Dodaj do ulubionych

plan totalnej porażki .

• thecure_ Re: plan totalnej porażki . 25.08.10, 12:58
      Czasem to ogladam i rzeczywiście to jest MEGA ;D
    • patti_ Re: plan totalnej porażki . 25.08.10, 13:01
      nie słyszałam o nim ;c
    • nicoole Nie Oglądam Tego:)) 25.08.10, 13:03
    • kaajul Ja najbardziej nie lubię Beff nie wiem czemu, ale 25.08.10, 13:04
      niedługo będzie Nowa seria, nie?
      • jo. Re: Ja najbardziej nie lubię Beff nie wiem czemu, 25.08.10, 13:27
        beth, gwoli ścisłości, oraz tak, będzie nowa seria, totalna porażka w trasie (facepalm, co za
        tytuł...) bodajże od 9 września.
    • marszalinka na cn 25.08.10, 14:30
      mówią, że od niedzieli. Fajnie by bylo gdyby juz lecialy od tej niedzieli...
      EH...
      • taylor_ Re: na cn 25.08.10, 21:16
        ` w niedzielę puszczą specjalny odcinek planu totalnej porażki. : d a mnie
        akurat tego dnia nie będzie w domu. uroczo. :q
    • marszalinka Re: plan totalnej porażki . 25.08.10, 14:33
      Masz racje, premiera 9, ale glupio tak w czwartek ...
    • vanell. Re: plan totalnej porażki . 25.08.10, 17:04
      nie oglądam niestety.
      • mileymandy Będziecie oglądać ten nowy sezon? 25.08.10, 20:42
        Będziecie oglądać ten nowy sezon?
        Ja przynajmniej do ostatecznego momentu.Skoro widziałyście na Yotube to chce wam
        się jeszcze raz oglądać to samo?
        • julkajulcia Tak 25.08.10, 20:55
          Ja nie oglądałam na YT i nie zamierzam,bo popsułabym sobie niespodziankę.Jednak
          podobnie,jak Ty zamierzam oglądać do ostatecznego momentu.Polscy producenci też
          mogliby coś zrobić,tak jak amerykańscy,jednak sądzę,że nie jest to do końca
          możliwesad
          USA zawsze robi swoją wersję wszystkiego,więc wcale się nie dziwię,że i tutaj
          zrobili po swojemu.Pisanie maili do polskich producentów też niewiele
          da.Rozwiązania problemu należy szukać w Kanadzie u reżyserów,a
          wątpię,Mileymandy,abyś cokolwiek zdziałała...cryingcryingcryingcryingcryingcrying
          • mileymandy Dlaczego nie? 25.08.10, 21:05
            Zawsze można napisać do kanadyjskich producentów,a wiem ze swojego źródła,że
            mają mnóstwo listów ze skargami dotyczącymi tego co się wydarzyło między
            Duncanem,a Courtney.Skoro 3 sezon jest już zrobiony to mam nadzieję,że naprawią
            to w 4 sezonie,a czytałam,że oglądalność jest wysoka,więc producenci planują 4
            sezon.Co o tym myślicie?Chcielibyście zobaczyć 4 sezon?Bo ja takbig_grin
        • taylor_ Re: Będziecie oglądać ten nowy sezon? 25.08.10, 21:18
          ` jasne, że tak. będę oglądać pewnie każdy odcinek ze sto razy, jak zwykle.
          total drama jakoś mi się nie nudzi.
    • marszalinka tak 25.08.10, 20:51
      T-A-K bede ogladac nowy sezon, czekam na niego z niecierpliwoscia juz od
      dluzszego czasu.
      T-A-K chce mi sie ogladac nawet po raz setny
      • jo. Re: tak 26.08.10, 11:42
        więc może ja odpiszę na wpisy powyżej:
        @mileymandy tak, będę oglądać, chcę zobaczyć, jak przetłumaczą piosenki. poza tym,
        czemu miałabym jeszcze raz tego nie obejrzeć, skoro to lubię? no, może akurat nie tą serię,
        ale wciąż jest to moja ulubiona kreskówka, więc jestem w stanie obejrzeć każdy odcinek po
        milion razy. a jaki to ten 'ostateczny moment'? pisanie do kanadyjskich reżyserów czy
        kogokolwiek nic ci nie da, bo oni są już w trakcie tworzenia czwartego sezonu, so... a i
        mogłabyś powiedzieć co to za źródło? bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że tyle ludzi to
        poruszyło, że aż musieli do nich napisać. chociaż, kto wie. ach, i jeszcze jedno - w
        czwartym sezonie będą zupełnie nowe postacie, ze starszych będzie tylko harold i sierra.
        @julkajulcia oglądanie z youtube'a tej kreskówki to dla mnie żadne psucie niespodzianki.
        poprzednią serię też oglądałam przed polską premierą, bo skoro rozumiem, co mówią, to
        czemu nie miałabym sobie obejrzeć wcześniej? nie jestem cierpliwą osobą. ; d ech,
        amerykańscy producenci nie mogli sobie nic zrobić, bo to byłoby naruszenie praw
        autorskich, można to wziąć na logikę. i kiedy usa zrobiło swoją wersję wszystkiego? u nich
        leci to, co w innych państwach. wkleję ponownie link, abyście uwierzyły, że tam wszystko
        jest normalnie, tylko że z opóźnieniem, bo w australii są kilka odcinków do przodu. link -
        totaldramaisland.wikia.com/wiki/List_of_Total_Drama_World_Tour_Episodes
        • mileymandy Jo 26.08.10, 13:05
          Jakoś nigdy nie lubiłam żadnych romansów,ani par w filmach,Courtney i Duncan są
          pierwszą i jedyną jaką pokochałam,sama nie wiem,dlaczego.Więc,gdy zobaczyłam te
          odcinki nowego sezonu nie mogłam pozwolić,aby to się tak skończyło,wiem ze
          swoich własnych źródeł,że producenci dostają wiele listów i mailów od
          niezadowolonych fanów serialu właśnie w sprawie Courtney i Duncana.Sama dodałam
          notkę na Twitterze właśnie o nich w wciągu 3 dni mam 593 odpowiedzi(możecie same
          sprawdzić!) i tylko 10 z nich uważa,że Duncan i Gwen są dobrą parą.Reszta uważa
          tak samo,jak ja.Do tego nawet oni pisali do producentów z prośbą o zmianę
          tego.Nie wierzę,aby,skoro taka ilość ludzi się skarżyła producenci tak po prostu
          sobie to olaliconfused.
          Masz rację,może pisanie listów i skarg niewiele da,ale z pewnością zrobię coś
          więcej,na pewno tego tak nie zostawię.Zrobię wszystko,co mogę,aby jakoś to
          naprawićangry!!!!
          A co do 4 sezonu to,skąd o tym wiesz?Ja słyszałam,że dopiero piszą
          scenariusz,przeczytałam tak w OK i nie było tam nic o tym,że mają być nowe
          postacie...
          Jednak jestem pewna,że naprawią związek Courtney i Duncana.Wiem,że jeżeli tego
          nie zrobią mogą bardzo dużo stracićsuspicious
          • jo. Re: Jo 26.08.10, 14:42
            podaj twittera. c:
            a co mają zrobić, skoro już skończyli prace nad tym sezonem?
            hm, faktycznie bardzo do przeżywasz. jeśli się okaże, że do końca sezonu duncan i courtney
            nie będą znów razem to racja, będę wściekła i to bardzo, ale nie mam na to wpływu i się z tym
            pogodzę. będę za to oglądać sobie poprzednie serie, żeby przypomnieć sobie, jacy słodcy byli
            no i oczywiście będę czytać opowiadanie taylor_ :3
            a wiem stąd - www.youtube.com/watch?v=kTokgRkNYz4 i kiedyś taylor_ chyba
            nawet zdjęcie podała, gdzie byli ci nowi uczestnicy. wprawdzie z ocenzurowanymi oczami i
            chyba imiona, ale to było oficjalne.
            • mileymandy ... 26.08.10, 15:45
              Może nagrywają nowy sezon,ale nie ma nic o nowych postaciach!Jak zrobią coś
              takiego to nie widzę sensu w oglądaniu,to już w końcu nie będzie to samouncertain
              • jo. Re: ... 26.08.10, 16:20
                napisałam, że taylor_ podała link do zdjęcia. poza tym, na wikipedii i wikii o total drama też jest
                o tym napisane, so...
                • taylor_ Re: ... 26.08.10, 20:46
                  ` mileymandy, wybacz, ale pisanie jakichś listów i skarg to zupełne głupstwo.
                  skoro twórcy uznali, że duncan ma być z gwen to będzie z gwen. trudno. ja też
                  kocham dxc, ale bez przesady. nie zapominajmy, że to tylko bajka. (; poza tym
                  jo. już ci wszystko ładnie wyjaśniła.
                  btw. chyba to twórcy mają najwięcej do mówienia w sprawie serialu, a nie jakaś
                  banda rozhisteryzowanych fanek duncana i courtney, prawda? :q
                  • mileymandy Chyba się mylisz 26.08.10, 22:39
                    Niekonieczne,to właśnie ,,banda rozhisteryzowanych fanek Duncana i
                    Courtney"decyduje o zarobkach producentów.Wiele jest osób,które w ogóle nie będą
                    tego oglądać właśnie ze względu na nich.Nie zamierzam pisać listów.Zrobię coś o
                    wiele lepszegowink
                    Wiem,że to bajka,nie mam 2 lat,ale głupio zrobili rozwiązując ich związek i to
                    do tego w taki sposóbsad.Jednak producenci nie są głupi,jak serial straci na
                    oglądalności,a sądząc po tonie listów,na pewno będą wiedzieć,z jakiego powodu,na
                    pewno wszystko naprawią dla kasy.Tak działa biznes.Czyli pisanie listów nie jest
                    do końca bez sensu,choć z możliwościami zawsze można zdziałać więcej...
                    • jo. Re: Chyba się mylisz 27.08.10, 13:45
                      pisanie listów może dałoby jakieś efekty, gdyby nie to, że to ostatnia seria z tymi bohaterami.
                      doczekam się w końcu adresu twojego twittera i powiesz mi, co to za źródło?
    • mileycyruslov Re: plan totalnej porażki . 25.08.10, 21:21
      uwielbiam ten serial i plan i wyspę to jest totalnie bekowe
    • marszalinka Ahaa 26.08.10, 11:59
      To juz rozuumiem ;D (jesli cho o niedziele) Ja nie ogladam nie po polsku, bo
      nie rozumiem 3/4 z tego co gadaja, wiec to jest bezsensu... Ale jak jo.
      rozumie to czemu by miala nie ogladac ...? 4 seria bez starych ludzi nie
      bedzie juz ta sama kreskowka sad
      Hmmm to by bylo niezle jestes se w wawie a nagle twoja mama dzwoni zebys bylaw
      domu za 5minxD
      • taylor_ Re: Ahaa 26.08.10, 20:44
        ` też większości nie rozumiem, ale i tak oglądam, bo wystarczają mi same obrazki. xd
        rzeczywiście nie będzie, ale i tak będę oglądać ten sezon z niewiarygodnym
        entuzjazmem. być może nowe postacie okażą się bardzo fajne. i na dodatek nie
        zabraknie tam harolda i sierry. myślę, że twórcą nie skończyły się jeszcze
        pomysły i czwarta seria będzie równie dobra co poprzednie.
        haha, tak, miałabym przesrane. ;q
    • marszalinka ptp 26.08.10, 15:17
      Tak taylor pokazywala zdj. smile Ja tego tak nie przezywam, nawet lubie Gwen choc
      mnie wkurza swoim pesymizmem. Musza cos namieszac zeby bylo ciekawiej nie ?wink
      Chociaz i tak wolalam Dunakana z Courney ...
    • marszalinka ... 26.08.10, 19:19
      mileymandy czy moglabys wszystkiemu nie zaprzeczac jak nie masz 100%
      informacji?wink Bo to wprowadza chaos
    • marszalinka Wg mnie... 27.08.10, 09:42
      Podchodzisz do tego zbyt emocjonalnie. Jakoś Ja, Taylor, Jo (sorry ze mowie za
      was, ale z wczesniejszych wypowiedzi chyba mam racje nie ?:]) bedziemy ogladac
      nadal mimo iz nie bedzie dunkana z courtey. I o to chodzi producentom chodzi,
      aby ta kreskowka wywolywala w nas rozne emocje- dzieki emocjom chce sie
      ogladac tym bardziej. No i mimo iz ludzie sie wsciekaja sa ciekawi co bedzie
      dalej. Może nie mam racji ?;p
      • jo. Re: Wg mnie... 27.08.10, 13:55
        exactly. :3 będą mieć większą oglądalność do końca sezonu.
        wiecie, może przestańmy się poprawiać nawzajem. zobaczymy, jak to się dalej rozwinie i
        będzie luz.
        kurczę, obejrzałam dziś odcinek z aftermathem i nic nie wskazuje na to, że znów będzie
        dxc, bo duncan obejmował gwen. ;cc ale ten początek piosenki courtney mnie rozwalił.
        "duncan nie używa mydła" haha. : D chociaż, kto wie, może jednak jeszcze będą razem.
        skoro w tym odcinku przed tdwt wrócili do siebie, to może to była jakiś ukryty spoiler, czy
        coś. tak, wiem, to absurdalne, ale próbuję sobie wmówić, że jednak będą razem. z drugiej
        strony, zostały już tylko dwa odcinki, so...
        TAYLOR! nowy rozdział proszę! <3
        • marszalinka Re: Wg mnie... 27.08.10, 15:15
          Zaczyna sie tu robic niemilo... Jak ma byc tak bedzie, nie jestesmy producentami
          i trudno. Jak chcemy zeby wszystko szlo po naszej mysli stworzmy se wlasny serial wink
          • jo. Re: Wg mnie... 27.08.10, 15:19
            hahaha, gdybym ja miała stworzyć serial, to byłoby to chyba takie skins, ale dla dorosłych
            XD""
        • mileymandy Raczej mi się nie wydaje,chyba do siebie nie wrócą 27.08.10, 19:05
          Jednak jestem pewna,że uda się naprostować parę sprawsmile
          Duncan w ogóle jest straszną świnią,tak jak zresztą moja świnia.Są do siebie
          bardzo podobni,nawet dałam swojej na imię Duncan,szkoda,że nie mam
          drugiej,nazwałabym ją Gwenbig_grinbig_grinbig_grin
      • mileymandy Oczywiście,że masz rację 27.08.10, 18:59
        Tylko,że też żałuję tego co się stało.Skoro 4 seria będzie z nowymi bohaterami
        to może w 5 będą ci co teraz.Byłoby to poniekąd jakieś zaskoczenie,a bardzo
        chciałabym aby tak się stałobig_grin Chociaż kto wie,może nowi bohaterzy
        będą też fajniwink
    • marszalinka Ja tez 27.08.10, 17:32
      Hahaha ja tak samo patrzac na moja psychike... xD
      Hmmm może w przyszłości... Bylo by ciekawie ;>
      • grzanka_ To w 4 sezonie będą zupełnie nowe postaci? 27.08.10, 19:54
        Wszyscy będą nowi?

Oglądałam wszystkie odcinki totalnej porażki, a na 3 serii sie poprostu
        zawiodłam ;/
        sądzę (jak wielu tutaj) ze duncan to świnia, no a gwen... niepowiem
        no... trudno, jakos przezyje xD mam nadzieje ze sie pogodzą.

a na razie, co tu robic, trzeba czekac nowy odcinek w niedziele a potem w czwartki
        pozdro xdd
        • mileymandy Zgadzam się z tobą! 27.08.10, 20:13
          Tak w 4 sezonie będą nowe postacie,tylko Sierra i Harold będą ze starych
          serii.Ale w 5 sezonie prawie pewne jest już,że będą te same postacie,co
          dotychczas,wiem to ze sprawdzonych informacjiwink
          Duncan to świnia,dokładnie!Chyba kupię jeszcze drugą świnię i nazwę ją Gwenbig_grin
          • jo. Re: Zgadzam się z tobą! 27.08.10, 20:53
            możesz mi powiedzieć, skąd masz takie informacje, bo pierwszy raz słyszę o tym, że ma być
            piąta seria?
      • jo. Re: Ja tez 27.08.10, 21:25
        haha, dokładnie. ; d chociaż szczerze, to wolałabym grać kogoś, niż sterować tym całym
        mechanizmem.
        • nexus Re: Ja tez 27.08.10, 23:37
          to moja ulubiona kreskówka . nie moge ścierpieć jak przegapię jakiś odcinek .
          teraz z niecierpliwością oczekuje 9 września , chociaż niektóre odcinki z 3
          serii już widziałam ;]]

a co do bohaterów to powiem że nie potrafię wybrać jednego ulubionego bo do
          każdego jestem przywiązana "inaczej " ;
          • marszalinka Re: Ja tez 28.08.10, 10:26
            Ooo grac tez by bylo super !;D w kreskowce to super, ale w serialu to potem
            slawa i te sprawy ;d
            • marszalinka Re: Ja tez 28.08.10, 10:30
              mileymandy najpierw mowisz, ze nienawidzisz Gwen a potem, ze chcesz tak nazwac
              swoja swinie (swinie sa fajnie big_grin). Jak juz mowilam nie mam nic do Gwen i nie
              przezywam tego az tak bardzo jak wy (w szczegolnosci mileymandy) lecz jestem
              ciekawa jak to sie potoczy smile
              • mileymandy Marszalinka 28.08.10, 11:49
                Właśnie,dlatego chcę nazwać świnię Gwenwink.Gdybyś widziała jaką kupiłam i
                nazwałam Duncan to byś się przestraszyła,jest obleśna,spasiona i ogromnawink
                Nie przeżywam tego,aż tak bardzo.Mam już pewność co do pewnego zdarzenia,więc
                zupełnie nie przejmuję się związkiem Duncana i Gwen w 3 sezoniebig_grin
                • grzanka_ Re: Marszalinka 28.08.10, 18:31
                  mileymandy napisał(a):

> Właśnie,dlatego chcę nazwać świnię Gwenwink.Gdybyś widziała jaką kupiłam i
                  > nazwałam Duncan to byś się przestraszyła,jest obleśna,spasiona i ogromnawink
                  > Nie przeżywam tego,aż tak bardzo.Mam już pewność co do pewnego zdarzenia,więc
                  > zupełnie nie przejmuję się związkiem Duncana i Gwen w 3 sezoniebig_grin

A co to za pewne wydarzenie? xD
                  • mileymandy Grzanka_ 28.08.10, 18:44
                    Nic ważnegowink
                    Poza tym też jesteś fanką Duncana i Courtney,prawdabig_grin?
                    • jo. Re: Grzanka_ 28.08.10, 18:56
                      hm, no wiesz, skoro to wydarzenie sprawiło, że już cię dxg tak bardzo nie interesuje, to raczej
                      coś ważnego. kurczę, nie chcę wyciągać pochopnie błędnych wniosków, ale wydaje mi się, że
                      trochę zmyślasz. nie podajesz mi swojego twittera, chociaż cię prosiłam. mogłaś chociaż
                      odpisać, że nie masz ochoty na udzielanie mi takich informacji, a nie ignorujesz moje pytania.
                      poza tym pytałam pare osób z youtube, które mieszkają w usa o to, czy u nich world tour
                      różni się czymś od oryginalnej wesji i oni zaprzeczali. mówili, że wszystko jest tak samo, ale i
                      tak oglądają w internecie, bo mogą obejrzeć to przed emisją w ich kraju. mogłabyś chociaż
                      napisać na jakim kanale to oglądałaś?
                      • mileymandy Jo 29.08.10, 13:53
                        Nie ignoruję cię,nie zauważyłam wcześniejszych pytań.Zależy,jakie pytałaś
                        osoby,bo są 2 serie,ja byłam w Kalifornii i tam na telewizji lokalnej szła
                        właśnie ta,o której pisałam.Wczoraj kuzynka powiedziała mi,że zaczęła się ta
                        Kanadyjska.Jeżeli pytałaś kogoś spoza Kalifornii to się nie dziwię,jak wiesz w
                        USA każdy stan ma swoją telewizję lokalnąwink.Oglądałam to na Cartoon
                        Network,proste,tam też jest.
                        A Twittera wolałabym nie podawaćuncertain.Tam jest dość dużo informacji o mnie,zdjęcia
                        itd. Wolałabym,aby nikt z Kota i zresztą z Polski nie znał mojego
                        TT,zaczęłybyście pisać różne komentarze na mój temat,że niby zmyślam itd.Jak
                        tutaj napisałam,że byłam w USA to już mi nie wierzyłyście,a co dopiero gdybym
                        podała wam TTuncertain.
                        Spokojnie,nie jestem urażona tym,że mi nie wierzysz,masz do tego prawo,ja
                        wiem,jak było i to mi wystarcza.A zresztą za rok przekonasz się,że mówiłam
                        prawdęwink.Właśnie z tego powodu DxG już mnie nie obchodziwink
                        A jak już tak strasznie musisz mieć jakiś dowód to mogę podać ci mój e-mail i
                        hasło.Tam też parę osób z USA,Kanady,Francji i Australii do mnie pisało,nie jest
                        tego,aż tak dużo,jak na TT,ale chyba by ci to wystarczyło...
                        A tak poza tym oglądasz dziś o 15.10 ten wyścig celebrytów Totalnej Porażki?
                        Ja na pewnobig_grinserce!
                        • jo. Re: Jo 29.08.10, 18:06
                          no, tak, ale cartoon network jest jedne na całe usa.
                          okej, rozumiem, jeśli chcesz zachować prywatność, go on. czemu miałabym ci nie wierzyć, że
                          tam byłaś? to nic nadzwyczajnego przecież, zwykły wyjazd za granicę.
                          nie no, bez przesady. skoro stać cię na to, żeby mi je podać, to myślę, że możesz jednak
                          mowić prawdę.
                          nie oglądałam, nie było mnie o tej godzinie w domu. a powiedz mi, czy dubbing sierry i ala jest
                          w miarę znośny? c:
                • julkajulcia Mileymandy 28.08.10, 18:50
                  Jakie Ty masz wahania nastrojówwink.Serio to nie żart z tą świnią XD?
                  Jakie zdarzenie masz na myśli?Courtney i Duncan się zejdą?Ktoś może Mi odpowiedzieć?
                  kiss
                  • grzanka_ Re: Mileymandy 28.08.10, 20:04
                    Ja tam niewiem czy sie zejdą...
                    Osobiście wole duet Duncana z Courtney niż z Gwen, no ale cóż poradzić
                    Poczekamy - zobaczymy, nie? xD

• taylor_ jeeeeeeeeeeeju. 30.08.10, 12:47
                      ` nie było mnie parę dni, a tu tyle nowych postów. ;q
                      no proszę, z fanklubu duncana utworzył się jego anty fanklub. biedaczek. a
                      wystarczył tylko jeden mały 'skoczek w boczek'. xd
                      oglądałam odcinek specjalny planu, ale niestety nie od początku i co mogę
                      napisać? nieco się zawiodłam. po angielsku wydawał mi się jakiś taki ciekawszy.
                      nowe głosy są znośne, ale nie podobają mi się. alejandro ma głos johnny'ego z
                      zafalowanych. ;d głos sierry kojarzę (chyba jest on z wymienników. nie jestem
                      pewna. a mój brat twierdzi, że ta sama pani podkładała głos cioci miley z hanny
                      montany, ale jakoś wątpię), braineley nie różni się jakoś specjalnie od
                      oryginału, a głos josha skojarzył mi się z kenem z barbie. ;q
                      miałam nadzieję, że polscy twórcy zmienią głos tylera, ale niestety nie. czy
                      przypadkiem paweł ciołkosz (duncan) nie podkłada głosu ezekielowi? jeśli wierzyć
                      wikipedii to tak. sorki za ta chaotyczną wypowiedź.
                      • jo. Re: jeeeeeeeeeeeju. 30.08.10, 16:16
                        noo, trochę tego przybyło. c:
                        'skoczek w boczek' kojarzy mi się z jakąś kąpielą w mięsie, w boczku dokładniej. :blah:
                        hm, czyli już niefajnie będzie się oglądało...
                        tak? kurczę, to niezły jest, bo ja nigdy nie słyszałam żadnego podobieństwa w obu
                        głosach. ; o
                        nowy rozdział daj, prooszęęę! bo czytam od nowa chyba już dziesiąty raz.

takie krótkie info: z racji tego, że forum totaldrama się nie rozwija, to postanowiłam, że je
                        zawieszę, bo zajmowanie się nim byłoby bezsensowne. mam za to nowe forum, gdzie
                        chciałabym, abyście się rejestrowały. te jest akurat ogólnotematyczne, więc można
                        rozmawiać o wszystkim, każdy temat ma oddzielny wątek. więc zapraszam
                        tu. no, koniec reklam.
                        • taylor_ Re: jeeeeeeeeeeeju. 31.08.10, 16:19
                          ` rzeczywiście. w takim razie wystarczył tylko jeden mały 'skok w bok'. : >
                          ja też nie. on w ogóle jest jakiś niesamowity, bo we wszystkich bajkach słyszy
                          albo głos chrisa, albo trenta. ;q kretyn. ale cóż, rodziny się nie wybiera.
                          jej. nie cierpię, jak ktoś pisze, że czyta to coś po raz kolejny. brr. normalnie
                          chciałabym się wtedy zapaść pod ziemię. sama świadomość tego, że w ogóle to ktoś
                          czyta jest straszna. moje ''opowiadanie'' jest okropneokropneokropne (tu
                          postawiłabym znak nieskończoności). ale rozdział na pewno się pojawi. kiedyś tam.

szkoda, że totaldrama zostanie zawieszone. :c jednakże masz rację, że zajmowanie
                          się nim byłoby bezsensowne. kurczę, ale na prawdę szkoda.
                          oczywiście, z chęcią zarejestruję się na heartme. :33
                    • mileymandy Grzanka 30.08.10, 21:52
                      Na pewno nie zejdą się w tym sezonie,ale może kiedyś...
                      Jaka jest twoja ulubiona postaćbig_grin?
                      Moja,oczywiście Courtneyserce
                      • marszalinka ptp 31.08.10, 09:28
                        Ja nie ogladalam tego odc specjalnego, bo tez mnie niestety nie bylo sad o kurcze
                        co za zamieszanie sie tu dzieje ;p a nie bylo mnie chwile wink
                        • grzanka_ mileymandy 31.08.10, 10:53
                          Lubie Courtney, ale kreują ją na taką zapatrzoną w siebie, ze niby uważa sie za
                          najlepszą i takie tam. Duncanatez lubie... ale teraz troche mniej xD
                          A poza nimi Owen jest... hehe jak to nazwać-zabawny ;P
                          • mileymandy :D 31.08.10, 14:57
                            O,tak Owen też jest megabig_grinbig_grinbig_grin A Duncan?
                            ŚwinCana nienawidzęangry!Może masz rację co do tego,jak kreują Courtney,lecz moim
                            zdaniem nie jest zapatrzona w siebie,tylko po prostu ambitna.Mierzy
                            wysoko,między innymi za to ją lubię,może też,dlatego,że jestem do niej trochę
                            podobnawink
                            Marszalinka:A co się tu niby dzieje,nie lubimy Duncana nic poza tymindifferent
                            • jo. Re: :D 31.08.10, 15:11
                              courtney w pierwszej serii była świetna, w drugiej jeszcze bardziej, teraz zrobili z niej totalnie
                              naiwną idiotkę, typową nastolatkę, której zależy tylko na tym, żeby zemścić się na swoim ex
                              za to, że przelizał się z inną.
                              marszalince chodziło o to, że teraz częściej pojawiają się w tym wątku nowe posty. wcześniej
                              'górowałyśmy' tutaj my, wraz z taylor_.
                              poza tym, rozumiem, że możecie się nie lubić, ale zjadliwości zostawcie dla siebie w prywatnych
                              rozmowach. przez tą nagłą wrogość w naszym milusim wątku, nie mam ochoty tu wchodzić,
                              bo za każdym razem widzę jakieś uwagi. nie zaprzeczajcie, że tak nie jest, bo to widać po
                              sposobie w jakim do siebie się zwracacie.
    • marszalinka :D 31.08.10, 15:26
      Jo. chodzi ci o mnie ? Mi chodzilo tylko o to, ze nie rozumiem wielu
      wypowiedzi mileymandy, a rowniez zalezy mi na tym aby bylo milo ;D
      • taylor_ Re: :D 31.08.10, 17:14
        ` tutaj zgodzę się z jo. :3 ma być tak, jak na samym początku - milusio,
        zrozumiano? ;q
        co do courtney, zawsze ją uwielbiałam. straciła w moich oczach (mało, ale
        jednak) tylko w dwudziestym czwartym (?) odcinku planu. wtedy zachowywała się
        tak, jakby w ogóle nie zależało jej na duncanie. tylko na wejściu do finału, na
        dodatek wykorzystywała go i żądała od niego, aby pozbył się wszystkich wad.
        chciała zrobić z niego jakiegoś pana idealnego. fuj.

zauważyłam, że wszystkie patrzymy na 'zdradę' duncana tylko oczami courtney, ale
        co chłopakiem? spróbujmy przez chwilę spojrzeć z jego perspektywy. zrozumieć go
        (potem znów będziemy mogły go znienawidzić xd).
        w pierwszym sezonie strasznie zły chłoptaś podrywa atrakcyjną sztywniaczkę dla
        której liczą się tylko zasady. zmienia ją. co odcinek owija ją sobie wokół
        paluszka, nieświadomy, że ona go także (co ukazane jest w planie). jest nią
        zauroczony, a być może nawet w niej zakochany. później następuje dosyć długa
        rozłąka. w drugim sezonie zaprzyjaźnia się z osobą (warto podkreślić, że
        dziewczyną), która ma takie same zainteresowania, jak on. na razie to jedynie
        przyjaźń. wraca courtney. jak się okazuje dziewczyna ma niezły charakterek.
        duncan myśli, że to go pociąga, że courtney z charakterkiem jest jeszcze lepsza
        od courtney bez charakterku. jednakże przez oba charaktery (bo duncan też go ma)
        często dochodzi do kłótni, głupich i niepotrzebnych kłótni. na początku jest to
        słodkie i niewinne, ale potem nie do wytrzymania. duncan uświadamia sobie (24
        odcinek planu), że ma dość, że nie wytrzyma z courtney. zrywają. w finale do
        siebie wracają. w specjału znów zrywają. duncan dowiedział się, że
        super-mega-hiper-bratnia dusza gwen coś do niego czuje, jednak nic jeszcze nie
        robi. wciąż ciągnie go do court (mi się wydaję, że to tylko taki pociąg
        fizyczny). znów do siebie wracają. trzeci sezon. nadal chodzi z courtney, ale
        zaczyna flirtować z gwen na oczach jego dziewczyny (to jest straszne!). czuje,
        że z gwen byłoby mu lepiej. odchodzi z programu. ma czas na przemyślenia -
        courtney czy gwen? którą wybrać? z którą będzie mu lepiej? wraca. podjął
        decyzję. wybiera gwen. po co ma być z osobą, z którą ciągle się kłóci, nie ma
        wspólnych zainteresowań, która doprowadza go do szału? ale jak to załatwić z
        courtney? tchórzy. najpierw woli poderwać gotkę, a potem zerwać z court. być
        może ma nadzieję, że to drugie samo się jakoś ułoży. gwen w kibelku, zepsuta
        klamka - bosko! wchodzi. działa impulsywnie. całuje ją. podoba mu się to. nadal
        tchórzy. courtney o jego zdradzie dowiaduje się od kogoś innego. nie jest mu
        nawet przykro. najważniejsze, że on jest teraz szczęśliwy z osobą, która
        naprawdę jest mu pisana. mimo iż skrzywdził jego ex, jest gotów ją jeszcze
        wykorzystać. myśli, że sobie na to zasłużyła. uczucie, którym ją darzył
        zniknęło. pojawiło się za to nowe, nienawiść. wykorzystuje ją. <-------------
        oczami duncana by ja. xd
        co sądzicie o jego zdradzie - czy postąpił prawidłowo? jak miał załatwić tą
        sprawę z courtney? jeeeeez, wiem, głupie pytania. ;q
        • mileymandy Taylor_ 31.08.10, 17:36
          A więc to wszystko tak się potoczyło?Pięknie to opisałaś,seriobig_grin!Sama dużo
          piszę,opowiadania itd.,więc trochę się na tym znam.Powinnaś też zacząć pisać,o
          ile już tego nie robiszwink
          Wracając do sprawy DxC to wiedziałam,że Duncan z nią zerwie,ale nie miałam
          pojęcia,że ją znienawidziangry!Nazwanie świni jego imieniem było zdecydowanie
          niesprawiedliwe!Jak teraz czuje się moja biedna świnka z imieniem takiego
          dupkacryingangry!
          Mam do was pytanie:Jak Gwen się w tym wszystkim zachowała?Cały czas mówimy o
          zdradzie Duncana,chęci zemsty Courtney,ale tak naprawdę zupełnie pominęłyśmy
          osobę równie ważną i istotną dla tej sprawy...Jak Gwen zachowywała się w
          stosunku do Courtney?
      • mileymandy Marszalinka i Jo 31.08.10, 17:24
        Marszalnika:Jakiej mojej wypowiedzi nie rozumiesz?Nie popełniam żadnych błędów w
        pisowni,myślę,że również nie jest trudno wam odgadnąć treści moich
        wypowiedzi,nie piszę w końcu chaotycznie.
        Jo:Ja nie mam nic do Marszalinki,a w mojej poprzedniej wypowiedzi nie wiedziałam
        szczególnie o co jej chodziło,nie chciałam w żaden sposób sprowokować
        kłótni...Myślałam,że to forum jest dla wszystkich i,że nikt tu nie,,góruje",jak
        tak strasznie wam to przeszkadza to mogę z Grzanką rozmawiać,np.na gadu-gadu...uncertain
        • taylor_ Re: Marszalinka i Jo 31.08.10, 17:36
          ` jeej. jo. nie napisała, że to forum jest przeznaczone tylko dla naszej trójki
          i że macie się stąd wynosić. nie napisała także, że my tutaj 'górujemy' w
          sensie, że rządzimy tylko, że na początku tylko my się udzielałyśmy. jejku.
          czytanie ze zrozumieniem.
          okej, ale już spokój, dobrze? nie kłóćmy się o jakieś duperele.
    • marszalinka ptp 31.08.10, 20:20
      I wlasnie o te niezrozumienie mi chodzi. Nie chodzilo o gorowanie, przeciez
      taylor zalozyla ten watek aby sie rozwijal i aby poznac innych fanów total
      drama. Wiec mamy wspolna milosc i to najwazniejsze kiss big_grin
      • marszalinka Re: ptp 31.08.10, 20:20
        Jak Dunkan zdradzil Courtney musial miec powod. Takie jest moje zdanie ;p
        • grzanka_ Re: ptp 01.09.10, 11:50
          WOow... ale sie od wczoraj porobiło xD

A wracając do sprawy DxC, to rozumiem Duncana, no bo gdybym miałą chlopaka który
          pisałby mi jakieś listy na 50 stron i mówiłby mi co mam robic a co nie, no to
          sory.. ja tez bym nie wytrzymała. TAk pięknie przez cały serial być nie mogło ;]

A jak tam wrażenia po 1 wrzesnia? xD
          Jutro do sszkoły <załamka> crying
          • jo. Re: ptp 01.09.10, 16:29
            oglądałyście finał? ja jestem załamana. nie chodzi nawet o to, że to definitywny koniec
            dxc, ale odcinek był żałosny. zero emocji, było po prostu nudno.
            a co do tej zdrady duncana z jego perspektywy, to uważam, że i tak jest totalnym
            tchórzem. może i miał powód, sama miałabym dość takiego chłopaka, gdyby zachowywał
            się jak courtney, ale nawet jeśli coś mu nie pasowało, to tak trudno jest porozmawiać?
            pewnie ciężko byłoby ją przekonać, że to ona jest wszystkiemu winna, ale przecież jej też
            na pewno zależało na tym związku, więc gdyby powróciła ta court z total drama island, na
            pewno udałoby się ją przekonać do zmiany. wprawdzie to tylko bajka i te postacie nawet
            nie istnieją, ale ja mam żal do twórców, że zniszczyli duncana, jak i courtney. przez tdwt nie
            mam ulubionej postaci, staram się zapomnieć o tej serii, więc oglądam wyspę i plan.
            a co do gwen, to ja jej nigdy nie lubiłam i nie pojmuję, czemu wszyscy tam na nią lecą?
            trent, cody, duncan. niby zachowuje się najbardziej realnie, ale i tak jest dziwna.
            jak myślicie, czy to jest możliwe, że dxc znów 'powróci do życia' w odcinku zwiastującym
            następną serię?
    • selena1709 Re: plan totalnej porażki . 01.09.10, 16:43
      Nie słyszałam o takim serialu ale po tym wątku na pewno obejrze smile
      • jo. Re: plan totalnej porażki . 01.09.10, 16:50
        o, jak fajnie. :3
        • grzanka_ Re: plan totalnej porażki . 01.09.10, 17:31
          Finału jeszcze nie oglądałam, ale musze zaraz obejrzeć.
          Jo., myśle ze DxC... no sama niewiem co tam wymyślą. Ale ja tam bym chciała zeby
          "powróciło do życia" Po twojej wypowiedzi wnioskuję, ze ty tez chcesz wink
          A co to Gwen to ja jej nigdy nielubiłam, to znaczy jakoś tak nie zwracałam na
          nią uwagi, była mi obojętna.
          Jak sądzicie Duncan sie opamięta? xD
          • jo. Re: plan totalnej porażki . 01.09.10, 17:38
            nie zdziwiłabym się, gdybym była największą fanką tego związku. ; )
            opamięta w jakim sensie? że wróci do courtney? mam nadzieję. odniosę się do mojej
            poprzedniej wypowiedzi - jeśli będzie odcinek zwiastujący total drama reloaded, myślę, że jest
            duże prawdopodobieństwo na powrót dxc, spowodowany tym, że gwen będzie miała
            rozterkę sercową, bo nie będzie wiedziała, czy woli duncana, czy też trenta. wybierze tego
            drugiego i będzie super słit.
            • grzanka_ Re: plan totalnej porażki . 01.09.10, 19:32
              No, byłoby słit xD
        • allie. PTP. 01.09.10, 17:32
          Głen. Głen jest super.
    • honeey Re: plan totalnej porażki . 01.09.10, 17:43
      oglądałam to fajne jest xDD
    • marszalinka plan totalnej porażki 01.09.10, 19:16
      Apropo tego, ze Gwen bedzie miec rozterki i wybierze trenta, oo to by bylo
      fajne wyjscie i wszyscy byli by happy big_grin
      • mileymandy ? ? ? 01.09.10, 19:40
        Nie ma mnie jeden dzień i tu już takie zmiany...Wowshock!
        Myślałam,że 4 sezon będzie z nowymi postaciami,a 5 ma inną nazwę,więc o czym ty
        mówisz?
        • jo. Re: ? ? ? 02.09.10, 09:23
          my po prostu gdybamy. nie przeczytałaś chyba wszystkich postów, bo w jednym napisałam,
          że fajnie byloby, gdyby wrócili do siebie.
        • grzanka_ mileymandy 02.09.10, 16:38
          A właściwie to gdzie ty wyczytałaś to że w 4 sezonie(Total Drama Reloaded) będą
          same nowe postaci? Bo ja tego nigdzie nie znalazłam.
          • mileymandy Grzanka 02.09.10, 16:59
            Ja?Najpierw poinformowały mnie Jo i Taylor,a potem sama zaczęłam trochę szukać i
            znalazłam na Youtube filmik,jak kręcą ten 4 sezon
            • grzanka_ Re: Grzanka 02.09.10, 18:59
              Aaaa.... xD Spoko ;]
    • marszalinka ptp 02.09.10, 14:51
      Marzyć zawsze można nie ?wink
      • jo. Re: ptp 02.09.10, 15:05
        oesu, ale my jesteśmy mistrzynie - 603 posty! : D
    • marszalinka ptp 02.09.10, 15:40
      Watek rosnie smile I dobrze !;D
      • grzanka_ Wiecie... 03.09.10, 15:26
        ... kiedy będzie jakiś zwiastun nowej serii?
        • jo. Re: Wiecie... 03.09.10, 16:56
          niestety nie. możesz na youtube poszukać, ale wątpię, że będzie coś nowego.

czy tylko mnie przeszkadza to, że taylor ostatnio tu nie ma? ;c
          • grzanka_ Re: Wiecie... 03.09.10, 19:15
            Na youtube juz szukałam, nie ma nic.
            • jo. Re: Wiecie... 03.09.10, 19:35
              w takim razie nie ma. trzeba się uzbroić w cierpliwość, that's it.
              • taylor_ Re: Wiecie... 04.09.10, 08:32
                ` tutaj masz
                wszystko na ten temat, grzanko_ :3

co do poprzednich pytań to uważam, a właściwie mam głęboką nadzieję, że dxc do
                siebie wrócą. może w specjalnym odcinku? wiem, że to by było nierealne, ale
                marzę o tym! ;q zresztą, tak jak wiele fanów total drama.
                właśnie! przypomniałam sobie o czymś. myślę, że się wam spodoba. ;3
                tutaj. spójrzcie
                na odpowiedzi courtney i duncana.
                przypominam, że to wywiad dla trzeciego
                sezonu. ;33
                finału niestety nie oglądałam. obiecał sobie, że ostatnie dwa odcinki obejrzę
                dopiero po polsku. ale wiem, że wygrała heather. tak! widziałam ostatnią scenę,
                jak ezekiel wpadł do wulkanu. straszne.
                nie było mnie, bo nie miałam przez kilka dni internetu. brr. okropność.
                • taylor_ Re: Wiecie... 04.09.10, 08:34
                  taylor_ napisał(a):

> ` tutaj masz
                  > wszystko na ten temat, grzanko_ :3

> co do poprzednich pytań to uważam, a właściwie mam głęboką nadzieję, że dxc do
                  > siebie wrócą. może w specjalnym odcinku? wiem, że to by było nierealne, ale
                  > marzę o tym! ;q zresztą, tak jak wiele fanów total drama.
                  > właśnie! przypomniałam sobie o czymś. myślę, że się wam spodoba. ;3
                  > tutaj. spójrzcie
                  > na odpowiedzi courtney i duncana.
                  przypominam, że to wywiad dla trzeciego
                  > sezonu. ;33
                  > finału niestety nie oglądałam. obiecałam sobie, że ostatnie dwa odcinki
                  obejrzę
                  > dopiero po polsku. ale wiem, że wygrała heather. tak! widziałam ostatnią scenę,
                  > jak ezekiel wpadł do wulkanu. straszne.
                  > nie było mnie, bo nie miałam przez kilka dni internetu. brr. okropność.

ej, ponad sześćset postów! wow.
                  • jo. Re: Wiecie... 05.09.10, 11:44
                    skąd wiesz, że nierealne? może jednak tak będzie, jak to było w poprzedniej serii. c:
                    haha, czyli według courtney wkradnięcie się do kuchni w pierwszym sezonie, to była randka?
                    : D no i od duncana rozwaliło mnie to 'probably my ability to hot wire anything with an
                    engine' :rotfl: no nie wiem, czy to można nazwać mocną stroną. och, no i szacun dla niego, że
                    słucha punku. pewnie bym się tym niewiadomo jak eksytowała rok temu, ale teraz już tego
                    nie słucham, so.. :3 no i ja sama go nie rozumiem - napisali, że on lubi to kłócenie się z
                    courtney, więc czemu nagle go to zaczęło denerwować? znudziło mu się?
                    o i jeszcze wymarzona dziewczyna dj - lady blabla XDD
                    • marszalinka Re: Wiecie... 05.09.10, 17:56
                      Nie podoba mi sie glos Sierry w wydaniu polskim sad
    • nick_jonas_jb Re: plan totalnej porażki . 04.09.10, 08:54
      Fanką nie jestem ale czasem oglądam... smile
    • fineaszowa plan totalnej porażki 04.09.10, 09:10
      Jednym słowem KOCHAM tą bajke .!!
      Oglądałam wszystkie odcinki wyspy i planu ; ))
      A teraz czekam na Totalna Porażka w trasie !! ; *
      A najbardziej lubię Gwen , Trenta i Izzy ; ))
    • wercia321 Re: plan totalnej porażki . 04.09.10, 09:33
      Bardzo lubię ten serial stał się jednym z moich ulubionych na Cartoon Network.
      Co do faworytów to była nią Heather, a mój ulubiony odcinek to ten jak byli
      jaskiniowcami.
    • kodziak Re: plan totalnej porażki . 05.09.10, 18:18
      Tak .. A podobno Gwen i ten drugi taki ... Chyba Duncan się pocałują czy coś ^^
      suspicious> Moja ulubiona para z tego serialu .. No i oczywiście Owen ** kiss
      • jo. Re: plan totalnej porażki . 05.09.10, 19:06
        my o tym wiemy od dawna i już chyba rozmawiałyśmy na ten temat na wszystkie możliwe
        sposoby : D
        • grzanka_ Re: plan totalnej porażki . 06.09.10, 15:37
          xD
          • marszalinka Re: plan totalnej porażki . 06.09.10, 17:48
            Czyli w czwartek premiera w Polsce. Milo big_grin
            • taylor_ totalna porażka w trasie! 09.09.10, 19:52
              ` matkomatkomatkomatkomatkomatko!!! mam nadzieję, że oglądałyście. ;3 co
              sądzicie o tym odcinku? podobało wam się tłumaczenie piosenki i ogólnie
              wszystkich dialogów? wypowiadajcie się.
              a więc tak, prawie się popłakałam, jak oglądałam ten odcinek, bo w końcu
              rozumiałam dialogi. xd w ogóle nie mogło do mnie dotrzeć to, że tak szybko
              uwinęli się z tym całym tłumaczeniem. duży plus dla polskich dubbingowców (lub
              jaki oni się tam nazywają).
              odcinek bardzo mi się podobał. naprawdę.
              zauważyłam, że nikt ani razu nie powiedział: "alejandro" tylko wszyscy:
              "aleHandro". ; > czy ma to związek z brzydkim skojarzeniem? xd
              co do tłumaczenia, to mam parę zastrzeżeń, np. do nazwy drużyny (chris jest
              naprawdę bardzo, bardzo, bardzo, bardzo słodki), a później to już raczej takie
              drobnostki (jak duncan zbiegał z piramidy to krzyczał: "no, no, no, no" a u nas:
              "nie, nie i jeszcze raz nie", w oryginale zapytał: "serio?" a u nas jakoś
              inaczej, tyler: "wolę dziewczyny" zamiast: "lubię dziewczyny" itp.). nawet
              podobało mi się, jak przetłumaczyli piosenkę. głupie było w niej tylko to, że
              courtney i duncan mieli zmienione głosy, albo na końcu duncan śpiewał: "to jest
              gniot" czy jakoś tak. niektóre rymy były głupie, ale nie będę się czepiać. i tak
              przetłumaczyli to lepiej niż myślałam, że przetłumaczą.
              • taylor_ Re: totalna porażka w trasie! 09.09.10, 20:01
                ` a tak poza tym to mam do was prośbę. :3
                na stronie głównej wikii
                (totaldramaisland.wikia.com/wiki/Total_Drama_Wiki)
                jest takie głosowanie na temat naszego znienawidzonego, miłosnego trójkącika.
                niestety, przeważają głosy za tym, aby duncan zerwał z courtney i wybrał gwen.
                :c może zagłosowałybyście za tym, aby duncan ignorował gwenny i został z
                courtney? pokażmy, że fanów dxc jest więcej! : >
                • grzanka_ Re: totalna porażka w trasie! 10.09.10, 17:31
                  Oglądałam i musze powiedziec ze mi sie podobało. Nie było tak źle no i jak już
                  mówiłąś szybko się uwineli z polską wersją.

A co do tego głosowania to ja jestem za dxc.
                  Fani DxC POŁĄCZYMY SIĘ! xdd
                  • grzanka_ Totalna Porażka w Trasie odc2 16.09.10, 20:20
                    I jakie wrażenia po odcinku 2?

A tak właściwie to... koniec dyskusji? Dopiero 600 wątków.
                    • jo. Re: Totalna Porażka w Trasie odc2 17.09.10, 14:19
                      po pierwszym odcinku jestem zawiedziona i nie oglądam dalej. polski dubbing i piosenki totalnie
                      mnie zniechęciły. world tour jest bardzo słabo, nie tylko ze względu na koniec dxc, i nie
                      polubiłam tej serii, nie oglądałam tego dla przyjemności tylko z musu - chciałam być na
                      bieżąco i moja siostra potrzebowała tłumacza. wątpię, że będę oglądać następną serię, bo
                      scenarzyści nie mają już formy w pisaniu.
                      czemu koniec dyskusji? rok szkolny się zaczął, mam dużo nauki i nie mam za bardzo kiedy
                      wejść na forum. teraz jestem chora, więc korzystam z wolnego czasu. i poza tym nie sześćset
                      wątków tylko postów.
                      • grzanka_ Re: Totalna Porażka w Trasie odc2 17.09.10, 18:31
                        O Jezu... jo. ...uncertain
                        ok, nie wątków, ale postów-pomyliło mi sie
                        • jo. Re: Totalna Porażka w Trasie odc2 17.09.10, 18:48
                          co 'O Jezu... jo. ...uncertain'?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka