kristen17 09.12.09, 18:46 Macie przyjaciółke?! Ja niestety nie i bardzo bym chciała mieć .;/Czy uważacie, że przyjaźń przez inernet jest niebezpieczna bo już niewiem jak mam ją znaleźć?! ...;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miley07 Re: Przyjaciółka...;/! 09.12.09, 19:05 ja mam przyjaciółkę na nk poznałam na wakacjach dziewczyne jest bardzo fajna i rok starsza Odpowiedz Link Zgłoś
rikki ;-) 09.12.09, 19:09 Hmm... Nie szukaj na siłę Może wokół Ciebie są jakieś fajne osoby, które potrzebują tylko trochę zainteresowania z Twojej strony Pzdr. Trzymam za Ciebie kciuki, bo przyjaciółka to coś fajnego )) Odpowiedz Link Zgłoś
maiko_cullen Re: Przyjaciółka...;/! 09.12.09, 19:08 Ja mam przyjaciółke którą poznałam przez neta... Szczerze- łatwiej się przed taką osobą otworzyć. Spotkałyśmy się nie dawno nawet ;] Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 Re: Przyjaciółka...;/! 09.12.09, 19:09 Napewno lepiej miec przyjaciolke w realu. Ale przez neta nie mam nic przeciwko, jesli bedziesz miala pewnosc ze utrzymujesz kontakt z jakas normalana osoba to fajnie. W przyszlosci mozecie sie gdzies spotkac Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: Przyjaciółka...;/! 09.12.09, 19:13 Mam kilka koleżanek w internecie, ale w realu jest wiadomo - lepiej ale w przyszłości można się z tą osobą z którą się gada przez net zobaczyć ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Przyjaciółka...;/! 09.12.09, 19:22 Ja mam bardzo fajną koleżankę poznalysmy sie prze kota ! O.O DEMUS POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Przyjaciółka...;/! 09.12.09, 19:30 Ja mam przyjaciółkę w realu i to wydaje mi się lepsze a w necie mam parę znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
theblair Re: Przyjaciółka...;/! 09.12.09, 19:33 ja niby mam przyjaciółkę w rl, ale w sumie ona mnie na sylwestra zostawiła ;/ więc powiem tylko, że jest poj e b ana . xDD i ch jej w dee . i szkoda, że jej nie mogę tego powiedzieć ;/ sorry, że tak piszę ale nie wiem odwala mi coś...x/ Odpowiedz Link Zgłoś