variatkaa 13.12.09, 18:32 jestem ciekawa co sądzicie o tym filmie? mi zdarzało się, że płakałam w pewnych momentach, a w niektórych byłam zazdrosna, że ja nie mam tak jak ta główna bohaterka ;D a jak Wasze wrażenia? <3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annie__ Re: Titanic :) 13.12.09, 18:34 Super !! Uwielbiam go ; ) A diCaprio mmmm Odpowiedz Link Zgłoś
akinorew13 Re: Titanic :) 13.12.09, 18:34 pierwszy raz jak oglądałam, to mi się spodobał. Nawet się popłakałam, mimo że rzadko płaczę. Ale przez następne 14 razy, podobał mi się coraz mniej. Już mnie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia007 Re: Titanic :) 13.12.09, 18:42 oglądałam juz go duuużo razy a za każdym kolejnym razem wydaje się bardziej fascynujący Odpowiedz Link Zgłoś
mo0usie Re: Titanic :) 13.12.09, 18:45 Jest to jeden z moich ulubionych filmów.;] Ryczę za każdym razem kiedy go oglądam) Odpowiedz Link Zgłoś
losers Re: Titanic :) 13.12.09, 18:47 naprawdę oglądałam co najmniej 5 razy i zawsze uronię łzę. prawdziwy, romantyczny dramat.. no, ale miłość była. ahh .. : - ) Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.love.demi.x Re: Titanic :) 13.12.09, 18:55 ` jejku , ciężko mi opowiadać o emocjach które były w tym filmie , bo mi się chcę zaś płakać. , po prostu z każdym wspomnieniem związanym z tym filmem jej coś wyjątkowego , wzruszającego , to co przeżyli ci ludzie, to ... to ... brak mi słów , coś pięknego , a zarazem strasznego , pomyśleć ile ludzi tam zginęło , ile cierpiało , przyznam , że w tym roku obejrzałam Titanica tak porządnie całość i , , poryczałam , i ta miłość Rose i Jacka , po prostu , nie chciałabym być na ich miejscu , bo prędzej zagrać w filmie , tylko on umarł . ! a tak od siebie : ` POLECAM NAJPIĘKNIEJSZY FILM NA ŚWIECIE .! ! ! ( do tych co nie oglądali ) Odpowiedz Link Zgłoś
yennefer66 Re: Titanic :) 13.12.09, 19:06 Film jest wspaniały, a zwłaszcza końcowe sceny! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: Titanic :) 13.12.09, 19:08 Kocham ten film <.33 zawsze na końcu płacze / Odpowiedz Link Zgłoś
jannethe Re: Titanic :) 14.12.09, 15:54 od poczatku do konca ryczalam jak wariatka. ; - ]]] Odpowiedz Link Zgłoś
tokiohotellove Re: Titanic :) 15.12.09, 10:03 miałam tak jak ty też w niektoryvh momentach zdarzało mi sie popłakać też byłam troche zazdrosna ale nie chciałabym żeby statek na ktorym ja bym płyneła zatonął nie wiem kto by chciał ale ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Titanic :) 21.12.09, 14:41 Nienawidzę filmów romantycznych. Ale "Titanic" podoba mi się bardzo. Oglądałam wiele razy, płakać nie płakałam,ale podoba mi się ta idea wiecznego uczucia między dwojgiem ludzi, sceny katastroficzne też są nieziemskie, a ścieżka dźwiękowa fantastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś