agnes_ Re: Kogo płyty macie w domu? 25.03.10, 20:32 Aktualnie mam wszystkie płyty The Killers oprócz Sam's Town + Gorillaz-Plastic Beach. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
holiday Re: Kogo płyty macie w domu? 25.03.10, 21:01 Słucham muzyki z internetu, jakoś rzadko kupuję płyty. Ale mam wszytskie płyty Avril Lavigne. Kiedyś ją lubiłam i teraz też. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
emila Tylko trzy 26.03.10, 09:48 Mam płyty Iwony Węgrowskiej, Łukasza Zagrobelny, Aleksandra Rybaka Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Kogo płyty macie w domu? 26.03.10, 10:02 green day - american idiot. green day - 21st century breakdown. green day - bullet in a bible. green day - dookie. green day - nimrod. lady gaga - fame. katy perry - one of the boys. virgin - ficca. tears for fears - everybody loves a happy ending. tears for fears - raoul and the kings of spain. tears for fears - song from the big chair. tears for fears - the hurting. tears for fears - the seeds of love. tears for fears - elemental. ronald orzabal - tomcats screaming outside. muse - the resistance. muse - black holes and revelations. sum 41 - underclass hero. avril lavigne - the best damn thing. avril lavigne - let go. avril lavigne - under my skin. yeah yeah yeahs - it's blitz! paramore - riot! kings of leon - aha shake heartbreak. miley cyrus - breakout. jonas brothers - jonas brothers. jonas brothers - a little bit longer. jonas brothers - lines, vines and trying times. Odpowiedz Link Zgłoś
xoxoklaudynka Re: Kogo płyty macie w domu? 26.03.10, 10:17 Ja mam Jacksona Miley Cyrus Brekaut Justin Bieber MY WORLD 1.0 teraz bede miała 2.0 Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: Kogo płyty macie w domu? 26.03.10, 10:35 `Paramore - Brand New Eyes `Green Day - 21st Century Breakdown `Muse - Black Holes and Revelations `Muse - The Resistance `The Beatles - A Hard Day's Night `The Beatles - Help! `Michael Jackson - Bad ^.^ I to wszystko wolę słuchać z iPoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kasztanoweludki Re: Kogo płyty macie w domu? 26.03.10, 10:53 yhh... dwie Mansona.<33 wszystkie Jacksona.<33! Dwie Rihanny, dwie Black Eyed Peace, Akona, Britney Spears, ohh... nie wiem czemu (nie nawidzę jej) Miley Cyrus mam jedną, Kazika nową, 7 Metallic... oh nie wiem jeszcze jakie... xDD trochę tego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Kogo płyty macie w domu? 26.03.10, 10:57 Linkin Park - Minute to Midnight Owl City - Of June i Ocean Eye Kult - Hurrra Nelly Furtado - Lose Gwen Stefani - Sweet Escape Od groma muzyki klasycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Kogo płyty macie w domu? 26.03.10, 11:24 Swoich jeszcze nie mam, ale to się zmieni już niedługo, a w domu to są płyty mojego taty: Black Sabbath - Sabbath bloody sabbath Pikn Floyd x 4 Led Zeppelin x 4 Deep Purple x 3 The Shadows x 2 The Doors - Greatest Hits T. Rex - Greatest Hits Jimi Hendrix - Hey Joe! Odpowiedz Link Zgłoś
dulce_ Kogo płyty macie w domu? 27.03.10, 16:15 ma naprawdę baaardzo dużo płyt. m.in. shakiry, rbd, beyonce, destiny's child, jessiki simpson, christiny aguilery, britney spears itd. Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: Kogo płyty macie w domu? 28.03.10, 22:25 akon high school musicaal bleeee . jonas brothers miley cyrus metro station jonas brothers demi lovato jonas brothers jonas brothers mitchel musso hannah montanah , łee michael jackson demi lovato ashley tisdale jonas brothers miley cyrus lady gaga lady gaga taylor swift . justin bieber nick jonas & the administration ęd michael jackson . Odpowiedz Link Zgłoś
zuziio Moja kolekcja 29.03.10, 11:44 Christina Aguilera - Christina Aguilera, Stripped, Back to basics Amy Winehouse - Frank, Back to black Avril - the best damn thing Ashley - Guilty Pleasure Paramore - Brand new eyes Rihanna - GGGB, rated R Alicia Keys - the element of freedom Kate Ryan - different, alive, stronger, free PCD - doll domination, pcd Ciara - fantasy ride Duffy - rockferry Lady gaga - the fame monster kerli - love is dead i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
leighwhannel Re: Kogo płyty macie w domu? 29.03.10, 12:16 dj bobo fantasy 2010 in-grid passion 2010 thomas anders strong 2010 modern talking wszystkie najlepsz to victory 2002 www.youtube.com/watch?v=b2edixHcmXI Odpowiedz Link Zgłoś
judi1997 Re: Kogo płyty macie w domu? 30.03.10, 18:52 Nie słucham aż tak bardzo muzyki bo wolę fotografie i czytanie książek ale mam płytę Aly & Aj. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Kogo płyty macie w domu? 30.03.10, 18:57 Alexz Johnson ( jeszcze nie xD ale chyba jutro już ) Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Kogo płyty macie w domu? 30.03.10, 19:01 *Justina (My World & My World 2.0) *Miley Cyrus (Breakout Platinium Edition ?) *Monrose jakaś xDD *Rihanna (Good Girl Gone Bad) *Bajm xD *Shakira (She Wolf & Oral Fixation Vol. 2) *i będzie Humbug by Arctic Monkeys :3 Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Kogo płyty macie w domu? 30.03.10, 20:51 mam w domu całe ogromne pudło płyt, ale wymienię tylko te, które należa do mnie: LaFee- wszystkie płyty (LaFee, Jetzt Erst recht, Shut up, Ring Frei) Jimi Blue- na razie też wszystkie (Mission Blue, Sick Like That) Metro Station- Metro station Tokio Hotel- Schrei: so laut du kannst, Zimmer 483, Humanoid to chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: Kogo płyty macie w domu? 30.03.10, 21:00 hm.. no więc to będzie tak: -Rihanna - Good Girl Gone Bad -Blog 27 - jakieś dwie. XD (już nie słucham) -Mamma Mia -Lady Gaga - The Fame Monster -Timbaland (nie wiem jaka XD) -Gorąca 100 Eski (2008) -Nelly Furtado - Loose -Tokio Hotel - Shrei <3 -Tokio Hotel - Scream <3 -Tokio Hotel - Humanoid <333 i jeszcze jakieś stare.. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: Kogo płyty macie w domu? 05.04.10, 22:10 Ja dawno dawno temu dostałam na urodziny jakąś tam płytę dawnego zespołu Virgin Dody xD Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Kogo płyty macie w domu? 05.04.10, 22:15 Paramore - Brand New Eyes Hilary Duff - Best Of Avril lavigne - The Best Damn Thing Pixie Lott - Turn It Up ( to wygrałam w RMF Maxx xD ) Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Re: Kogo płyty macie w domu? 06.04.10, 01:21 Miley Cyrus - Breakout New Moon Soundtrack Rihanna - Good Girl Gone Bad no i pewnie jutro do kolekcji dołączy Rated R Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: Kogo płyty macie w domu? 06.04.10, 02:38 Ja mam Kasie Kowalską, Anne Marie Jopek, Stachurski, THE RASMUS i wiele wiele innych ale to są moich rodziców jeszcze stare a ja mam: Richanne - Rated R Lady GaGa Taylor Swift - oby dwa Ke$ha - animal i to wszystko chyba Odpowiedz Link Zgłoś
assa985 Re: Kogo płyty macie w domu? 06.04.10, 09:08 Wszystkie Michaela JACKSONA;** Wszystkie Guns N'Roses :p Ewa Farna-Cicho Nelly Furtado-Loose Miley Cyrus-Breakout Wszystkie płyty Modern Talking Wszystkie Jessego McCartney'a Wszystkie Us5 Wszystkie My Chemical Romance Wszystkie Nirvany Wszystkie Iron Maiden Wszystkie Metalicy Wiem że mało Odpowiedz Link Zgłoś
milamia0802 Re: Kogo płyty macie w domu? 06.04.10, 09:19 ja mam 2 płyty RBD: "Rebels" i "Empezar desde cero" i "This is it" MJ Odpowiedz Link Zgłoś
ichliebetom Re: Kogo płyty macie w domu? 06.04.10, 09:23 Enrique Iglesias- Escape , Kat Deluna- 9 lives, pierwszą płytę Simple Plan Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: Raczej "czyje" 06.04.10, 09:26 Muse, 30 STM, Avril Lavigne, Rihanna, Lady G. Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Kogo płyty macie w domu? 06.04.10, 09:30 przybyło trochę C: arctic monkeys - favourite worst nightmare the last shadow puppets - my mistakes were made for you vampire weekend - contra florence + the machine - lungs yeah yeah yeahs - it's blitz! muse - absolution. Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo Re: Kogo płyty macie w domu? 06.04.10, 09:42 Miley - Time of lives[?], Breakout. Hannah Montana - SOundtrack z Hannah Montana movie. Green Day.-t najnowsza Jonasów- nie najnowsza Top Kids 6. B 27 O.o Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfanka04 Re: Kogo płyty macie w domu? 06.04.10, 09:49 Miley Cyrus - Brekout, Blog 27 - LOL, Kasia Cerekwicka - Feniks, Gosia Andrzejewicz - Lustro, Pussycat Dolls - Doll Domination, Britney Spears - Circus, Ścieżkę dźwiękową z 'Hannah Montana.Film' Odpowiedz Link Zgłoś
shibby Re: Kogo płyty macie w domu? 09.04.10, 22:36 fall out boy-folie a deux i 30 seconds to mars-beautiful lie Odpowiedz Link Zgłoś
shibby Re: Kogo płyty macie w domu? 09.04.10, 22:37 shibby napisał(a): > fall out boy-folie a deux i 30 seconds to mars-beautiful lie to oryginalne a mam jeszcze bon jovi-crush a reszta to ściągane Odpowiedz Link Zgłoś
justinowa Re: Kogo płyty macie w domu? 09.04.10, 22:44 justinowa napisał(a): > 1 .;D sory pomyliłam się ;p to nie do tego wątku ;] A tak to mam 2 płyty obydwie Justina Biebera Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Kogo płyty macie w domu? 09.04.10, 22:43 Jonas Brothers- A little bit a longer Więcej nie mam. Płyty nie są potrzebne mi do szczęścia. Nie jestem typem kolekcjonerki. Odpowiedz Link Zgłoś