Dodaj do ulubionych

ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widzicie?

• miley31 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 14:32
      Ja ją lubię.
      I każdy człowiek jest ładniejszy z makijażem uncertain
      nie wszyscy patrzą w lustro żeby tylko nią być. znam parę osób (m. in. siebie
      ;p) które ją lubią, a nie chcą być identyczne!!
      "więc przestańcie się nią tak podniecać. tongue_out" Nie możesz komuś rozkazać, żeby
      ktoś jej nie lubił. To tak jakby ktoś ci zakazał w internecie słuchania piosenek
      twojego ulubionego zespołu/ wykonawcy, ponieważ ta osoba jej nie lubi.
      Posłuchałabyś?
    • oxygeniumoflife Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 15:38
      'szczerze? szczerze, to mnie to wcale nie obchodzi' : DD
      nie rozumiem, szczerze. skoro jej nie lubisz, to po co sobie nia zawracasz
      głowę? co ona Cię obchodzi? nie możesz znieść, że jest, bądź co bądź,
      popularniejsza niż Ty? że Ciebie nikt nie zna, a ją LUBI połowa nastolatek świata?
      a co Ty widzisz w T. Launterze? albo w S.Gomez? To samo fani widzą w miley.
      osobiście, też za nią nie przepadam (aż za delikatnie to ujęłam.), ale nie
      trąbię o tym na pół świata.
    • mileyka1 Tragiczne...pff 12.11.09, 15:45
      Widać dziewczyno, że masz poważny problem. Łatwiej krytykować, niż krytykę
      znieść! Nie podałaś żadnych poważnych argumentów. Mówić, że mamy przestać się
      nią "podniecać" to sobie mów, dużo to da- naprawdę. Jak jej nie lubisz to
      wypowiedz się chociaż normalnie a nie "ble" i "fuj" jak 2 letnie dziecko,
      niechcące zjeść obiadku. Jesteś po prostu żałosna.
    • jassmin888 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 16:25
      i tutaj się z Tb zgodze .xdd może niepotrzebnie zakładałaś ten wątek, bo każdy ma swoje
      zdanie na jej temat, ale pozwolicie, ze sie wyżyje co ? hah < 3

To pojebana idiotka ! która robi wokól siebie mnóstwo szumu o byłe gó... ! ku... 5 ton
      talety na tym krzywym ryju i świeci .. talent ? no proszę ja ciebie < lol 2 >
      nie no sorry, ale to juz ja mam większy big_grin
      poprostu strawić tej dziewczyny nie moge .. Hanna Śmieciana jest wszędzi d o s ł o w n i
      e ! żal mii tej dziewczyny naprawdę .. jedna wielka kompromitacja uncertain i te jej irracjonalne
      zachowanie i zjebane teksty .. a jak widze ten serial .. to k o n a m .. ''Dziewczyna która
      kocha Jacksona, ze co ?! '' no ja pie... i te jej zabujcze mine .. no proszeee .. no
      naprawdę zajbiśce wyglada w stroju kąpielowym i pod prysznicem, czy tam w łużku, ale
      gó... mnie to obchodzi .. !!! i nawet nie czytam komentarzy bo wiem co tam będzie .. uncertain

. thank you very much kiss Sorry jesli kogoś uraziłam, ale szczerze mam to i was głęboko
      gdzieś , możecie sobie gadac co chcecie, ale na mnie to ŻADNEGO wrażenia nie zrobi, a
      jak macie jakieś ALE to polecam .. Gorzkie żale big_grin byee kiss
      • mala___ja Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 16:33
        A czy musisz odrazu obrażać fanów Miley???Ten wątek jest bezsensowny.Ja
        rozumiem,że nie każdy musi ją lubić,ale przynajmniej nie obrażaj jej
        fanów.Dziękuję za uwagę...
    • selina...gomez Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 16:37
      Kass...beztalencie jakich dużO ;D
      haha... matOł z niej i tlye. Głosu żadnegO a wielce dO śpwieu sie zabiera.
      AktOrstwO tak samO.
      Ale lepije już nic więcej nie pOwiem.... bO by mi zajęłO kilka dni pisanie o
      niej samej...o skandalach i wlg. wszystkich wadach ;D
    • gienia.powraca Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 18:00
      ja ją i tak loffciam , chociaż te zdjęcia nieciekawe . kiss
    • bramble Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 18:01
      Nie lubię jej, ale nie będę na nią pluć, bo po co? Złość rozładowuję w inny sposób.
      Uwielbiasz, kiedy fani Miley cię zżerają żywcem za ten wątek?

Wygłoszone własne zdanie, ale w złym miejscu i czasie, droga paulisko1212.wink
    • ochioyebna. _ 12.11.09, 18:02
      ja pierd.ole.
      zgłaszam do usunięcia. jest multum takich tematów po za tym
      robi się śmietnik i zamieszanie...
    • polly__ Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 19:03
      Bo co.? ; p
      Haa. Tiaa, będziesz Nam rozkazywać. ; |

Dobraa, nie będę się rozpisywać... ; p

Ona Jest Krejzii . x dd . Haha . ; p
      • kristen_136 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 19:17
        wiecie co ja wam powiem zazdrościcie jej i tyle . ; |
        żal mi was .!!
        to jej wina że jest gwiazdą Disneya . ??
        Spełniła swoje marzenie chciała być piosenkarką i jest . ! wink
        ma wielu fanów .! i mi się ona podoba nie z wyglądu ale z charakteru i piosenek
        jest szalona jak ja i to jest cool .!
        pozytywnie zakręceni ludzie to są ziomkii < 33
        • pauliska1212 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 20:32
          hehh.. disneyowce mnie jedzą ; xx

nie no sorry, ale forum jest chyba po to żeby wyrażać własne zdanie i opinię. smile
          a nie lizać sie do wszystkich żeby każdy mówił 'oh uwielbiam ją, ona jest naj' pff.
          żal. x dd
          mam takie zdanie o Miley. Ty masz takie . : pp
          wy nie musicie lubieć Taylora Lautnera. x dd
          ja go uwielbiam tongue_out ale gdy ktoś założy wątek 'anty Pattinson' czy coś to wszystko okbig_grin
          Fanki Cyrus szaleją, ale jak sie powie słowo na Hanke sRanke Montanke to cie zjedzą.
          i dobrze ciesze sie ze założyłam ten wątek. wink
          forumjest od tego żeby mówić co sie mysli w danej sprawie, a nie po to żeby być taka 'słit
          i wgl i zeby kazdy cię uwielbiał ' kisstongue_out
          • mileyka1 Pauliska!!!!!!!! 12.11.09, 21:37
            Każdy może wypowiedzieć swoje zdanie, oczywiste. Widać, że nie umiesz zrobić
            tego na poziomie. Przepraszam,ale "ble ,"fuj","sranka montanka", "słit". Jest
            chyba trochę nie na miejscu, jeśli nie lubisz Miley możesz napisać np. Nie
            odpowiada mi jej styl muzyki. - bez niepotrzebnych "ble" czy "fuj" prawda? Nie
            było by może takich kłótni. Zastanów się jak ty się wypowiadasz, wyglądasz jak
            byś była niezadowolona z siebie i zazdrościła jej sławy i bogactwa. ;///
    • aankaa Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 20:33
      Zgadzam się...: p p
      Co wy w niej widzicie..?
      Masakra...smile
      • dream_ Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 21:29
        Ja nie mogę jak Żżżal.!!!sciana

Ja lubię Miley,ale nie mam zamiaru wyzywać ani Buntowniczki,ani Pauliski,ani
        nikogo innego kto jej nie lubi.!!!
        Ludzie,przecież kto ją lubi,to lubi i niech lubi albo kocha i uwielbia jak
        chce,a jak nie znosi,nienawidzi i wgl to jego sprawa.!!uncertain

Pozdrawiam Buntowniczkę i Pauliskę,bo tylko ich wypowiedzi czytałam i są
        sensowne kisstongue_out
        • mileyka1 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 21:38
          Masz prawo jej nie lubić, ale jeśli masz zamiar to wygłaszać na pół Polski to
          chociaż zrób to z klasą!kiss
    • po_prostu_bella Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 12.11.09, 21:44

[img]https://www.fotoszok.pl/albums/userpics/miley_cyrus_has_foot_fungus.jpg[/im
      g]
      popieram

• sweet_princess. Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 17.11.09, 09:35
      O fuuu nieznosze jej !!! confused

• sweet_princess. Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 17.11.09, 09:36
        '. I jak ją widze chce mi sie wymiotować !!!! confusedconfusedconfused
    • mileyss Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 17.11.09, 09:43
      Wiesz,niechcę tu nikogo obrażać ale ktoś kto krytykuje innych ma całą masę
      kompleksów,to że ja LUBIĘ MILEY to nie znaczy,że chce być jak ona bla,bla...Mileyka to też
      człowiek-ma swoje wady,ale lubię ją za jej aktorstwo,za piosenki które lubię np."Party in
      the USA",i tlyko dlatego że panuje na nią moda i twierdzisz że jest obleśna nie przestane
      tych piosenek słuchać no Hello!
      cool
    • taranka Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 17.11.09, 09:44
      Witaj w clubie:Anty Mieley! i zaprosze ciebie na hanah131.bloog.pl
    • destiny__ Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 17.11.09, 10:33
      Ja lubie Miley ale nie będe jej oceniać robi co chce . Wiele innych gwiazd robi sobie takie
      zdjęcia , a nawet dużo odważniejsze i jakoś sie ich nie czepiacie ...
    • antikowa Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 17.11.09, 11:10
      Codziennie zadaję sobie takie samo pytanie.
    • r_patzz Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 17.11.09, 11:14
      nic w niej nie widzimy ona jest obleśna... i żałosna.... gwiazdka uzalezniona od tatusia ;/
    • lolcia15 Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 17.11.09, 12:22
      Ja od samego początku wiedziałam że ona jest głupia.
      I zgadzam się z tobą w 100 %.
    • mileylove. Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 17.11.09, 15:00
      Odechciewam mi się komentować twojego wpisu . uncertain

Zgadzam sie z dakota_ i innymi NIE pomierającymi cię w 100 % .
    • kim_xdd o TAK 17.11.09, 15:18
      zgadzam się z toba w 100 % jej uroda to mejkap i photoshop.

ogólne zaaal zniej ; /
    • xxmilaaaaxx Gruby tyłek ... fuu 17.11.09, 17:18
      • keysi Re: Gruby tyłek ... fuu 17.11.09, 20:33
        uncertain
        nie lubię miley
        ale hannah montana film mi się podobał(nawet)
        moim zdaniem niektóre dziewczyny przesadzają
        a te zdj. jej to wyglądają jakby chciała skopiować Vanesse
        tylko niech nikt mnie nie wyzywa bo ja tylko wyraziłam swoje zdanie uncertain
        nie chce obrażać fanek Miley ale jakoś mnie do niej nie ciągnie ;p
        • nicky Re: Gruby tyłek ... fuu 17.11.09, 21:24
    • diamond.brandy Zgadzam się z Tobą 18.11.09, 21:52
      Serio ta dziewczyna jest obleśna! Ma okropną twarz. A kochają ją 10 latki. Ona jest jakaś
      psychiczna. Sama sobie robi zdjęcia i wrzuca je do neta. Podnieca ją to, że paparazzi robią jej
      zdjęcia. W głowie jej sie poprzewracało. Posrana dziewczyna jest. Żaden prawdziwy
      mężczyzna nie będzie chciał takiego czegoś. Teraz 'Srajli' bronią jakieś dzieciaczki z
      podstawówki. Żałosne.
      • selcia17 Re: Zgadzam się z Tobą 18.11.09, 21:57
        Tak rzeczywiście jest brzydka..o.O
        Tylko za kim się wydał ten obojniak.?
    • klaudusss___ LOL 18.11.09, 22:11
      Bez komentarzabig_grin
    • karola_483_th Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 18.11.09, 22:17
      Omg . Oo
    • nici Re: ona jest obleśna .! o fuu.. x3 co w niej widz 18.11.09, 22:41
      ja tez nie jestem jej fanka, ale ona jest ladna moze nie ideal ale i tak ladna i
      ty tylko jej zazdroszis ze ona ma fanow, bo oni ci nic nie zrobila, zastanow sie
      nad soba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka