black00 22.12.09, 20:30 mam problema ; chce kupić telefon dotykowy, ale czy one są łatwe w obsłudze? macie może, i jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinusia4 Re: telefon dotykowy 22.12.09, 20:32 nie wiem, bo nie miałam ani nie chcę - ale raczej nie xd Odpowiedz Link Zgłoś
caroliin Re: telefon dotykowy 22.12.09, 22:45 tak mam , od 3 dni XD . mi się podoba , nawet już nie pamiętam jak mogłam żyć bez dotykowej komy XD tylko , najlepiej zaopatrz się w rysik . ja mam nokie 5530 XpressMusic . i szczeże mówiąc , uwielbiam ją . naprawdę polecam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. Re: telefon dotykowy 23.12.09, 07:10 Mam.Jest łatwiejszy w obsłudze,mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: telefon dotykowy 22.12.09, 20:32 ja akurat nie mam ale moja koleżanka ma i często się nim bawię. mi się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
aly31 Re: telefon dotykowy 22.12.09, 20:53 mam . i powiem ,ze jest bardzo fajny . tylko zależy jaki jest bo niektóre telefony bardzo szybko się psują od tego ,ze za mocno dotyka się ekranu Odpowiedz Link Zgłoś
razzo telefon dotykowy 22.12.09, 20:36 trudno się do niego przyzwyczaić. przynajmniej tak było ze mną. ^^ te niedotykowe są według mnie lepsze. ` Odpowiedz Link Zgłoś
stefxd Re: telefon dotykowy 22.12.09, 20:36 ja nie mam,ale moja kolezanka ma. Ale jakos nie bardzo mi sie podobają takie telefony.Czy są łatwe,no nie wiem. z początku można sie pogubic z tego co wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: telefon dotykowy 22.12.09, 20:36 ` posiadam . Mam Avile . jest banalnie prosta w obsłudze . ogółem jest the best . tylko się rysuje tylna obudowa . Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: telefon dotykowy 22.12.09, 20:39 moja kolezanka ma samsunga corby łatwy w obsłudze ale najgorsze ze se ustawila haslo na wiadomosci itp. i jej nie mozemy wlazic Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne mam 22.12.09, 20:39 mam iPhone 3G banalniejszego nie ma(w obsłudze ). Rysika nie mam w komplecie ale wyświetlają się ogrooomnie przyciski więc trudno żeby nie trafić ja lubię telefony dotykowe Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: mam 22.12.09, 20:43 ja nie mam, ale kumpela ma i nie ma z nim żadnych problemów ;pp ja też chce sobie kupić najlepiej avile białą ;d;d muahahah już sobie wypatrzyłam zdobycz xd Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: mam 22.12.09, 20:44 mam avile, ogolnie bardzo prosta w obsludze, fajna itp, czasem mnie ten dotyk denerwuje ale ogolnie polecam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: telefon dotykowy 22.12.09, 20:45 no pewnie , że są proste w użyciu . po prostu dotykasz gdzie chcesz i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: telefon dotykowy 22.12.09, 20:50 co za pytanie. xd ja mam iPhone'a. Oczywiscie, że jest prosty w uzyciu. Masz wszystko duze, wyraźnie, intrukcje obsługi. To ostatnie jest najważniejsze, jeżeli jesteś w posiadaniu intrukcji, zrobisz wszyystko. Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: telefon dotykowy 22.12.09, 20:56 jedyny (-) to taki , że włancza i wyłancza się to co niechcesz i łatwo go popsuć.... jeśli spada Ci b.często to nie radzę, bo szybko się rozwali ale ogólnie to ok.... jak będziesz uważała to okey xD Odpowiedz Link Zgłoś
xxwariatkowoxx Re: telefon dotykowy 22.12.09, 20:47 są bardzo łatwe w obsłudze . ale moim zdaniem są beznadziejna ;/ ja bym go nie kupowała . Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: telefon dotykowy 22.12.09, 20:54 a ma ktoś może LG cookie? jak tak to co o nim myslicie? jest dobry? jaka jest jakośc zdjęć itp? Odpowiedz Link Zgłoś
koza2206 Re: telefon dotykowy 22.12.09, 22:58 nasti. napisał(a): > a ma ktoś może LG cookie? > jak tak to co o nim myslicie? > jest dobry? jaka jest jakośc zdjęć itp? lapmy błyskowej nie ma ;/ ... ale w dzień a szczegolnie na dworzu zdjecia wychodza jak cyfrówką Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: telefon dotykowy 22.12.09, 20:54 mam Samsung Corby. ;D Jest boski i prosty w obsłudze. Szczerze, to nie mogę na niego narzekać. Ma tylko jedną wadę. Słaby aparat. ^ Ale tak to cud, miód, malina. <3. xd Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: telefon dotykowy 22.12.09, 20:55 są tak zajebiście łatwe w obsłudze że moja 75-letnia babcia by zakumała Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: telefon dotykowy 22.12.09, 20:58 w obsłudze nie widzę nic trudnego . ; - d Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna Re: telefon dotykowy 22.12.09, 21:02 Mam Lg Ku990. Przez pierwsze dni nie mogłam się na nim połapać, ale jakoś się przyzwyczaiłam. Przy kupnie obawiałam się, że będzie się psuł... Mam go już ponad pół roku i nadal działa. ; ) Tylko się szybko rozładowuje. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: telefon dotykowy 22.12.09, 22:36 ja nie mam bo lubie przyciski, ale moja muma ma i bardzo latwy do obsougi to samsung nie wiem dokladnie jaki Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: telefon dotykowy 22.12.09, 22:41 miałam w zeszłym roku telefon, który miał 4 klawisze dotykowe i w zimę jak było zimno, to te klawisze nie chciały sie wyswietlac ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
patoo_x3 Re: telefon dotykowy 22.12.09, 22:46 ja mam dotykowy KP501 . spoko jest jak dla mnie łatwy w obsłudze .xd Odpowiedz Link Zgłoś
aggusiiowa Re: telefon dotykowy 22.12.09, 22:45 nie mam, ale parę znajomych mam. według mnie łatwe w obsłudze i w ogóle, ale nie kupiłabym sobie takiego. zdecydowanie wolę te zwykłe, niedotykowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: telefon dotykowy 22.12.09, 22:49 mój kolega ma nawet fajny xD,ale w zime muli Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczkaa Re: telefon dotykowy 22.12.09, 22:52 Mam Corby i jest spoko Lg Cookie nie polecam, gdyz miała siostra i był tragiczny. Iphone również extra, ponieważ brat ma i lubię się bawić xD Odpowiedz Link Zgłoś
koza2206 Re: telefon dotykowy 22.12.09, 22:53 ja mam taki : www.telix.pl/images/200810/lg_kp500-cookie.jpg mam go od 3 może 4 miesięcy i nie narzekam ... ale ma jedna wade bateria trzyma najdluzej jeden dzien jak sie nim bawisz i sluchasz muzyki ale jak uzywasz go do pisania sms to tydzien cos takiego ! no a rysik już w koplecie jest wiec nie ma zadnego problemu mnie osobiście sie podoba tak zwana "Tańsza podróbka Iphona" i nie wyobrażam sobie życia bez telefonu dotykowego ... Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: telefon dotykowy 22.12.09, 23:04 Ja mam Avile Polecam ją Jest super Odpowiedz Link Zgłoś
selena_demi Re: telefon dotykowy 22.12.09, 23:05 Mam telef dotykowy i ci powiem że masakra panel jest beznadziejny, sms kiepsko pisze, ja odradzam ale jeśli się zdecydujesz to kup na pewno firmowy! nie np. sciphone czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: telefon dotykowy 23.12.09, 19:00 Ja dzisiaj sobie kupilam dotykowy, lg kp501. Jak narazie to troche trudno ale do jutra go opanuje Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: telefon dotykowy 23.12.09, 19:09 miałam LG KP500 Cookie , - zajebi.sty ten telefon , łatwy w obsłudze i wgl. a ja go zgubiłam / Odpowiedz Link Zgłoś