miley_cyrus45 09.12.09, 18:27 Hej. chciałabym założyc sobie drugie konto na kocie . tylko nie mam pojecia jaki nick ;d chciałam brookelle,ale widze,że już jest taki nick ; ((( macie jakieś pomysły ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buntowniczkaxd Re: jaki nick? 11.12.09, 12:14 nick_ { nie no zart x d nie wiem ... } może ; bones_ bounce_ magic_ nie wiem x DD daje ci z tym " _ " bo uwielbiam to przy nick'ach ; FF Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary Re: jaki nick? 11.12.09, 12:36 He, he A no powala... Nie mam dla cb pomysłu... Hymn... Acz: Little_one - co by się tłumaczyło jako maleńka. Little_girl - jako dziewczynka ( Miałam takie nicki za granicą na forach ) Jeszcze... np: Viva_La_Gloria? - to jest niezłe... Chodzi o taką postać z jednej piosenki Tekst linka ( tłumaczenie abyś zrozumiała ) I nic mi do głowy nie przychodzi... Albo to! life_before_the_lobotomy - Bym miała pojazd "Życie przed lobotomią" Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: jaki nick? 11.12.09, 12:44 No AlE dLaCzEgO mAlEńKa ?????? ( sory ale chcę zobaczyc jak to jest w pokemonie ) Odpowiedz Link Zgłoś
cold Re: jaki nick? 11.12.09, 15:23 Kr3jzi hahaha. mnie się podoba: Miluśka - od Miley którą jak zauważyłam lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
m33 Re: jaki nick? 11.12.09, 15:27 owocowa , sweetie , carla , cinderella . em, jak coś jeszczę wymyślę - napiszę. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_96 Re: jaki nick? 11.12.09, 15:36 hmmm... rapujące_pierogi pro_babcia kisiel Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: jaki nick? 11.12.09, 15:42 Na pewno nie crazy_brookelle , bo to straszne . Brokelle , Brookele , Brookelle. , Brookelle_ ? Spróbuj pokombinować z nazwą , dodając myślniki , kropki , etc . Powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: jaki nick? 11.12.09, 15:45 brookelle_ brookelle. brookelle_x3 brookelle_xd jak bardzo tak chcesz tą brookelle . ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: jaki nick? 11.12.09, 15:45 Nie wiem jaki nick do cb pasuje... to musi być twój wybór. Ale te u góry są całkiem, całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: jaki nick? 12.12.09, 10:25 po co mi kolejne ?? bo mi sie nick znudził ;x Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Re: jaki nick? 12.12.09, 11:04 Miley_cyrus45 miałam to samo napisać "sama jesteś żałosna" xdd Zgadzam się z poprzedniczkami,jak tak chcesz tą brookelle [czy jak to się pisze],to pokombinuj z kropkami itp. xd Odpowiedz Link Zgłoś