aishiteru Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:15 Nienawidzę tych szmat. Najchętniej bym nie nosiła, ale muszę.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fragola__ Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:16 x . qrdeee , to jest taka żenada że szook ! ; // raz nie przyszłam w tej szmacie do budy i od razu punkty na minus ! : // Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:16 Ja miałam kiedyś chyba przez rok te mundurki, ale już nie nosze i jest super. o wiele lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:17 Mundurki to w moim przypadku już szafa przeszłość... W podstawówce nosiliśmy- takie jeansowe ale tuniki, na zatrzaski. Właściwie nie były brzydkie, w porównaniu z tymi, które nosiły inne szkoły;> Teraz leży w szafie, z pamiątkowymi podpisami, wszystkich, którzy chodzili ze mną do klasy=** Odpowiedz Link Zgłoś
horrorshow Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:18 jestem przeciw, ponieważ w mojej szkole są. Odpowiedz Link Zgłoś
hitomi Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:22 Za całymi strojami była bym za, ale my w szkole mamy badziewne kamizelki które nic nam nie dają.! Ludzie ubierają pod to co chcą, a mundurki są ozdabiane. A więc w naszej szkole jestem totalnie przeciw.! Odpowiedz Link Zgłoś
taa.no Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:29 U mnie niestety są munduki. Mamy rozpinane bluzy i bluzki na kródki rękaw, ale można nocić je oddzielnie. W niektórych przypadkach to jest dobre bo nie trzeba sie zatanawiać w co się ubrać, nakładam jakąś bluzkę i na to bluzę od mundurka i jest git. Ale lepiej byłoby bez mundurków. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:25 przeciw!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:25 przeciw , ponieważ mam już drugi mundurek. jest okropny i gorszy od poprzedniego. ten co teraz mam to okropna, granatowa koszulka polo. wcześniejszy był takim jakby fartuszkiem bez rękawów tylko zawiązywany z tyłu i zapinany na zatrzaski Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:26 jestem PRZECIWNA. całkowicie przeciwna. czemu? po pierwsze, to nie można się lansować swoimi słit ciuchami. /ostatnio kupiłam sobie koszulę w kropie i gópio to wyglądało połączone z mundurkiem, afe./ po drugie: w wojsku jeszcze nie jesteśmy. po trzecie, mam dość, gubią się, i śmierdzą i się walają po korytarzu, co jest niefajne. po czwarte: są niemodne. <69 Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:28 Stanowczo przeciw. Ja mam mundurki w szkole, ale jeszcze podczas przerw muszę chodzić w kółko. Mundurki są bardzo nie ładne i nie wygodne. Jak chce pójść gdzieś zaraz po szkole to się wstydzę pójść w mundurku. Odpowiedz Link Zgłoś
irreplaceable Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:29 jestem za. pomimo, iż nie mam w szkole mundurków podoba mi się jak każda szkoła wyróżnia się mundurkiem , to naprawdę wygląda fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
funnygirl Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:30 u mnie w szkole były mundurki przez rok. ale były brzydkie teraz juz nie mam ich w szkole i to mi sie bardzo podoba oczywiście jestem przeciw. moim zdaniem kazdy powinien ubierac sie tak jak chce Odpowiedz Link Zgłoś
mala.mi. Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:30 Dla mnie to jest głupie! Odpowiedz Link Zgłoś
taa.no Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:34 #zigii jak Ci śmierdzą to trzeba się poprostu umyć. xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudik Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 03.02.10, 10:53 Przeciw po co to komu one i tak nic nie dają ludzie no Odpowiedz Link Zgłoś
sweex `identyfikatory. 02.02.10, 16:32 U mnie są identyfikatory, takie małe, gó...ane plakietki z wydrukowanym imieniem, nazwiskiem, zdjęciem i numerem szkoły na smyczy. W zeszłym roku miałam mundurki i - cóż, jestem zdecydowanie przeciw. Mój 't-shirt' wyglądał jak rozciągnięta szmata, był dwa razy za szeroki. Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:35 beznadzieja , zdecydowanie PRZECIW u mnie w szkole niestety są takie łachy z poliestru i się nauczyciele cieszą , ze uczniowie wyglądają podobno jednakowo . Jakby były takie ja np. dzieciaki w Niani Frani to bym jeszcze zniosła , ale nasze mundurki to jak ktos już wcześniej napisał to ZUO Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:35 przeciw! Odpowiedz Link Zgłoś
lunkaa Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:36 Hmm to zalezy jakie, bo nieraz sa naprawde ekstra w filmach czy coś ale jak nosilam rok za kazali to oczywiscie ze przeciw taka szmate wstyt bylo nosic .. Odpowiedz Link Zgłoś
agati_1997 Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:37 Przeciw. Ja w szkole mam takie ochydne granatowe polary Jest mi w nim za gorąco i jeszcze do tego trzeba ubierać kolory szkolne . Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:37 jak czasem ogladam zbuntowanych to tam maja swietne mundurki szkoda ze u mnie w szkole sa takie badziewia a po za tym mam swietneciuchy i chce s8ie w nich gdzies a nie caly czas chodzic w tym badziewiu żal! Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl2302 Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:42 przeciw. wiekszosc mundurkow jest brzydkich, a poza tym wkurza mnie jak wszyscy wygladaja jednakowo. ja naszczescie nie mam mundurkow w szkole i moge sie ubierac wedlug swojego gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. . . . 02.02.10, 16:46 ` ja miałam w piątej i szóstej klasie. teraz nie mam. hm, to raczej nie były mundurki tylko fartuszki, okropne. ale lubiłam je. przynajmniej dziewczyny nie popisywały się swoimi strojami i nie śmiały się z innych. ale chętnie bym się wymieniła na jakieś koszulki, np. żółte. ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
mons Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:43 ja juz mam mundurek szczerze? waptie czy polske byloby stac na mundurki Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:44 Z jednej strony dobrze byłoby, gdyby młodzież nosiła mundurki, bo nikt nie szpanowałby drogimi ciuchami. Ale z drugiej strony to nie chciałoby mi się go nosić. Kiedyś w szkole mieliśmy mundurki, ale to nie wypaliło. Odpowiedz Link Zgłoś
haru Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:50 obojętnie, ale raczej nie, nie lubię, kiedy ktoś rozkazuje mi, w co mam się ubierać. kiedyś, jak byłam w pierwszej gimnazjum, mieliśmy mundurki, ale tylko przez rok. właściwie nie można było ich nazwać mundurkami, to był zwykłe szmaty, ot, jakieś kamizelki. i tak nikt ich nie nosił. xD Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:50 Ja już nie mam miałam, dobrze że już możma się swobodnie ubierać. Odpowiedz Link Zgłoś
kociara125 Re: Mundurki w szkołach - za czy przeciw??? 02.02.10, 16:51 czasami mnie wkurzają ale nie musze się az tak bardzo martwić co mam na siebie założyć xD Odpowiedz Link Zgłoś