maniaulaa03 02.12.09, 17:13 Biorę udział w konkursie piosenki ang. i bardzo potrzebuje jakiejś , którą mogła bym zaśpiewać. Czego wy słuchacie i co lubicie śpiewać? Czekam na propozycje. Pliss potrzebuje do jutra tytuły piosenek Dziękuuuujee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kammi Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:18 Polecam Ci jakieś co nie ma wysokich głosów tam np. cos Lily Allen { tylko ona duzo przeklina xD }, albo cos ... no nie wiem, może Lagy gaga ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:18 kammi napisał(a): > Polecam Ci jakieś co nie ma wysokich głosów tam np. cos Lily Allen { tylko ona > duzo przeklina xD }, albo cos ... no nie wiem, może Lagy gaga ?? znaczy lady xD Odpowiedz Link Zgłoś
seli_13 Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:22 Ja chodzę na lekcje śpiewania i obecnie śpiewam tam Demi Lovato don't forget polecam bo ma bardzo proste słowa i łatwo ci będzie zaśpiewac albo też Selena gomez magic to tez ma proste słowa Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:23 Ja śpiewam Evanescence. Idealne piosenki jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:26 Ja najczęściej "Party in the USA" "The Climb" "One in a milion" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:27 `Vanessa H. "Say ok" `Demi L. "get Back" itd.itd. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:30 `Avril L: -girlfriend -happy ending -forgotten -together Selena G.: -No one -Miss you -tell me something Demi L: -Get back -Don;t Forget -This is me -2 worlds Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:34 Lubię, choć wolę po polsku. Zależy jak mocny masz głos, czy pasuje Ci rock, pop, czy moze jakaś ballada? Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:35 Hmmm... Selena Gomez : Magic Katy Perry : Kiss the girl Demi Lovato: Lala land Don't forget Nicole Scherzinger Baby Love Odpowiedz Link Zgłoś
my_shadow Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:39 hmm... ja proponuje: jeśli masz niski głos(alt) lub lepiej ci wychodzą niskie dźwięki to.. Demi Lovato- catch me, don't forget Miley Cyrus-the climb, party in the usa a dla sopranów to może coś od kelly clarkson choć altom też wychodzi bardzo podoba mi się jej "hear me". wybór zależy też od tego czy chcesz wesołą piosenkę czy taką melancholijną jeśli nie wiesz co tak naprawde cię interesuje to ja polecam don't forget i party in the usa ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:37 Ja kiedyś śpiewałam Everytime - Britney Spears Jest bardzo prosta Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:38 ` rihanna - russian roulette beyonce - listen katy perry - i kissed a girl wiesz, to zależy od twojej barwy głosu ( ; mi te piosenki najlepiej wychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka16 Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:40 Bardzo polecam Hallelujah ze Shreka Najpierw może wydawać się dość trudne, ale jeśli odpowiednio wyciśniesz głos ze swojego gardła... To będzie pięknie. Osobiście nie polecam piosenek Demi, Vanessy itd., chociaż każdy ma inny gust. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:43 a tak trudno wybrać jakąś swoją ulubioną piosenkę , która ma dość łatwą linię melodyczną tzn. jest dla ciebie łatwa do śpiewania ? ja lubię śpiewać po angielsku , szczerze mówiąc nawet bardziej niż po polsku ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:48 demi lovato - This is Me; hillary duff - fly; Tiffany Thornton "Someday My Prince Will Come" i oczywiscie miley cyrus the climb Odpowiedz Link Zgłoś
roxxx przeczytaj!pliiss 02.12.09, 18:03 zalezy od glosu! jaki masz glos,,, i czy masz problemy z zaspiewaniem dziwkow niskich lub wysokich? napisz to z checia i pomoge bo tez sie wybieram na taki konkurs Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:52 weź jakąś wolną , mówię ci w mojej szkole zawsze wygrywa dziewczyna która zaśpiewa wolną piosenkę bez względu na to czy śpiewa ładnie czy wyjee . spróbuj teeej najlepsza . my heart will go on - musisz zobaczyc tylko nie wyciągaj jak ona itp tylko po swojemu to zaśpiewaj , spróbuj . ! a jeszcze mogą się nadawac ; Mandy Moore - Cry Agnes - right here , right now Miley Cyrus - The Climb powodzenia i pamiętaj zaśpiewaj wolną piosenkęęę . ! ! ;- PPPP . Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:52 i lvoe rock and roll xd Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:53 Ja ostatnio pokochałam piosenkę Demi Lovato - "Gift Of A Friend". Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 17:57 Paula DeAnda - nie znana piosenka .. nie wymaga świeetnego głosu Odpowiedz Link Zgłoś
xbrokenstringx Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 18:00 A np. A Fine Freznzy- Almost Lover Odpowiedz Link Zgłoś
lusia. Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 18:12 Polecam wszystki piosenki Ashley Tisdale . ja na dzień języków spiewałam "It's Alright, It's ok" . Koleżanka "What if" i obie zostałyśmy wyróznione . < , 3333 mowie ci, zaśpiewaj ktoąś z jej plyt . Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 18:21 hilary duff - someone's watching over me The climb alesha dixon - the boy does nothing Odpowiedz Link Zgłoś
heyfuckme Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 18:23 skoro to konkurs angielskiego, to proszę cię - nie wybieraj jakiejś banalnej piosenki miley cyrus czy ashley tisdale bo na pewno nie wygrasz. zaskocz czymś oryginalnym, z przesłaniem i dodatkowo z inteligentnym, podchwytliwym tekstem. polecam piosenki the strokes (chwytliwa linia melodyczna, proste aczkolwiek mądre teksty) albo np. arctic monkeys (rytmiczne, ciekawe piosenki plus liryczny tekst). jeśli masz zamiar posłuchać części tych cwaniar wyżej i wybrać lady gagę, to życzę powodzenia bo będzie potrzebne xddd' Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick hallelujah:):) 02.12.09, 18:44 ja w tamtym roku spiewałam hallelujah i zajełam 2 miejsce. Osobiscie wole spiewac piosenki angielski niż polskieW tym roku zastanawiałam sie nad piosenką Marina Łuczenko - Respect albo Marina Łuczenko - Please don't leave me here lub Kings Of Leon - Use Somebody Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 18:46 brick by boring brick lub the only exception ( paramore ) Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 18:50 my heart will go on accidentally in love i m a believer crank it up it s my life jakie lubisz??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
maniaulaa03 Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 19:25 Jestem Sopranem mogę śpiewać b. wysoko. Tylko że jestem z 5 chłopakami w zespole i przydała by się piosenka taka że ja zaśpiewam i oni też trudno taką dobrać Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 19:31 ja też bardziej lubię śpiewac po angielsku. przeważnie te które umiem na pamięć;p a co do twojego konkursu do zgadzam się z buntowniczką wolne wygrywają!;p a cry-mandy moore jest sliczna! Odpowiedz Link Zgłoś
roxxx wejdz 02.12.09, 21:21 to piosenka z Disney Chanel spiewa ja Demi Selena Miley i Jonasi . ,,Send it on'' Napewno bd wam sie podobac i warto. Ja kaurat spiewam piosenke Miley Cyrus Full Circle Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 19:33 My Happy Ending - Avril Lavigne ; -** Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 19:33 Boska piosenka inead O`Connor - Nothing compare 2 U !! KOCHAM TO! Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 19:37 ja lubię; The Calling - Wherever You Will go Yeah Yeah Yeahs - Kiss Kiss Lady GaGa - Paparazzi Lily Allen - The Fear [śpiewałam na konkursie;P] Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 19:37 Łatwa i fajna jest Britney ''Everytime'' polecam,ja jej sie nauczyłam w pare minut,bo prosty i dosc krótki text i nie musisz wymęczać głosu Odpowiedz Link Zgłoś
maniaulaa03 DO wASSS 02.12.09, 19:37 Właściwie to śpiewałam( z zespołem) na eliminacjach Eric Clapton: Tears in heven i Macferrina (nie wiem czy poprawnie napisałam) don't worry be happy za bardzo nie odpowiadają mi te piosenki...Dla tego chcemy je zmienić...Myslam o czymś bardziej żywym np jedna wolna druga taka szybka Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 21:11 JA lubię śpiewać pisoenki Miley Cyrus, Ashley Tisdale i Vanessy Hudgens !! To zależy jakim jesteś głosem Alt - proponuję See you again MIley Cyrus lub Kicking and screamng Sopran - MAsquerade - Ashley tisdale ;p Prosta piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
winiarmylove Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 21:21 Ja często śpiewam "Bohemian Rapsody" zespołu Queen i "the show" Lenki bo jest bardzo prosta Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 21:25 dziś śpiewałam sobie hole. ;3 a lubię pj harvey, albo gabę kulkę, która ma piosenki i po polsku, i po angielsku. w sumie śpiewam większość tego, co słucham, czy mi to wychodzi to inna kwestia. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
olgx No pewnie... 02.12.09, 21:33 Uwielbiam piosenki MILEY, DEMI, TAYLOR i trochę Seleny, ale te jej piosenki mi sie nie podobają. MILEY : THE CLIMB, PARTY IN THE USA, 7 THINGS ITP. (już nie pamiętam ;pp) DEMI: REMEMBER DECEMBER, HERE WE GO AGAIN, GET BACK, LA LA LAND, DON'T FORGET TTP. TAYLOR: FIFTEEN (teraz właśnie ją spiewam ;DD), LOVE STORY No jestr duzo tych piosenek, oczywiscie wszystkich nie wymieniłam. To papa. Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Piosenki w j. angielskim...Lubicie jakieś śpi 02.12.09, 21:28 polecam ci aqua - barbie girl . x dd taak wiem denne to , ale można sie łatwo tego nauczyć . i w ogóle to jest takie fajne . xD Odpowiedz Link Zgłoś
aleeex_ ... 02.12.09, 21:33 ja podśpiewuję : Paramore - Decode i Ignorance, Taylor Swift - Love story, The veronicas - 4ever .. no i to te najczęstsze . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_cnie Re: mmmmm 02.12.09, 21:47 unbreak my heart-toni braxton wolna piosenka o smierci ukochanego wolna piekna posluchaj a szybka hmm niemam pojecia moze ewe farne smiej sie albo kto to jest tez farny bardzo fajna piosenka powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: mmmmm 03.12.09, 10:36 hmm... może Taylor Swift - Fifteen dość proste ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: mmmmm 03.12.09, 13:02 Zgadzam się z buntowniczkaxd wolne zawsze wygrywają, bo wszyscy się przy nich tak zachwycają, wzruszją itp. <br /> zaśpiewaj Celine Dion - My heart will go on u nas w school na tym konkursie <były dwie edycje> i każdej wygrała dziewczyna która ją śpiewała x d Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: mmmmm 03.12.09, 13:16 Hmm... ja lubię śpiewać Taylor Swift- teardrops on my guitare [nie wiem dokładnie jak to się pisze xD[ Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: mmmmm 03.12.09, 13:27 Hymm , polecam tu Vanessę . Say Ok , Drive , Let Go . Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina :))) 03.12.09, 13:37 Hmm... najlepiej śpiewam Razorlight - Hostage of love La Roux - Cover my eyes! Celine dion - thing twice, Ace of base - All That She Wants xD !!!! Ogólnie jak byłam w gimnazjum to śpiewałyśmy z dziewczynami Superstar - Jamelli Odpowiedz Link Zgłoś