Dodaj do ulubionych

Ściągi . ; dd

03.12.09, 21:01
Siemka .
Dziewczyny , chłopaki - pomocy . !
Nigdy nic nie umiem , a więc chętnie bym pościągała , ale niestety już z 1ooo razy moje
ściągi były wykrywane i wgl .
powiedzcie mi jak pisac ściągi , żeby nauczyciele nie wykryli i wgl . ; d

Jak był już taki wątek to sorry . ; /
Obserwuj wątek
    • vanesska123 ściągi 03.12.09, 22:22
      ja zwykle nie ściągam, ale kiedy już muszę, to pisze sobie w telefonie ściągi, daje telefon
      pod bluzkę, daje nogę na nogę i jak nauczyciel ie patrzy to dyskretnie wyciągam telefon (
      noga go zasłania ) i zarkam. nauczyciel nigdy sie nie skapnie. ale lepiej jest zawsze samemu
      umiec
      • mruffkaxd Re: ściągi 03.12.09, 22:43
        piszę czasem (jak już ściągam) na piórniku. Albo jak siedzę z osobą bardziej
        'mądrą' a raczej 'wyrytą' to piszemy na ławce ołówkiem podpowiedzi a potem je
        zmazujemy tongue_out nigdy nas nie przyłapano. czasem piszę coś ważniejszego na ręce.
        Ale to też zależy, czy nauczyciel cały czas się na ciebie gapi. Bo są tacy co
        wgl nie wiedzą co się dzieje w klasie smile. Wtedy większość gada i wyciąga
        podręcznikitongue_out
    • famous_ash Re: Ściągi . ; dd 04.12.09, 12:26
      Moje kolezanki to pisza na rece i zakrywaja bluzka, ale zdarzylo sie ze
      nauczyciele przylapali. Ja teraz sobie juz nie robie sciag, ale kiedys to sobie
      robilam, pisalam na malej kartce to co bylo potrzebne i skladalam w taki jakby
      wachlarzyk i trzymalam w rece, a pozniej dlugopisem przekladalam kartki kiedy
      nauczyciele nie patrzyli. smile
      • alisou Re: Ściągi . ; dd 04.12.09, 14:20
        Jeżeli masz kartkówkę na której piszecie na własnych kartkach, to możesz leciusieńko i
        drobniusieńko napisać gdzieś sobie ołówkiem na tej kartce, a potem jak już skończysz pisać tą
        kartkówkę to po kryjomu zmaż to. Osobiście nigdy nie ściągałam, bo nie muszę, ale możesz
        coś takiego wypróbować, ale też trzeba jednak trochę uważać, ale przynajmniej nie masz
        żadnych karteczek małych, które się zgubić mogą, ani też na ręce pisać, co może się
        rozmazać. Powodzenia. *;
    • kasiaczo123 Re: Ściągi . ; dd 04.12.09, 12:39
      ja pisze na gumce do mazania albo zwijam i wkladam do duugopisa a pozniej jak
      pisze to go rozkrecaz i buiore na rekebig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

jak ci sie to wyda gllupie to sry
    • nulka_ Re: Ściągi . ; dd 04.12.09, 12:43
      trzeba imieć ściągać
      • roseline Re: Ściągi . ; dd 04.12.09, 12:57
        Moją najlepszą ściąga jest mój mózg ;-d
    • justyna_023 Re: Ściągi . ; dd 04.12.09, 13:08
      pomoge wiele razy ściągałam
      1 . piszesz ściage
      2.przyklejasz ta kardke po renkaw lub na sponie \spudnice
      gdy nauczyciel sie odwruci do pacz sobie na kolana albo odkry sobie renkaw łatwe

SPRÓBUJ !!cool
      • love_sick Re: Ściągi . ; dd 04.12.09, 13:12
        ja pisze na kartkach i do torby chowam.
        ale musisz mieć wtedy taką dużo. xD
        i te kartki taśmą obkleić, żeby się nie zaginały.
        albo, w telefonie piszesz wszystko. wyciągasz jak nie patrzy.
        jak masz duży piórnik to do piórnika chowaj. ; D
        dużo jest sposobów. ; D
        • kajka11 xD 04.12.09, 13:27
          ja to mam we krwi
          • rikki Re: xD 04.12.09, 14:02
            Ja raz napisałam sobie na takiej malutkiej karteczce słówka z angielskiego wieciee; be -
            was/were itd. big_grin No i wsadziłam sobie tak jakby za mundurek i ten mundurek tak
            odchyliłam big_grin Ale i tak nie ściągałam, bo okazało się, że wszystko umiem big_grin Więc nie była
            potrzebna. Ostatnio jak miałam test z Polskiego to sobie otwarłam książkę i kartkowałam
            xD Na szczęście przede mną siedział "grubszy" [pfff] kolega i pani się nie skapła big_grin pzdr. big_grin
            • pati8989 Re: xD 04.12.09, 15:57
              u nas nauczyciele nawet nie patrzą na ściągi , nawet jak ktoś siedzi w ławce i
              nie lubi drugiego krzyczy ;

Prosze pana a on ma ściągi !

To pan każe mu być cicho i tyle ;D
    • ashleytisdalep Re: Ściągi . ; dd 04.12.09, 17:12
      Powiem Ci ze sciagi musza byc malutkie .. i najlepiej trzymac je pod kartka albo na spodniach
      !!

• vivienne. Re: Ściągi . ; dd 04.12.09, 17:16
        ktoś wcześniej dobrze napisał : trzeba umieć ściągać .
        nie wystarczy dobra metoda .

ja jeśli już muszę ściągać ( wolę miec wszystko w głowie ) to piszę na takiej
        małej karteczce , przyklejam do wewnętrznej strony bluzy & vu ola . ;dd

Moja koleżanka raz do szerokiego botka włożyła i ściągnęła .. big_grin
    • 300flowers Re: Ściągi . ; dd 04.12.09, 17:15
      ja zapisuje na paznokciach i mundurku xDD w ewentualności po prostu otwieram
      zeszyt xD

• lady_cat Re: Ściągi . ; dd 04.12.09, 17:23
        ja zawsze pisze na kartce i poźniej za pomocą tasmy przyklejam ją na gumkę (mam taką
        dużą) która jest w tzw. opakowaniu czyli ma takie jakby 'ubranko' na sobie. ( nie wiem jak
        to napisać). wgl. nie odstaje ta ściąga, nauczyciele gów.no widzą i jest gitesik. < 33.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka