sobą reprezentujecie jest "fuu i obrzydliwe". Nikt z nas nie jest idealny, nieskazitelnie piękny, anielsko dobry i nikt nie reprezentuje ze sobą stuprocentową miłość innych. To, co ta dziewczyna zaczęła o Miley Cyrus to zwykła, czysta nienawiść. T O L E R A N C J A - mówi coś Wam to słowo? To, że ma dziesięcioletnie, małe fanki nie znaczy, że macie ją i je wyśmiewać. Są gusta i guściki. Talent - - Ma głos i mówcie co chcecie. Nie zaszkodzą jej głupie, dziecinne wypowiedzi i fotki pod prysznicem (które co druga z was sobie robi podobne) by straciła talent. Ma głos charakterystyczny i to kwestia gustu komu się spodoba. Akurat takiego drugiego wokalu nie spotkacie i nie piszcie, że talentu nie ma. Bo ma. A to, że do piosenek ma wielu tekściarzy i wypromował ją tatuś to już inna działka. Aktorstwo? Bo idiotycznych minkach w "Hannah Montana" widać momentami jaka jest niedojrzała. Ale nie da się tego dokładnie ocenić, bo to rola, która nie jest brana na poważnie. W "HM The Movie" pokazała swój nieoszlifowany talent, chociaż jeszcze wiele jej brakuje. Uroda? Ma urodę typowej, amerykańskiej nastolatki i jak paraduje w potarganym podkoszulku, rozwalonych włosach i bez makijażu nie jest typową pięknością z sesji i czerwonego dywanu. Ma 16 lat, ma prawo wyglądać jak dziecko. Ma do siebie jakiś dystans, bo z taką presją to powinna latać po zakupy odszczelona jak na imprezę. Nie jest piękna, z urody jest zwykła. Choć nie sądzę czy jest brzydsza od was. Nie wiem, nie rozumiem was. Nie piszę tego jaka fanka, nigdy nie oceniam po moim guście innych, ale anonimowe obrażanie ją to szczyt braku szacunku do innych osób. Kulturalna krytyka jest zniosła, ale "fuu , ble, dziwka, brzydal" - takimi odnośnikami potrafią mówić tylko małe, niedorozwinięte, zazdrosne dzieci. A sama Cyrus? Ma szesnaście lat i miliony ludzi, którzy ją wyzywają i nienawidzą bez głębszego powodu. Zastanówcie się czy chcielibyście, żeby Was tak obrażano. Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 16:41 masz racje...jej prywatne foty sa beznadziejne....ale ogolnie to niezle wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
madziula_20 Popieram:/ 11.11.09, 16:51 Jestem tego samego zdania co ty. `według mnie to jest totalna maskara `Żeby zwrócic na siebie uwage robi jak największe skandale `a ten jej zryty uśiech `w tym swoim serialu gra słodziutką dziewczyna a tak naprawde jest rozpuszczona skandalistką `Jak ktoś ją może lubić??:/Aż chce sie rzygać....:/Kurcze znam taką dziewczyna które ciagle powtarza kocham ją ona jest śliczna i utalentowana o szkoda mi takich ludzi.Co oni oczu nie maja.?? Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd [...] 11.11.09, 17:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: ku... . ! 11.11.09, 17:07 pogrążasz się, buntowniczko. paulisko, ty też. szczęśliwej drogi. gul gul gul. Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd cytrusia. 11.11.09, 17:16 wiesz jaki jest twój problem ? zresztą nie ważne ! dziękuję , bo nie założyłam konta na kotku dlatego żeby mówic jak Wy mnie wkurzacie albo żeby byc słodka lizac się do wszystkich i byc popularna jak to nniektórzy robię nie będę już wymieniała tych osób bo oni to wiedzą . a potem są teksty typu: " nie chcę już byc popularna , cóz ja pocznę " tylko żeby wyrażac swoje zdanie . !!!!!!!!!!!!! zaaal . !! ^^ więc się za przeproszeniem odwal się to że ty lubisz tą majli srajli nie znaczy że cały swiat ma ją lubiec a jak nie to już bedziesz beształa !!!!!!!!!! myślałam ze jesteście fajni ale reszta użytkoników których znam ma rację jesteście bezczelni i hamscy nie obchodzi mnie co o mnie teraz pomyślicicie ale lkiczcie się ze zdaniem innych !!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: cytrusia. 11.11.09, 20:22 Ale z ciebie nędzna hipokrytka. Przeanalizuję twoją wypowiedź, krok po kroku. > wiesz jaki jest twój problem ? > zresztą nie ważne ! Nie, nie znam przyczyny swojego rzekomego problemu. Mogłabyś wskazac dokładnie, paluszkiem? Bo wiesz... Tak na chłopski rozum. :< > dziękuję , bo nie założyłam konta na kotku dlatego żeby mówic jak Wy mnie wkurz > acie > albo żeby byc słodka lizac się do wszystkich i byc popularna jak to nniektórzy > robię nie > będę już wymieniała tych osób bo oni to wiedzą . > a potem są teksty typu: " nie chcę już byc popularna , cóz ja pocznę " Czy my sobie za przeproszeniem liżemy d.upy?! Weź pod uwagę chociaż tę sytuację. Popatrz! O dziwo, na to nie wygląda! Byc popularna? Ty sobie kpisz? Masz jakieś kompleksy? Albo to ty jesteś jakaś lepsza... Kurczę, za wysokie progi na lisie nogi... :< > wyrażac swoje zdanie . !!!!!!!!!!!!! > zaaal . !! ^^ Nie krzycz na mnie. Niezbyt to miłe, a i estetycznie też nie wygląda. Corza bardziej wątpię w twoją wątłą inteligencję. Ileż można? Myślisz, że jak napiszesz słówko `żal` zaadresowane do mnie, pójdę się pociąc serem? W ogóle- zdecyduj się dziewczyno. Albo naskakujesz, albo liżesz d.upę i nędznie chcesz załagodzic posta minką `^^` To drugie określę (popatrz ile tego będzie!) hipokryzją. Bo sama pisałaś, jak to nie lubisz wazelinki. > więc się za przeproszeniem odwal się > to że ty lubisz tą majli srajli nie znaczy że cały swiat ma ją lubiec a jak nie > to już bedziesz > beształa !!!!!!!!!! Odwal się? Powiedz, że żartujesz, to serio zacznę się śmiac. O matko. To, że lubię (tak, lubię, nie lubiam* , według ciebie!), to moja sprawa. A to, że ty i twoja przyjaciółeczka nie lubicie, nie znaczy, że cały świat ma jej nie lubic! Hm. Dziwne, nie? Działa w wie strony... Zaiste, ciekawe... Będę beształa? Ah, tak! W ktorym miejscu? > myślałam ze jesteście fajni ale reszta użytkoników których znam ma rację jesteś > cie > bezczelni i hamscy > nie obchodzi mnie co o mnie teraz pomyślicicie ale lkiczcie się ze zdaniem inny > ch !!!!!!!11 Jestesmy bezczelni i chamscy? Doprawdy? To wy liczcie sie ze zdaniem innych, bo, wyobraz sobie, sa osoby, ktore lubia Miley! *lubiam, taki wyraz nie istnieje. Jaka szkoda! Sorry za brak polskich znakow, ale cos ctrl plus z nawala... Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: cytrusia. 12.11.09, 12:10 okej myśl sobie co tam chcesz mi to wisi i powiewa ; dd ale proszę toleruj zdanie innych a nie od razu kłotnie . ; // to że my antyfani majli mamy o niej takie zdanie to prawda to nasza wypowiedź nikomu nic do tego więc proszę nie komentuj , chciała tylko wyrazic swoje zdanie o tej... i zrobiła to a że tobie Fanko Miley to nie pasuj to nie mój problem ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: cytrusia. 18.11.09, 22:18 Zostawię to bez komentarza .. albo nie . Jest obleśna .. Fuu fuu Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgirly Re: cytrusia. 19.11.09, 17:56 Uszanuję wasze zdanie ale...ja jej nie lubię. Wkurza mnie zachowanie fanek które wyjeżdżają z tekstami: "To ja jestem Hannah Montana!" "To ja jestem największą fanką Hany Montany!" A i przesadzają z tymi gadżetami. Wkrótce to już wszystko z nią będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_ Re:JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 17.11.09, 20:48 No cóż zrobić cała prawda.! Aby przetrwać w świecie show-biznesu trzeba potrafić zrobić wokół siebie zamiesznie, dobrze kręcić tyłkiem i być sprytnym. A tak naprawdę Miley dzięki cudownej maszynie (jest to oczywiście komputer) potrafi śpiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: ku... . ! 17.11.09, 16:26 ja lubie tylko jej muzyke i serial hannah montana ale jej nie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 Gusta są różne. 11.11.09, 16:57 Powiem tak...Nienawidzę jej. Zarówno jako aktorka, piosenkarka i człowiek budzi we mnie obrazę. Jej piosenki są lipne, beznadziejne, etc. Pomijając już jej 'cudowną' rolę w serialu Hannah Montana. Mimo to każdy ma inny gust, a jak dobrze wiemy o nich się nie dyskutuje. jedni lubią disco-polo, a inny metal, normalne i oczywiste. Tak samo jest z Miley. Uważam, że zdanie 'więc przestańcie się nią tak podniecać. ' jest troche nie mja miejscu. Dobrze wiemy, że jej fani i tak nie zmieną zdania na jej temat [mam na myśli tych wiernych] i nadal będą podniecać się jej nagimi fotkami w necie. Cóż, świata nie zmienimy. Chociaż zgadzam, się z Tobą, że panny Cyrus nie jest śliczna, utalentowana, tylko żałosna, to i tak niczego tym nie osiągniemy. Pozostaje nam omijać z daleka półki w sklepach z napisem 'Hannah Montana'. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Gusta są różne. 17.11.09, 15:11 Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i trzeba to uszanować. Ja osobiście z Miley nie przepadam, ale po co mam ją obrażać?Wtedy doszło by tylko do kłótni...Postawcie się może po stronie fanów Miley i pomyślcie jak byście się czuli jeśli ktoś obrażał by wasz autorytet. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 17:10 Dodaj jeszcze 'i z photoshopem...' itp.Ona jest ohydna i w pełni cię popieram,dzieci disneya niech mają podjare Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 21:45 Obleśna? Ty zachowujesz się obleśnie, kiedy obrażasz ją i jej fanki tym idiotycznym postem. Jesteś bezczelna i wulgarna. Na dodatek bronisz się "własnym zdaniem". Nie, to nie jest wyrażanie własnej opinii na szerszym forum, to jest wyzywanie kogoś i brak jakiejkolwiek kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
safcia Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 17.11.09, 09:47 Ja też jej nie lubię a urodą trzeba przyznać, że nie grzeszy Tak naprawdę dostała się do tego jej serialu ze względu na znanego tatusia. A talentu to ona wogóle nie posiada... Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 17:17 żałosne. nie rozumiem, po co zakładać taki durny wątek? tak, nie lubisz miley cyrus, ok. ale zostaw to dla siebie, a nie od razu wypisujesz to na forum. piszesz, że ona jest brzydka. może, popatrz czasem na swoją mordeczkę? wątpię, abyś była ładniejsza, niż ona. "fani" nie patrzą, na wygląd. tylko NA TALENT. jestem, ciekawa jakiej ty, muzki słuchasz, hmm? pewnie tych pop'owych gwiazdek, które śpiewają, bez przekazu. *nie jestem fanką cyrusowej. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 17:17 ja tez jej nie lubię tzn. nie moge tego stwierdzić bo jej nie znam, ale niektóre piosenki ma fajne słucham jej 3 może 4 piosenke czsami ale i tak moje r&b rzadzi nie jestem jej fanka i nie obrażam jej fanów, ale czesto mam jej dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. ... 11.11.09, 17:20 eee... pomyśl sobie jak ty byś się czuła gdyby ktoś prosto w twarz powiedział ci że jesteś brzydka, a poza tym wygląd to nie wszystko - liczy się to co masz w środku Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 17:24 dziewczyno kochana, wiesz co to tolerancja ? każdy ma prawo mieć własne zdanie. też nie przepadam za miley, ale to nie powód żeby robić taką aferę. niektórzy ją lubią, więc uszanuj ich zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 17:48 buntowniczkaxd zgadzam się z tobą niektórzy na kotku to tylko się podlizują każdemu żeby byli najpopularniejsi i żeby każdy tylko mówił że to ona jest naj i och ech, ;-/ żal.pl wypowiadam się na forum żeby wyrazić swoje zdanie, a nie robić to co każdy. A to co napisałam to moje zdanie i tak jak wy możecie nie trawić np. Taylora Lautnera tak ja nie cierpię Miley.! alee przecież to jest cudownaa Miley.. wy macie prawo kogoś nie lubić, ale gdziezby ja.! Bo too jest cudowna Hannah Montana.. o matkoo.. ona jest przecież taka słit i boskaa że.. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 18:06 ` przełamałam się i przeczytałam wszystkie komentarze jakie pojawiły się na tym wątku . szczególnie zwracałam uwagę na wypowiedzi tych ludzi którzy nienawidzą 'srajli' i zapene mają 'powyżej 13 roku życia' {bo oczywiście twierdzą że miley słuchają tylko dzieci w wieku 7-12 -.-} normalnie nie wiem czy mam się śmiać czy płakać . i nie wiem czy ma być mi przykro z powodu tego że są antyfanami miley czy też się z tego cieszyć , bo tak naprawdę to połowa z tych wszystkich dziewczyn to właśnie młodzież w wieku od '7-12' lat {sądząc po wypowiedzi} , a reszta też wcale lepsza nie jest . hah śmieszy mnie także to że uważają sie za te fajne skoro wyzywają , przeklinają na miley i jej fanów i podniecają się {tak samo my niby podniecamy się miley} tym że w internecie mogą wszystko x_O naprawdę , dzieci {tak , wiem sama nie jestem dorosła ale raczej inaczej was nazwać nie idzie} chyba doszłam do wniosku że cieszę się że miley nie posiada tak głupich i tępych fanów . oho wiem teraz mnie zjadą właśnie te, o których mówię , ale mnie to tam naprawdę nie będzie bolało więc obrażajcie sobie mnie tak jak miley ile wlezie . paulinska1212 i inne takie , gratuluję głupoty , mam nadzieję że kiedyś z tego wyrośniecie . Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd [...] 11.11.09, 18:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: buntowniczko . 11.11.09, 19:28 ` naucz się może czytać ze zrozumieniem , dobrze ? bo w swojej wypowiedzi napisałam że nie uważam się za dorosłą -,- 3O ? miło mi słyszeć . hm.. sądząc po twoich wypowiedziach moim zdaniem masz tak o 2O lat mniej niż wiek jaki mi zarzuciłaś . tak , dla twojej wiadomości , to matma . : ) 3O - 2O = 1O . {na wypadek gdybyś nie umieła także liczyć -.-} ` haha jestem nietolerancyjna ? a wiesz wgl co to oznacza ? bo jakoś wątpie . w jakiej części mojej wypowiedzi wyszłam na nietolerancyjną ? oh , aha 'dziecko' , przed chwilą mówiłaś że jestem dorosłą , zdecyduj się na coś -,- 'zamknij ryja' ? wypowiedź na poziomie , doprawdy . rozkazujesz mi ? mam zamknąć 'ryja' , bo co ? bo coś mi zrobisz ? haha ! żałosne . cieszę się że cię 'wku...am' , bo lubię miley : ) {i kto tu jest nietolerancyjny? -.-} jezusmaria wdałam się w pyskówkę z jakąś chorą na umyślę dziewuchą która myśli że jak nazwie mnie 'dzieckim' i rozkaze bym 'zamknęła ryj' to się przestraszę . : scared : Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: buntowniczko . 12.11.09, 12:13 jezu trafi mnie coś . !! nie chcę się z Wami kłocic i nie będę tego robiła . -.- chodzi mi o to że nie uważam się za dorosłą ! i ty też ją nie jestes więc możesz sobie darowac teksty typu "dziecko...." wiem wiem co teraz napiszesz: ,, to że ty mi tak kazesz to myślisz że przestanę, hahah -.- " i jeszcze chodzi mi o to że ja rozumię ze ja lubisz i nic mi do tego nie chce się kłocic więc ty też toleruj zdanie innych o twojej idolce a nie będziesz takie teksty waliła -.- okej okej już koniec ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: buntowniczko . lol . 12.11.09, 14:26 ` z WAMI ? rozumiem , czyli nie tylko ze mną wszczynasz kłótnie , ale ze wszystkimi fanami miley ? ; > ` wiesz ale ciebie chyba naprawdę nazwać nie idzie , bo piszesz do mnie 'dziecko' a potem mówisz mi ze nie mam tak ciebie nazywać ! weź się może kur.wa zacznij leczyć -,- ` jakie teksty ?! czy ja napisałam że skoro nie jesteś fanką miley to jesteś głupia i porąbana i nie wiadomo co jeszcze ?! nie ! więc zastanów sie w ogóle co ty piszesz ! mi zwisa czy lubisz miley czy nie ! po prostu w swojej wypowiedzi powiedziałam że cieszę sie że miley nie ma takich fanów jak np. ty , bo zachowujesz się gorzej niż 5 - latka . a zdanie toleruje w przeciwieństwie do niektórych . ` i wiedz że nie odpiszę ci na następnego posta {który napewno się pojawi -,-} bo naprawdę już dosyć się zniżyłam do twojego poziomu samą dyskusją z tobą . i nie warto na ciebie traciś czasu nerwów . dziękuję -,- Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 18:22 taylor_ napisał(a): > ` przełamałam się i przeczytałam > wszystkie komentarze jakie pojawiły się na > tym wątku . szczególnie zwracałam uwagę na > wypowiedzi tych ludzi którzy nienawidzą 'srajli' i zapene mają > 'powyżej 13 roku życia' {bo oczywiście twierdzą że > miley słuchają tylko dzieci w wieku 7-12 -.-} > normalnie nie wiem czy mam się śmiać czy płakać . > i nie wiem czy ma być mi przykro z powodu tego że > są antyfanami miley czy też się z tego cieszyć , bo tak > naprawdę to połowa z tych wszystkich dziewczyn to właśnie > młodzież w wieku od '7-12' lat {sądząc po wypowiedzi} , a reszta > też wcale lepsza nie jest . hah śmieszy mnie także to że uważają > sie za te fajne skoro wyzywają , przeklinają na miley i jej fanów > i podniecają się {tak samo my niby podniecamy się miley} tym że > w internecie mogą wszystko x_O naprawdę , dzieci {tak , wiem sama > nie jestem dorosła ale raczej inaczej was nazwać nie idzie} chyba doszłam > do wniosku że cieszę się że miley nie posiada tak głupich i tępych fanów . > oho wiem teraz mnie zjadą właśnie te, o których mówię > , ale mnie to tam naprawdę nie > będzie bolało więc obrażajcie sobie mnie tak jak miley ile wlezie . > paulinska1212 i inne takie , gratuluję głupoty , mam nadzieję że kiedyś > z tego wyrośniecie . zrozumiesz kiedyś pojęcie, że jak ty lubisz Miley to nie każdy musi.!!?? to ty dorośnij nie ja tylko ktoś napisał to co myśli o Cyrus to już się wielka obrończyni znalazła i sama jestes dziecko zapatrzone w "tą cudowną, doskonałą Hannah Montana.. bo ją każdy kochapff. żal mi cię. mam nadzieję że kiedyś to ty wyrośniesz z uwielbienia do gwiazdy która nie wie gdziee leży Polska.! Wszystkich tylko wyzywasz bo to "są dzieci" bo nie podzielają twojej opini.! jesteś załosna.! Odpowiedz Link Zgłoś
marlene tolerancja ? . 12.11.09, 16:00 Tolerancja to jedno, a przymykanie oka na bezsensowne zazdrosne komentarze to drugie. Własne zdanie to nie "ona jest ble , uch i wgl " tylko uzasadniona krytyka. A wy udajecie dorosłe i uważacie, że Cyrus jest do kitu ot tak. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaa10 Wiecie tylko jednego nie rozumiem... 11.11.09, 18:01 No ba jak ktoś kogoś nie lubi to odrazu po nim jedzieci i mócie że nie lbui np. tje gwiazdy bo jej nieźle zazdrości.tak bo tak wam jest najłatwiej powiedzieć!A nie mozeciei pomyśleć ze ktoś nap. nie lubi Miley bo budzi w nim obrzydzenie(tak jak e mnie) albo poprostu jej nie lubi bo nie przypadała mu do gustu i tyle.Więczastanowic sie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek13 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 18:06 Masz rację pauliska1212, że Miley jest ładna w makijażu i za pomocą stylistów.... ale dla mnie niektóre jej piosenki są bardzo fajne i nie oznacza to, że jestem jej fanką... haha weźcie to zobaczcie i43.tinypic.com/5boghc.png Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 18:14 zawsze uważałam że miley cyrus jest brzydka. przeczytaj to brzydak zobacz jakie zdj. Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y. Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 18:15 Szczerze? Każda gwiazda bez makijażu nie wygląda za super xD. Poza tym nie musicie od razu mówić, że ona jest obleśna! Jak byście się czuli, gdybym ja obrażała waszych idoli? Ja kocham Miley i i nikt mi tego nie zabroni! Nazywajcie ją "obleśną" i obrażajcie. To tylko świadczy o waszej kulturze osobistej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miley.world Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 18:34 Poprostu chce mi sie żygać jak czytam niektóre komenty - . - Wiecie co wam powiem . ? Zgadzam się w 1oo % z m.i.l.e.y I chcę dodać , że ten wontek jest poprostu żałosny . skoro to twoje zdanie to lepiej by było dla ciebie zachować je dla siebie ; // przez twoją głupotę tera bd kłutnia - . - I wiesz .? jak przeczytałam co napisałaś , miałąm wrażenie że jesteś w hu* zazdrosna o Miey . jestem ciekawa jak ty wyglądasz bez tej całej tapety na buzi ;] Pozdro dla normalnych . Odpowiedz Link Zgłoś
variatkaa Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 18:18 mnie tez ta dziewczyna niekiedy doprowadza do roztroju żołądka.. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
marmolada_ ... 11.11.09, 18:20 Ja jej nigdy nie lubilam ... Wedlug mnie jest zepsuta X| Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus2202 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 18:25 Weź przestań odczep się od niej ona jest zajebi*ta. A jeśli tego nie dostrzegasz to już twój problem. A co do tych prywatnych fotek to każdy wygląda brzydko bez makijażu i nie uczesany nie? Ona lubi się bawić, jest zabawna i to w niej lubię. Więc pomyśl czasem zanim napiszesz taką żałosną notkę. I KAŻDY by cudnie wyglądał wystylizowany przez stylistów itd... a ona jest ladna nawet bez tego wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 18:33 to ty się schowaj ze swoją żałosną notką i pogódź się ze zdaniem innych Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 20:41 skoroś taka mądra w gębie odpowiedz na mojego posta. (przysięgam, że już więcej nie wdam się w pyskówki z żadną dziewuchą, tylko, Święty Mikołaju skombinuj mi tę kure.wską książkę pod choinkę!) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 11.11.09, 20:41 mojego= tego ze strony 1-100, cobyś się nie pomyliła. Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 12:04 cytrusia. nie mam zamiaru się z Wami kłocic tylko prosic was o to żebyście tolerowały zdanie innych. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 18:48 Serio? Nie ukazałaś tego we wcześniejszych postach. (tak, tak. zgodnie z obietnicą- już kończę) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetyy1 To co ona nie moze miec fanow bo Ci sie no podoba? 12.11.09, 12:16 A ja ją lubie ona ladnie spiewa i jest ladna i prawdziwi fani nie zostawia jej z powodu takiego pytania bo nie ma wstydu powiedziec ze sie ja lubi i za co Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2301 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 12:30 Tez kiedys ni przepadalam za Miley...Ale ona wcale nie jest taka zla. Ma swoje jakies tak glupie zdjecia i gadki, ale ma tez rozne pozytywy... Ja na moje to jest dosyc ladna i ma siwetny glos Odpowiedz Link Zgłoś
mmmiley Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 12:35 Ojojojoj...dziecko się zdenerwowało. Jak dla mnie twoje zdanie na ten temat jest...szkoda gadać. Jakoś mało mnie po prostu obchodzi. Ty jej nie lubisz... Ja ją lubie... Pewnie mnie teraz nie lubisz... Trudno, ja ciebie też nie. Ciekawe kogo w ogóle lubisz? Zac Efron? Tokio Hotel? Tak na przyszłość trzymaj swoją opinię dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 14:05 Ja tej Sajruski nie cierpie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i mam w ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd to wszystko mwhahan xdd jestem geniusze $$$$$$$$$$$$$$$$ Odpowiedz Link Zgłoś