Dodaj do ulubionych

03.02.10, 16:16
cześć! chciałam was zapytać o odczucia po obejrzeniu filmu "Avatar" , ale chodzi o takie
odczucia typu boląca głowa czy brzuch.
mnie np. (no nie wiem może coś zjadłam) okropnie bolała głowa i brzuch i wymiotowałam...
podobno jakiś facet umarł po obejrzeniu tego filmu... confused
Swoją drogą film był naprawdę suuper! big_grin
Prosze o jaką odpowiedz.

Ps. I prosze nie bierzcie mnie za wariatkę czy fanatyczkę.
Obserwuj wątek
    • paulinusia4 . 03.02.10, 17:17
      taaa jasne, bo po oglądnięciu filmu cię zaczęło boleć. -.-
      byłam 2 razy w kinie na 3D i nic, a nic mi się nie działo.
      rozwalacie mnie, oczywiście, pisząc takie bzdury.
      • cmiley Re: . 03.02.10, 17:19
        on Avatar I was several times and behind everyone into the sky it was overcome with me!
        • paulinusia4 Re: . 03.02.10, 18:13
          no i proszę, kolejna osoba pisząca 'in english'.
          ugh, to irytuje ;c
          • sonia321 Re: . 03.02.10, 20:13
            może jesteś z bardzo wrażliwa na takie filmy?
            • vanella Re: crazy 03.02.10, 20:31
              Mnóstwo ludzi zwariowało po obejrzeniu tego filmu. Np. w Chinach zabroniono w końcu
              puszczać ten film. Masz rację, jeden facet zginął podczas seansu z wrażenia, niektórzy
              popełnili samobójstwa, a jeszcze jakiś gościu pogryzł swojego psa uncertain Więc jeśli masz
              zwierzaka w domu to radzę ci się do niego nie zbliżać. Ogranicz też kontakt z żyletkami wink
              • bubbles Re: crazy 03.02.10, 20:37
                ja obejżałam i jak na razie jeszcze zyję xD
                nie no nie przesadzajmy, żeby odrazu się zabijac po obejżeniu filmu ?
                bez sensu, ale okeyy ;3
      • demoniasta0897 Re: . 03.02.10, 20:35
        mi tam się nic nie stało ale jak ktoś ma jakieś folegliwości to może go potem głowa boleć
        a ten mężczyzna zmarł bo był w depresji al espokom
        pozdr.
        • selcia17 Mi nic nie jest xD 03.02.10, 20:40
          Mi nic nie było..przytyłam tylko pół kilo ,ale zrzucoiłam w jedną noc robiąc brzuszki..a film
          świetny ; DD
          Tylko na filmie dostałam oczopląsu xD Migało mi przez chwilę a potem przestało..efekt był
          niesamowity...zresztą film był na 22:30 więc trudno aby się nie podekscytowac ; ]
      • blondi727 -.- 03.02.10, 20:38
        Byłam na 3D i czułam się normalnie.. Wręcz ekstra xD
    • emo_emilka Re: Avatar - dziwne odczucia 03.02.10, 20:38
      NiE OgLąDaŁaM BoO sIę BoOJE ;*
    • dulab. ... 03.02.10, 20:39
      Hmm... Em... Yyy...
      • ashley_miley caly swiat sie pogrązy od Avatara. -,- xD ... 03.02.10, 20:45
        film jest fantastyczny naprawde kwal swietnej roboty bylam i nic mi nie bylo a
        to z tymi smierciami czy jak moze byc tez taka reklamą no nie wiem a zreszta ci
        ludzie sami sie nakręcali przeciez swiadomy czlowiek wie ze nie ma takiego
        swiata no byc moze jest daleko daleko gdzies w kosmose hehe lub w niebie ,ale no
        wiecie o co chodzi ;p ja tam obejrzalam i czuje sie swietnie i za 2 dni ide
        jeszcze raz ;p tym razem jeszcze znajmi rodzicow nas zaprosili wink
        • raspberrytears Re: caly swiat sie pogrązy od Avatara. -,- xD ... 03.02.10, 20:47
          wielki ból głowy, chociaż i tak wcześniej miałam do czynienia z filmami 3D.
        • raspberrytears Re:Avatar - dziwne odczucia 03.02.10, 20:48
          wielki ból głowy, chociaż i tak wcześniej miałam do czynienia z filmami 3D.
          • sysiek4444 Re:Avatar - dziwne odczucia 03.02.10, 20:54
            Nie , nie oglądałam , ciekawe o czym on jest .. x d
        • heyyeah Re: caly swiat sie pogrązy od Avatara. -,- xD ... 03.02.10, 20:49
          emo_emilka, prawdziwe emo nie słucha Hannah Montana, nie pisze pokemonami i nie lubi
          Blog 27, tylko Fall Out Boy, albo The Academy Is…
    • wolfgirl Re: Avatar - dziwne odczucia 03.02.10, 20:49
      Film był naprawdę supersercebig_grin!!! Ale fakt przy niektórych efektach mogła rozboleć
      głowa tongue_out
      • duuumi Ej wiecie co ? 03.02.10, 20:53
        Film był świetny, ale tych wątków o avatarze namnozyło się conajmniej tyle, co o
        Bieberku -.- .
    • reigai Re: Avatar - dziwne odczucia 03.02.10, 20:52
      to się nazywa zbiorowa histeria. Jeśli masz problemy z własną psychiką to unikaj
      filmów akcji i zatłoczonych pomieszczeń c:
      • arisa Re: Avatar - dziwne odczucia 03.02.10, 20:57
        Mnie się bardzo podobał ten film, muszę przyznać, że James Cameron, bardzo mnie zaskoczył, swoją wyobraźnią. Ale nie miałam, żadnych objawów choroby po tym filmie, nie rozumiem, jak ludzie mogą wariować po obejrzeniu filmu, zwłaszcza filmu SF?
        shock
    • lucuch. Re: Avatar - dziwne odczucia 03.02.10, 20:53
      umarł, bo debil dostał zawału czy coś. w każdym bądź razie był chory na serce.
      mnie od okularów 3D i w ogóle bolała głowa i oczy. ale później było ok. ;D
    • light Re: Avatar - dziwne odczucia 03.02.10, 20:57
      Jeden facet się pochorował i już wszyscy źle się czują...
      • molinka Re: Avatar - dziwne odczucia 03.02.10, 21:01
        może jesteś wrażliwa ...
    • monik4 Re: Avatar - dziwne odczucia 03.02.10, 20:59
      od tego filmu nie da sie umrzec mozliwe ze dostal zawalu z wrazenia bo film byl zajebisty xD
    • vescer Re: Avatar - dziwne odczucia 04.02.10, 12:58
      umarł z podniecenia bo film zajebisty xd . swoją drogą , ja oglądałam w 3D i
      jedyne co mi było to to , że jak wstałam z fotela , to nie mogłam ujść , jakbym
      była pijana xd . ale to wszystko .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka