paulina88 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 17:12 Dobre pytanie. A więc za 10 lat będę miała 24. Może będę wtedy na studiach lub nawet po studiach fotograficznych . Po jakimś czasie, może wyprowadzę się do Hiszpanii i poznam tam jakiegoś przystojnego mężczyznę i go poślubię będziemy mieli 2 synów <bliźniaki> xd i domek przy plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle97 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 17:47 Bardzo ciekawy wątek! Za 10 lat będę miała 23 lat. Na pewno będę studiować, chociaż nie wiem co... Wiem, że w przyszłości chcę utrzymywać się z pisania, będę miała gromadkę dzieci, męża i będę szczęśliwa... Nie wiem, gdzie będę mieszkać, ale moim wielkim marzeniem są Ateny. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ kto to wie ? 27.04.10, 17:49 oj wiele rzeczy bym chciała . mąż , dzieci , dom i takie tam ... ale nie wiem co los dla mnie szykuje . Odpowiedz Link Zgłoś
asiaxd4444 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 17:56 nie wiem jeszcze , ale raczej będę studiowała , ale jeszcze trzeba poczekać te 10 lat mi się nie spieszy Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Za 10 lat... 27.04.10, 18:00 ojeny o co mi się pytasz . ja nawet nie wiem czy dożyje jutra . Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Re: Za 10 lat... 27.04.10, 18:40 Będę miała 23 lata.Będę studiowac na Harvardzie prawo,a potem obejmę po tacie firmę prawniczą.Chociaż tak naprawdę wolałabym byc piosenkarką,ale mam głos,jak paznokciem po tablicy Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 18:46 Za 10 lat będę miała 24 lata. Chciałabym studiować na uniwersytecie przyrodniczym... Odpowiedz Link Zgłoś
sock Re: Za 10 lat będę.. 27.04.10, 18:47 policewoman lub menadżerką . ;d i będę miała męża (jeśli ktoś taki się trafi bo mam spore wymagania i jeśli oczywiście mnie zechce) 2 dzieciaków i ładny 2 parterowy domek z ogródkiem, tarasem miejscem na grile rodzinne . ; P za takie wspaniałe życie bym oddała wszystko . : ) nie licząc przeszkód czyhających na tej drodze . ; c Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love To oczywiste ;) 27.04.10, 18:55 Hmm.... Sądzę, że w przyszłości swoje życie poświęcę pisarstwie. Jeśli okaże się, że mam odpowiednie predyspozycje w tym kierunku, to będę się starać o wydanie książki. Ale jak już to jest w temacie - to dopiero w przyszłości może . Moje zdanie może ulegnie jeszcze zmianie, ale wątpię w to, gdyż pisanie to moja prawdziwa pasja i to daje mi szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
sweetdreamxdd Re: Za 10 lat... 27.04.10, 19:01 Hmmmm...Pewnie studia;p Zresztą sie zobaczy;p Odpowiedz Link Zgłoś
oddychajcwelu. Re: Za 10 lat... 27.04.10, 19:12 bede miala fjanego meza , dwójke dzieci , dom nad morzem i na wsóch slonca xdd Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_lair Re: Za 10 lat... 27.04.10, 19:23 Początek studiów prawniczych, mieszkanie z rodzicami, pies, dużo książek... Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Za 10 lat... 27.04.10, 19:41 mhm , będę miała 23 lata ... no cóż . Nie wiem jak moje zycie sie potoczy, ale myślę, ze w dobrą stronę ;P, jeśli tak będzie to chciałabym zostać aktorką bądź też piosenkarką . Chciałabym jeździć ze sławnymi zespołami w trasy i podróżować . Bardzo to lubię , a więc moze coś z tego będzie xd. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaskowa Re: Za 10 lat... 27.04.10, 19:43 pewnie się ożenię z nim ;* chociaż wiele może się zdarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 to moje będzie takie... 27.04.10, 19:45 Wyjdę za mąż. Skończę studia prawnicze na UW. Popracuję ze 3 lata. Urodzę dziecko (najlepiej dziewczynkę) Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Za 10 lat... 27.04.10, 20:07 za dziesięć lat będe miała 22 lata ..... ja zamierzam studiować psychologię . ;P bardzo ciekawe mi się wydaję . ;D ale może się się coś stać , może w ogóle nie dostanę się na studia , mozę wyjade za granicę zbierać truskawki .... ;P zobaczymy co los przyniesie . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pajlov4 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 22:01 ja wolę nie wiedzieć, co będzie za 10 lat, nie chcę o tym myśleć. oO ale jak już coś, to wyjadę do Stanów. Odpowiedz Link Zgłoś
starberry Re: Za 10 lat... 27.04.10, 22:05 hmm.. dobre pytanie . może nie za 10 a za 15 będę miała córeczkę, i drugie dziecko w drodze. Męża, który ma dla mnie czas i łatwą, ale bardzo dochodową pracę. Ja będę siedziała na dupie w domu ; ) . I chodziła na zakupy. Mieszkanie z basenem - piętrowe oczywiście w L.A . buty od najlepszych projektantów - mm... pomarzyć można . (: oo i zwierzaki będę miała! samochód fajny Odpowiedz Link Zgłoś
diana96 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 22:08 Cóż mi się zdaje, że tylu nie dożyję xD Ale myślę, że w końcu będę z nim i będzie nam dobrze razem Odpowiedz Link Zgłoś
diana96 Jakie to słodkie ;/ 28.04.10, 18:16 Urodzicie dzieci i będziecie cudownymi mamami ;/ Taak małe dzieci są fajne, słodkie i kochane... Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że po ciąży wygląda się jak pomarszczony, wielgachny worek itd. Ciąża boli jak cholera (jeszcze nie rodziłam, ale słyszałam no i ogląda się w końcu "licealne ciąże" xD), przez 9 miesięcy jesteś jakby "ograniczona" we wszystkim co robisz... A potem męczysz się z nadwagą ;/ No i na dokładkę każda kobieta ma co miesiąc okres. Faceci jednak mają dobrze ;/ Nie muszą rodzić, zrzucać zbędnego tłuszczu, być nie w kondycji przez 9 miesięcy itd. Ja chyba sobie zaadoptuje w końcu tyle jest tych biednych dzieci ;/ Zaraz mnie tutaj wyzwiecie... Proszę bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
misshoward Re: Za 10 lat... 28.04.10, 01:44 nie mam pojęcia, jak będzie wyglądało. dużo rzeczy przed nami jeszcze jest, czy to koniec świata, czy to wulkany, czy inne tragedie. Dlatego żyję chwilą, no ok, przejmuję się tym co będzie, ale bez przesady. co do kim chciałabym zostać w przyszłości. to myślę nad music college i kursy z technician (drama). Odpowiedz Link Zgłoś
misshoward Re: Za 10 lat... 28.04.10, 01:47 i zapomniałam dodać, na pewno za 10 lat będę dalej mieszkała w UK. w najbliższej jak i dalszej przyszłości nie zamierzam się przeprowadzać do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena13072 Re: Za 10 lat... 28.04.10, 06:51 JA nie myślę zazwyczaj o przyszłości tzn. Jak będę wyglądać bo za 10 lat to może mnie nie być I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: Za 10 lat... 28.04.10, 07:02 będę miała 25 lat. toteż. 19+6 = 25. skończę studia medyczne, i do tego specjalizację w chirurgii i wyjadę gdzieś zarabiać obrzydliwe pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
wwwercia Małżeństwo... mhwaaahaha! ;p 28.04.10, 08:08 Za 10 latek to ja będę mieć epff.. 21 lat! ;p Nieźźle.. Nom skończę studia, znajde se może wcześniej chłopaka i wiecie co dalej! xd Odpowiedz Link Zgłoś
diana96 Werciu... 28.04.10, 18:26 Za 10 lat nie skończysz studiów raczej je zaczniesz No ok będzie w połowie, ale bliżej będzie początku niż końca ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lolka203 Re: Za 10 lat... 28.04.10, 10:36 To ja będę siedzieć na kanapie przed telewizorem hehe Odpowiedz Link Zgłoś