Dodaj do ulubionych

Gazety młodzieżowe - DNO!

• jonasofanka Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:01
      błagam Cię O.O . Te szmatławce to totalne dno ! Ja kupuję ze względu 'plotek' o jb .
      Opss... tego plotkami nie można nazwać to są jakieś bzdury ! W poprzednim numerze
      Bravo było o tym, że Nick z Seleną są razem i Nick dał jej bransoletkę z logo JB . FAŁSZ! Jb
      mają logo takie no ... trochę do trójkąta podobne . A tam było wskazane na gwiazdkę z
      mikrofonem i posłużę się cytatem : "Piosenkarka nosi na ręku bransoletkę z logo Jonas
      Brothers" . Kolejne przykłady . Mhm . Błędy Tytuł kolejnej 'plotki' "Jonasi zakochali się w
      FUTBOLU" Błagam was O.O . Nie znają angielskiego ? To niech nie piszą ! Następne :
      kupiłam następne bravo . Tak, tak . żeby się pośmiać ;d. więc . W tym numerze jest niby
      92 naklejki . A ze zmierzchu i tych abdziewnych części naliczyłam 7 naklejek . 3 z
      samego 'księżyc w nowiu' jakieś wampiry i coś jeszcze . I piszą , zę przeprowadzali ssobie
      jakiś wywiad z Jonasami . Tak ? A ja jestem świętą Bożenką z Płocka -.- . To są moje
      dowody ;D! wink
      Podrawiam , jonasofanka<3
    • iheartjustinb Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:03
      13 i fun club to dno. fun club to już w ogóle, skąd oni się urwali? piszą o tych
      samych gwiazdach w kółko. bez przesady.. -.- albo jakieś porady co niby na
      podstawie wypowiedzi jakiejś gwiazdki.. lol. ostatni raz kupiłam to pół roku
      temu i ja dziękuję bardzo za taką cool gazetkę.
    • beautiful_ Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:07
      Uważam że gazeta 13 to DNO lecz lubię fan club bo w tej gazecie zajmują się
      tylko i wyłącznie plotkami i informacjami o gwiazdach a nie o jakichś
      dziwacznych problemach nastolatek... xD
    • wolfgirl Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:08
      To zależy o których
      Osobiście uważam że "Back to Black" jest spoko
    • heyyeah Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:09
      Ja czytuję Elle xD

13 czytałam jak miałam 9 lat. shock
    • klakierzyca Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:10
      nie czytam takich beznadziejnych gazet, kiedyś kupowałam jedynie Twista. było nawet jako-tako.
      • 7_things Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:16
        zgadzam się z tobą.

obecnie z gazet czytam tylko in styl, czasami bravo jak jest jakiś plakat czy
        artykuł.
      • lastrebel Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:16
        prawda. kiedyś kupowałam, teraz szkoda mi kasy na takie coś.
      • lorente Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:39
        Prawda, "13" to kompletne dno!
        Dla mnie coś w stylu znajdź super boja
        to bezczeszczenie języka polskiego.

Wolę Twista
    • zbieramchmury Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:33
      kiedyś to oglądałam, czytałam... ale nie malowałam się przecież. wtedy to się
      nie wydawało takie straszne. z tym, że miałam 11 lat. ostatnio nawet nie
      zaglądałam tam. na szczęście.
      • kasiekk2 Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:43
        Ja osobiście nieraz kupuje bravo .
        Kupiłam raz 13 . i podobnie jak ty sie rozczarowałam .
        Po przeczytaniu pierwszej strony wywaliłam ją .
        Nie mam zamiaru wiecej jej kupywać .c;
    • anahi011 Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:43
      nie czytam tego a mam 13 lat beznadzieja nudne juz wole fajną książke big_grin
    • princessm Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 14:52
      też kiedyś czytałam "13" i mam o tym magazynie to samo zdanie. z młodzieżowych
      kupuje tylko "twista". a "bravo" przypomina teraz bardziej coś w stylu "życia na
      gorąco".
    • frutella_xd Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 18:16
      oj tak 13 jest najgorsza.
      W fan clubie piszą tylko o gwiazdeczkach Disneya
      Popcorn w ogóle jest do dupy.
      W Brawo Girl i Bravo piszą tylko o seksie ...

...
    • eadgyh.t ... i wodorosty. 18.04.10, 18:24
      Dno to było kilka lat temu, teraz to dużo, dużo gorzej... I jak moja młodsza siostra ma być względnie normalna po przeczytaniu takiego pisma? "Twist" jest w miarę normalny jeszcze. W ogólę jeśli juz kupuję gazetę to jest to "Twist", "Joy" albo "Dziewczyna" na przykład. A kupuję rzadko... xd
    • robpattinson <KLIK> 20.04.10, 21:52
      Jedyną gazetą młodzieżową jaką kupuje to tylko BRAVO i to od prawie trzech lat.
      jest świetna i nigdy się nie zawiodłam. Z każdym numerem jest coraz lepsza, są
      poruszane trudne dla nas-nastolatek- tematy, extra plakaty i dodatki. a z każdym
      rokiem jest jeszcze fajniejsza. kocham tą gazetę.
      czasem też kupie Bravo Girl, ale tylko jak jest fajny dodatek albo "Świat
      według..." i jak jest fajna gwiazda w tym, np. Emily DeRavin albo Kristen
      Stewart czy LadyGaGa.
      a tak poza tym to nie kupuje żadnych innych
    • mileyoxox Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 12:51
      ja nie kupuje gazet ostatnio miesiąc temu kupiłam ostatnią , to zalezy też jaki jest
      dodatek ;O
    • zuziio Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 16:46
      gorszy jest Poprocorn i te ich (jak to nazwać) niby młodzieżowe słowa. żenujące.
    • asiek_xd masz racje- DNO! 04.05.10, 16:52
    • trufla Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 16:55
      Zgadzam się całkowicie!
      Wszystkiego rodzaju szmatławce <jak przywykłam je nazywać> nadają sie tylko i
      wyłącznie na śmietnik. Nie przekazują nic wartościowego, nie uczą i nie dostarczają
      prawdziwych infirmacji.
      Czytuję jedynie Focusa, Machinę, Politykę i różnego rodzaju gazety wyborcze, poranne
      itp. Odczuwam głód informacji...
    • music11 dno ale wole gazete Otaku 04.05.10, 17:54
      Tak jak napisałam.Gazeta Otaku, coś dla fanów muzyki j-pop j-rock oraz anime i mangi.
      tam sa takie gnoje pewnie które pisza coś dla zbicia czasu.Niestety niektórzy pełnoletni nie
      dorośli do tego stopnia aby pisac o czyms innym!
    • psychoxfreak Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 19:42
      nie czytam takich, bo to rzeczywiście dno. w niektórych momentach są wyjątkowo
      przesadzone, jak w poradach dla 13-letnich dziewczyn co do makijażu. bessęsu.
    • nastiii Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 19:46
      rzeczywiście gazety młodzieżowe są do bani;p
      nic mądrego i ciekawego nie można w nich znaleźć, a jak znajdziesz to takie
      wyuzdane, że nie wiesz co o tym sądzićbig_grinsuspicious

poza tym w każdej gazecie piszą to samo, nie powiem bo kiedyś kupowałam gazety,
      jak byłam młodsza (dwa trzy lata temutongue_out), ale tylko dla dodatkówbig_grinbig_grinsuspicious
    • bloondi Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 19:54
      Z tym że mówią do dziewczyn laski to nic nowego ale szacunek nam się chyba należy
    • myszqa13 Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 19:54
      są do dupy...ja na początku kiedy skońćzyłam 11 lat byłam zła na mame że nie moge kupować bravo lub czegoś podobnego ale teraz jej za to dziękuję...bo to taki szajs...no sorry ale w bravo są te listy i oni tam piszą co się stało podczas i pierwszego razu,czy teraz będą chorzy...nie no na maksa głupie...wiem to stąd(co tam piszą) bo moja kumpela w podstawówce to kupowała i jak do niej chodizłam to czasem czytałam...teraz tylko od tych co czytają te gazety wyrzulam plakaty z Robertem Pattinsonem lub ogólnie ze Zmierzchem...big_grin
    • monique_93 Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 19:56
      Ja czytam POPCORN, ale przyznaję, że masz rację. Wciskają tam dzieciakom taki
      kit, a one się dają na to nabrać. Poza tym całkowicie się zgadzam z Tobą jeśli
      chodzi o kwestię szacunku chłopców do dziewczyn. Może jestem konserwatywna, ale
      uważam, że chłopcy powinni być gentlemenami, którzy traktują kobietę niezależnie
      od wieku poważnie i z szacunkiem. Angielskie teksty też mnie wpieniają. Jakby
      język polski nie był wystarczająco pięknym językiem.

Pozdrawiamkiss
    • madalena Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 20:06
      ja kupuję Bravo bo jest tam dużo plotek i w ogóle, czasami też Popcorn, ale to
      rzadko,a co do 13 czy dziewczyny nie kupuję ich, raz kupiłam i się rozczarowałam
      wszystko o modzie o "słitaśnych" dziewczynach i w ogóle.
    • fantabuu . 04.05.10, 20:08
      ja czytam aby brawo xd.
      13 -nastki nie czytam .
      ale zgodze się , chłopacy często nie szanują dziewcząt .
    • th4ever Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 21:05
      dla mnie sa fajne tylko dla plakatu th..
      i ja tylko kupuje bravo lub popcorn.. big_grin (jerśli jest coś o th lub gd)
      • ultra_fiolet Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 05.05.10, 16:21
        Ja tylko czasem.

Twist już z tych wszystkich 'gazet' jest najnormalniejszy.
        Ostatnio kupiłam Dziewczynę. Czytałam gazetę a tam mi wyskakują z tekstem:
        "...nie chciała rozmawiać z psycholożką ..."
        przecież takich rzeczy powinno się uczyć w przedszkolu. Wiem że sama robię sporo
        błędów językowych jak i stylistycznych, ale nie jest ze mną aż tak źle żebym nie
        umiała odmieniać wyrazów!
        A to wplatanie angielskich wyrazów jest totalną głupotą. Czego osoby w moim
        wieku mają się dowiedzieć z artykułów, w których co drugie słowo to: stajl (co
        to?), luknąć, clicknąć itp.

Redaktorzy i autorzy tekstów do tych gazet stanowczo zbyt dużo czytają bloga Emo
        Martynki.

Troszkę się rozpisałam. Przepraszam was za czas który straciłyście czytając moją
        opinię.wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka