fan_miley 16.11.09, 14:34 Dość tego mam wszędzie teraz jest wali sobie jakieś rąbnięte fotki i sie cieszy kurczę jak ona mnie wnerwia to nik tego nie wie czy wy też tak macie? ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deluxe Re: Lauren Cyrus - Dość! 16.11.09, 15:45 przestań, fajna jest. xd i jest mase takich dziewczyn ; pp np. zoe kimball , taylor parks , ella steer. itp . XDD ja do niej nic nie mam .. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Lauren Cyrus - Dość! 16.11.09, 17:12 Jakto nikt nie wie ? chłopczyku daj sobie spokój jak niewisz o niej wszystkiego to lepiej nie pisz .... bo żal ściska jak sie te gów.na czyta . ; x Teraz mam ciebie dość , nie dość , że jesteś chłopakiem i ten tego to jeszcze piszesz te walone wątki . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Lauren Cyrus - Dość! 16.11.09, 17:28 Hmmm...ja np. nie lubię Cyrus..! I wkurza mnie jej uśmiechnięta gęba...bo tak naprawdę jest pusta.!! Brac z Ciebie przykład i założyc podobny wątek..? Nie bo nie jestem głupia i nie zniżę się do Twojego poziomu...! Ukończyłeś podstawówkę chłopczyku...?! Koledzy wiedzą ,że jesteś zakochany w Miley.. ? A Teraz mam proźbę..! ` Zamknij ryj - założe się ,że nie tylko ja już Cię nie lubię Ale tak robi każdy fan czy fanka Miley...świata po za nią nie widzi..! I myśli ,że może krytykowac innych..! Boże jacy Ci ludzie są głupi..; // Twoja głupota mnie przeraża dziecko..; xx Odpowiedz Link Zgłoś
niezalezna. Re: Lauren Cyrus - Dość! 16.11.09, 18:23 EJ NO WES JAK MOZNA JEJ NIE NAWIDZIC !!? ja nie nawidze za to ciebie : [[ !!! BOSHE JAKI NEIDOROZWUJ Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Lauren Cyrus - Dość! 16.11.09, 18:29 ja nienawidze miley za to jaka jest. ha!. i co?. człowieku, po co ci to?. pełno jej fotek, bo jest ładna. ł a d n a. jakbyś była taka sliczna, tez wszędzie byłyby twoje fotki. a na kotku.pl jest dużo fanek lauren. więc po co ci to. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Lauren Cyrus - Dość! 16.11.09, 18:32 i jeszcze takie brednie na oficjalnym forum kotka. oSz. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Lauren Cyrus - Dość! 16.11.09, 18:33 A kto to?! A już wiem wpisałam sobie w googlach znaczy nie wiem kto to ale wiem, że dużo użytkowniczek ma jej fotki na avatarze. Ładna jest nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Dość! 16.11.09, 19:53 jak chce to niech sie cieszy masz problem i sie jeszcze dziecko dziwi że se foty strzela TO MODELKA! więc się nie dziw Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Lauren Cyrus - Dość! 17.11.09, 14:05 myślałeś, że zaczną gadać na Lauren a zaczęli gadać na twoją Majli . ojj, to nie tak miało byc, prawda? ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Lauren Cyrus - Dość! 17.11.09, 14:06 Też jej nie lubię. Ja też zrobię sobie kilka ładnych zdjęć wrzucę na myspace jako niby jakaś 'emo girl' i bd sławna. -.-' boże! Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Lauren Cyrus - Dość! 17.11.09, 19:00 to co myślisz o Lauren , ja myśle o tej całej Majli Srajli -.- Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Ręce opadają! 17.11.09, 19:24 Dzieciaki uspokójcie się! Napisał tylko, że ma dość tego, iż wszędzie się pojawia, a wy już go wyzywacie! PO CO JA SIĘ PYTAM?! Puknijcie się w te swoje główki, bo wam się chyba coś tam poprzewracało! Też miałam jej dość, bo pojawiała się wszędzie, a tak naprawdę nikim wielkim nie jest. Poza tym widzieliście kiedyś modelkę z aparatem na zębach? Ja nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: Lauren Cyrus - Dość! 18.11.09, 11:43 ej modelki noszą aparat dentystyczny? zal teraz was Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Lauren Cyrus - Dość! 18.11.09, 12:19 a jak inaczej ma mieć proste zęby?. żal teraz cb. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Lauren Cyrus - Dość! 18.11.09, 12:25 weś człowieku, chcesz się kłócic o lauren .? Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Lauren Cyrus - Dość! 18.11.09, 12:26 a cośś ci przeszkadza ?! no a moze kogoś wkurza ta gęba "Miley " ? weź się od Lauren odczep . ; // Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: Lauren Cyrus - Dość! 18.11.09, 12:27 Nie wiem czy ja lubie czy nie.. oczywiscie nic do niej nie mam.. po prostu kiedys nie istniała dla mnie teraz wiem kto to jest i mysle ze fajne ma te swoje fotyy ale nie zebym az ja kochała czy nienawidziła.. xD i nie obchodzi mnie co sadzicie o mojej wypowiedzi xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Lauren Cyrus - Dość! 18.11.09, 12:45 =____=' inteligeeencja .>,< Przecież to Modelka ,jak ma sobie nie robić fot =__= ?? I Wcale nikt Ci nie karze na nią patrzeć . Proponowałabym się zastanowić nad sobą . =__=' Odpowiedz Link Zgłoś
demi_ Re: Lauren Cyrus - Dość! 18.11.09, 13:12 zgadzam się , chłopczyku , zastanów się , co mówisz dobrze .? i poza tym ona jest ładna , tak jak np. zoe kimball , taylor parks , ella steer czy ashley addicton . więc zastanów się co mówisz . Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Jakaś wielką modelką to ona nie jest -.-" 18.11.09, 13:08 Wygooglowałam sobie ją dokładniej. Przeczytałam, że zajmuje się "site modeling" i robiła w myspace, ale zrezygnowała. Bycie twarzą na stronach nie jest wybitne. Poszła po najmniejszej linii oporu do rozpoznawalności. Wasza obrona jest żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa Re: Kto to ?? Jakaś rodzina Miley ? 18.11.09, 17:24 1000 razy lepsza niz Srajli xd a aparaty , są teraz zajebście modne !. ładna jest.i oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Lauren Cyrus - Dość! 18.11.09, 17:43 nie wiemm czy luubięę . ! nie znam . ma boooskiee zdjeciaaa i tyle . xd Odpowiedz Link Zgłoś