jonasofanka Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:01 błagam Cię O.O . Te szmatławce to totalne dno ! Ja kupuję ze względu 'plotek' o jb . Opss... tego plotkami nie można nazwać to są jakieś bzdury ! W poprzednim numerze Bravo było o tym, że Nick z Seleną są razem i Nick dał jej bransoletkę z logo JB . FAŁSZ! Jb mają logo takie no ... trochę do trójkąta podobne . A tam było wskazane na gwiazdkę z mikrofonem i posłużę się cytatem : "Piosenkarka nosi na ręku bransoletkę z logo Jonas Brothers" . Kolejne przykłady . Mhm . Błędy Tytuł kolejnej 'plotki' "Jonasi zakochali się w FUTBOLU" Błagam was O.O . Nie znają angielskiego ? To niech nie piszą ! Następne : kupiłam następne bravo . Tak, tak . żeby się pośmiać ;d. więc . W tym numerze jest niby 92 naklejki . A ze zmierzchu i tych abdziewnych części naliczyłam 7 naklejek . 3 z samego 'księżyc w nowiu' jakieś wampiry i coś jeszcze . I piszą , zę przeprowadzali ssobie jakiś wywiad z Jonasami . Tak ? A ja jestem świętą Bożenką z Płocka -.- . To są moje dowody ;D! Podrawiam , jonasofanka<3 Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:03 13 i fun club to dno. fun club to już w ogóle, skąd oni się urwali? piszą o tych samych gwiazdach w kółko. bez przesady.. -.- albo jakieś porady co niby na podstawie wypowiedzi jakiejś gwiazdki.. lol. ostatni raz kupiłam to pół roku temu i ja dziękuję bardzo za taką cool gazetkę. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:07 Uważam że gazeta 13 to DNO lecz lubię fan club bo w tej gazecie zajmują się tylko i wyłącznie plotkami i informacjami o gwiazdach a nie o jakichś dziwacznych problemach nastolatek... xD Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgirl Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:08 To zależy o których Osobiście uważam że "Back to Black" jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:09 Ja czytuję Elle xD 13 czytałam jak miałam 9 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:10 nie czytam takich beznadziejnych gazet, kiedyś kupowałam jedynie Twista. było nawet jako-tako. Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:16 zgadzam się z tobą. obecnie z gazet czytam tylko in styl, czasami bravo jak jest jakiś plakat czy artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:16 prawda. kiedyś kupowałam, teraz szkoda mi kasy na takie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:39 Prawda, "13" to kompletne dno! Dla mnie coś w stylu znajdź super boja to bezczeszczenie języka polskiego. Wolę Twista Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:33 kiedyś to oglądałam, czytałam... ale nie malowałam się przecież. wtedy to się nie wydawało takie straszne. z tym, że miałam 11 lat. ostatnio nawet nie zaglądałam tam. na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:43 Ja osobiście nieraz kupuje bravo . Kupiłam raz 13 . i podobnie jak ty sie rozczarowałam . Po przeczytaniu pierwszej strony wywaliłam ją . Nie mam zamiaru wiecej jej kupywać .c; Odpowiedz Link Zgłoś
anahi011 Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 11:43 nie czytam tego a mam 13 lat beznadzieja nudne juz wole fajną książke Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 14:52 też kiedyś czytałam "13" i mam o tym magazynie to samo zdanie. z młodzieżowych kupuje tylko "twista". a "bravo" przypomina teraz bardziej coś w stylu "życia na gorąco". Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 18.04.10, 18:16 oj tak 13 jest najgorsza. W fan clubie piszą tylko o gwiazdeczkach Disneya Popcorn w ogóle jest do dupy. W Brawo Girl i Bravo piszą tylko o seksie ... ... Odpowiedz Link Zgłoś
eadgyh.t ... i wodorosty. 18.04.10, 18:24 Dno to było kilka lat temu, teraz to dużo, dużo gorzej... I jak moja młodsza siostra ma być względnie normalna po przeczytaniu takiego pisma? "Twist" jest w miarę normalny jeszcze. W ogólę jeśli juz kupuję gazetę to jest to "Twist", "Joy" albo "Dziewczyna" na przykład. A kupuję rzadko... xd Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson <KLIK> 20.04.10, 21:52 Jedyną gazetą młodzieżową jaką kupuje to tylko BRAVO i to od prawie trzech lat. jest świetna i nigdy się nie zawiodłam. Z każdym numerem jest coraz lepsza, są poruszane trudne dla nas-nastolatek- tematy, extra plakaty i dodatki. a z każdym rokiem jest jeszcze fajniejsza. kocham tą gazetę. czasem też kupie Bravo Girl, ale tylko jak jest fajny dodatek albo "Świat według..." i jak jest fajna gwiazda w tym, np. Emily DeRavin albo Kristen Stewart czy LadyGaGa. a tak poza tym to nie kupuje żadnych innych Odpowiedz Link Zgłoś
mileyoxox Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 12:51 ja nie kupuje gazet ostatnio miesiąc temu kupiłam ostatnią , to zalezy też jaki jest dodatek ;O Odpowiedz Link Zgłoś
zuziio Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 16:46 gorszy jest Poprocorn i te ich (jak to nazwać) niby młodzieżowe słowa. żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 16:55 Zgadzam się całkowicie! Wszystkiego rodzaju szmatławce <jak przywykłam je nazywać> nadają sie tylko i wyłącznie na śmietnik. Nie przekazują nic wartościowego, nie uczą i nie dostarczają prawdziwych infirmacji. Czytuję jedynie Focusa, Machinę, Politykę i różnego rodzaju gazety wyborcze, poranne itp. Odczuwam głód informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
music11 dno ale wole gazete Otaku 04.05.10, 17:54 Tak jak napisałam.Gazeta Otaku, coś dla fanów muzyki j-pop j-rock oraz anime i mangi. tam sa takie gnoje pewnie które pisza coś dla zbicia czasu.Niestety niektórzy pełnoletni nie dorośli do tego stopnia aby pisac o czyms innym! Odpowiedz Link Zgłoś
psychoxfreak Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 19:42 nie czytam takich, bo to rzeczywiście dno. w niektórych momentach są wyjątkowo przesadzone, jak w poradach dla 13-letnich dziewczyn co do makijażu. bessęsu. Odpowiedz Link Zgłoś
nastiii Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 19:46 rzeczywiście gazety młodzieżowe są do bani;p nic mądrego i ciekawego nie można w nich znaleźć, a jak znajdziesz to takie wyuzdane, że nie wiesz co o tym sądzić poza tym w każdej gazecie piszą to samo, nie powiem bo kiedyś kupowałam gazety, jak byłam młodsza (dwa trzy lata temu), ale tylko dla dodatków Odpowiedz Link Zgłoś
bloondi Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 19:54 Z tym że mówią do dziewczyn laski to nic nowego ale szacunek nam się chyba należy Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 19:54 są do dupy...ja na początku kiedy skońćzyłam 11 lat byłam zła na mame że nie moge kupować bravo lub czegoś podobnego ale teraz jej za to dziękuję...bo to taki szajs...no sorry ale w bravo są te listy i oni tam piszą co się stało podczas i pierwszego razu,czy teraz będą chorzy...nie no na maksa głupie...wiem to stąd(co tam piszą) bo moja kumpela w podstawówce to kupowała i jak do niej chodizłam to czasem czytałam...teraz tylko od tych co czytają te gazety wyrzulam plakaty z Robertem Pattinsonem lub ogólnie ze Zmierzchem... Odpowiedz Link Zgłoś
monique_93 Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 19:56 Ja czytam POPCORN, ale przyznaję, że masz rację. Wciskają tam dzieciakom taki kit, a one się dają na to nabrać. Poza tym całkowicie się zgadzam z Tobą jeśli chodzi o kwestię szacunku chłopców do dziewczyn. Może jestem konserwatywna, ale uważam, że chłopcy powinni być gentlemenami, którzy traktują kobietę niezależnie od wieku poważnie i z szacunkiem. Angielskie teksty też mnie wpieniają. Jakby język polski nie był wystarczająco pięknym językiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 20:06 ja kupuję Bravo bo jest tam dużo plotek i w ogóle, czasami też Popcorn, ale to rzadko,a co do 13 czy dziewczyny nie kupuję ich, raz kupiłam i się rozczarowałam wszystko o modzie o "słitaśnych" dziewczynach i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu . 04.05.10, 20:08 ja czytam aby brawo xd. 13 -nastki nie czytam . ale zgodze się , chłopacy często nie szanują dziewcząt . Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 04.05.10, 21:05 dla mnie sa fajne tylko dla plakatu th.. i ja tylko kupuje bravo lub popcorn.. (jerśli jest coś o th lub gd) Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Re: Gazety młodzieżowe - DNO! 05.05.10, 16:21 Ja tylko czasem. Twist już z tych wszystkich 'gazet' jest najnormalniejszy. Ostatnio kupiłam Dziewczynę. Czytałam gazetę a tam mi wyskakują z tekstem: "...nie chciała rozmawiać z psycholożką ..." przecież takich rzeczy powinno się uczyć w przedszkolu. Wiem że sama robię sporo błędów językowych jak i stylistycznych, ale nie jest ze mną aż tak źle żebym nie umiała odmieniać wyrazów! A to wplatanie angielskich wyrazów jest totalną głupotą. Czego osoby w moim wieku mają się dowiedzieć z artykułów, w których co drugie słowo to: stajl (co to?), luknąć, clicknąć itp. Redaktorzy i autorzy tekstów do tych gazet stanowczo zbyt dużo czytają bloga Emo Martynki. Troszkę się rozpisałam. Przepraszam was za czas który straciłyście czytając moją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś